16 Juli 2011

(Ursäkta för dålig uppdate men jag har bara inte orkat. Haft en del att ta itu med)

Snart är min semester slut. Börjar igen på Måndag! Då börjar allvaret igen, haha :P Min semester har varit bra iaf. Har ju haft fullt upp med Mani ♥

Denna helgen blir slapp. Bara vara hemma och ha det mys :)

På återseende!


Sovit på G!

Köpte ju en hundväska till Mani igår. Han ska börja vänja sig med att vara där i så la dit han när han hade somnat. Så söt han är ♥









Fashion!

Åååå vad jag har köpt en snygg hundväska till Mani ♥ Var inom Bma zoo-affär och kikade. Inte trode jag att de skulle ha sådana snygga och trendiga väskor där :P Snacka om jag är nöjd, haha :P

Ska det vara fint, får det kosta ♥














Mulet!

God morgon!

Usch och fy vad trött jag är :/ Killen släpade upp mig att jag skulle sjutsa honom till jobbet, och vad gör jag inte?? Jo så snäll man är så gör man ju det. Borde kanske säga NEJ nästa gång?? :P

Det blev ju fint väder framåt eftermiddagen igår iaf. Jag och Tilsa satt ute på baksidan och pratade, käkade jordgubbar och bara mös. Igår kväll åkte vi också iväg och handlade present till killens mor. Hon fyller 50 år idag :)

Blir det fint väder idag också???





7 Juli

Neeeeeeeeeeeeeeeeej! Ingen soooooool idag???? :@ :/ Jag som trode det skulle vara strålande solsken idag. DEt har ju visat det på nyheterna men även SMHI! Kanske spricker upp??

Yes, uppe med tuppen igen! Sitter här med Mni i knät med en kopp kaffe och bloggar och har nyhetsmorgon på tvn.

Idag kommer Min älskade Mathilda och leker med oss. Sjukt längesedan jag lekte med henne. Alldeles för länge sedan ♥ Vi som skulle ligga och sola och bara ha det mys idag men kanske blir ändrade planer! Men hoppas verkligen innerligt att det spricker upp och blir sol. Fast det är ju varmt ute så!





Serie!

Sitter nu med en kopp kaffe och har tvn på. Det visas nämligen "Glee" Någon mer än jag som gillar serien??? :) Honey ligger i soffan och biter på sitt "lilla" ben (mega stort) och Mani leker med sin lilla pipsak :) Gillar läget!

Jag är hemma själv nu ikväll. Killen är iväg och fiskar eller ja pilkar om det nu ska vara exakt! Jag ska bara njuta av att vara hemma själv ikväll :)


Marknad

Marknad!

Marknaden var som den alltid varit, haha :D Samma saker typ och samma folk som står vid stånden. Men jag är lika glad ändå. Fick köpa mitt marknadsgodis :P

Mani tyckte inte alls om det. Pep lite si sådär några gånger och såklart var det varmt. Folken som gick förbi oss viskade "åå kolla vilken söt valp-Kolla mamma-Ååååå" Det var ganska mysigt också. Några kom också fram och klappade lille Mani och tyckte han var sååååå söt :)


Soliga hälsningar!

Va nyss i Bma en runda hemma hos mor och far och självklart hade jag med mig Mani och tusan vad han tyckte det var varmt. Stackare :/

Ska snart ta och göra mig iordning. Ska ju in till marknaden vid 4-5 någon gång. Bäst att göra sig iordning nu för killen ska bara typ hem och byta om, ta en snabbdusch sen ska vi dra!

Mer uppdate ikväll :)

Killebom-dag 1

Idag börjar Killebom här i Sölvesborg :) Och det börjar med en stor marknad över hela stan. Jag äääääääääääälskar verkligen marknaden. Massa marknadsgodis, smyckesstån, affärerna har rea osv :)

Killebom håller på till på Lördag. Då det är en massa öltält, karuseller och en massa annat. Snacka om att folk kommer vara fulla, haha :D

Som sagt, vi ska in till marknaden idag fast efter kl 16oo då killen slutar. Men kan ändå inte in där förrens på eftermiddagen då jag måste ha Mani med mig och det är alldeles för varmt för en liten vovve att vara inne i stan (där det kryllar av massa folk) mitt under dagen!

Mums, marknads dott :)




God morgon!

God morgon!

Har ni sovit gott inatt?? Jag har inte det precis. Körde och hämtade brorsan inatt vid 00:00 inatt i Hässleholm. Han kom nämligen från Gbg och hann inte med tåget. I Krstad drog vi inom Statoil och köpte korv, haha :D Sjukt hungriga :) Sen hem och bums i säng vid ca 01:30. Har sovit sedan dess då killen drog upp mig vid 06:20 då jag skulle sjutsa honom till jobbet.

Nu sitter jag här med en kopp kaffe och försöker göra något vettigt, haha :D Har dock tvn på och där visas Zorro :) Kollade alltid på det när jag var mindre :) Tyckte de filmerna var as bra :P

Idag är det lite att fixa. Ringa Sbg-hem igen (våran altandörr, handtaget är väck :/) så de kan komma och fixa det så snabbt som möjligt. Sen även fixa lite andra saker.

Tjooo




Gullunge!

Har försökt med att ha på Mani en sele så han vänjer sig vid den så småningom när vi ska ut och gå. Nu är vi ute och går utan allting men han följer ju efter en så bra (än sålänge) Selen är på men mani gillar inte den alls :/ Sitter mest och gnäller och vågar knappt röra sig, haha :D Precis som om han tror att han gjort något dumt när han har den på.

Testade också med att ha ett halsband runt hans hals och det gick liiiite bättre. Gnällde lite och gick några steg sådär men annrs inte. Han gillar verkligen inte dom där sakerna. Hur ska det gå senare om någon månad när han inte lyssnar och gör som han själv vill??? :P






Denna sista bilden blev inte så bra men man ser iaf :P


Rapunzel of Sweden!

Funderar på att sätta i en hårförlängning snart. Har kollat lite på Rapunzelofsweden och där har de faktikst bra grejer. Man kan köpa startpaket (får alla verktyg och löshår så man kan göra det själv hemma) men även köpa enbart löshår. Kostar inte heller så mycket.

Sen är det ju bara att man ska sätta i det också, men brukar alltid finnas någon som kan sätta i det till en. Men det kluriga jag tycker det är med att beställa löshår via nätet är färgen. Jag menar jag har ju slingor i mitt hår och vilket hårförlängning passar bäst liksom. Sjukt mycket enklare att gå till en frisör och prova sig fram i hårfärgerna men sjuuukt mycket dyrare :/ Så jag har ett dilema med andra ord, haha :)

Finns även så man kan låna hem färgkarta eller köpa den för typ 250:- Men om man nu är ett stort fän av löshår ska man nog beställa hem en sådan så man har hemma för jag menar vem ändrar inte sin hårfärg???? :)

Funderar på om jag skulle ha P8 eller P6 ?????


P8????




P6????



Redan på att :P

Mani är redan på att, hahaha ;P Stackars Honey. Hon bara ligger och tycker det är jobigt :/ Men hon får stå ut. Hon brukar också vara på att för det mesta. Men dock tar hon någon kudde och sådär :P








It´t sun outside!

God morgon!

Har ni sovit gott inatt?? Jag har sovit underbart :) Äntligen är det fint väder så man kan ligga ute och sola. Har väntat på detta, haha :) Idag ska jag faktikst ligga och pressa om inget annat dyker upp. Bättra på brännan lite :P

Senare ikväll ska vi en sväng till Bma. Först till mor och far och sedan vidre till mormor & morfar. De skulle också bjuda på mat. DE älskar ju när jag kommer och hälsar på :)




Film- "Ogifta par"

Kollar just nu på "Ogifta par" på tv 4-film. Den är så jävla rolig och bra, haha :D Här sett den många gånger innan men det var så längesedan nu! Absolut värd att se :)




Fotoklok!

Vill du ha dina finaste bilder samlade på ett och samma ställe??? Då är en bok det perfekta för dej :)

Gå in på fotoklok.se och skapa din egen bok. Finns en rad olika mallar, mönster, olika teman på böcker, kalendrar, affischer m.m. Går även att ladda hem då du inte har tid med att göra din egen bok online.

Detta är en sjukt smidigt sätt att skapa sina fina minnen på :) Jag har funderingar på att göra en bok. Har suttit nu och kladdat lite med programet och det är sjukt bra! Då man tar sina egna bilder man har på datan och klistrar in så får man det precis som man vill ha det :)


Doggy!

Ska av någon dag till djuraffären och köpa en hundväska till Mani ♥ Hade så gärna velat ha en just här och nu eller typ beställa på nätet men kanske bäst att kolla djuraffärerna först???

Men ska iaf kika runt lite på nätet. Kanske finns något annat gulligt att beställa hem :P


Disney Channel!

Hej!

Usch vad trött jag är idag. Var uppe vid 02oo för att sjutsa bror till jobbet. Han skulle träffa några arbetskamrater utanför Hässleholm och sedan vidare mot Gbg! Var hemma igen vid 05oo tiden ungefär och bums i sängs när jag kom hem. Var riktigt trött när jag körde hem!

Sov sedan till 08:30 då Mani vaknade och ville busa, haha :D Sitter nu i soffan och glor på Disney Channel, haha :D

Vad jag ska göra idag vet i fan. Tradigt väder ute idag så ska väll bara sitta inne och ha mys med vovvarna ♥


Lille Mani ser så busig ut :P


Ciao!

God kväll!

Har ni haft en bra helg?? Det har jag iaf :) I fredags var killen iväg och festade och jag var bara hemma och myste med alla djuren och hade såklart en massa godis och kollade på film när de sov :)

I Lördags (igår) var jag hemma hos Anna (brors flickvän) som fyllde 18 år. Grattis på henne :) Men inget kul drag så drog hem iegn efter ett par timmar och myste med killen :)

Idag har vi bara tagit det lugnt. Jag mådde inte alls bra imorse så låg lite extra länge i sängen och killen fick ut med vovvarna :) Annars är det ju jag som gör det! Varit en runda inom svärmor idag också och lämnade Mani och Honey där en stund medans vi drog till EKO:- och köpte lite saker. Köpte bl.a en bok om hundar. Hur man tränar de på bästa sätt osv :) Och såklart en klicker till Mani :) (visar imorgon då jag inte har något batteri på kameran)

Nu har vi precis käkat. Det blev grillat, potatisgratäng och rödvinssås på det. Muuuums! Nu blir det tv och snart sova tror jag. Ska nämligen upp vid lite över 02oo inatt och sjutsa bror till Hässleholm (utanför) för han ska iväg med sitt jobb.

Ciao :P








Kväll!

Kollar just nu på kanal 4. Det är "Hemlighuset" som går där (ett cp program, haha :P) Men ska strax ta och kolla någon annan film!

Innan kollade jag som sagt på filmen "Justin Bieber" och "Paranormal Activity" på Ch131. Inte för att den filmen var så bra men gillade den än då. Sjukt rolig på något sätt trots det ska vara en skräkis :P

Ska faktiskt ta och kolla på "Paranormal Activity 2" nu. Måste ju se uppföljaren, haha :P

Killen och jag käkade grillat och kollade på Due Date" innan när vi käkade. Inte jätte bra. Helt okej vill jag säga. Nu är han över hon Pierre och festar. Jag som ville ha myskväll eftersom jag ska iväg några timmar imorgon. Men inte då. Men det är mysigt att bara vara hemma med Mani och Honey en Fredagskväll!


Gräsklippning! Hatar det :@

Killen klipper gräset just nu och jag satt mig här och bloggade. Mani blev rädd för gräsklipparen och Honey tycker inte om den heller. Har varit iväg och handlat lite mat + en sådan grej man har till diskmakinen (vet i fan vad det heter) på VVS butiken i Mjällby. De hade ju ingen som passade på XL-Bygg! Lite synd för där var de billigare men va fan 50:- eller 32:- spelar inte så stor roll :)

Ikväll ska vi bara vara hemma och ha det mys. Har hyrt 2 st filmer också. "Due date" och "Just go with it" Får se hur bra dom är :P Har även köpt en massa godis som ska krängas ikväll men först blir det grillat :) Mums!

Nej snart ska jag hoppa in i duschen. Killen ska bara klippa klart gräset så han kan passa Mani. Han gnäller så när det inte är någon i närheten. Har även en känsla av att denna lillkillen kommer bli gaaaanska bortskämd, tihihih :P

Ses dudes :)




"Never say Never"

Är det någon som kollat på filmen "Justin Bieber - Never say never"??? Är den bra?? Har iaf startat den på datan nu så den ska laddas lite sen ska jag ta och kolla på den. Har faktikst inte sett den "ännu" trots den gick på bio. Tycker självbiografi heter det så?? är bra iaf. Tycker också om att läsa självbiografier :)




1 Juli!

Idag är det 1 Juli och det är kasst väder :( Jag som ville det skulle varit fint väder. Syrran och hennes familj hade ju tänkt komma ner till oss men blir inte så nu pga vädret :/

Killen slutar tidigt idag, redan vid 13oo men de brukar de göra om Fredagarna. Kul för dom, haha :P Idag ska vi fixa med lite saker. Skruva på sängen, städa och en massa annat. Bra väder för det idag ju :) Sen ikväll blir det väll mysa till någon film eller något. Perfekt väder för det idag ju :) Men det är ju så när det inte är så fint väder, hinner man fixa en del saker som man inte pallar göra när det är soligt och fint väder ute :P

Sitter nu här i soffan och bloggar. Har Mani i knät och har nyhetsmorgon på tvn. Ska väll kolla sen ifall det går någon bra film på tv eller tar jag och hyr (Hyr från tvn. Har sådant program) eller tar jag och kollar på Ch131 om det är någon bra film att se!

Se ya! (Grattis till min vän Marcus som fyller 22 år idag)


RSS 2.0