All I Want For Christmas....

Ååå denna låten är bara för underbar och lite smått romantisk ^^, tihihi!
Blir så glad av denna låten desutom. Riktig Julkännsla!


By the way, it´s Mariah Carey som sjunger!

Redo och klar!

Så nu har jag gjort mig iordning inför dagens ärenden. Duschat, fixat till håret och hunnit sminka mig. Äter knäckebröd nu för orkar faktiskt inte gå iväg till affären och köpa mjölk så jag kan göra managröt. Tar dock bara ca 2-3 min min orkar bara inte. Ska snart ändå iväg :) Om ca 45 min! Wish me luck!

Senare ikv blir det nog utgång med Mashi (är nog inte helt rätt på det med stavningen dock) och hans vänner! Han var också ledig imorgon (Tisdag) så vi passar på att gå ut ikv. F*n vad jag är sugen på att dansa :P Vet precis vad jag ska ha för kläder och frisyr. (dock inte tänkt ut vad jag ska ha inför ikv men har inte använt det på länge) :P

Hur blir er Måndag? Shopping? Fika? Slappa? Plugga? Jobba?


Puss ha de bra, vi snakkes bitches ;)


Puss o Klem

PUss o Klem på er alla!

Ville bara säga att jag sakner er där hemma så det gör ont i hjärtat ibland ♥

Ha de bra :)


Sömnproblem till MAX alltså!

Snart får det vara nog med detta såkallade "sömproblem" jag har! Är inte trött om kvällarna/nätterna. Och vad tror ni, har jag gått och lagt mig ännu? -Jo jag gjorde det för en stund sedan när Anna också skulle lägga sig. Men kunde jag sova -NEJ! Det måste vara något som gör mig orolig i denna lägenheten, för igår nattes när vi sov på hotell pga våran bajsläcka för att vara korrekt, somnade jag bums bara jag la mig på kudden, och då hade jag inte gjort speciellt mer på dagen/kvällen är någon annan dag! Detta börjar lacka ur.
Hon lackarrr uuuurrrrr! Det är typ det minsta man kan säga. Är så trött på detta nu :/, pust!

Sitter såklart och käkar macka med pålägg på nu och ska väll gå och duscha eller något om en stund, sisådär 1-1,5 timme för ska vara klar och ready vid lite efter kl 09:oo eftersom jag ska på intervju kl 10:oo PRICK och måste hitta dit! "Klart jag hittar, hittar ju dit jag vill" ;) Får peppa mig lite själv nu?!

Tror jag kanske ska ta något till att käka och sedan gå till affären vid halv 8-8 när de öppnar och köpa mjölk så jag kan göra managröt till mig sen, gott :) Men får se hur det blir med det!

Annars i natt har jag legat i sängen, ett j*vla tag, sedan gick jag upp och satte mig brevid Anna då hon ännu satt vid datan. Sen gick vi och la oss och nu sitter jag uppe igen :S SÖMPROBLEM TILL MAX ALLTSÅ! Detta börjar bli sjukt jobbigt :/

Kanske ska starta en film så man har någonting att roa sig med såhär på morgonkvisten :) -Or Not!

Hej svejs tjo baloo, nu ska jag publicera detta inlägget sen ska jag ta något att äta!

Puss o Klem, glad i er alla ♥

Maja Hero 2009 0001

Do you REMEMBER?


Den himmeln jag trodde fanns, ska jag hitta där någonstans!

En låt säger mer än 1000 ord!


Denna flickan sjunger så bra! Gabriellas sång!

En STJÄRNA lysrer så klart


Nu i den heliga timman ser vi mot himlens höjd och vi hör klockorna klinga känner vart hjärtas fröjd. Änglarna ger oss hopp och tro sjunger om fred på vår jord allt som Gud aldrig övergav en stjärna lyser så klar Kärleken världen behöver vet vi att barnet bär vår långa vandring är över stjärnan har stannat här Änglarna ger oss hopp och tro sjunger om fred på vår jord allt som Gud aldrig övergav en stjärna lyser så klar Himmelen ligger och slumrar på jordens gula halm vi känner fröjd och förundran för vi har kommit fram Här kan vi drömma om den fred som vi skall äga en gång barnet som fötts tar himlen med och jorden fylls utav sång Änglarna ger oss hopp och tro sjunger om fred på vår jord allt som Gud aldrig övergav en stjärna lyser så klar


















Trött,

Uppdateringen har varit lite dålig nu. Men har bara inte orkat. Sov igår från 9 på morgonen till halv 5 på kvällen, då Anna kom innanför dörren. Sen blev det Zumba och en dusch. Riktigt skönt och j*vla jobbigt:P Men det fixar vi.

Sen blev det översvämning i bartummet så vi har fått sova på hotell inatt, helt gratis dock och gratis frukost. Vadå att vi käkade. Men uppdaterar senare. Ska lägga mig i soffan nu iaf.

Har jag vänt tillbaka dygnet nu efter hotellnatten?


Morgon mys för min del!

Släkte lyset i hela lägenheten och tände massa ljus. Sååå mysigt! Det märks att December månad snart är här! Ute på stan är det en massa julbelysning i träd, upphängt mellan husväggarna, skridskobana öppen på eftermiddagen/kvällen, skyltfönstrena är julpyntade och hela Oslo stad är förvandlad till en julstad! Sååå FINT och sååå MYSIGT! Nu är det bara snön som fattas, tihih ^^

NU ska jag sätta mig i soffan och mysa framför tv:n eller bara slockna ;)
Det hade varit underbart skönt eftersom jag känner att ögonen börjar bli tröttare och tröttare för varje sekund som går. Somnar väll framför datorn snart om jag inte skriver klart snart ^^

 


Up again?

Ja, nu sitter jag här igen och bloggar. Gick och la mig vid 4 i morse men har jag kunnat sova? -NEJ! Låg bara i sängen och inte kunde sova. Gick upp när Anna gick upp 06:20 och har precis ätit frukost eller vad jag ska kalla det! Funderar stark på att vara upp ett helt dygn eller mer, kanske ett och ett halvt eller två eftersom jag måste blir riktigt trött så jag somnar vid 22:00 ikv då jag hoppas på att sova fram till 09:00 minst imorgon bitti! Men det får vi ju se hur det blir med min planering. Jag VET att jag kommer somna under dagen!

Till frukost blev det 2 mackor med räkost på och sedan en kopp med "VarmaKoppen-Kyckling". Riktigt gott faktikst. Borde göra det fler mornar till mig, eller så får det bli det alldra vanligaste "Managröt" :P GOTT!

Usch nu börjar jag bli trött, hehe! Ska jag sova eller inte sova?
That´s the BIG question för the day!

Har även tv:n på "MTV" men där är det ingen musik må ni tro utan det är Svampbob fyrkant :O Gillar inte redigt den där svampen. Han suger ju åt sig allting, haha skämt och sido :P

Haha, denna bjuder jag på ;)


Puss, ha de bitches! ♥
I´m gonna be a BAT? -De sover ju på dagarna och uppe och busar på nätterna, hihi ;)


Var bara tvungen!

Ibland önskar jag att jag var en härlig praktfull sommaräng, mitt uppe i sin fulla prakt. Jag vet att jag siktar alldeles för högt när jag tänker så. Visst finns det många vackra sommarängar bland oss.


Hoppa i sängs :)

Nu ska jag hoppa i sängs :), kanske inte hoppa i sängen bokstavligt men ska krypa ner under täcket och grubbla och vrida och vända på mig som vanligt! Behöver kanske en nypa luft först?

SOVGOTT!

Take a gun and count to three, PANG!

Take a gun and count to three, PANG!


Fredagsmys blev det!

Anna har gått och lagt sig för en stund sedan efter att vi har suttit och kollat på film på datorn, då jag började titta efter ouptäcka blogg designer men hittade jag något jag inte var inne på igår? SVAR: Nej! Sjukt tråkigt :/ Får väll ha denna ROSA! Bättre än ingenting alls :)

Finns det något mer att göra i natten förutom att sitta vid datan och skriva blogginlägg eller titta tv? Funderar på att gå ut och ta en nypa luft eller något? Eller ska jag ta och titta på en film på datan?

Hmm, vet inte redigt vad jag vill göra, men inte sova ännu iaf :P


kvällens planer

Kvällens planer ser inte ut till att göra så mycket. Sitta hemma och glo eller något. Har inte pengar till att gå ut och festa även ifall jag verkligen hade velat det :/ Var så längesedan nu! Men det får väll bli en annan gång eller något. Anna är väll ganska trött efter dagens resa så tror inte hon hade pallat dra ut iaf!

Så nu ska jag göra något som faller mig in i smaken, eller något. Fy vad deppad jag blev nu, haha men det ska ändras på. Behöver städa upp här innan Anna komer hem så hon kan komma innanför dörren höll jag på attt säga men nej, så farligt stökigt är det inte. Men får ta en runda med damsugaren iaf :) Alltid kul -OR NOT!

Puss, ha de bitches ♥


ke$ha - Tic Tok (official)

Tycker denna låten är riktigt bra! Först när jag hörde den var det väll inget speci med låten men efter någrra gånger så är den ju skit najs ;) Har lyssnat på det ett antal 50 gånger nu tror jag ;), så dax att lägga upp den på bloggen :) Har inte orkat innan eller ja, har inte varit på Ke$ha humöret ;)


Godkväll!

Shit, jag har verkligen vänt på dygnet totalt alltså. Inte bra. Verkligen inte bra!

Har precis gjort mig lite iordning då jag snart ska iväg ner på stan tänkte jag! Ordna lite stuff :P Fast måste äta lite frukost först eller ska jag kalla det middag? :S Blir nog mannagröt. Mums, det är så gott! Gjorde alltid morsan till mig när jag var liten ^^

Sen vid 8 eller 9 kommer Anna då jag måste ringa till henne lite innan och fråga när hon är framme med bussen och om jag ska komma och möta henne! :)

Puss älskar och saknar er där hemma så det gör ont i hjärtat ibland! ♥

Nu ska jag gå och nana kudde!

Hahah, har inte lagt mig ännu. Har fifflat med PhotoShop men fattar mig fan inte på det j*vla skitet. Någon som kan det och hjälpa till här tack? :)

Aja, godnatt för min del men godmorgon för er andras del :P

06:30, som i 06:30 på morgonen!

HJÄLP? Jag är fortfarande uppe, inte gått och lagt mig ännu :S Tiden har bara sprungit iväg då jag började ändra min blogg design klockan 04:00! Hur galen är inte jag då? Någon som kan förklara det TACK? ;)


Någon som har tips på någon sida där man kan göra sin egen desig eller något annat? :)
Antagligen kommer jag ändra design redan nu så ni inte ser denna rosa jag har eller så kommer jag ändra det de närmaste dagarna för är inte hel 100 på denna alltså!

Puss ha de! Ska väl pysa i sängs nu eller ska jag vara uppe ett helt dygn typ? Alltså jag är så sjukt förvirrad av allting som händer i mitt liv just nu. Därför jag inte kan sova, eller vill inte rättaresagt för då kommer alla de där hemska tankarna upp igen och det vill inte jag! Jag mår bara dåligt av det där.
Fy , piii, attan, vill inte!

Men godmorgon annars på er! :D
Märker att jag måste sova! Helt förvirrad om vad jag skriver ju :O

Twilight

Har precis kollat klart på den första Twilight filmen. Såååå sjukt bra. Har haft den på datorn ett jäkla tag men aldrig riktigt orkat kolla på den förrens ikv och det var bra att jag tog det initiativet för den var skit bra :) Ska se "new moon" någon dag också :) Hade velat sen den nu ikv/halvmorgon men  klockan är snart 04oo och det är mog dax för mig att hoppa i säng tror jag. Men har ingen lust. Det är så sjukt mycket tankar som snurrar i mitt huvud så jag bara inte kan slappna av :/ To bad for me!

Imorgon behöver jag dock inte upp tidigt men behöver ju inte vakna hur sent som helst. Inte bra! :) Senare på eftermiddagen ska jag faktiskt ut  på stan å röja ;), haha nej ska göra några ärenden igen och sedan senare på kvällen kommer min sambo hem (nej jag har ingen kille och jag är inte lesbisk) ;) Det är min bästis Anna som jag bor ihop med eftersom det är ganska dyrt att bo själv i en lägenhet i Norge!

Puss, ni får sova så gott allesammans som ni säker redan gör!
GodNatt!

AKON Featuring Keri Hilson Change Me 2009 THUMBS UP!

Måste bara lägga upp denna videon. Låten är såååå sjukt bra! :)

Lyssna och njut!

Gott och Blandat ikväll :P

Åå vad denna dagen har varit upptäcksrik:P -Or not! Efter mina ärenden på stan och en dusch somnade jag vid 3 tiden eller något och vaknade igen vid 7. Trodde seriöst klockan var typ 11 på kvällen. Men icke då:) Skönt det!

Har precis kollat klart på "What happens i Wegas." Fy vilken rolig film men även lite smått romantiskt :P Så det ska vara :) Fick även oväntat samtal från andra sidan jordklotet om man nu ska kalla de för det eller ja, konstigt iaf! Blev ganska överaskad, men det gick bra! :)

Nu resten av kvällen blir det tv tittande eller så tittar jag kanske en film till, får se lite vad jag känner för. Kommer inte sova än på ett tag känner jag nu. Kommer absolut inte sova heter det med andra ord :/

Puss ha dee, jag saknar dig Sindra min ögonsten ♥ Saknar er också mina fina vänner! ♥
Blev för övrigt inga nya bilder ikväll eftersom jag somnade och inte orkade göra vid mig!
Är det för sent nu? :P



Solen skiner ute idag!

Vaknde vid halv 12 då det ringde på min telefon. Det var ang ett jobb. Ska dit på intervju nästa vecka! Hoppas det går bra :) Hade ju ställt klockan på 09oo imorse men hade tydligen stängt av den. Har dock något svagt minne av att jag faktiskt valde mellan att snooza eller stänga av.
Det blev såklart stänga av ^^. Men jag vaknade när det ringde i telefonen och han som ringde frågade faktiskt om jag låg och sov? Hahaha, ja det gjorde jag sa jag ^^ (låter jag så morogntrött i telefonen så de till och med märker det) :)

Har nyss komit hem efter att ha varit ute på stan och gjort några ärenden. Solen var framme så det var skönt ute idag, fast det blåste dock lite granna men inte allt för kallt heller :)
Det gick väll sådär med ärendet men hoppas att går bättre nästa gång :)

Har hunnit käka frukost innan jag drog ut men är lite hungrig ännu med tanke på att jag bara kastade i mig lite musli innan jag drog ut eftersom jag var sådäääär sen ^^

Tänkte innan att jag skulle gå och lägga mig när jag kom hem igen efter stan eftersom jag nästan somnade på trikken när jag åkte mot mitt ärende. Men jag känner dock inte för det utan att ta en dusch och tvätta håret, raka sina ben och allt det där och sedan göra vid mig, och ta några nya bilder kanske? Men får se, ganska trött i ögonen idag. Illa ;)

Tjolahoppsansa nu ska jag göra annat. Kanske laga någon mat eftersom klockan är snart 14oo på dagen!

Pussss, ha deee! ♥

Nudlar mitt på morgonkvisten!

Just precis! Lagade precis nudlar till mig och klockan är si sådär 05oo på morgonen.
Ska jag säga tidig frukost eller sen middag? :P Välj själva!

Låg där i sängen och kunde inte sova så började jag känna att min lilla mage kurrade så ja, jag gjorde lite nudlar till mig. Ni måste tro jag är Crazy eller något? Inte sant? :P

Puss, nu ska jag ta och käka upp sen blir det hoppa i sängs och sova. -Om jag nu kan :O

Under kokning!
 

Uppläggning!
 


Jag kan verkligen inte sova!

Åååååå vad är det som är fel? Jag kan verkligen inte sova om nätterna. Jag blir så trött på det där. Ligger bara och tänker på en jäkla massa och timmarna bara går och går. Ska upp senast kl 9 imorgon eftersom jag ska iväg vid 10 tiden. Kanske behöver gå upp tidigare för att duscha och tvätta håret. Vem vet!

Nej nu får ni sova så gott! Det ska jag göra när jag väl somnar!
Puss ha de ♥


Tänd ett ljus

Tänd ett ljus och låt det brinna. Låt aldrig hoppet frösvinna.
Det är mörkt nu men det blir ljusare igen!


Sömnlös som vanligt!

Längtar tills jag har en stor summa pengar sparade. Då vet jag precis vad jag ska göra! Det är något som jag sagt väldigt länge att jag vill göra! Har ni någon aning om va det kan vara? ;)

Ska titta Andra Avenyn nu på kanal 1 lr svt1 som det nu mera heter!

Jag kan inte sova! :/


Taio Cruz - Break Your Heart


Skön låt!

When do you come home?

När kommer du hem?


Upp med huvudet och le som du kan, å lev din dröm som du ville!

Vem gav mig kommentaren till mitt förra inlägg? "upp med huvudet och le som du kan, å lev din dröm som du ville!" Var det DU?! " Började fasen gråta nu :'(" Du kan väll gör något tecken så jag vet?
Varför kan jag bara inte glöma? Glöma-dröma och lev vidare!
Du lever vidare i mina drömmar -tydligen!



Men nog om det nu. Precis lagt mig i sängen med laptopen i knä och funderar starkt nu på att sova nu efter den omtumlande kommentaren. What´s happening to me?

Har haft en ont-i-huvudetkväll framför datan men även tagit en dusch nyss för att jag ska må lite bättre! Har även käkat apelsin för att få upp styrkan lite :) kan jag få den tillbaka tror du?

GodNatt!


Upp med huvudet och le som du kan. -Ja jag ska upp med huvudet och le så mycket jag bara kan! Vissa dagar, veckor går det bara lite trögt :/

Trött och ont i huvudet

Usch vad jag är trött på allting nu, ont i huvudet, ögonen rinner och jag vill inprincip begrava mig och komma upp igen när allting blivit bättre. Men det går inte för då kommer jag aldrig få något jobb eller något annat jag vill här i livet! Sjukt jobbigt!

Ikväll har jag varit ute på stan en runda, snackat med mamma via skype (hon ringde nyss igen), lagt mat och tittat på tv. Poppade popcorn blev det också, mums!

Ikv /natt blir det att lägga sig tidigt för jag ska upp imorgon vid 9 -halv 10 tiden. Ska nämligen ut på stan och göra några ärenden. Hoppas det lönar sig med att gå upp i tid.

Puss ha deee! ♥



Varför är det såhär? Varför kan inte bara någon förstå mig? Varför måste det alltid vara jag som måste kämpa för det lilla minsta här i livet? Går de bra eller dåligt vet jag aldrig! Trodde det skulle vara och bli anorlunda men nej, det blev det ju inte. Inte iaf i tankarna. Blev bara mycket mer och mycket värre. Jag orkar snart inte mera. Take a gun and count to three! PANG!
I’m terrified but I’m not leaving. Know that I must must pass this test!

Godmorgon eller ska jag säga Godkväll?

Vaknade för en stundsedan då jag var uppe rätt sent inatt lr till morgonen. Kunde dessutom inte sov när jag väl lagt mig till ro. Men tids nog somnade jag. Kl halv 9 imorse började det banka som fasen i min sovrumsvägg och i hela lägenheten, tänkte vad är det som är på gång? Men är väll grannen som renobverar eller något sådant.

haft även väldigt underligga drömmar inatt och inte allt för trevliga. Varför kan jag inte bara glömma någon gång? Kan det vara så vårt? Pust, stong och stön :/

NU idag ska jag iaf lägga mig tidigt och nu under kvällen ska jag faktiskt söka lite jobb. Har ju inte orkat det eftersom jag inte mått så bra men känner mig relativt bra igen :) ( bara för jag var hemma och vilade exakt hela dagen igår) Diktig Maya! Hahha :)

Vad har ni haft för er idag? Hänt något kul? Blir det till att lägga sig tidigt i sängs ikväll eller?

Puss ha deee, älskr er! ♥

David Grey - This Years Love

Fick denna låten skickad av min vän Jimmy. Det var länge sedan man hörde denna låten nu.
Den är så fin och den väcker så många minnen. Ögonen bara fylls av tårar :/


Mys i sängen men vindruvor!

Sitter nu i sängen och käkar vindruvor. Typ hundra årssedan man hade det hemma. Efter att jag pratat med morsan via skype drog jag och inhandlade lite kylskåpsvaror :P Morsan sa nämligen till mig att jag måste äta frukot och grönsaker (som det inte har blivit så mycket av på senaste). Så här sitter jag med mina vindruvor och laptopen i knät och bloggar :)

Har även MTV igång på tv:n där det visas Jackass och nu blev det nytt program - Nitro Circus. Hahah, hur dum får man vara igentligen och göra såna cryzy stuffs likosm? Men det är ju deras val :)

Tjolahoppsansa, nu ska jag käka vidare på mina gröna, färska, goda vindruvor!


Cykelkillen :D

Lägger upp ett youtubeklipp på John Alm Högman som förövrigt är jäkligt grym på cykel.
Det trode jag inte John, men det ser lovande ut ;)
Spola fram på klippet och kolla vid sisådär 1:20 så ser ni killen med vit cykel och röd tröja!
1st Place-John Alm Högman!


Youtube

This is John :)


1 timme och 47 min? :S

Nu har jag suttit och kollat på filmen Click men den varar ju för fasen i 1 timme och 47 min :S Under tiden har jag ju såklart pausat imellan åt och gjort käk. Mums!

Är så sjukt raslös så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Iväg och handla något choklad? Segemenn? Kladdkaka? Vet seriöst inte vad jag ska göra. Så tråkigt att bara vara hemma när man är sjuk. Gör ju typ inget annat än att glo på tv, skriva blogg ;), äta sig fet :S, titta på film osv. Kan ju inte precis upp ochs tussa när man inte mår bra :/ Ska kanske sova ens tund? Är trött nämligen. Fast om jag sover nu kan jag väll inte sova sedan inatt. Men det gör väll inte så mkt, ska ju ändå inte upp imorgon och passa någon tid ;)


Pass ha de, snakkes!


Sköna dubbelsäng

Har precis tryckt i mig två stycker tunnbrödsrullar med choklad mellan. Såå gott och såååå sjukt onyttigt ^^ Får bli skärpning från min sida :) Tog och drack ett glas juice också!

Som sagt så är jag nog sjuk (i feber då), men kan inte kolla det eftersom jag inte äger en febertermometer. Har legat och sovit fram tills nu och somnade väll efter att jag skrev mitt föregående inlägg! Vad som går på Tv idag vet jag inte, men det var något bra som skulle gå vid kvällstid på kanal 3 (norsk tv) Får väll sätta mig och kolla på det i soffan eller så ligger jag klvar i min skäns stora dubbelsäng :P Risk för att jag somnar för jag märker att mina ögon är inte som dom ska. De gör ont och är mycket trötta :/

Nu ska jag lägga datan vid sidan och lägga mig ner under täcket och kolla på tv, eller snarare zappa. Annrs får jag starta någon bra film på datorn. tror det blir filmen Click isåfall. Den är härlig :)

Pusss, haaa deee! Älskar er bitches ;) ♥


Shoes

Åååå vad jag har velat ha dessa Svarta Pumpsen länge nu som står inne på Dinsko. De är sjukt snygga. Finns även i Rosa och kostar bara 599 kr. Även dessa svarta pumpsen som kostar 499 kr är riktigt gryma. 
Inte så farligt dyrta men vad ska jag ha ett par sådana skor till nu i sluetet på November och början på December månad? ;)



Stövlarna som även där är ifrån (Dinsko), som har enorm sula och likaså klacken är ju ganka fet, har ändå hjort ett gott intryck på mig :) Me like anyway! Och även dessa Boots alla bloggare har ser faktikst ganska roliga ut men jag gillar dom ändå. Kanske bara för jag gillar skor så mycket ;)
Fann ingen bild på stövlarna men hittade på Bootsen :)


www.zumbafitness.se/

Let´s Zumbaaaaa! :)

Zappade på tv:n och fann www.Tvins.com på en kanal där de visade någon H2O-damsugare. Kom att tänk på Zumba fitness som jag för övrigt snart har hemma! Då ska det jäkla dansas i lägenheten, haha ;)

Gå in på deras egna Zumbafitness hemsida eller på TvShop.com och kolla hur man beställer det. Finns olika svårighegtsgrader men jag råder er till att börja med Zumba fitness för 599 kr (basen). Ni kommer att älska det. Jag blir kär bara jag hör Zumba fitness ;)
Som sagt, så hade det inte varit fel med lite Zumba fitness träningspss några dagar i veckan.
Det ska det bli snart, men får bli frisk först ;)


241109

Idag är det den 24 November 2009 och exakt 1 månad kvar till julafton och bara om 7 dagar är det dag 1 DECEMBER! Sjukt fort allting går. Detta året har bara flugit iväg. Vart har detta året tagit vägen igentligen? -Jag har faktiskt ingen aning. Allting har bara hänt så snabbt och snart är det nytt år. Känns som om det inte alls var längesedan man var och firade nyår med sina underbara vänner. Men som sagt, detta året har bara rusat iväg och det nya året kommer säkerligen också göra det. All snö kommer försvninna (om det har kommit någon snö där ni bor), sen blir det vår, sen sommar, sen höst och sen är vi där igen mot slutet av året. Jag längtar till det nya året 2010! ♥


Kunde inte alls somna inattes (Som vanligt. Har nog vänt på dygnet lite, inte alls bra). Va varm och allmänt stissig i benen. Jag la mig vid 2-halv 3 tiden då jag tänkte att jag skulle få några timmars sömn innan jag skulle upp senast kl halv 8 imorse. Men ikke då. Anna la sig relativt sent hon också och när jag kollar klockan lite senare är hon över 04:30 på morgonen.

Men nu är jag vaken för vaknade vid lite innan kl 07:00 då jag behövde upp på toa. Sen kunde jag inte sova mer trots att jag inte mår så bra, är trött och har ont i ögonen. Tror jag har feber eller något. För kollade mig i spegeln då jag var uppe på toa och var alldelles blek och röd runt ögonen. Kan också bero lite på för lite sömn men kände mig inte alls bra inattes så är nog något virus på gång. Bara det inte är Baconinfluensan för har tagit baconsprutan, haha :)


Tror jag nog ska sova en stund nu. Har så ont i magen, ögonen och känner mig sjuk. Haha fy vad jag klagar ;) Nog om det. Hur har er morgon varit? Ätit någon god frukost? Gjort managröt? Juice och rostade makor? En talrik flingor?

Puss o godnatt eller ska jag skriva godmorgon? ^^
Snakkes! ♥


Lycka är att minnas gårdagen, drömma om morgondagen och att leva idag! ♥


T.I - Live your life

Som sagt har jag lyssnat på musik hela kvällen här i min ensamhet. Precis spelades T.I - live your live på www.Thevoice.se och det var verkligen sjukt länge sedan man hörde den låten, nästan så man hade glömt av den. Så tar och lägger upp videon så ni som också tycker denna låtern är bra, ta och ställ er upp and chake you´re asssss ;)

Here it is...


Inget nytt för ikväll

Godkväll mina kära!
Har ni haft en lugn och skön Måndagskväll?

Nope, det har inte hänt något nytt hemma hos mig i lägenheten sedan sist jag skrev ett inlägg. Vad händer hos er ikväll då? Klockan är ändå halv 10 så funderar på att sätta mig i soffan och glo på tv eller om jag skulle starta en film kanske? Har inte funderat ut det get, men det ska jag nog göra ska ni se ;)

Ska även hoppa i sängs tidigt ikväll. Ska upp vid 7- aldra senast halv 8 imorgon bitti. Ska iväg på ärrenden. Sjuuukt tråkigt, men sådant som måste göras. Bara till att bita i det sura äpplet och ta dagen med ett leénde på läpparna :)

Puss, ha de BÄST! Älskar och saknar er ♥


Hahaha, lilla bebis :P


Blir man inte glad av en sådan här bebis? Man själv kan ju inte sluta skratta :)

Här får ni länken till Youtube-klippet. Lägger ut Videon här under! Skratta och ha roligt tillsammans med bebisen!
http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk


Jay Sean ft Lil Jon & Sean Paul - Do you remember

Härlig låt!


Me-Outfit

Började locka håret för över1 timmesedan eller längre sedan då jag blev klar för en stund sedan. Sminkade mig lite och tog några bilder i min nya klänning. Har ju inte använt den ännu, så dax för ett par bilder med den som outfit!

 
 


I MISS YOU!


Väldigt tråkig dag då det regnar ute och inget bra som går på tv!

Nu sitter jag här igen och bloggar. Inte för att jag vet varför men har väll inget annat för mig just nu :)
Har gjort mat till Anna innan hon stack till sitt jobb vid 15:oo tiden. Så duktig liten husmor jag är. Kanske ska bli det ;)

Vad händer ananrs idag?

Vad är det som händer omkring mig igentligen? Varför ska det vara så svårt? Vad gör jag för att det blir så som det blivit? Varför tänker jag så? Varför tänker du så? Vad är grejen? :O


Snakkes....

Bjuder på en old pic!


Ring Ring kl 13:30

Vaknade precis av att en tjej ringer och vill kolla så det var jag som hade sökt på den stillingen. Hon skulle höra av sig senare någon annan dag! Får se hur det går!

Senare idag ska jag väll inte göra så mycket. Det är ju Måndag och sjukt tråkigt väder ute :/
Blir väll till att söka jobb, ringa runt, titta tv och en massa annat. Är ju själv ikväll igen eftersom lilla Anna jobbar :) Hon är duktig hon!

Har precis käkat frukost eller ja, jag håller på med det. Flingor och knäckebröd. Yejj vilken frukost, hahaha :)

Nej ni får ha en bra Måndagsdag/kväll! Se you later.

Snakkes bitches ;)

............


Miss

Fan vad jag saknar!

Vet inte hur jag ska förklara, men det är bara så...

I´m Confused!


Nokia-n97 VIT

Sååå grym Nokia-n97! Så fin och VIT :)
Nokia-n97


Jay Z - Run This Town

Såååå skön låt. Sjunger alltid med i låten när den spelas :)


Typiskt

Aaa vad störigt. Hade skrivit massa i ett blogginlägg nu så så råkade jag likosm trycka bakåt på "rader"-knappen så nu sparade ingeting och allt försvann :@ Fatta om jag blev irreterad nu :/

Jaja, detta får bli mitt blogginlägg tills det händer något anant roligt hos mig. Ska iaf duscha, städa och tvätta idag!

Puss ha de!

Natt

Ville bara säga godnatt till er!
Ni, du, den, det betyder! ♥

Lycka är att minnas gårdagen, drömma om morgondagen och att leva idag!


Mums så gott

Nu äter jag min goda Chokladmousse som jag gjorde för 1 timmesedan som mormor skickade med mig när jag skulle hem till Oslo :)


Mums!


Jag förstår inte

Nu har jag äntligen tagit mig tid att göra Chokladmousse som jag skrev innan att jag skulle göra.
Även pratat med min syrra, tittat dansbandskampen och Robins. Det var sådär bra denna gången, båda programmen då. Men säkert bättre nösta gång :)


Alltså jag förstår inte vad som händer inne i ditt huvud men det är något som inte stämmer. Varför måste det vara såhär? Varför måste det bli som det blir? Varför inte bara ta och tänka till lite och göra något åt sitt liv istället? Det måste inte bli att man sticker iväg och sedan inte komma hem förrens dagen därpå? Varför gör du såhär mot dig själv? Vad vinner du på det? Ha? -Nej just det, INGENTING faktiskt.

Jag blir så ledsen när jag hör sådant här så jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att kunna påverka dej men jag blir faktikst ledsen. Jag har växt upp med tiden och vet vad jag vill här i livet. Visst alla vill inte ut och resa och se världen men att stanna där man är och bete sig som en drummel gör inte saken bättre. Såklart familjen mår dåligt och det gör verkligen jag också. För jag är en del av din familj även ifall vi inte har så sjukt starka band till varandra men jag finns där ifall det är något. Men nu tvivlar jag på det alltså. Jag får sådan där klump i magen av rädla, förtvivlan och börja tänka vad som ska hända härnest!

Jag orkar inte gå runt och ha en klump i magen av vad som ska hända nästa dag. Vad som igentligen verkligen kommer att hända. De vill inte jag ha snurrande runt i mitt huvud. Jag sover dåligt, beter mig dåligt eftersom om inte du mår bra (som du inte gör, för det vet jag) så mår inte din familj heller bra.

Du måste förstå någon gång! Du KAN inte hålla på såhär. Önskar jag kunde göra något!

CHOKLADMOUSSE med Crisp

Behöver köpa mjölk ikväll för att kunna göra Chokladmousse med crisp! Det är så sjukt gott! Men behöver som sagt mjölk till det och har ingen hemma, men det ska jag köpa må ni tro :)


Jag är sugen på något gott till ikväll då jag sitter bänkad i soffan från kl 20:00 och framåt!

Åååå vad godis sugen jag. Funderar starkt på att dra till affären och handla något gott. Typ choklad, chips eller kakor. Mums :) Fasen vad gott, fast har redan käkat allt för mycket godis denna veckan. Eller om man ska vara ärlig så krängde jag massa igår (Fredag) och det är väll inte förrens på Lördagar man får äta godis ;)

Som sagt ska jag bänka mig framför tv:n kl 20:00. Då börjar Dansbandskampen på kanal 1 (Svensk tv) och efter det är det Robins (ett as roligt komendi program), efter det var det något annat bra som gick. Måste nog kolla på www.tv.nu

- Jo dansbandskampen kl 20:00. Robins kl 21:30 och Brottskod: försvunnen kl 22:00. Alla dessa 3 programmen sitter bra en Lördagskväll :) Efter brottskod är det Nurse Jackie kl 22:45. Sedan är det "Den tredje makten" som är en film som varar från 23:15 till 01:00. Sen efter det är det nanakudde som gäller ;)

Blir det att handla innan kl 20:00? - Ingen anning faktikt. Orkar inte det just nu!

Puss o Kram mina bitches, älskar er ♥ Ha en mysig Lördagskväll!

Chokladkola, mums!

Ååååå vad jag blev sugen på Cholkladkola nu när jag satt och tittade på greveholm avsnitt. De bakade pepparkakor så jag kom att tänka på julen, bakningen och vad som jag skulle kunna baka nu, något lätt då. Hittade chokladkola, fast det är ingridienser jag inte har hemma och lär vara dyra att handla :/

CHOKLADKOLA-en seg och god chokladkola sitter aldrig fel. Den här går både snabbt och lätt att koka.

Antal portioner: 1
Färdigt på: 25 min


Ingredienser:
3 msk Kakao
2 dl Socker
2 dl Ljus sirap
3 dl Grädde

Gör såhär:
1.
Blanda alla igredienserna i en tjockbottnad kastrull och koka upp. Sänk värmen.
2. Koka på svag värme i ca 20 min unde omrörning. Kontrollera konsistensen genom att släppa ner en droppe av kolameten i ett kallt glas vatten. Kolan ska stelna men ändå vara mjuk.
3. När kolan är färdig, häll upp den på bakplåtspapper och låt svalna. Skär den i bitar.

Lätt att göra enligt mig och både god och krämig på samma gång. Få en njutbar stund för dej själv! :)

Huuuh? :O

Mysteriet På Greveholm Del 16! Det kollar jag på nu och Melittas pappa frågar Melitta om hon har sett deras parabol för den försvann igår? Melitta kollar bara på sin pappa och går iväg.

Kolla på avsnittet och se ifall ni ser något LUSTIGT? Vid sådär 2:40 min fram till 2:55 min. Ni ser inte möjligtvis något förvånande på tidningens framsida?



Holmnäs Allehanda! (tidningens namn)

UFO SIKTAT I BROMÖLLA! Är det inte lite förvånande att de just tagit orten/namnet Bromölla med i julkalendern -96?
Själv så är jag född och bodde i Bromölla fram tills för 1 månadsedan då jag flytatt till Norge, Oslo nu :)

Puss, haaa deee! Ville bara utmärka Bromölla lite extra nu eftersom jag inte bor där längre ;)

Jay Sean ft Lil´ Wayne

Sitter just nu och lyssnar på The Voice genom nätet. Riktigt bra musik som spelas där.
Jay Sean ft Lil´Wayne-Down spelades alldeless nyss och det är en riktgigt grym låt!
Tar och lägger upp den så kan ni säga vad ni vill :P

Lyssna och njut!


Ha en trevlig Fredagskväll!

Ville bara börja med att säga TACK  till TIMMIE!

Mötte upp Timmie vid halv 3 tiden nere i stan idag då vi körde mot ett område där det bara var massa stora varuhus. Sökte därmed jobb där. Var även inom Ikea en vända. Timmie skulle ha en massa saker och reslutatet blev en vit väggklocka, större doftvärmeljus och ett anant stort ljus. Verkar som om han ska mysa till det;) hahaha! Skämt och sido!

Kom hem vid halv 5 tiden då rullgardinerna var nerrullade och vårat stora doftljus som luktar glass&kakor stod tänt på bordet. Trode seriöst Anna var hemma men hon är ju på jobbet, Hon hade nog haft så brottom så hon glömt ljuset. Inte bra Anna panna, men hoppas du tänker på det till nästa gång :) Ingen skada skedd, ännu iaf :S

Min morsa smsade till mig för en bra stund sedan då hon skrrev att hon skaffat skyp. Jag blev skit glad eftersom nu kan vi prata utan att det kostar :) Bra gjort mamma!
Så jag ringde upp henne men hörde inte henne :/ Ringde upp henne via hemtelen och hörde mig själv i telen, det ekade eftersom jag hade både skype på och pratade samtidigt med henne i telefonen. Men det lilla trollet hade ju ingen mic så vi kunde inte prata kom vi fram till sen. Mamma du är för rolig du :) Skrev att hon skulle iväg och köpa mic, hon kom tillbaka en stund senare då jag fick svaret att de var för dyra där hon tittade så hon skulle ordna något annat billigare imorgon :) Bättre sent än aldrig!

Nu ikv blir det bara till att chilla framför tv:n och datan eftersom jag är hemma själv :) Anna kommer hem vid 00:00 tiden. it´s way to many hours left :/

Så ha det flink mina fina vänner ♥ Vi ses och höres. Ha en trevlig Fredagskväll!
Pussss haaaa deeee!

Från mig till er! :)

FokusBank


Godkväll alla!
Haft en bra vecka hittils?

Inattes blev det bara några få timmars sömn. Mer eller mindre sagt 3.5 timme :/ Sjukt dåligt av mig att gå och lägga mig så sent då jag vet att jag ska upp kl 07:30 morgonen därpå.

Men jag gick upp halv 8 som jag hade bestämt mig för och fixade till mig. Anna kom upp vid lite innan 9 då vi var tvungna att dra ner till stan och möt LarsEirik utanför FokusBank så hon fick skynda sig lite :) Men det fixade hon bra. Var även inom NordeaBank och fixade lite grejer och sedan sprang vi över hela stan för att leta efter Nav haha, nej inte riktigt men gjorde lite ärenden utöver Bankärendena, så det blev lite springande med de små tossana ;)

Tog även fina bilder med Annas kamera idag men inget jag kan lägga in för hittar inte sladden till hennes kamera :/ Lite synd men bilderna kommer väll upp någon dag snart, hoppas jag :)

Puss o kram på er :)


Sovit igen :D

Vaknade nyss utav att ha sovit typ 2 timmar eller något. Anna sover fortfarande :) Ska iväg och handla mjölk, ägg och köttedeg av svin, haha ;) Ska nämligen köra pannkakor senare ikväll eller så blir det imorgon :) Sååå sjukt gott :)

Jaha vad händer ikväll då? Klockan är redan runt 21oo.
Jag ska nog snart gå till affären, sugen på ngt choklad också :)

Puuuuuuuuuuuuuuusssss ;) Ha deeee :) Miss my friends ♥

Upps I....

Vaknade vid halv 12 imorse :S, då Anna ringde och väckte mig. Jätte bra Anna, tack! Hade tydligen slått av alarmet på mobilen imorse vid halv 10 då jag hade tänkt att stiga upp, men blev ju ikke så ^^
Satt mig vid datan och började söka jobb och skicka iväg melj. Har även hunnit käka frukost (musli och mjölk). Sen tog jag en varmakoppen vid 2 snåret :)

Nu sitter jag här och gör absolut ingenting. Orkar inte. Det regnar ute dessutom :/ Sjukt tråkigt väder då man helst inte vill ut och göra ärrenden. Skulle igentligen inom Nav idag men blev ikke så eftersom jag vaknade så sent. Det får bli imorgon, det MÅSTE det bli!

Snart kommer Anna hem och då kanske hon vill ha mat, så det blir det kanske, annars kan jag klara mig några timmar till :)

Annrs idag blir det nog inte mycket gjort för min del, trots att jag är så sjukt tressad över detta med jobb. Har sökt utanför ramarna så att säga så jag hoppas snart på jobb. Fast dom där kan vara lite sega på att svara på mejlen :/ Dåligt!

Hejhopp gummi-anka :D Vad händer för er idag då?

Puss sakner er där hemma! ♥
Jag saknar min katt Sindra

Haaa deeee!

Puuuuuuuussss


2009-11-19 03:44

Oj oj oj vad sent det blev för min del ikväll/natt :/ Sitter fortfarande uppe. Fast har snackat med Timmie. Han är verkligen en snäll kille. Kommer dock från Norreskog så känner han sedan innan eller känner och känner, vet ju vem han är och lite så. Gick ju i klass med brorsan till årskurs 6 eller något sådant. Sedan har jag sökt några jobb via nätet också ikväll.

Nu sitter jag med en kopp te, en av de nya muggarna vi köpte idag på Ikea för 5 kr st ^^ Sedan doppar jag Guld marie kex i det så blir det som om man drömmer sig tillbaka till när man var liten då man alltid doppade kexen i saften på sommaren :D

Ska nog ta och dricka upp sen gå och nana kudde. ( så jag inte sitter uppe när anna ska gå upp vid kl 06oo ;)

Pusss haaa deeee! :)

Ihopsättning av hylla!

Idag har jag varit ute på stan och gjort mina ärenden. Snackade också med Timmie innan i eftermiddgas och fick tips av honom hur jag skulle göra med olika grejer. Tack Timmie, jätte snällt :) Mötte upp anna senare cid 4 tiden vid Jernabentorvet eller ja, jag kom med bussen då hon redan stod och väntade på mig :) Sen bar det iväg med bussen till Ikea vid kl 17oo prick, tror jag :)

Väl inne på Ikea ville vi ha en massa grejer denna gången också. Men jag var bara tvungen att ha en kudde, men det blev lite mer därtill, som vanligt. Mer än bara vanligt denna gången ^^
Vi köpte nämligen en byrå som vi kan ha våra stuffs i. Fy f*n vad det var jobbigt att komma hem med den paketen. Vägde ju ändå 33 kg när vi tittade efter ^^, men så tuffa och starka vi är klarade vi av det efter mycket skratt och stannande på vägen eftersom det var ganska tungt :P

Väl hemma vid 21:30 knackade vi på Hos LarsEirik och bad han komma ner till oss med lite grejer. Det gjorde han och på Fredag kl 10oo prick ska vi vara nere vid Fokus bank och greja läget :) Tack mamma och pappa, ni är underbara ♥

Nu ska jag inte göra så mycket mer än att sova. Tror jag? Kanske skicka iväg ett mejl också. Fast ganska sent nu men va fasen, imorgon hade jag tänkt att chilla lite med datan (skicka iväg en massa mejl) och sedan kanske ut på stan en runda :) Men får se hur det blir. Inget bestämt ännu! Ska väll laga mat, vänta på Anna panna osv imorgon också :P

Aaaaa vad jag inte har lust med någonting längre :/ HJÄLP, vad händer med mig? :O

Puss haaa deee! Sov gott bitches ♥

HejHopp....

...gummi anka :D

Har ni sovit gott inatt? Jag har nog det, fast hade ändå lite svårt att somna igår när jag la mig. När jag kom in i sovrummet och skulle lägga mig brevid Anna hade hon brett ut sig över hela sängen och dessumtom pratade i sömnen. Hur gulligt är inte det då? ^^
Hon märkte nog när jag kröp ner i sängen så hon makade lite på sig :)

Idag, nu strax ska jag ut på stan. Verkar som om det är skit väder, fast Anna skrev för en stund sedan att "ni skiner solen", så vi får väll se när vi tar oss ut ifall det är sant eller inte. Var bara tvungen att tjuvkika ut genom fönstret och mycket riktigt, solen skiner där ute i det fina höst/vintervädret (dock utan snö), men vi är väll glada för lite sol?
Hur har ni det med solen hos er idag? :)

Anna och jag köpte mjölk igår, eller ja vi handlade ju som sagt :) Mjölken smakar fan som om man dricker grädde :/ Gansk jobbigt att äta flingor i det. Måste nog köpa en annan mjölk idag för såhär kan jag inte ha det, haha ;)

NU ska jag göra vid mitt hår sen ut en sväng. Det blir nog till att vara ute några timmar idag ifall det är såhär fint väder. Dock tar jag ändå på min fina röda everest jacka som är inköpt på Stadium i krstad. Mycket nöjd! :D

Puss o kram, saknar och älskar er mina vänner ♥

Här snackar vi minnen.... :)

Sitter och snackar nu med Sebbe nu på msn. Haha, vi snackar minnen från sommras, Hhaha fan vad roligt det var i Magaluf alltså. Skickade över några bilder till honom som han var med på :) Sjuka bilder... :)

Hahah fan vad han gjorde mig glad nu, tittade nyss på inläggen om magaluf och började as flina. Hahaha som jag har skrivit alltså.

Magaluf nästa års vår/sommar? :P

Puss o Godnatt, var bara tvungen att förmedla detta för blev så glad :D Sen en bild på detta!

Sebbe :)


Pust konk och stön

Fatt jag har vaknat på fel sida nu i massa dagar :/ Och inte nog med det har jag massa tunga tankar osv och massa mardrömmar :/ Jobbigt jobbigt....

Så vad har ni haft för er ikv? Själv har jag sovit i några timmar. Missade Timmies telesamtal men han får ringa imorgon eller så får jag göra det. Anna har nog bara suttit vid datan och snackat zhela kvällen och nu ligger hon i sängen men inte för att hon sover :P

Själv ska jag sova om ett tag. Sov ju innnan så är inte så trött + att jag har ju inget JOBB så jag kan inte jobba, nej men ska ut och söka imorgon igen så...ska nog slänga iväg nägra CV nu ikv till några stycken, om jag hittar något som passar mig :)

Lycka till med truckkörkortet :)

Puss o kram, från en orolig och tankspridd flicka!
GODNATT på det!

Usch...mår inte så bra!

Usch somnade inte förrens efter kl 5 på morgonen. Hade tunga och jobbiga tankar innan jag skulle sova sen drömde jag om det också, Hemskt. Jag mår verkligen skit dåligt av det. Varför börjar jag tänka på det just nu för? Har varit så i några dagar nu men inattes var det hemskt. Jag har varit helt off idag pga det :/ Kan inte jag heller få någon lugn och ro i min själ någon gång? Kan det vara så svårt att glömma? Kan det vara så svårt att få bort det från mina tankar? Jag vill inte ha det i mina tankar längre. Mår bara dåligt av det :/ Usch jag vill inte mera nu...

Haft ont i huvudet konstant idag eftersom jag har sovit dåligt och varit helt off idag. :/ Dessutom känns det som om jag börjar få någon influensa eller något. Jag börjar bli sjuk, iaf vad det känns som :(

Dessutom var jag inom Proffice idag och intervjuades. Han skulle höra av sig på Fredag. Önska mig lycka till om att det blir något. Jag börjar bli lack på detta nu med att söka söka söka men inte uppnå något resultat! Jag lackar snart ur alltså :@ Inom 2 veckor ska jag F*N ha ett j*vla jobb helvete, annars kommer jag gå ner i graven och jag menar det!

Hej hej, nu ska jag göra något annat, typ söka jobb till exempel! :@

När kommer du? :/

Aaa när kommer du Anna? :/ Du slutade halv 12, jag börjar bli orolig nu :/ Har det hänt något? När kommer du hem?

Puss från en orolig liten Maya i Oslo


Baguette

ÅÅÅ Anna ringde vid halv 12 och frågade ifall jag ville att hon skulle ta med sig baguetter hem som vi kunde mumsa på. De hade si sådär 13 st över. Fatta jag blev glad. Jag bara : åååå ja det vill jag sa jag med ett riktigt stort leénde på läpparna :D. Ta några extra som vi kan ha imorgonbitti till frukost och så också :) Hahha, baguetter är såååå himmla gott! Jag älskar det!

Anna är min pärla. Vet vi hade det jobbigt med varandra ett tag i livet (typ as längesedan) men ändå. Vi har alltid vetat att vi har varit där för varandra och det är det alldra bästa. Anna jag älskar dej och du är min bästa vän ♥

Tittar just nu på ett avsnitt av SATC på kanal 3 (norsk kanal då). För de som inte vet vad SATC is så är det med andra ord (Sex And The City) Jag bara ÄLSKAR den serien! Den är så himmla härlig alltså. Allt sjukt de håller på med alltså, haha ;)

Nu ska jag kolla vidare, var bara tvunegn att dra ett inlägg om baguetten :)
Puss haaa dee! Saknar er ♥


Sovit under kvällen-Jätteskönt

Slocknade vid halv 7 ikv och vaknade nu 22:20, Riktigt skönt att sova. Dock har jag blivit väckt av Anna som ringt mig 4 ggr under tiden och frågat om jag inte kunde komma till henens jobb för hon hade absolut inget att göra ikv. Jag sa nej eftersom jag var trött och låg och sov. Stackars Anna lilla. Next time i´ll be there ;)


Jag har inte handlat heller och de stänger affären om 10 min så vet i fasen om jag ska handla eller inte. Funderar fortfarande ^^

Ikv blir det till att vänta på Anna tills hon kommer hem. Ska nog göra någon mat ifall jag orkar annars får hon ta nudlar eller något annat att käka ^^ ( å ja, nudlar är ju så nyttigt, or NOT :P)

Går det något bra på tv nu under den sena kvällen? Kanske ska ta och starta en film eller något som fördriver tiden? Laga mat? Iväg och handla? Vet absolut inte vad jag ska göra nu förutom att vänta på min äslskade bästis Anna :)
Vad händer för er ikv då? Tittar ni tv? :)

Puss o kram, jag älskar och saknar er mina fina vänner


18 och bara ett svar!

Idag har jag sökt exakt 18 jobb via nätet och bara fått 1 svar. Hur dåligt är inte det då? Är det inte alltid 1 person som sitter vid någon dator och kan svara på mejlen? Dåååligt från min sida.

Fick ett sms från Anna panna nu där det stod såhär:
Jag älskar dej Maya, Vi ska lösa det här, du ska få ett jobb snart, det bara är så! Vad gör du? Här är det lungt. Kom bort om du pallar. Puss

Har ju inga pengar på mobilen så kan inte svara henne men hon är så jäkla söt alltså. Hon vill ju hjälpa mig så mycket det går. Eftersom jag började gråta innan för att jag aldrig kommer få något jobb :/ Och hon bara skrattade för hela situationen var så överdriven. Nu när jag tänker på det så börjar jag skratta :D Ingen skada skedd.

Som jag skrev innan att jag skulle handla, det har jag inte gjort ännu så måste dit innan isåfall jag sticker till Anna, men vet i fasen när jag orkar gå och handla. Ser ut som f*n ut i huvudet rent ut sagt, haha ;)

Åååå nu fick jag beslutsångerst :/ Vad tycker ni jag ska göra?

Bjuder på en OLD pic bara för det! :)

091116

Tjohopp bitches :P

Nu idag har jag suttit hela dagen på nätet (www.NAV.no) och sökt jobb. Hoppas jag får något innan 2 veckor, annars får jag spader :S. Anna jobbar till halv 12 idag, fast hon igentligen skulle varit ledig (de ringde henne) så hon är iväg och jobbar och jag sitter bara här helt ensam :/

Senare ska jag iväg till Kiwi och köpa lite bajspapper hahaha, nej toapapper, lite mjölk och kanske något stekkött (blandfärs) så jag kan laga till någon god mat tills Anna slutar ikv då jag tror hon är väldigt hungrig eftersom hon inte har så mycket tid att äpå jobbet. Stackare :P

Nu ska jag fortsätta att söka jobb som en galning och hoppas att jag finner nået snart :P
Puss o kram på er alla från mig, nu ska jag söka vidare ♥

Pussss haaa deeeee! :)


Igår!

Hej bloggen!

Igår åkte jag buss hela dagen och Anna kom och mötte upp mig inne på Oslo gallerian.
Tack så mycket Anna ♥

Jag hade så sjukt mycket packning med mig så hon fick hjälpa mig med det. Det var inte lite tungt eller så! (jo det var förbaskat tungt eftersom jag hade ma och massa grejer i den ena resväskan sen i den andra var de massa kläder osv)
Vi la nog inte oss förrens sent inattes.

Puss o kram på er ♦

Var även ute en stund igår och när jag gick in såg jag att det satt 2 st sovande skator uppe i ett skit smalt träd. Skyndade mig in och hämta kameran men då hade den ena skatan tagit upp sitt huvud, men den flyttade sig inte iaf :P

Here it is...

Ganska dålig bild men de sitter där uppe i trädet iaf.


Över gränsen?

AAAAAA när är vi över? :S Bara 2 timmar kvar nu typ :P Sen kommer min lilla sambo (Anna) (Nej, jag är inte lesbisk) och möter upp mig vid gallerian där bussen stannar :)
Ska bli skönt att komma hem.
Hörde av mig till Anna innn. Hon sa att hon hade fått gå till jobbet idag och likaså hem :S Fy fan vad illa. Trikkarna eller bussarna gick inte. Dåligt!

Vet inte redigt vad jag mer ska skriva mer än att det är långtråkigt på bussen :/
Vill vara hemma nu nu nu.

Puss haaaa deeee! Älskar er alla. Mamma och pappa, ni är världens bästa ♥

   


Aaaa, när är jag framme? Detta börjar bli sjuuuukt långtråkigt!

Bussen passerade Gbg för en stundsedan och jag sitter åter på bussen och vi är självklart påväg till Oslo :) Jag börjar bli hungrig nu. Skrev ju innan att jag glömde min mat i kylen där hemma. Fasen vad illa det var :/ Men så är det. Inte gråta över spilld mjölk ;) Fast hade ju lite godis med mig så det får jag väll ta och äta. Men det där godis, chips, choklad, kex och alla de där söta grejerna är inte bra för min lilla kropp. Så vi får se om jag äter det eller inte :P (Får ju allt tänka på sin kropp) :P

Har sovit ungefär 1 timme på bussen. Det var innan vi anlände till Gbg. Det var skönt med tanke på att jag inte sovit så mycket i nattes. Men jäkligt jobbigt ändå att sova på en buss :S
I Gbg stoppet klev det av en massa folk, men klev på samma mängd människor på bussen så lika fullt nu :S Rätt jobbigt. Men det är ju Söndag så vad hade jag räknat med liksom?


Roadtrip back to Oslo!

Nu sitter jag på bussen påväg hem igen till mitt lilla kyffe i Oslo. Anna skulle möta mig vid 20oo då bussen är framme i Oslo. Fasen vad jobbigt det har varit på resan till Lund. Tåget var försenat i ca 20 min och fatta jag fick panik av att jag kanske skulle missa bussen. Men det gjorde jag inte så nu är allt frid och fröjd :)

Nu sitter jag på bussen iaf och gör absolut inte mycket. På bussen är det fullt med folk, vart enda säte är typ upptaget. Men så är det ju på Söndagar, alla åker hem. Sitter brevid en trevlig kille som håller på med några papper. Han kanske pluggar i Oslo? Jobbar? :) Ingen aning faktiskt.

Jag glömde all min mat jag skulle ha på bussen för att inte svälta nu i 10 timmar, men det får jag göra nu ju för jag glömde den satans maten i kylen därhemma hos morsan och farsan. Jäkligt störigt. Men det roliga var att jag satt och typ sov på tåget påväg ner till Lund då jag kom på det. Tog upp min mobil och började skriva till morsan, jag hann inte så långt med mitt skrivande då morsan ringer. Jag svarar och självklart säger hon att on ser att jag glömmt maten i kylen. Vadå komma på det samtidigt :P

Men nu har jag inget mer att blogga om trots att jag vill sitta vid datan och skriva för jag har inte lust med något annat. Men tjohejsan jag bloggar lite senare :)

Puss saknar er redan ♥

Hem igen...!

Klockan ringde kvart i 7 imorse och jag var uppe kl 7 :) Började packa och göra ordning. Har förberett lite mackor också och lite dricka som jag ska ha med mig på bussen så jag inte svälter under dagen :P.

Duschat har jag också gjort och nu är det bara till att skriva ut bussbiljett och lite andra saker, äta lite till frukost, hem till Anna och hämta skokräm lr ngt (hon har nämligen köpt nya Nike-skor "mitt i vintern" och glömt skokrämen hos sin morsa) Så jag får hem där och hämta det, sen ska jag även ner till banken och sätta in some money ;)

Jag kommer aldrig orka denna packningen själv alltså :/ Såååå sjukt tung. Särskilt väskan där all maten är i för jag har stoppat andra saker i den väskan också. Ett exempel är min "DVD-spelare" Anna skickade i morse och frågade om jag inte kunde ta med den. Den fick fan knapp plats alltså. Men det gick :) Allt går bara man pressar och tillsätter lite våld, haha ;) -NOT :)

Nu ska jag plocka fram lite frukost till the family sen ska jag ner till banken och hem till Anna, sen får vi se vad klockan blir :)

Puss o kram era sötnosar. Älskar er ♥ Kommer blogga mer under dagen (ifall jag inte sover hema bussresan med tanke på att jag sovit max 3,5 timme inatt. Men det har jag mig själv att skylla!) Pusss, haaa deeee!


Äntligen!


Godnatt mina kära vänner!
Hoppas ni har haft en bra Lördagskväll och kommer sova gott inatt!

Nu äntligen har jag kommit hem från att ha varit i Sbg ikv en runda, lr ja ett antal timmar. Blev allt för länge och nu är jag lite irreterad över att jag har en del att fixa tills imorgon eftersom jag inte gjort det ikv för att jag varit iväg så måste jag upp as tidigt imorgon bitti lr Idag så att säga eftersom det redan är (Söndagen den 15 Nov eftersom klockan är över 12) och fixa grejer. Typ ska ställa klockan på kl 6-7 eller något för ska tvätta en maskin tvätt, packa ner det sista av alla mina grejer (ska dock först välja vad jag ska ha med mig), Skriva ut biljetten från mejlen, duscha och ja, göra diverse grejerna. Kommer bli låååång dag imorgon.

Tåget går från Bma kl 11 och är i Lund typ 12:20 eller något. Sen går bussen därifrån kl 12:55 till Oslo gallerian och är framme där ca 8 timmar efter. Tur är att det finns internet ombord på bussen så man kan sitta vid sin data och blogga, titta på film osv :) Men självklart kommer jag sova under färden eftersom jag kommer gå upp as tidigt! Hoppas på liten nap iaf.

Puss, godnatt! Nu ska jag greja vidare med mitt. Hör av er till mig iall det är något. Har ju ny mobil nu så det funkar att nå mig och jag kan även skicka och ringa tillbaka till er! ♥


091114

Godmorgon!

Nu ska jag iväg :)

Puss ha deee!


Mat-Idol-trevligt sällskap-packning och mer där till...!

Ikv hade morsan gjort god mat, som vanligt :) En polare kom till mig vid 8 tiden då vi bänkade oss framför tv:n. Det var ju Idol så att säga. Var ju bara tvungen att kolla på det med tanke på att jag inte kollat nu på några fredagar eftersom jag bor i Norge-Oslo nu för tiden :)

Även under kvällen passade jag på att packa ner maten i en stor resväska och det fyllde hela resväskan :O Sjukt fårvånad att det tog så mycket plats men det var ju bara till att köra på. Kör bahhh, kör bahhh ;) Hahaha!
Packade även ner lite kläder i den andra resväskan som jag ska ha med mig. Sen resten av alla andra 1000 grejer jag ska ha med mig vet jag fasen inte hur jag ska få med mig :/ Kommer vara en packåsna med fullt av väskor på mig och sedan dra 2 st stora resväskor efter mig. Ska jag vara borta i 1 år lr vadå? :P Vem vet?;)

Jag körde ju Anna till tåget i morse så hon hann med det. Hon åkte hem redan idag för hon ska jobba imorgon och på Söndag. Jag har tänkt på dej idag Anna. Hoppas allt har gått bra och att du har sovit lite på bussen så det inte har varit allt för drygt ♥

Nu sitter jag på kanten av min säng och bloggar då brorsan halvligger i resten av min säng och kollar på Playa del sol på kanal 1 (SVT1) Sjukt program, haha :P

Nu ska jag nog ta och packa ner lite saker till i resväskan som jag ska ha med mig så jag har det packat för det är lite jag ska göra imorgon...igen. Ja jag vet, har och göra hela tiden. Men så är det när man är i Sverige och ska ordna en massa :P Jag ska nämligen in till Krstad imorgon igen för att lämna in min gammla telefon så den skickas på lagning. Så de kan luska ut vad de är för fel på den :)

Puss haaa deee! Kanke bloggar senare igen. Älska er alla ♥
Sov gott!

Glömde tillägga en sak! Jo att jag ska sitta nu och föra över alla mina mobilkontakter som jag skrivit upp från min gamla telefon till min nya telefon eftersom jag inte hade det sparat på mitt simkort. Sjukt drygt, men det måste göras för annars har jag ju inga nr och kan varken smsa eller ringa till mina vänner!

Sony Ericsson W302, WALKMAN

Fy fansen vad jag känner mig bortskämd nu :$ Inte förrens nu på senaste, lr ja sen jag drog upp till Oslo. Den senaste månaden kan man nog säga.

Vet ni varför jag känner mig bortskämd? Jo för min mamma och pappa öser pengar över mig nu typ :$ Aldrig hänt innan så är sjukt förvånad ännu :O Men de är så underbart snälla som kan både låna ut och ge sin dotter/barn pengar ifall hon behöver det.

Jo grejen var nu att pappa kom upp med en sprillans ny telefon till mig nyss. En Sony Eriscsson W302, WALKMAN. Fatta jag blev glad :D Fast dock skulle jag betala tillbaka den när jag hade pengar. Men det var så att jag sa nu i veckan att min telefon inte funkar och det gör den verkligen inte heller :/ Inte ens haft den i 1 år men iaf. Sa att det inte gick att skicka ut sms eller ringa från den vissa dagar (och det har det verkligen inte gått heller)

Prövade ringa i morse men då gick det inte så fick ringa från hemtelefonen, så jag frågade pappa om han hade en gammal mobil jag kunde få låna av honmom sålånge tills min nuvarande (Sony Ericsson Z770i, WALKMAN) har kommit hem från lagning. (Ska nämligen skicka iväg den nu imorgon eftersom jag fick en ny telefon ikv) och det gick han med på tydligen så ja, jag har en ny mobiltelefon. Sjukt solt över min pappa och såklart över min mamma också. Älskar er Mamma och Pappa ♥ Ni betyder jätte mkt för mig. Ni ska bara veta vad jag uppskattar all er hälp och allt jag får. Ni ska bara veta ♥


Fredagsmys!

Ikv vet jag inte redigt vad som händer. Blir en lugn Fredag iaf vill jag lova. Jag ska väll titta på Idol vid kl 20oo på kanal 4 och sedan är det väll alltid något annat bra/roligt program som går på tv. Ska väll ta och packa ner all maten i en resväska också, så får vi se hur mkt plats över det blir i den så får vi fylla ut den med annat :)

Ska som sagt ha 2 st stora resväskor med mig + en massa andra små väskor. Kommer bli lungt att bära... Men tur är väll att man åker buss hela dagen så man slipper dras med packningen :P

Ikv ska mamma laga god mat så tänkte ut och hjälpa henne, men först måste jag bara visa denna lilla gulliga/fula bild :P Basse hade väll lite tråkigt, lr snarare roligt inne på EKO tidigare idag ;) Dock blev den inte så bra med tanke på att han tog med sin mobilkamera.
Men det fick duga.

Here it is!


Puss o kram! Jag älskar er allihopa. Ni vet vilka ni är ♥

Dagen i ära

Kom hem för en stunds sedan så jag har varit i Krstad på Willys och även inom EKO i Fjälkinge och tittat på alla julsakerna :) Sååå mysigt med julen. Älskar december månad. Helst ska det vara massa snö ute också :)

Det blev en jäkla massa mat som jag inhandlade till både mig och till morsan på Willys. Hon gav mig en lapp så jag skulle handla till henne också nu när jag ändå skulle handla till mig själv. Så snällt av mig :)

Det var Basse och Skoog  som var med mig idag och hjälpte mig handla. Hade aldrig klarat det utan dom. Tack killar! Det blev all möjlig sorts mat, mes torrvaror mest då eftersom jag ska ha med mig det till Norge! Jag undrar bara hur ja ska orka ta med mig allting upp alltså :S Men det ordnar jag!, får jag hoppas ;)

             


Willys


Godmorgon!
Har ni soit gott? - Det har inte jag iaf :/

Vaknade vid kvart i 9 i morse. Men skulle igentligen gå upp vid kl 08oo eftersom jag hade ställt alarm då, men hade tydligen somnat om :P Men inte så konstigt, jag kunde inte somna igår för den där j*vla armen gör så förbannt ont. Jäkla baconspruta :/ Tycker lite synd om mig själv :P

Jag hade bestämmt med Anna att jag skulle komma till henne vid 9 tiden och kolla av lite :) Sen körde jag hem igen och nu har jag precis käkat frukost. En talrik flingor. Gott :)

Snart ska jag dra igen till Anna panna för jag ska sjutsa henne till tågstationen så hon kommer med tåget tll kl 11oo. Men det fixar och trixar vi med :) Sen efter det ska jag av och hämta ett par polare sen raka vägen in till Willys och handla, lr kanske tar en runda inom EKO först ;) Längesedan jag var där nu. De har ju satt upp alla julsakerna så jag måste bara kolla :P Älskar sådant :)

Nu ska jag pysa. Bloggar mer senare efter Willys besöket :)
Puss o Kram, love ya ♥


:)


Stärnklart ute och 2 minusgrader

Var nyss ute. Kollade upp mot himmlen. Stjärnklart ikv fast lite moln ändå som stjärnorna stack fram genom. Även 2 minusgrader. Härligt väder! Blir det fin dag imorgon då tro? Vi får väll se! :)

Puss natt. NU äntligen har jag kommit till skott och ska bädda ner mig i sängen under täcket och sova.


Fredagen den 13:onde! Buuuu....

Klockan och datumet slog för en stund sedan över på Fredagen den 13:onde! Kommer det hända något bad idag tror ni? :P Kankse kommer ett spöke och besöker er inatt ;) Buuuuu...

Imorgon ska jag in till Krstad igen, fast med 2 av mina polare denna gången. Vi ska STOR shoppa på Willys ju, haha :) Det värsta då som kan hända är ju att kassarna går sönder och allt mat åker ut när man antingen ska gå ut från affären lr precis när man ska lyfta in dom i bilen ;), lr vad tror ni?, haha ;)


Puss, nu ska jag nana kudde. Ska trots allt upp vid 08oo imorgon så jag hinner med all skit jag ska hinna med under dagen ;) Tex: Nerom mormor och morfar och lämna en bok (glömde lämna den sist jag var där), inom banken och snacka lite och hoppas få lite mer info, inom Smycka och se ifall jag hittar någon snygg barlock till mitt Thomas Sabo armband, Kolla min mejl ifall jag fått ngt roligt där, hämta up mina underbara polare i Sbg och sen fara till Krstad och shoppa ;) Så en del på listan! Men det fixar jag snabbt och lätt :)

Puss o godnatt, jag älskar er. Ni betyder ♥

(fan vad ont i armen jag har :/ Hur ska jag kunna somna inatt? )


SOS

Kan bara inte få nog av Jordin Sparks låt - SOS (let the music play) Den är sååååå himmla härlig att dansa och festaloss till :P

Here it is...


Bakning för hela slanten ;)

Ikv har jag även bakat. Mums :) Bakade kladdkaka och sedan kolakakor. Mycket bra resultat. Kunde dock inte ta bild på det heller eftersom jag inte har någon j*vla kamera som startar :@, hahhaa nej skojade :) Nej men det blev väldigt gott. Jag och morsan och Susane fikade på det innna och det blev helt klart godkänt :)

Tänkte jag lägger upp länkarna här ifall ni skulle bli sugna på att baka :P

Kolakakor
http://recept.nu/1.8201/johan_sorberg/smaratter/mjol/kolakakor



Kladdkaka (Min sega kladdkaka)
http://recept.nu/1.152888/leila_lindholm/kaka/agg_mejeri/min_sega_kladdkaka



Nu ikv blir det väll till att slappa lite, lyssna på musik och även ta och skriva upp vad jag ska köpa imorgon. Ska ju till Willys och shoppa loss, haha ;) Ska även ta och gå genom min garderob och kolla skohyllan vad som ska tas med :) Kommer bli fun. -NOT, Hahha ;)

Aj jag känner att min arm böjar göra ont nu så in på kvällstimmen :/

Kisses and hugs! ♥


Baconsprutan vs Everest!

Godkväll mina bästa ♥
Hur har er dag varit? Har ni varit lika upptagna som jag har varit idag? :)

Som jag skrev i ett inlägg igår att jag och morsan skulle in till Krstad idag så har vi varit där idag :) Vaccinerade mig mot Svininfluensan idag också. Fick vänta i över 1 timme för att komam in och ta sprutan som gick på mindre är 15 sek. Men det var det väll värt.
Nu har jag gjort det iaf :) Känner nu ikv att jag börjar få lite ont i armen, lr har ont. Det är sprecis som om armen har somnat lr hur man ska förklara det! Illa :P

Jag hittade vad jag sökte i Krstad idag. Köpte shampoo och balsam av märket GLOW (sägs det ska vara rätt bra), och även ett par magiska vantar inne på H&M :P
Det blev inget Willys idag för vi han inte eftersom morsan var tvungen att vara hemma till kl 17oo. Men imorgon blir det till att shoppaloss inne på Willys med morsans visakort ;)

(Klicka  på bilden för att se den i storre format)

Även butik Stadium tjänade lite pengar på mig idag :) Det blen en RÖD Everest jacka, (tack morsan cch farsan).
Kan dock inte ta ngn bild på den för min kamera fungerar inte, lr jo det gör den ju men har ingen laddare med mig till Sverige så kan inte ladda den och det behövs märkte jag, faktikst redan igår då jag fotade Maj :)

Puss o Kram, älskar er ♥


Krstad!

Nu ska jag strax iväg till krstad och göra några ärenden med morsan! Wish me luck på att jag hittar en vinterjacka :) Sen en sväng inom Willys, hoppas jag :)



Puss o kram på er ♥


GODNATT!

GODNATT!


Babelsin och avbröten kniv?

Haha, skulle nyss ta och skära upp en apelsin till mig ute i köket då jag ser att spetsen på kniven är borta :O Den var inte det innan idag när jag använde den. Gick ner och frågade och det var mamma som erkände :P Haha, min mamma hon är stark hon ;) Älskar dej mamma ♥

  


Mina bästa ♥

Ni är dom bästa ♥

Idag har jag grejat med en massa :) Städat och tvättat bilen, dock inte alltför mysigt. Stod ute i regnet :P Men var ju bara tvungen att göra det likson. Sen var jag en runda hemma hos mormor och morfar och käkat god mat och en bakelse, fick låna deras stora resväska och såklart fick jag lite money. Ni är så snälla. Älskar er ♥

Nu ikv har jag varit med mina vänner. De hämtade upp mig sen mot sbg och käka. Mkt gott :) Tack för en trevlig kväll bitches ;) ♥ Kommer sakna er!

Nu senare blir det till att slappa lite, titta tv och fixa och trixa :) Imorgon är det dax för BACONSPRUTAN, haha ;), sen en sväng inom några butiker och kolla lite bla att kolla efter en vinterjacka, sen av till Willys och handla :) Tack mamma, du är den bästa ♥


Pusss, ha deee! Jag älskar er ♥


Regn och rusk

Vaknade vid 9, och jag som sa jag skulle gå upp vid alldra senast kl halv 9 ^^ Men tog mig en liten sovmorgon. Tyckte jag förtjänade det :)

Har precis ätit lite frukost, gott! Och ska nu alldelles strax ska jag ut i regn och rusk väder och ta hand om lilla Maj. Hon behöver vaskas lite :) Sen ta en liten fin bild på henne och sen ut med henne :) Får väll se hur det går!

Hej svejs så länge. Jag finns på mitt Svenska nr ifall det skulle vara ngt.

Puuuuusssss ha deeee! ♥


Nu säger jag godnatt!

Efter en låång dag säger jag godnatt! 8 timmar på bussen och sen 1.5 timme med tåget.
Var hemma lite efter kl 8 då pappa hämtade mig vid stationen. Morsan var tydligen på gympa under den tiden så hon hade ingen möjligehet till att hömta mig. Jag hade även sagt fel tid till morsan när jag skulle vara hemma. Sa ju klockan 9, men var ju kl 8. Så knasigt det kan bli, när man är för trött ^^

Ikv har jag rotat i mina lådor och kollat av vad jag ska ha med mig hem till Oslo. Det jag inte tar med mig ska jag f*n slänga. Onödigt skit som kommer ligga i lådorna och samla damm! :)

Nej nu ska jag ta och tvätta bort sminket, borsta tänderna och sedan krypa ner till sängs. Kommer bli en låång dag imorgon också med uppstigande kl 8, absolut senast halv 9!

Puss jag älskar er alla ♥


Tårtor

Satt och funderade på vad jag ska baka när jag är hemma hos morsan och farsan som jag sedan ska ha med mig hem till Oslo. Det första var TÅRTA! Inte för att jag kommer baka det, men man kan väll få önska och drömma lite ibland? ^^

 
 
 
 

...Och en liten fräckis på slutet :P


Bussen!

Nu sitter jag på bussen påväg till Sverige. Usch, detta kommer ta låååångt tid. 10 timmar typ tills jag är framme i Bma! Illa :P

Nu ska jag se film, resten av greveholm kanske? :P Bara såååå bäst :)

Puss o kram, jag kommer blogga mer under dagen.


Roadtrip till Sverige!

Godmorgon alla glada! Det är Tisdagen den 10 Nov 2009 :D
Har ni sovit gott inatt? Vaknat på rätt sida? :P

Själv gick jag och la mig runt 03oo inattes, men kunde inte sova. Låg säkert vaken i flera timmar. Nej, det gjorde jag inte men kollade på klockan när hon var 04oo och hade inte somnat då heller. Men sen släckte jag lampan och somnade troligtvis. Var tomt att sova själv i den feta dubbelsängen utan Anna panna som jag delar lägenhet med som också för övrigt är min bästa vän. Hon åkte till Sverige igår medans jag var och fixade lite grejer istan. Var bara tvungen.

Bussen går exakt 11:15 och är framme 18:35 stod det. Den tåg hem från Lund, när det nu går. Är hemma i lilla Bma kl 21oo med tåget. 10 timmar, lååång dag :/ Morsan eller farsan skulle komma och hämta mig där. Väldigt snällt. Annars hade jag fått gå hem och det hade tagit över 30 min :/ Hade varit liiiiite segt!

Gick upp kl 08:30 nu imorse för att hinna med allt en tjej måste hinna med på morgonen innan hon drar iväg. Du vet: Klä på sig, studera sin kropp, gå på toa, sminka sig, ta en snabb kroppsdusch, äta ngt till frukost, ta lite bilder m.m. :P Hahahah!

Min bussoutfit!

 
 
Lila tröja - H&M
Mörka Jeans - Gina Tricot


Några timmar i sängen

Godnatt vänner!
Sov gott

Nu har jag har suttit en del timmar och kolla på Mysteriet på Greveholm! Fy f*n vad det är bra och roligt alltså. Borde vara tradition varje år att kolla på det ist för de andra tråkiga julkalendrarna :P
Jag har dock bara kommit till avsnitt 15, ska börja på del16. Men det tar jag imorgon på bussen för nu ska jag gå och nana kudde :P

Puss o Kram, sov gott. Love you all ♥


Lussebulle!

Melitta - Men sluta smacka!
Post killen - Vadå, jag smackar inte
Melitta - Du smackar ju på en lussebulle. Jag känner ju lukten enda hit
Post killen - Jag smackar inte på en lussebulleeeee

Buu!

Melitta - Whaaaa
Post killen - Whaaa

Post killen - Men äter de verkligen lussebullar? :O
Melitta - Men det var ju ett spöke, det var ju det jag sa!

Post killen - Men det är väll ingen vits att filma en lussebulle?

Hahaha :P Det är för roligt :)


:)

Aaa vad jag längtar efter lussebullar. Sååå gott!
Bakning i December? Definitift!


Vinterjacka?


Godkväll mina vänner!
Hur har er dag varit?

Har legat och sovit på soffan nu igen ^^, haha fan vad mysigt. Somnade till filmen Santa Claus 2, så bra var den, hahaha :P, nej men han inte se så mkt. Kanske 20 min som högst sen somnade jag ;)

Har även Städat idag, tvättat, lagat mat, packat ner saker som jag ska ha med mig till Sverige (dock inte allt för mkt), eftersom jag ska ha med mig en del saker tillbaka hit :P. När jag är i Sverige ska jag ordna en massa känns det som på väldigt kort tid.
Så här ser schemat ut:

1. Städa och fota min lilla MAJ (min bil)
2. Inhandla mat
3. Besöka min kära mormor och morfar
4. Ringa till Telenor
5. Besöka mina vänner
6. Inhandla en vinterjacka m.m

Ska jag hinna med att det under 2 dagar? Eller åker jag hem på Lördag ist?, med tanke på att jag inte har ngn vinterjacka ännu. Måste hitta det! Dock vet jag nu redan vad jag vill ha för ngn. En Everest jacka som är lite längre och sitter åt lite mer i midjan och har pälskrage!
Jag vet ju att de kostar runt minst 1000 kr! Hoppas hoppas morsan vill paya det till mig.
Var ju 4 års sedan jag fick en vinterjacka. Fast nu på senaste har jag fått as mycket av dom.
Nu menar jag verkligen mycket. Skäms nästan :$. Men jag är värd vart enda öre! ;)

Har Svenska kanal 1 på, på tv:n. Handlar om mode :) Tror nog jag ska kolla på de!

Puss ha det bäst. Jag älskar er. Längtrar efter min lilla katt Sindra ♥


Julemys ♥

Har just kollat klart på två stycken julefilmer :) Den första var: Christmas Town och
den andra var: Santa Buddies! Riktigt mysiga filmer det där.

ÅÅ vad jag vill ha December månad nu då man kan få ta fram alla julsakerna, ljustakarna, allt glitter, jultomtar, änglar och allt sådant som tillhör julen. Fy vad mhysigt jag och Anna ska ha det i vår lågenhet. Vi ska julpynta om ngt ;) Kommer bli så mysigt :)

Imorgon drar jag hem till Sverige i några dagar. Åker med bussen lite efter 11. 11:15 exakt och är framme i Lund ca 8 timmar senare. Sen 1,5 timme tills jag är i lilla Bma med tåget. Hemma efter kl 21oo. Det kommer bli en låååång dag imorgon. Men tur att jag har min lilla laptop med mig så jag kan titta på film, blogga och en massa annat :)

NU ska jag se Santa Claus (nu är det jul igen)! Laddade ner alla 3 filmerna. Funderar på att se allihopa ikv, men det får vi se, för om jag känner rätt så sitter det en trött liten Maya flicka i soffan just nu ^^

Puss på er ♥


Chokladfontän


Underbart gott!

F*n vad jag blev sugen på att skaffa en Chokladfontän! Går ju annars också att låna en för en kväll lr så men gud vad gott det hade varit att ha en egen. Jag hade stått och ätit från den hela tiden ^^

En rinnande Chokladfontän i hemmet. Om man vill mysa till det, tar man fram jordgubbarna ur frysen och bara njuter av att ha doppat dem i choklad :)
Det må pröves snart ;)

Me like ;)

      

ÅÅÅÅ, vad sugen på choklad jag blev nu ^^


Tröttaste tjejen just nu


Godkväll mina bästa!
Hur har eran kväll hittils varit? - MIn har varit väldigt sovande :)

kom just på mig själv med att inte ha tagit några outfit bilder ikv, men jag har faktiskt negat på soffan och sovit. Anna ringde mig lite efter halv 10 och frågade ifall jag ville komma och joina henne på jobbet eftersom det inte var så mkt folk idag/kväll!

Under tiden jag har legat på soffan i si sådår några timmar har Santa Claus filme laddats ner :) Checkade ifall den var i okej/bra kvalité och det var den såklart. Fast dock på Eng (hittade inget med swesub), men det gör absolut ingenting. Lär man ju sig lite mer Engelska, förhoppningsvis ;)

Om jag ska vara ärlig så orkar jag inte ikv. Vill ju vara en sådan bra, snäll, gullig vän som alltid ställerupp för det lilla minsta, men har inte fixat håret (inte ens plattat det), så vill helst inte ut och visa mig. Då kommer hon ha unnu mindre kunder eftersom jag kommer skrämma
bort dom, haha ;)

Anna du ska veta att jag älskar dej och att jag verkligen inte orkade asa mig ut från lägenheten och åka till dej ikv. Hade gärna gjort det ifall jag hade varit lite piggare. Men gör absolut det en annan gång! Kiss, I love you ♥

 
Blev endå ett par trötta outfit bilder när jag ligger under mitt täcke :)

Peace, haaaa deeee! Älskar er ♥


Tog en dusch

Eftersom vi inte har ngt flott badkar till att lägga sig och slappna av lite så har vi en flott dusch ist :). Riktigt stort kranhuvud som de som äger lägenheten satt in. Mkt bra val de gjorde :)

Nu sitter jag här i bara handduk och funderar på att gå och ta på mig lite underkläder/kläder och sedan föna håret. Ser ut som ett fågerlbo i huvudet annars, haha :), sen sätta sig ner i soffan och glo på en film lr två medans Santa Claus filmen laddas ner!

Tog även en bild på vår dusch (inne i duschen) så ni kan spekulera vår dusch innuti. Det vill säga det stora duschhuvudet! Me like.
Blir kanske också att jag lägger upp några outfit bilder senare! :)

  

Puss haaa deeee :P Älskar er ♥


AAAAA :@

Fuck vad internet sidan ska cepa sig hela j*vla tiden alltså. Varje gång jag skullle Börja spara det jag hade skrivit här på bloggen cepade ju f*n hela hemsidan lr ja, min dators internt för min dator är nog lite Sönder lr har ngt virus på sig för den beter sig underligt.

Ville bara ha sagt det.. Se ifall detta inlägget går att spara :@

Panikslagen? - Jaaaa typ :P

Kom nyss hem efter att varit hos Anna i 3 timmar. Hon ringde lite innan 7 och var panikslagen typ:P Hon hade massa kunder och det var slut på vissa saker. Så jag fick gå in på lagret och hämta pizzasliz och sätta in i ugnen, ta fram ett antal 50 korvar och virra runt bacon på. Men jag klarade det :) Haha!

Nu sitter jag bara här i soffan, ensam i vår lägenhet och längtar tills Anna slutar. Då är jag inte ensam iaf :) Tror jag ska kolla på några avsnitt av SATC. Sååå bra! Får en att känna sig lite bättre efter att kollat lite på det. Det ni :P

Pusss haaaa deeeee! Saknar er där hemma ♥ Längtar tills jag får hålla min lilla katt i famnen igen :)

What? :)


Skickat sms:
Tja Maya här. Jag tror inte det blir ngt av ikv, anna slutar halv 12 och vi har inte köpt ngn dricka :( Puss

Svar:
Hallau Maya. Klart ni ska komma bir bra fest ikv. House party e aldrig fel :) dricka kan ni köpa fram till kl 8. Kom nu mer er!

Skickat sms:
Hahaha ja men vart köper man det? ;) Haha :) ja men det blir isåfall vid 1 i natt vi kommer. För jag vill inte dra till er själv ^^

Svar:
Det kan du köpa i vanlig matbutik. Ja men bara kom när ni kan. Det blir bra :) Vågar du inte komma eller? ;)

Skickat sms:
Men om man kan köpa det i vanlig matbutik borde man kunna köpa dricka till kl 11 ikv :) Haha nej det vågar jag inte ;)

Svar:
Nej kl 8 stänger de Öl dörrarna :) Okej men kom sen när anna är klar. Då ses vi inatt

Skickat sms:
Haha okej, får se ifall jag vågar mig in i affären och handla innan kl 8 ;) Ja vi ses kanske

Svar:
Men lol :P jaja men vi ses kanke då

Min synda klänning i Olso


Godeftermiddag mina bästa!
Jag skrev ju här om dagen att jag hade köpt en savrt klänning. Jag syndade med andra ord.
Men var bara tvungen att ha den ^^
Den är riktigt fin både som festklännning men även till vardags :) Me like!
Vilken kväll ska jag använda denna? Ikv kanske? ;)

Here it is! ♥


15:42


Har precis ätit pasta och knäckebröd :) Inte värst fina middagen men det gick att äta iaf.
Annars idag var jag ute på stan från 11:30 till 13:30. Riktigt skönt ute, fast lite kallt. Brrr ^^
Var ju som sagt inom några butiker också och kollade läget och det är alltid samma sak. "Vi trenger ikke nå". Som det alltid varit. Tråkigt nog. Men det ger väll sig om ett tag. Innan 2 veckor annars blir jag f*n arg :@ :)

Vad jag ska gör i eftermiddag/kväll vet jag inte ännu. Anna jobbar och jag sitte här. Sockerkillen och gänget ska ha fest ikv för de ska snart lämna Norge och jag/vi vill ju dit, men har inte köpt någon dricka unnu och jag vill inte in och köpa själv. Anna och jag skulle göra det innan idag men hon sov till kl 15oo så inte så lyckat. Kanske kan höra av mig till Tobbe ifall han kan ordna. Fast Anna sa nu innan hon drog att hon nog inte kommer palla dra dit sen ikv när hon slutat ändå :/ Så ja, det blir nog inget. Jag vill inte dit själv. Har ju varit med de ngn gång själv innan men inte ikv.

Det har slutat snöa här i Oslo och det är lite synd tycker jag. Tyckte det var mysigt med snö. Är inte lika kallt ute och det är mkt mysigare. Men det kommer väll snart igen hoppas jag :)
Gick ju på stan idag och det har verkligen kommit upp julpynt i skyltfönstrerna. Såååå mysigt. Värsta julkänslan!

Nu ska jag kolla upp lite saker på nätet. Vi höres. Haaaa deeeee! :P

David Guetta

David Guetta feat Kid Cudi-memories FULL
Guettas nya poppis låt? Bästa låten av Guetta nu?? Vad tycker ni?
Ganska skön faktikst! Måste laddas ner :)


Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om låten! :)

Haaaaaa deeeeeeeeeee! :P


Var bara tvungen

Ååååå var bara tvungen att kolla Ikeas hemsida. De har så mkt fint och till rimliga priser. När jag och Anna var på Ikea ville vi ju ha precis allting. Men det gick ju inte med tanke på att vi inte hade pengar till det. Annars hade vi nog köpt hela Ikea affären :P

Lägger upp bilder och priser på det vi ska inskaffa, iaf något liknande och när det finns pengar i plånboken :)

 
Den första bok/förvaringshylla kostar 649 kr!  Den andra lite mindre bok/förvaringshylla kostar endast 199 kr!

Någon snygg bord/fönsterlampa hade inte suttit fel


Bordslampa 99 kr

Den eftertraktade snygga lampan som vi har kollat in. Finns även i flera olika färger och även frostatglas på lampan längst ner till höger ;)

 
Rosa & Svart blommig för endast 79 kr

  
Grön & Röd-Orange & Vit-frostat glas för också endast 79 kr

Detta var bara ett litet smakrpov vad som antagligen kommer inskaffas i våran lägenhet. Kommer bli mkt fint. Kommer väll dyka upp fler saker vi vill ha som jag kommer antagligen lägga upp smakprov på :)

Tänkte på en sak innan idag när jag gick ute i snön. Börjar folk redan julhandla? Är det snart dax att inhandla julpynt och grejer snart lr? :O Tycker de flesta affärer börja pynt och ta fram saker lite så smått. Längtar ni till December-Julafton-Nyår? - I DO!
:)


Vi kör på FirstPrice!

Var ett par timmmar sedan jag skrev blogg nu, med andra ord typ 3,5-4 timmar :) Har varit på intervju, men inte direkt något som lockade men ifalll jag får ngt, får jag ju bara ta det liksom. Efter jag var i Nydalen gick jag runt i St. Hanshaugen och sökte jobb. Kom in för en 40 min sen. Gick väll sådär, men jag har lämnat Cv iaf. Så får vi se hur det går!

Äter just nu, Stekkorv och ketchup och knäckebröd och såklart dricker jag en kopp te till såklart. Vi kör på FirstPrice, hahahaha :) Om en stund ska jag ut igen och söka lite jobb till och sen har väll Anna panna också kommit hem. Hon skulle nog bara jobba till kl 12oo eller 14oo. Vart fall vad hon sa.

Vi kör på FirstPrice! ;)
 
Mitt kokheta te. Mugg-Ikea 5 kr!           FirstPrice Ketchup från Kiwi!

Tjohej leverpastej :) Haaaa deeeee!
Förresten, det snöar ännu och mkt mera ^^


Några få timmar

Godmorgon!
Är lite smått trött nu idag. Gick upp halv 8 men vaknade ändå då Anna gick upp vid halv 6. Stackare. Inattes var jag i sängs 02:42. Kollade på klockan när hon var halv 4, hade fortfarande inte somnat :/ Somnade nog inte förrens 4-halv 5. Varför vet jag inte. Tänkte  väll på en massa så det tog väll över mina sovtankar. Illa.
Kommer lätt somna när jag är hemma sen igen efter intervjun. Skönt isåfall :)

Nu käkar jag frukost. Knäckebröd med Grillkrydda på och en kopp te. Oj så näringsrik frukost. NOT! Men va fasen, någont måste jag ju äta till frukost i detta landet Norge.

Undra om det har kommit mer snö eller det var bara igår och inattes? Måste titta ut :) Som sagt det snöar nu också och har väll gjort det sedan igår. Yeeeejjjj :P
Undra om det lägger dig på marken någon gång?

Bjuder på lite outfit bilder nu på morgonen innan jag ska iväg! :)
  
•Svart jacka-Gina Tricot
•Svart linne-H&M
•Grå längre tröja-Gina Tricot
•Svarta byxor-Gina Tricot

Puss o Kram, nu ska jag fixa det sista innan jag ska iväg vid 20 över 9 :)
Wish Me Luck! ♦


Sovgott ännu en gång, och du? Haaaaaa deeeeeee :P Puss!

Var bara tvungen att skriva ett sista inlägg innan jag lägger mig till sängs :)
Alltså det snöar verkligen ute. Var ute en runda nyss och snön har verklugen lagt sig på marken över alla höstlöv som redan fallit till marken, på bilarna och på våra soptunnor som står ute på gården :P Fan vad najs. Ville bara in och ta kameran och fota den lilla snö som kommmit men ville inte gå in igen och ta kameran och väcka Anna och sen ut igen. Hon sover som en ängel (A)

Stod ute och funderade på en sak? Har alla här i Norge tänt i deras lägenheten när de sover? Lr hade de tänt när de är iväg och jobbar, om de jobbar natt då lr vad är grejen likosm?
Fast jag och Anna kan ocskå ha tänt när vi vill, hur mkt vill vill och hur länge vi vill. Ha internet igång, värmen på det högsta, damsugaren igång, tv:n, musiken. Med andra ord 24 timmar om dygnet för det ingår ändå i vår hyra och det är ganska najs.
Fast dock har vi ju det nerullat och släkt i lägenheten när vi sover och inte är hemma. Varför ha det tänt och grejer igång när man inte är hemma liksom lr tittar på tv? Har ju dock en vana sen uppväxten att man ska stänga, släcka efter sig när man inte är hemma :)

Nej nu är det sängdax för min del. Ska krypa ner brevid Anna som redan sover antagligen. Har blivit ganska sena kvällar nu med tanke på att hon sitter vid datan på dagarna och jag på kvällarna/nätterna då hon går och lägger sig lite tidigare eftersom hon ska upp och jobba. En annan behöver ju inte det, fast hoppas själv på det snart så man kan ordna upp sitt liv lite i rutiner :)

Godnatt ännu en gång, och du? Haaaaaaaaaaa deeeeeeeeeeeee :P Puss!


Kvällspöken


Godkväll!

Ikv har jag bara suttit framför tv:n och glott. Hittade dock 2 Svenska kanaler plöstligt. Har kollat innan också om det fanns men inte då, men nu fanns det. Så har kollat "Livet i Fagervik" på Svenska kanal 1. Mkt bra :)

Hoppas jag inte drömmer samma hemska dröm inatt som jag hade inattes. Fy f*n säger jag bara :S. Det lär fasen spöka här i vår lägenhet för Anna drömde också ngt fett konstigt. Typ att hon såg att det stod någon i sovrummet, men sen när hon tittade igen så var han/den/ det borta. Underligt. Det kanske har dött någon här? :O

Imorgon lr ja, idag ska jag på intervju i Sandaker. Hoppas jag hittar dit nu. Har kollat på www.trafikanten.no och likaså www.gulesider.no för att jag ska ha någon möjlighet att hitta dit! Wish me luck! :D

Nu sitter jag bara här och gör typ ingenting. Ska snart gå och tvätta av mitt smink och göra mig ordning för sängdax :) Måste bara skriva ner hur man kommer till Sandaker. Jag vet att man tar buss 37 mot Nydalen. Mer vet jag inte :) Får pröva mig fram som är inga helst problem för mig.

Blir det att jag åker hem en vända till Sverige på Måndag? -Ingen aning faktiskt :D

Sov gott mina bästa.Puss o Kram, godnatt

Haaaaaaa deeeeeeeeeeeeee! ;)

Whats up?


Hahaha det har fasen snöat hela dagen idag i Oslo som det stor på SMHI, fast dock inte så att det har lagt sig på gatan eller så men härligt ändå. Hoppas det kommer snöa mera :)

Idag vaknade jag halv 12 efter att ha varit vättskrämd hela natten/morgonen. La mig som sagt halv 3-3 imorse och vaknade igen vid 4 tiden av en hemsk dröm. Fy fan, trode fan det var på redigt att folket skulle ta mig. Vaknade sen och insåg att det bara var en dröm. Jag drog min kudde och la den tätare in till anna och somnade igen :) Skit skraj :O

Annars idag har jag träffat Jacob och varit med han en runda på stan/Majourstuen och kollat läget. De ringde även en Pål till mig idag och bad mig komma på en intervju imorgon kl 10oo. :) Jag hade dock skickat ansökan om Barnehagen till han. Skit roligt att han hörde av sig. Hahahah fattade knappt vad han sa men det funkade :P
Han skickade ett mejl sen med lite info. Ligger i Nydalen.
Nära och bra gentemot St. Hanshaugen där vi bor :)

Har även snackat med morsan ikv om pengar till disposition och hyran och såklart fick jag låna pengar av de. De är såååå snälla. Jag älskar er ♥ Ni betyder!

Nej nu ska jag nog kolla upp lite saker på nätet så hej svejs på er.
Love and miss my friends ♥

Bjuder på lite gammla godingar :P

  


Mitt Norska mobil nr



Ville bara upplysa er mina vänner att jag inskaffat mig ett Norskt nummer också! Efter att jag fått jobb osv så kommer jag bara använda det. Fast kommer ju bli om ett tag.
Så jag använder mitt Svenska nummer tills dess. Jag upplyser er om när jag kommer använda det Norska till 100 %.

Here it it!
(+47) 41 30 15 55

Sov gott, sleep well!


Den första snön? :P


It´s real?
Den första snön kommer till Oslo inatt-morgonbitti-dag? :P Haha fan vad najs, fast har dock inga vinterskor med mig lr vinterjacka. Nu när jag tänker efter så har jag f*n ingen vinterjacka lr vinterskor ens i Sverige? :S Hahaha illa :P

Tänkte lägga upp en printad bild från SMHI men funkar ju fasen inte :@ Hahaha, nej så arg blev jag dock inte. Det skulle iag bli snö imorgon (Onsdag), Torsdag hela dagen och Fredag morgon/förmiddag. Ni får titta på några bilder från Google.se ist :P Hoppas det går lika bra!

(Klicka på bilderna för att se dom i större format)
  
 

Sist men inte minst, jag på Snowboard :P Hahaha.
Fan vad jag längtar efter att åka bräda igen. Det är j*vla kul alltså. Finns nog fan inget roligare än att åka i backarna, fullt med nysnö och se en värmestuga framför sig, gå in och ta en varm choklad lr ngt i alkoholväg att dricka. Nog det bästa om jag tänker efter. Hahaha ;)
Lite snurrig i backen efter ett par Öl/Cider! Aldrig fel :D


Myspys hemma hos oss


Godkväll Bitches! :P
Som sagt, idag har ju jag och min bästa Anna varit på Ikea i Norge. Skit mysigt och så sjukt mycket grejer vi ville ha. Får åka dit när vi har mer pengar :P Gratis buss både dit och hem vilket är skit bra :) Gick säkert där inne i 3 timmar då vi bara köpte några få grejer som gjorde att lägenheten blev sååååå mkt mysigare :) Vi får ta och sticka dit en annan gång då man har pengar och köpa tex en byrå, lite fler ljus, ja pynt saker så att säga :)

Ni vet ju hur vår fina lyxiga lägenhet såg ut när vi fick den. (rulla annars ner på sidan och titta) Nu har vi pyntat till den lite och det blev riktigt najs bara på de få grejerna :)

Vårt nya kribb, fast dock långt från klart!

(Klicka på bilderna för att se dom i storre format)
   
Vad tycks?

Nej nu ska jag sncka vidare lite med Jacob och bestämma en tid då vi ska träffas imorgon så jag kan visa honom The town! Han är ju helt lost :P Hahah!

Puss o kram. Saknar er där hemma. Jag älskar er ♥


IKEA? :)


Godmorgon alla sovtutor :) Har ni sovit gott?
-Jag har sovit sådär. Vaknat flera ggr och haft en konstig mardröm.

Nu sitter jag och äter knäckebröd med ngt konstigt pålägg på :O, men väldigt gott :)
Idag kl 11oo ska jag på intervju i Helsfyr. Tar man 3ans tbana mot Mårtensrud. Hoppas att vi hittar dit, haha :S. Igår frågade jag Anna ifall hon ville hänga med mig dit med tanke på att jag aldrig varit där osv. Hon sa ja och jag blev glad och tacksam :) Jag sa till henne att då kan vi inte vara uppe så länge ikv för vi ska typ upp vid 9-halv 10oo för att vi ska hinna. Jag la mig halv 1 och tidigast som vanligt, då anna la sig vid 3oo tror jag klockan var och hon sover ännu.
Ska dock väcka henne snart. Om hon inte går upp senats kvart i 10-10oo så är det kört för henne. Då åker jag själv :) och då är det j*vligt synd om mig också :P

Vi var ju uppe hos våra grannar igår och fikade och snackade. De visade oss lite på datorn om vart vi befann oss osv :) De tippsade även om IKEA! Det är gratis buss dit tydligen och går nog nere från Oslo gallerian trode dom :) Vi ska nog dit idag. Om vi inte köper ngt så har vi inte slösat några pengar :P Fast dock vi behöver ju lite krokar och diverse saker till vårt nya hem :D Vi får se hur det blir för Anna skulle nog på annat håll idag men hoppas poppas hon vill till Ikea med mig ist :)

Nej nu ska jag ta fram lite frukost (vi handlade mat igår för första gången i en mat affär. Vi har haft med oss mat från Sverige som har räckt tills nu). Hoppas att det ska gå att äta :P Hahaha!

Puss o kram, Hahaha wish me luck with the intervju :P


Fy fan vilken galen Lördagskväll med Honey. Den bästa på länge!



ÅÅ nu har jag inte bloggat på ett tag. Nu fick jag orken att skriva några rader.

Godkväll alla söta vänner. Hur har ni det? -Själv har jag det as bra! :)
I går fick jag och Anna vår lägenhet och den är bara så perfekt. Allt ingår för 10 000 papp.
AS gott :) Igår hade vi det kul, jag och Anna. Vi tvättade får första tvätt, lagade mat osv. Jag la mig halv 1 men somnade inte förrens vid 3 tiden då Anna kom vid halv 3 och la sig brevid mig. Mysigt :P Vi snackade om en massa så klockan bara tickade iväg :)

Inattes innan jag somnade hade jag ställt klockan på 9oo på morgonen men pallade inte upp. Skulle nämligen ringa till Barnehagen kontoret, men orkade som sagt inte gå upp, jag tänkte att jag vaknar väll vid 10oo-11oo men nej då, jag vaknade halv 1 på dagen och Anna strax där efter. Skönt att sova.
Idag har vi inte gjort så mkt. Damsugat, handlat och lagat mat. Varit uppe hos våra grannar (de som vi hyr lägenheten av). De är verkligen så j*vla snälla. Bjöd oss på nybakta kanelbullar, vi spelade spel med deras lilla dotter på 6-7 år. Me like :) Hur underbara som helst! :) Vi skulle bara knacka på ifall det var ngt som vi behövde lr det var ngt. Jätte bra :)
Han sänkte även dispotum idag med 10 000 kr så ja, vi är såååååååååååå glada :)

Vaknade förresten på fel sida i morse (eftermiddag) så dagen har varit ett rent helvete typ. Varit arg och ledsen för det lilla minsta. Men jag har tagit mig genom dessa timmarna. Jag och Anna drog även ner till Oslo City innan vid 20oo och checkade läget. Jag köpte en svart snygg klänning med dragkedja hela vägen ner där fram för endast 99 kr! Me like ;)

Kommer upp en bild när jag har den på mig :)


Hade även en as gryyyyyyyym Lördagskväll med brudarna. Vi var 7 st brudar hemma hos Izabella innan och käkade god mat och drack lite. Vi sjöng singstar och började göra vid oss. Sen vidare ner mot The broker, men där var det inget drag så vi gick vidare.
Olga ville tydligen in på en bar/restaurang så vi ställde oss i kön. Alla kom in utan jag eftersom de hade sagt att det bara var en person under 23, men vi var 3 personer som var under 23 år. Så jag kom inte in på stället i Majousrtuen så jag och Honey drog oss vidare ner mot stan. Vi blev först uppbjudna av en kille till ett ställe. Grym musik men inget folk. Han bjöd oss på en drink sen drog han typ och vi strax där efter till Nocole & sun och damn där var det drag.
Fy fan villka granna pojkar, bra musik och vi bara dansade spittet. Blev bjuden på dricka av en kille från Karlshamn konstigt nog (världen är liten) och efter det så kom gänget invasslandes. Det var kul. Dansade ännu mer sen vidare ner mot Akkebrygge när det var stängningsdax på Nicole & sun och käka burgare och kebab :)
Gott! Verkligen as god fyllemat :)

   
   

Hahah ingen kommentar på sista bilden på Honey. Honey går in på toa, där lyset inte funkar. Hon låser. Kommer ut strax där ifrån och säger att lyset inte funkar. Eirik tänder ljus där inne och Honey stänger dörren och låser igen. Hon börjar skrika som fan och rycka in hantaget och säger att det spökar. Hon öpnnar och jag kollar in och börjar as garva. - Hahaha Honey det är bara toalettrullen som trillade ner. Fy fan vad vi skrattade. Hon var as kalas full, fast det var hon inte ensam om :P Hade en as rolig kväll! Det var en Random Lördagskväll med andra ord! :)

Nej nu blir det snart sängdax för jag ska upp i morgon på en intervju om barnehagen och då måste jag visa mig väldigt intreserad. Ska vara där kl 11oo prick :P Ska även skriva ett mejl till min kära mor och far innan jag somnar framför datan. Imorgon ska jag även ringa runt eller sända ett melj till olika barnehage ifall att det inte ger sig ngt med intervjun. Men hoppas poppas ;)

Puss o kram, jag saknar er där hemma. ♥
Oj, blev visst mer än bara några rader! :)


RSS 2.0