Klänningar

Sitter och kollar på alla möjliga hemsidor på nätet efter en klänning jag kan ha på Novas barndop. Jag vet ju vad jag vill ha för någon och har hittat en på Bubbleroom MEN passar den på ett dop??? Passar den ens på mig??? Jag tycker dock det men ändå osäker! Kostar bara runt en 500 kr. Definitivt prisvärd men jag är alltid så mesig när det gäller att beställa på nätet för jag har ju så jävla konstig kropp. Passar inte där och inte där och dessutom är jag sjukt kräsen haha!
 
Sen är ju min kropp inte den samma som innan jag blev gravid MEN jag tror denna klänningen kan passa bra/bättre desto mer jag går ner i vikt. Klänningen är en sådan som ska sitta löst liksom. Sen ett par svarta klackskor till det och det har jag :) För klänningen ska absolut inte sitta tajt nu efter graviditeten och dessutom ska den vara minst till knäna.
 
Sa till morsan om vad jag hade tänkt mig och då kom ju såklart kommentaren: Ska du inte ha mer höstigt??? Hon menade väll kanske inte så tunn klänning och typ leggings till. Men det vill jag inte ha!
 
OSÄKER! JAAAAAAAAAA!
 
Nico Dress
 
 
 

F*ck you!

God morgon!
 
Natten har väll varit sådär men är uppe nu iaf. Solen strålar och ska ta Nova, vagnen och vovve på en tur om en stund runt byn. Så himmla fint väder så man vill bara spendera hela dagen ute?? :P
 
BTW efter att Nova ätit igår låg hon på mitt bröst och vilade. Då upptäckte jag detta?? Hur är det möjligt. Kollade på henne och så räcker hon f*uk you?? Hahaha min älskade unge ♥
 
 

Igår var ingen bra dag!

Oj oj oj igår var det ingen bra dag för Nova. Började på natten vid ca 00:30 då hon skulle ha mat. Sen somnade hon efter ett tag. Hann sova i ungeför 1-2 timme sen skulle hon upp igen och hon var absolut nöjd efter att hon fått mat och så vilade hon lite på mig. Så fort jag la ner henne i sin egen säng vaknade hon och gallskrek :/ Så höll det på under hela natten och hela dagen igår. Fatta jag var slut sen när älsklingen slutade jobbet.
 
Sen fick han ta över henne på kvällen men han blev också lite smått frustrerad av det hela haha :) Men som sagt vi klarade det då hon fick mat hela tiden och ligga vid mitt bröst.
 
Sen vid ungefär 23oo skulle vi sova och då var det gnäll så vi la oss ute i soffan och till slut somnade hon och sov 4 timmar och sedan mat och sov gott sen fram till kl 06oo. Men under hela dagen var hon vaken i ca 5-6 timmar i sträck och det brukar hon inte vara men det var hon. Hon var väll så arg och ledsen så hon inte kunde somna. Hon kanske har någon övergångsfas???
 
Men idag är min lilla pärla glad :D
 
 

Åskväder

Usch vilket sovväder det är idag haha :) Det har regnat en massa men även åskat. Gillar inte det. Kom en sådan smäll en gång så trodde lägenheten skulle klyvas på mitten eller något :P
 
Sen tog jag och Nova oss en liten lur i sängen på ca 2 timmar. Sen ville hon ha mat och nu sover hon igen :) När man är liten får man sova :)
 
Annars har vi inte gjort så mycket idag. Tar det bara lugnt. Fast jag är sjukt rastlös haha :) Funderar på om man ska spendera lite tid hemma hos mor och far ikväll eller man är helt för seg för det???
 
Nu ska jag dricka en kopp te och kolla lite på tradera :) Love it!
 

21-9-2012

Tog lite bilder på Nova innan idag :) Ser riktigt hur glad hon är när hon sitter i sin gunga ♥
 
 

Diet

Skrev innnan på morgonen om man skulle börja med LCHF-kost på obestämmd tid. Fick såklart snabbt med kommentarer då folk verkar sjukt negativa med just den kosten. Men nu menade inte jag att jag skulle köra fullt ut med denna kosten med tanke på det finns så mycket annan god mat vi gör :) Men lite LCHF skadar nog inte mellan åt :) Jag menar, vilken kost är bäst igentligen?? INGEN förutom den som man själv tycker funkar bra för en själv så det finns liksom inget som säger att den är bättre än den andra för alla har olika smak, tycker olika och allt det där.
 
Nova sitter just nu i sin gunga och gungar såklart ;P Ska ut med henne i vagnen en runda. Blir väll en PW så mycket jag orkar. Känner såklart av att jag har ont eller att det stramar liksom när jag går för snabbt och intensivt så tar det i min takt. Men mitt mål är ändå att gå ner några kilo till innan julafton kommer. Får helt enkelt skippa godiset :)
 
 

Imorgon börjar allvaret :)

Imorgon är Nova 1 månad och älsklingen börjar jobba igen. Har varit helt underbart att han har varit hemma denna månaden efter födseln. Han hade ju sina 10 pappadagar och sedan hade han sparat 2 veckors semester från i sommras ♥ Guld värt!
 
Så imorgon börjar allvaret här hemma, haha :) Nej men Nova är fortfarande så snäll och helt underbar liten bebis. Det jag mest oroar mig för eller ja ororar och oroar är väll hur trött jag kommer vara. Uppe om nätterna och ammar. Visserligen är det bara 2 gånger per natt men ibland har hon vakentid efter hon käkat så då får jag sitta uppe med henne mitt i natten haha :)
Men det kommer gå bra :)
 
Blir bara lyckligare och lyckligare för varje dag som går ♥ Jag älskar min familj
 
Imorgon blir det även fullt ös. Ska vara på BVC runt 09:30 sedan hem till far en runda i Bma sen till en kompis och hälsa på. Sen hem en vända innan jag drar ut till Norje Boke där mamma sitter och klipper och färgar sig just när jag kommer :)
 
GOD NATT!
 

Fullt ös idag!

Denna dagen började inte särskillt bra :/ Nova var vaken en tid inatt och även sedan på morgonen så mamma har inte sovit så mycket. Mem sen sov vi till halv 11 då Nova
vaknade och ville ha lite mat.
 
Sen har det varit fullt ös här hemma. Vi kollade en film först "Bee Movie" btw, den är så söt :) Sen tog vi tag i lite städning. P damsugade och jag tvättade golvet. Sedan tog jag ett ryck och rensade ut en garderob/förråd här hemma så det bliev iordning:) Sen var det in i duschen för att sen dra till farmor och farfar vid 4 och käka :)
 
Nu är jag hemma igen och väntar på Malin ska komma så vi kan ut en runda med Nova i det fina vädret  :) Men först ska hon ha lite mat!
 
Ciao ♥
 

♥ NOVA ♥
 

Snart kommer Malin :)

Snart kommer Malin då vi ska ut i det fina vädret en runda med Nova ♥ Efter det ska jag bjuda henne på fika :)
 

Underbara Hällevik ♥
 

Mammas ♥

Finner inga ord ♥
 
 

Jag älskar dej min underbara flicka ♥
 

Babygunga

Va inne i Krstad på förmiddagen idag och köpte en babygunga till Nova. Hon somnade nästan direkt när vi satt henne där i för att prova den innan hon skulle byta blöja haha :)
 
Dock är denna babygungan från mormor och morfar. En tidig doppresent :) Men har märkt på Nova att hon vill gärna sitta upp och jag kan inte gå och bära på henne hela tiden så gungan passade perfekt, precis som jag trodde :) Mamma har alltid rätt! :
 
Men gungan är allt rolig. Den spelar tydligen klassisk musik haha :) Ganska gulligt och Nova verkar gilla det :) Hon säger inget iaf :P
 
 

Får bli bättre

Länge sedan jag bloggade nu men har fullt upp här hemma om dagarna :) Min älskade Nova behöver ju all tid ♥ Det har inte direkt hänt något särskilt sedan jag bloggade sist förutom att Nova växer, vi besöker BVC, gosar, varit och hälsat på mammas kompisar, går långa rundor, besökt mormor och morfar, farmor och farfar. Som sagt, vi gör ju något inprincip varje dag men det tillhör vardagen.
 
Älsklingen börjar jobba på Torsdag. Sen har han varit hemma i 1 månad och då blir Nova 1 månad. Tiden bara rusar iväg. Har även bestämmt datum för Novas barndop som kommer bli i slutet av Oktober. Det ska också planeras och fixas till. Men det är en sådan sak som är rolig att fixa. Vi ska även besöka krstad någon dag snart för att kolla dopkläder. Kommer bli skoj :)
 
Nu ska vi göra vid oss opch sedan ta en PW ner till Hällevik och handla lite. Sen är det redan eftermiddag och då blir det dags fär middag.
 
Ciao ♥
 

Min fina flicka tar ett bad ♥
 

Bebismys med kusinen

Igår var syrran och hälsade på. Vi åt god frukost hos mormor och morfar och sedan vidare till kusinen i Åhus. Full rulle med andra ord.
 
Vet inte när jag senast träffade min kusin Linus. Säkert 10 år sedan om inte mer. Så det var riktigt roligt att träffa honom, Camilla och deras son. Bosse är nu 5 veckor och Nova är ju 2 och lite mer. Så det blev bebismys igår :)
 
 

Bosse & Nova myser tillsammans ♥
 

Mormor på besök

Idag har det varit en helt underbar dag :) Solen har varit framme och det har varit varmt MEN det har blåsit förjäkligt mycket. Jag och morsan (mormor) har varit ute på långrunda idag med Nova och Armani. Gick faktiskt ner till Hällevik en sväng. Jag ÄLSKAR Hällevik :)
 
Min älskling drog på möte med jobbet vid 14:30 och är inte tillbaka ännu :S De skulle nämligen ha firmafest och ja jag saknar honom men kan tycka han förtjänar en kväll med grabbarna utan oss här hemma för min älskling är helt underbar ♥
 
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen "Hancock" på kanal 1 då Nova ligger och sover. Hon vaknar väll snart och vill ha mat och hoppas på att hon somnar lika snabbt igen :) Så mamma kan få sova lite inatt då hon väckte oss vart annan timme inatt och ville ha mat. Hoppas det blir bättre inatt :)
 
God natt!
 

♥ Mammas älskling ♥
 

2 Veckor idag

Shiiiiiiiitt tiden bara flyger iväg. Nova är idag redan 2 veckor. Känns som om det var igår hon föddes. Min underbara lilla flicka. Hon är verkligen mitt allt ♥
 
Har haft bvesök av min faster och hennes man idag en stund men även Malin kom innan dess :) alltid trevligt när vi får besök. De kommer ju enbart för lilla Nova men ändå :P
 
Var även inne i Sbg town idag på förmiddagen och skrev på lite papper. Farmor och cilla åkte även precis då de varit här och fikat. Nu när jag tänker efter har det varit folk här sedan kl 13oo idag. Men så är det. Bättre det än att ingen vill komma :)
 
Nu ska jag kolla lite grejer på nätet och sedan mysa med familjen ♥
 


 

Äntligen min egen säng!

Hela denna veckan och lite förra veckan (helgen) har jag sovit i en fåtölj. Japp ni läste rätt. Haft min underbara flicka brevid mig i sin egen lilla vagga. Har nämligen inte kunnat sova i min egen säng då jag inte kommit upp ur sängen för haft så jävla ont rent ut sagt. Så det fick bli halvliggandes för min. Fast ska jag vara ärlig så har det inte varit så pjåkigt :)
 
Men i natt så gjorde jag ett nytt försök och YES jag kan sova nu i min egen säng utan att det gör ont när jag ska upp för att amma Nova!
 
Idag är det underbart väder ute. Fast blåser lite och graderna vet jag inte då jag inte varit ute. Men ser varmt ut :) Senare i efm kommer Louise en runda och hälsar på oss.Sen resten av kvällen är oplanerad, som vanligt :P
 
Igår var även min syrra (moster) på besök. Hämtade henne inne vid tåget i Sbg vid 09oo och sedan var det full rulle här hela dagen :) Åkte hem till mormor och morfar (Novas gammelmormor-morfar) De bjöd på frallor och kaffe :) Sen blev det vidare till Khamn då vi släppte av syrran som skulle åka bil hem till Växjö. Sen blev det även lite korvätande hos farmnor och farfar (P föräldrar) och sedan äntligen hem igen och sätta sig framför tvn :) Det v ar skönt.
 
Fast kan säga att jag börjar bli lite rastlös här hemma så det blev en liten kvällsrunda på det igår också :)
 
Som sagt, full rulle :)
 
 
 
 

Mysbad

Idag har Nova tagit ett bad hemma för första gången och hon gillade det. Badade ju henne inne på BB också och då gillade hon det också :) Hon kommer bli en riktig badare :9 Ska bli kul att se hur mycket hon sprallar och skvätter ner oss när vi badar henne när hon är lite älsre :)
 
Idag skulle igentligen min fina syster komma ner och hälsa på oss men tyvärr blev det inget. Det var inte riktigt bra med de som skulle följa med. Kände sig förkyld och så. Dock bra att hon sa till för några sjukdomar vill vi inte ha men jag som såg fram emot det idag. Får bli nästa helg :)
 
Idag blir det nog inte många knop gjorda. Nova sover och jag och älskling sitter och kollar fotboll. Liverpool-Arsenal.
 
Igår efm var vi en sväng i Näsum. Hälsade på Jocke, Elli och deras lilla Astrid.Vi grillade och hade det mys :) Anton kom även dit senare. Vid 19:30 kom Anna med grillning till oss då vi var ute och gick en runda först och blev inte klara att käka förrens vid 21:30 haha :) Men gott var det. Sen blev det att sätta sig framför tvn och slappa.
 
Jag älskar min familj ♥
 

RSS 2.0