31/12-09. The end of the year!

Godmorgon soltrålar!
Har ni sovit gott? Jag somnade vid 01oo igår och har sovit relatift bra hela natten. Ska inte klaga :)

Idag händer det mycket. Alltid samma visa varje år, hehe :) Men det är ju det som är meningen lite.
Idag klockan 09oo ska jag iväg och klippa mig hos Kralle och lika så Anna panna :) När vi är färdiga där (vid ca 11oo), ska jag direkt till Maxi, BMA och köpa en hårfärg till, så jag ser nogerlunda bra ut i hodet ;) Efter det blir det väll till att käka något och sedan hoppa in i duschen och göra sig fin :)

Sen blir det bannemig till att sminka sig och tjobalo vad allt man ska hinna med innna man ska iväg ikv kl 18oo. Sen får vi se vad det bär av. Men jag hoppas på en bra kväll iallafall.

Jag hoppas att ni får ett underbart nyårs firande med mycket skumpa, dans och trevligt sällskap. Hur firar ni ert nyår förresten? ;) Själv ska jag vara med mina underbara vänner och dom har jag många utav! ♥

Ni får ha det så bra så hörs vi nästa år bitches ;)
Pusss jag älskar er! ♥


Jag bjuder på denna :)

See ya all next year!

Pappas födelsedag igår, den 31/12-09

Igår (den 30/12-09) var det min pappas födelsedag :) Vi firade han på kvällen med att han fick öppna paket och såklaart hade mamma beställ god mat. Nämligen smörgåstårta. Mums. Fast har dock ätit godare :)

Innan på dagen igår var jag, syrran och Daniel inne i Krstad några timmar, sen vidare hem och inom EKO först men även markislagret här i Bma. Det blev en lång dag igår med en massa trängesel i stan, men det gick :) Sen var vi äntligen hemma men då var jag tvungen att färga håret och det blev inte alls bra :/ Ser ut som f*n rent ut sagt i hodet nå. Men ska färga om det idag (31/12-09)

Nu ska jag göra lite frukost.
Pusss, ha de!

Kommer bilder antagligen nästa år, för idag har jag verkligen INTE todd att lägga över bilder och fixa och trixa!


29 December! Julafton för mig hemma i Sverige!

Har varit inne i Krstad idag och handlat julklappar :) Sen träffade jag matbrat en stund också. Mycket trevligt. Så längesedan jag träffade henne nu!

Efter det for jag direkt in till Sbg för att göra ett ärrende sen även hämta min kamera som en polares pappa hade haffat till mig inne på rean i Lördagsmorse vid 07oo. Tack! Den är otroligt fin. Men fick inget minneskort till så det ska inhandlas imorgon antingen i Krstad (syrran skulle nog in där en sväng) eller så frå det bli på Audio Vide här i Bma. Så får se vad det blir :)

Ikv har jag ju firat julafton hemma hs min mormor och morfar. Såå koseligt!:) Fick en massa fina julegaver. Kläder, choklad, trumpbyxor, pengar (lots off money), presentkort, en väldigt fiffig teknikpryl av min bror. Jag blev så skit nöjd med alla mina klappar. Trodde verkligen inte att jag skulle få så mycket fint, men tydligen hade jag varit snäll i år ;) Fick även ett antivirus progrm av min kära far imorse :) Det behövdes må ni tro. Tack pappi!

Nu sitter jag här hemma i min ensama säng och bara väntar på att någonting ska hända, haha :) Ska nog ta och sova snart faktikst. Varit en lång dag + att jag inte alls har sovit bra inattes :/
................................................................................................................

Orkar inte lägga upp bilder på det jag fick i julegave just nu, men gör det kanske imorgon om jag har tid:)
Puss ni får sova så gott mina bästa! Älskar er! Det vet ni och ni vet exakt vilka ni är! ♥


Resande fot!

Hej bloggen! Hur har ni det era små busungar?, haha :)

Sitter på bussen nu påväg hem till Sverige en runda för att hälsa på familjen, släkten och såklart mina underbara vänner. Ska även fira lite julafton och göra en massa annat. Fullt upp med andra ord. Ni får boka tid ifall ni ska träffa mig, haha :P Skämt och sido.

Nej nu ska jag nog göra ngt annat än att skriva blogg, orkr inte riktigt det idag.
PS: var uppe till kl halv 6 imorse med Anna och hade roligt :P

Hej svejs leverpastejs :P
Haaaaaa deeeeeeeeeeeeeeeee!

That´s how....

Kan inte sova :/

Det var en go kväll med Anna, men hon gick och la sig vi 01oo eftersom hon ska jobba imorgon (eller om 3 timmar), så hon får lite sömn. Jag däremot, längtar bara hema nu! Men åker ändå hem snart :)

Ska bli skönt att få träffa familjen, bestemor och bestefar och övriga släkten, min katt Sindra som jag längtar sjukt mycket efter, hon är min ögonsten! Mamma sa förresten här om dagen att när de hade tagit in julgranen och klätt den osv några dagar innan julafton hade Sindra gått och rivit ner massa julkuler och glitter som hängde i granen. Såå sött, men det gör hon rätt i, busar lite medans jag är borta :P Såklart saknar jag och längtar efter mina underbara vänner också! Ska bli sååå morsint att få träffa er! ♥

Imorgon eller rättare sagt idag, blir det till att stå i. Ska sova ut, tvätta, laga mat tills Anna panna kommer hem från jobbet, städa lägenheten så det inte ser allt för skitigt ut när man kommer hem igen, göra mat inför Måndag så vi har något att äta då vi åker till Sverige, packa ner allting man ska ha med sig och se till att man inte glömmder VIKTIGA stuffs, prata med morsan.

Sen får jag se till att lägga mig i vettig tid imorgon kväll/natt eftersom vi ska upp senast kl 09oo på Måndag. Men jag tror jag kommer gå upp tidigare. Vet inte varför, är bara sådan när man ska iväg och se till så man har med sig allting! :)

Men nu ska jag titta färdigt på filmen/dokumentären på svt1 (svensk) som handlar om en kvinnas liv som ägen en massa Bordeller runt om i världen!


SOV GOTT!


Rubrik...

Jag och Anna suttit vid datorn hela kvällen! Vi har samlat ihop en massa
bra nyårslåtar och bränt varsin skiva :) Kommer bli mycket roligt att festa och dansa till på nyår! :)

Annars mer ikväll har jag iof tvättat, så sjukt tråkigt :/ Men det måste göras nu innan vi åker tll Sverige en runda :)

Nu ska jag ta och kolla lite tv. Puss ha de bitches, älskar er ♥

Den 26 December, 2009

Vaknade av att mobilen ringde innan! Mycket skumt samtal! Men nog om det :)

Jag tänkte ner på stan lite idag för att se ifall de har börjat Rea här i Oslo. Det sägs att de börjar på Måndag :S, men jag ska ändå ner till stan för att kolla hur mycket pengar jag har kvar på mitt bankkonto så måste ner där vilket fall :) Om de har öppet kanske jag letar efter några julegaver eller så får jag göra det helt enkelt i Sverige på Tisdag.

F*n vad illa isåfall :/ Jag som ville ge julegaver från Oslo, haha ;) Fast vänta nu lite, jag åker ju inte allt för tidigt på Måndagsmorgonen så då hinner jag kanske inhandla någon julegave :P f*n vad jag är smart, haha - Skojade :D

Men nog om det! Vad ska ni andra göra idag? Har ni varit inne redan i Krstad och kollat efter prylar eller ni är där nu? Får önska er en lycka till då med tanke på att hela krstad kommer vara täckt av bilar och folk som springer runt som virriga hönor :P

Pussss ha de, Älskar er ♥
(Nu längtar jag hem till Sverige)

DEN ÄR MIN! Samsung ES10 - Rosa!

YESSSSS, den är min säger Maya med ett stort smile på läpparna :D Ååå, vad jag är glad nu.

Han som skulle in till Krstad fick faktikt tag i den ROSA Samsung ES19 kameran som jag ville ha. Den kostade ju först 1200kr men de Reade ju ner den med 50% nu idag klockan 07oo på morgonen på Elgiganten.se i Kristianstad! Han stod utanför Elgiganten kl 06:40 och det var så mycket folk sa han att hela parkeringen var fylld. Värre än Ullared typ :P Men han kom in och haffade en rosa till mig. Wiiiieeeee :D
Tack så otroligt mycket!


Film mys hele dagen :)

Sov till kl 16oo idag på eftermiddagen eftersom jag somnade vid ungefär 09oo imorse. Lagade mat eller rättaresagt värmde mat till Anna och mig tills hon kom hem (hon jobbade innnan idag) sen har jag bara kollat på film på tv :)

Första filmen var:
1. Babe, den lilla grisen......efter det började,
2. Happy Feet......sen började,
3: Ensam hemma 4....och nu började precis,
4. Charlie (killen heter så i den norska versionen ist för Kalle) och chokladfabriken

Ni får ha det bra ikväll mina finaste. Hoppas ni också hittar en mysig film att kolla på.
Pusss, vi snakkes ♥

   
(Klicka på bilderna för att se dom i större format)

Baby på vift!

Ååå vet ni? Det är filmen "Baby på vift" på tv nu. Fasen vad längesedan man såg den. Älskade den filmen när jag var liten :) Bebisen är otroligt söt och gullig och filmen i övrigt är väldigt rolig :)



Sjukt dålig bild jag vet, men hittade ingen bättre på nätet :/


AXA GO´DAG FRUKTMÜSLI!

Nu börjar jag bli lite trött i mina vackra ögon :)

Kanske dags att gå och nana kudde under täckedott? :P
Fast först ska jag nog ta och spise en talrik mÜsli med mjölk och lite
JordbÆr syltetØy. Mums! :)

Pussss, ha de bäst mina bästa ♥


Inget öppet!

Idag är ingenting öppet här i Oslo, inte ens mataffärerna. Rimi öppnar inte förrens den 28 december men klädbutikerna börjar väll antagligen sin REA imorgon. Lika dant som i Sverige :) För övrigt är det bara Narvesen, Deli De Luca och 7-eleven som har öppet nu bland mellandagarna så där kommer de ha fullt upp med kunder antagligen.

När jag kommer hem till Sverige hoppas jag att det väntas en kamera som en vän kommer köpa på REAn till mig imorgon inne i Krstad, om den finns kvar de vill säga. Hoppas hoppas hoppas! Den kostar något på 1000kr men de sätter en REA med 50 % på den. Me like ♥ Men det får jag iof reda på imorgon om den kameran kommer i min ägo. Isåfall kommer jag bli skit glad. Ny fin kamera som kommer invigas på nyår!

ME LIKE! ♥


Uppe med tuppen!

Uppe med tuppen? ....nej inte direkt!

Klockan är snart 07:30 på morgonen och jag har inte gått och lagt mig ännu. Tittade på en sjukt bra film på tv så kunde inte slita mitt arsle från soffan för att lägga mig till ro i sängen och sova. Så jag är uppe ännu som sagt, men kommer antagligen gå och lägga mig framåt förmiddagen en stund.

Lika dant igår nattes. Somnade vid 08oo på morgonen (juldagsmorgonen) och sov till ungefär kl 12oo. Sen stack jag ju iväg och handlade julmat och så vi har mat resten av de dagarna vi är kvar här i Oslo innan det färdas hem med buss till Sverige den 28 december! Tror dock vi kommer ha mat kvar i kylen när vi åker eftersom Alle hade med sig lite julmat till oss igår.


Mysig och trevlig julaftonskväll!

Mysig och trevlig julafton tillsammans med Anna och andra people! Tack för kvällen :)

Nu ska jag sova tror jag, börjar bli trött med tanke på jag bara har sovit ynka 4 timmar inatt.

Pusss ha de, jag längtar så otroligt efter er där hemma ♥ Ni ska bara veta!

SOV GOTT


GOD JUL!

GOD JUL mina bästa vänner och alla andra fina människor!
Hoppas ni får en riktigt mysig dag med massa mat, klappar och framför allt mys med släkt och vänner!

Kom ihåg, det är inte klapparna som räknas idag utan en mysig heldag med dom man älskar ♥

Det blir en vit jul i år iaf. Det bara vräker ner snö här i Oslo men det har det gjort sedan igår :) Me like ♥


Hon

En liten flicka i världen ensam står,

hennes hjärta är fullt av blödande sår.

Ångesten i bröstet tynger henne hårt,

hon vill vara lycklig, varför är det så svårt?


Samsung ES15 Rosa!

Å vad jag vill ha en ny kamera som julklapp av morsan och farsan. Har dock redan fått en snygg röd everest vinterjacka som är köpt inne på Stadium för ca 1300 kr, men morsan sa att jag skulle få något mer. Men känns lite sådär att säga att jag vill ha en ny kamera, men får se hur det blir!

Den jag har kollat på kostar ca 800 kr på Siba.se Den duger utmärkt till mig. Om de inte vill lägga så mycket pengara så kan jag vara villig att betala max halva kameran själv, det vill säga 400 kr!


Alicia Keys- Distance and Time (The Element of Freedom)

Alicia Keys nya album är så otroligt bra! Här är en låt från albumet!
Fastnade för dena låten då jag lyssnade på den första gången.

Låten berör mig väldigt mycket. Så fin text och otroligt fin klang i låten ♥
Kan inte sluta tänka på allt när jag lyssnar på låten! ♥
Nästan så jag får tårar i ögonen. Vart tog allting vägen?



If you have to walk a million miles, I'll wait a million days to see you smile
You are always on my mind. All I do is count the days

shrek 4 trailer

Hehe, shrek 4 trailern har kommit ut! De filmerna är så grymt bra och så söta ♥


Snö snö snö snö snöig julafton :)

Var nyss ute och tog lite bilder på snön. Det har kommit lite mer, eller ganska mycket mer nu ikväll. Me like! ♥















Såååå mysigt! Älskar snön ♥ Äntligen en vit jul!


Sex and the city 2 trailer

Nu har trailern äntligen kommit ut. Filmen Sex And The City 2. Me like ♥
Å, vad jag längtar tills filmen kommer ut på bio!


Penselkitt

Jag behöver lite nya borstar och det behöver väll varenda tjej ibland som gillar att sminka :)

Kostar 250 kr som du hittar på hemsidan eleven


EcoTools Bamboo 6 Piece Brush Set

Allt material från ecoTools-borstarna är återvinningsbart. Borstarna består enbart av naturliga delar som exempelvis bambu och återvinningsbart aluminium samtidigt som borsthåren är av bästa syntetiska och mjuka kvalitet (100% Cruelty-Free Taklon-borst).

Förpackningen är återanvändbar och återvinningsbar.

Detta set innehåller:
  • Blush Brush
  • Eye Shading Brush
  • Angled Eyeliner Brush
  • Concealer Brush
  • Lash & Brow Groomer
  • Hemp & Cotton Cosmetic Roll

Me like

Me like! VILL HA!

220 kr på hemsidan eleven!



HOTmakeup Shadow Box

Nu kan du bli din egen makeup-artist! I denna läckra "limited edition"-upplaga från HOTmakeup presenteras 24 underbara bakade ögonskuggor i spännande färger, dessutom medföljer en multiglimrande eyeliner.

Denna grymt häftiga Shadow Box ger dig möjligheten att mixa färger, nyanser och skuggor. Nu har du friheten i din hand att skapa olika makeup-looker varje dag. Med endast några penseldrag kan du förvandla din mjuka dagsmake-up till en syndig partymake-up. Låt fantasin flöda!

  • 24 bakade ögonskuggar, 34 g
  • 1 flytande eyeliner, 5 g

Den 23 dec 2009

Usch vad förkyld jag är ännu. Hostar som fasen också gör jag :/ Inget kul längre nu. HAr haft det över 1 vecka nu så, nu får det vara bra! :)

Pratade precis med min mamma via skype och hon längtade efter mig :) Sååå gulligt. Fast å andra sidan längtar jag ocskå efter min familj och vänner ♥

Vaknade förresten preicis ocskå. Si sådär vi 15:40 :) Skönt att sova länge. Men det får jag absolut göra eftersom jag är sjuk :P

Å imorgon är det JULAFTON och jag firar den för första gången utan familj/släkten och dessutom i Oslo. Det är inte varje år man gör det, men i år bidde det så :P Jag och Anna kommer antagligen ha mys med tända ljus, laga god mat, titta på tv/film och bara ha en trevlig och mysig julafton tillsammans ♥ Får lite julklappar när jag kommer till Sverige över nyår.

Skulle nog fira lite jul hos mormor och morfar den 29 dec tror jag det var, sen fyller pappsen år den 30 dec så då blir det firande hemma hos oss och sedan dagen där på är det den 31 dec och då är det nyårsafton :) Kommer bli en random kväll, det känner jag på mig, hahaha :P

Men vi höres alla glada :) Puss saknar er ♥

091222

Har precis kollat på Disney filmen Hitta Nemo. Den filmen är så bra och så fint gjord. Älskar den filmen :)

Annars har jag inte gjort så mycket annat idag utan tagit det lungt bara. Suttit i soffan och kollat tv, käkat frukost och ätit nyponsoppa med glass :)



Pusss ha de! Saknar er ♥


work, och jäkla förkyld

Igår så hjälpte jag eller rätttaresagt jobbade lite timmar på seven. Först klockan 13oo-16oo, sen hem en vända sen jobba från kl 18oo-23:30. Det blev lite pengar iaf :)

Idag eller under natten/morgonen har jag vaknat ganska ofta med tanke på hur jag hostar. Helt förfärligt. Inget kul. Tänk om jag är såhär förkyld och allt under nyår? Då DÖR jag bokstavligt. Men ifall det nu skulle vara så, får jag väll ta det med en nypa salt och skaffa fram ett leénde på läpparna ändå :) Men det gör jag alltid ändå, för jag är för det mesta glad :D

Senare idag ska jag bog inte göra så mycket. utan bara vara inne. Å jag som ville jobba idag och men går ju inte för är totalt genomförkyld, hostar och är allmänt trött i kroppen. Eller jag har väll något virus i kroppen men ja, ni fattar.

Måste dock iväg och handla för vi har vaken mjölk eller något pålägg hemma :/ Ååå jag orkar bara inte handla :( Men får väll göra det kanske ändå, för börjar bli hungrig, eller jag är j*vligt hungrig nu. Får äta torra knäckebröd, haha :P

Nu ska jag fortsätta titta klart på filmen jag började kolla på igår. WoW spiderman kolar jag på :P Sjukt gammal men den är så rolig :D

Puss ha de bäst. Älskar er alla ♥


Bleka läppar

Tycker ni det är snyggt med bleka läppar? Då kommer en video här om hur man får till det snyggast.

Se och lär :)


http://www.makeuptv.se/

Mascara

Hur man lär sig att ta mascara på ögonfransarna för de som tycker det är lite kenpigt att få till de där separata långa ögonfransarna :)

Se och lär :)


http://www.makeuptv.se/

Sotade ögon!

Lägger upp en väldigt bra video från youtube.com på hur man går till väga om man vill ha sotade ögon tex till fest eller som till nyår. Själv tycker jag sotade ögon är väldigt snyggt och funderar själv på att ha det på nyår.

Det finns även många andra videos ute på nätet på hur man får till en bra sotning runt ögat, men om man vill göra det lite snabbare och svartare utan att kladda allt för mycket med ögonskuggor tycker jag denna videon är super bra.

Se och lär :)


http://www.makeuptv.se/

BIG question

Heheh, vet inte redigt vad jag ska skriva i detta inlägget :) Har bara så sjukt ont i magen och är typ världens rastlösaste flicka ikväll :D Vad gör ni alla andra ikväll då?, Festar? Myser? Bakar? Sjuka?

Imorgon blir det slappedag igen eftersom det är Söndag. Ska jag synda ikv med choklad eller imorgon? Eller kasnke båda dagarna? Hehehe, nej inte båda dagarna :D Ska jag dra ut till Deli de luca nu eller inte? That´s the BIG question :D

Ååå jag vill göra något, men vad? Jag är rastlös :(

God eftermiddag!

God eftermiddag alla! :)

Idag har jag ont i halsen som fasen, eller tungan rättare sagt. Är säker någon blåsa där på :/ Har ont i munnen iaf, hostar som fan och snuvig så hela min röst låter het knasigt. Inget kul att ha allt detta. Orkar inte göra så mycket heller.

Idag blir det till att sitta inne och glo på tv och bara mysa ner mig i soffan. Hoppas jag har lust till det iaf, för något annat finns det inte att göra när man inte är bra till 100 %


Borde jag ut och köpa de sista julklapparna snart? Innan nästa vecka är slut iaf :P

Puss alla, jag älskar er


Boring Fredagskväll!

Ååå vad det är boring Fredags ikväll. Anna jobbar och jag sitter bara hemma :/ Har suttiti lite vid datan, kollat tv, prövat min nyårsklänning och mer där till :P Ville ju se ifall det passade eller inte det jag hade tänkt mig :) Funkade väll inte riktigt men Maya har alltid en lösning till allting :D

Skickade precis sms till Anna om att om hon kunde köpa hem något choklad påvägen hem :) Hoppas hon svarar JA för hennes eget bästa, haha nej skojade :P

Nu ska jag sätta mig vid tv:n igen och kolla på något boring program eller film och vänta på att Anna ska komma hem, med choklad kanske.
Jag har ont i magen :/

Pusss ha de bäst! Älskar er alla! ♥

Jag älskar min syster. Hon är guld värd. Du vet att jag alltid ställer upp till
100 % ifall det är något. Du vet att jag alltid finns vid din sida! LOVE YOU ♥

I NEED IT!

F*N vad jag är sugen på choklad alltså :O Helt sjukt :P Ska jag ut i 14 minusgrader för att dra mig till affären som tar ca 2 minuter för att köpa lite choklad? Är tveksam till det där. Ååå varför kan jag inte bara sluta ha sådant sötsug? :S fast denna veckan har jag faktiskt anledning till att äta lite choklad. I NEED IT! :D


MUMS :D


Shopping!

Igår var jag och Anna ute på stan och shoppade i hela 4 timmar :) (tiden gick så snabbt). Vi gick runt till alla möjliga olika affärer. Jag hittade en Halsduk, en lite längre svart-randig tröja och självklart min nyårsklännign ;), men den kommer jag inte lägga upp någon bild på nu utan den får ni se antingen på nyår eller på nyårsbilderna som kommer upp här år 2010 :P

  

Idag vaknade jag vid 12oo, gick upp och käkade frukost, diskade och tog en dusch. Vid 14oo tiden kom Anna upp ur sängen. Jag drog ut på stan samtidigt som hon drog till jobbet och det var vid 15oo. Jag har precis kommit hem efter att ha varit på stan i 4 timmar idag igen, haha :P Resultatet blev ett par Shoes, underkläder, knee highs strumpor och öronhänge till mig. Sen blev det lite julklappar också :)

  

  


Wiiiieeeee, Maya är glad idag

Hej hopp gummi....anka :)
Har ni sovit gott inatt? Själv har jag nog gjort det fast hatt världens konstigaste drömmar, haha :)

La mig tidigt igår eller nej, jag vet faktikst inte när jag la mig. Men vet att jag somnade innan Anna la sig och hon sover ännu. Igår sov hon några timmar på kvällen medans jag var ute på stan och kollade lite kläder och en massa annat. Vet fortfarande inte vad jag ska ha för klänning på nyår, det är illa :/ Det börjar närma sig nu :)

Vaknade vid 07:30 när det ringer på min mobil. Det är Camilla som frågar ifall jag vill jobba på ett barnehage idag? Jag svarade med att jag är sjuk och har ont i halsen och har blivit hes nu också. Vi skulle höras av på Måndag istället. Ååå imorgon är det Freddag och då får jag money, efterlängtade money med andra ord ;)

Idag skulle mamma sätta in mina money jag fick av en snubbe igår, 7500 kronor kontanant. Så nu ska de sättas in på mitt Svenska konto så jag kan kolla och om jag hittar någon fin klänning! :)

Wiieeee, Maya är glad idag :)

Sitter och äter frukost nu, blev hårdkokta ägg med norsk kaviar och knäckebröd till :) Inte för att jag blir mätt på två st ägg och två st knäckebröd men det får duga som frukost, hehe :)

Nu ska jag bara vänta på att morsan ska ringa mig och säga att hon har satt in pengarna. Får väll underhålla mig med något sålänge som tex att titta på nätet ifall jag hittar någon klänning eller kanske jag skulle ta och ställa mig i duschen? Det hade vrit sååå skönt. F*n vad jag saknar badkar. Kunna ligga där i ett varmt bubbelbad med tända ljus på kanten och sedan sätta på en lugnande och skön musik. Det längtar jag efter. Det får bli ett varmt bad när jag är hemma hos morsan och farsan till nyår!

Puss o kram, jag saknar er alla! Ni är guld värda ♥

Byen

Hahaha, f*n vad jag var arg innan. Jag kokade som bara den. Ni som vet hur jag blir när jag blir arg, så arg blev jag idag! Poppade lite popcorn till mig för en stundsedan och är på mycket bättre humör nu :) Funderaar på att dra ut på stan nu ist. Hade tänkt det innan men jag blev så arg på mig själv så jag bara orkade inte, hihih ^^

Men nu är jag på topp igen. Ville ner och se ifall de har någons snygg nyårssjole att ha på sig ;) Nej nu ska jag faktikst dra ner. Klä på mig utterkläderna och skorna sen pyser jag :)

Hoppas mamma ringer mig sen och berättar något så jag blir EXTRA glad :P

Puuuuusssssssss, ha de!


Wiiieeeeee I´m so happy, I´m so glad right now!

Ullala, ikväll blir jag 7500 kronor rikare :) Sen utterligare några tusen kronor på Fredag. Me like! Tycker pengarna bara trillar in nu i December. Väldigt bra med tanke på allt man ska köpa och betala!

Är dock inte hemma hos the family på julafton detta året utan den spenderar jag tillsammans med min bästa vän Anna här i Oslo, men känner mig ändå skyldig till att köpa något litet till the family eftersom jag åker till Sverige några dagar innan NYÅR :)

Skickade nyss sms till Anna om att hon ville ut på byen efter att hon slutat och kolla lite nyårskläder och massa annat onödigt skit man igentligen inte behöver ;P Hon har inte svarat ännu men hoppas att hon vill det. De har ju öppet här för det mesta till kl 19oo, sen i de större gallerierna har de öppet till 22oo tror jag, iaf Oslo City!

Å vill ha en fin nyårsklänning detta året fast vet inte riktigt vilken färg. Svart? Mörklila? Champagnefärgad? -jag har absolut ingen aning alls. Men det ska nog bli löst tills nyårsafton kommer :)

Pusssss ha de, älskar er alla ♥

Maj 2010

Ååååå vad jag längtar tills Sex and the city 2, Carrie on, (filmen) kommer ut på bio. F*n vad jag ska se den :) Har kollat på SATC filmen nu ett antal gånger här uppe i Norge. Alltså jag bara ÄLSKAR den filmen! Big Love!



Plot of Sex and the City 2

- Mr. Big isn’t the dream husband, and having financial problems do not help to make things better. So when Carrie Bradshaw learns that he’s cheating on her, she dumps him… But later on she finds out she’s pregnant!
- Carrie’s gay best friend, Stanford Blatch is going to marry Anthony Marantino, one of Stanford’s former enemies.
- Samantha Jones, who is also hit hard by financial problem, has to downgrade her glam lifestyle. Still, she can take comfort in the arms of Smith Jerrod, with whom she broke up at the end of the previous movie.
- Miranda Hobbes quits her law practice after getting sued. Later, she and her husband Steve Brady decide to open a restaurant.

   
   
  
  


Maj 2010


Pengar växer absolut INTE på träd

åå jag vill så mycket just nu. Vill resa, ha en stor summa pengar, jobba med något jag tycker är kul, utbilda mig osv osv. Vet inte redigt vad jag vill göra just nu eftersom jag vill göra allting just nu. Men det går inte för allt, precis allting handlar om pengar. Har man inga pengar är man uteliggare eller bor hos sos, har man inga pengar kan man inte gör något osv osv, ja ni fattar! Allt kretsar kring pengar. De flesta säger att "pengar inte är allt" -Jo pengar är allting annars kan man inte göra ett skit. Så enkelt är det. Fast å andra siodan är ju inte pengar allt men det är ändå allt eftersom man inte kan leva annars.

Så nu är det bara till för mig att jobba så mycket som möjligt, tjäna ihop en summa pengar och spara. Sen får jag se vad jag ska göra med dom. Jag kanske har blivit en sådan snål j*vel sen när jag har sparat några månder så jag inte alls vill göra något längre :/ Men det tror jag, för jag har sååå många drömmar. Fast självklart vill man också uppleva sina drömmar tillsammans med sin kille, men det är inte alla som förstår det! And that´s to bad!

Som sagt. Pengar växen absolut inte på träd!
    

Pink - I don't believe you (Official Music Video)


DOTTTTTTT

Åååå vad jag är godis sugen. Helt sjukt alltså. Men har varken pengar eller bra för mig att äta det eftersom jag tränar nu!



Krasslig som bara den och dessutom snö och minusgrader ute, kallt. Brrrrr!

Igår jobbade jag till 16:30 men var inte hemma förrens 17:30. Bussen var försenad och dessutom tog det en 30 min att komma till själva City. Men jag kom hem iaf :D

Idag känner jag mig inte alls bra. Feber och sådant? Hostisg som fasen och faktiskt lite ont i halsen :/ Men är väll något på gång eftersom det var 2 st barn som gick hem igår och båda spydde under dagen :S Juuueee, jag vet men så är det. Så jag har väll blivit smittad eller något kanske. Vem vet!

Kollade nyss ett klipp från Förkväll på tv 4 där Kenza gästade. Hon har ett fint utseende och väldigt vackra ögon. Det ska hon vara glad över! :)

Anna drog till jobbet odag vid 07oo tiden och då gick jag upp och käkade frukost. Managröt. Riktigt längesedan jag käkade det nu. Senast förr-förra veckan :D

Men jag har blivit duktig med att träna (ut och springa) och äta en nyttig kost eller mer nyttg än innan iaf. Känner mig faktikst mycket frächare och piggare :) Får dra ut på stan till helgen eller senare nästa vecka och kolla nyårklänning. Halsduk hade jag också behövt ny (hittat en jätte fin på Cubus för 199 NOK), och deo, spray, underkläder, linnen och ja, kläder överhuvudtaget. Vill även ha en sådan snygg pälsmössa.

Tror jag hade varit skitsöt i en sådan :) Får se ifall jag hittar någon fin när jag ska ut på stan. Men får se hur det blir med de köpen :) Får dock lön på Fredag så jag kommer ju köpa något litet iaf. Men jag får väll gå på stan själv då också eftersom jag tror Annapanna kommer jobba på eftermiddagen. Annars får jag ta det på Lördagen. Det märker vi.

Idag ska jag nog bara ligga i sängen. Funderar på att sova lite eftersom jag är helt utslagen. Vaknat flera gånger under natten också (som jag brukar göra nu för tiden), fast jag somnade nog om ganska snabbt :) Hade velat ut och springa en runda men det är något jag absolut inte ska göra idag. Måste bli litre frisk :)


Tjohopp, ha de! Puuuussssssss på er där hemma ♥

Åååå det är massa snö ute. Me like!

Var precis ute och fasen vad det snöar. Säkert 3 cm redan och kramsnö dessutom. Me like :)
Tänkte på en sak också, har det varit någon höst igentligen? med massa rusk och regn? Eller är det jag som har varit så upptagen hela hösten så jag inte har märkt det? :O

Men iaf, jag älskar snön. Tog av mig luvan och riktade mitt antikte rätt upp mot himmlen och snön bara föll på mitt ansikte. Det kändes härligt!

Nu ska jag sova, imorgon är det den 15:onde, ny dag och nya utmaningar. Mår faktikst bättre nu, men man vet aldrig hur jag mår imorgonbitti. Det återstår att se :)

GODNATT!


Måndagskvällen framför tv:n!

Haha, vet inte vad jag ska skriva. Har ingen inspiration. Har så mycket tankar eller vad man ska säga som flyger runt i mitt huvud. Vill ha sagt så mycket men får inte fram det helt enkelt.

Har tittat på Topmodell nu iaf som är slut och NCIS:LOS ANGELES börjar väll snart kan jag tro. De sa det iaf på tv:n :P Usch blev verkligen trött efter att jag var ute och sprang, käkade och sedan duschade. Så sitter här nu och funderar faktikst på att lägga från mig datan och sedan lägga mig i sängen och kolla tv och sedan somna :) Såå skjönt att somna till tv:n :D Tycker inte ni det?

Funderar på att synda med lite glass? Men då förstör jag träningen :/

Sov gott mina bästa. Ni vet att jag älskar er jätte mycket. Puss ♥

Bjuder på en OLD pic!


Varit ute trots allt :)

Fy f*n vad det är glashalt ute :S Har precis varit ute och sprungit, ja jag vet inte bra att anstränga sig när man är halvt sjuk men var bara tvungen att träna. Sprang definiktift mer idag än de andra dagarna trots jag är halvkrasslig och halt på vägen och att det små snöade :D Känner mig duktig!

Men fick dock ont i knät också denna gången :/ Fast mamma hade fått en kallelse, lr jag harde rättaragt fått en kallelse till Halomstad den 14 Januari för mitt knä. Inte bra ännu i det :/ Så vi får väll se. Men jag ska ju såklart vara ute och springa varjedag ändå :)

Nu sitter jag här och rent ut sagt svettas. Sååå sjukt varm trots det är 2 munisgrader ute, fast jag äår ju dock inne där det är varmt ^^ Ska även ta och svettas klart eller vad man säger, sen stretcha eller hur det stavas sen ska jag laga lite mat! Bra med snabba kolhudrater efter träning eller?

Någon som har hadlat nyårskläder/skor?

Ja, vi ses väll.....

.....om jag ens kommer tillbaka!


Frågor och svar

Får du över 60 är du blond! ;)

DU VILL:
[x] Bli känd
[ ] Vara blond
[x] Inte vara ensam
[x] Festa
[x] Operera brösten eller läpparna
[x] Vara med i tv
[x] Flytta hemifrån
[x] Bli modell
Summa: 6

DU HAR:
[ ] Blont hår
[x] Haft sex
[ ] Minst 4 olika parfymer
[x] Ramlat av en stol när den stått stilla
[ ] Däckat
[ ] Spytt offentligt
[x] Ramlat i en trappa
[x] Blivit hysterisk när du tappat en nagel eller ögonfrans
[ ] Kollat i nån killes porrtidning
[ ] Gått runt med en t-shirt som det står "SLITZ" på
[ ] Haft sex med flera samtidigt
[ ] Strippat
[x] Använt ord som du själv inte kan förklara - haha
[ ] Hånglat med mer än 3 personer på en kväll
[x] Haft rosa nagellack
[x] Skrattat tills någon har blivit irriterad
[x] Överdrivet mkt läppglans ibland
[ ] Blivit utskälld av en lärare
[x] Rökt
[x] Stringtrosor
[x] Piercing i naveln
[x] Piercing i ansiktet - örat
[x] Bedömt någon efter utseendet
[ ] Kallat någon annan för ex. fjortis, bitch, slyna osv..
[ ] Varit med barn
[ ] Gråtit för att få uppmärksamhet
[ ] En liten hund
[ ] Tappat bort väldigt mycket saker
[ ] Sängkläder i siden   
[ ] Bitchslapat nån
[/] Mycket mascara
[x] Skolkat
[ ] Varit otrogen
[ ] Löshår
Summa: 14,5

DU TYCKER OM ATT/BRUKAR:
[x] Titta på folk - haha brukar fastna med blicken på vissa människor
[x] Dansa vilt
[ ] Vakna upp brevid en främmande kille
[x] Kramas
[x] Sola
[x] Gå i mysbyxor
[x] Ha "stövlar"
[x] Sminka dig
[x] Ta skumbad
[x] Dricka alkohol
[x] Fixa med andras hår
[ ] Sminka andra på skoj
[x] Shoppa
[ ] Titta på snyftfilmer
[ ] Bära färgen rosa - ja på linnen/tröjor, underkläder
[x] Bära smycken
[ ] Ha läppstift
[x] Knäppa "ego kort"
[ ] Sova helt naken
[ ] Säga "blonda" saker
[ ] Ha lösanaglar
[x] Vara olydig
[ ] Få/ge massage - att få isåfall
[x] Vara GALEN
[x] Skratta
[x] Sjunga med i låttexter
[x] Få/ge komplimanger
[x] Retas - hehe :D
[ ] Slåss - på skoj
[x] Tjaffsa
[x] Skojja
[ ] Göra manikyr/pedikyr
[x] Göra som du vill  
[x] Ha leggings - eller strumpbyxor
[x] Sitta vid datorn
[x] Ligga på beachen och glassa
Summa: 25

DU GILLAR:
[ ] Skvallerblaskor
[ ] Att visa dig naken
[x] Att träffa nytt folk
[ ]  Göra "spa" behandlingar .
[x] Mys
[x] Helger
[x] Att kolla på tv-serier
Summa: 4

Jag är inte blond :) Fick 51,5! Wiihhoooo, haha :)

Ute faller snöö....

Å det snöar ute :D  Såå mysigt! När jag gick ut i morse låg det förresten också snö på marken, det hade antagligen snöat i nattes :D Så underbart!

ÅÅÅÅÅ jag vill ha lösdott!



Sjuk...

Usch jag har blivit sjuk :/ Kände det redan i går dock eftersom spyan satt upp i halsen på mig när jag sprang. Sen igårkväll mådde jag inte alls bra. Var alldeless likblek i ansiktet men jag drog ändå till Anna eftersom hon hade så tråkigt på jobbet. Sen gick vi hem, tog ungeför 20 min i rask takt. Sen hem och lägga sig i sängen och somnade. Vaknat lite då och då under natten och gick upp nu vid 09:30 eller något.

Käkade en macka sen drog jag ner på stan för skulle fixa ett par grejer på Nordea så nu är det fixat, äntligen :) Sen var jag även inom Grata och lämnade papper, fast glömde lämna det viktigaste pappret, nämligen jobbschemat så jag kan få någon lön :P Sen ringde min söta mamma, hon var också dålig idag så hon var hemma från jobbet, stackare :/ Älskar dej mamma! ♥

Så nu sitter jag här och funderar på att ta något att äta, fast rädd för att det ska komma upp igen :/ Mår inte alls bra. Ska igentligen  till Lilleströmm idag men blir inte så eftersom jag inte mår bra. Har försökt ringa till snubben jag ska träffa men han svarar inte så han tror fortfarande att jag kommer vid 15oo tiden. Måste få tag på honom innan det är för sent.


Når du minst venter det!

Söndagsfilmen på kanal 3 Norska: Når du minst venter det!
Den må jeg se :)

Pusss ha en trevlig Söndagskväll!


High school musical 2

Kollar just nu på High school musical 2 på Disney channel. Den är så bra, fast klart den första filmen är bättre och 3:an har jag nog inte ens sett ännu :)

Tänker bara på en sak när jag kollar på dessa filmerna. Men det är det bara jag som vet.


3:dje advänt och Luciadagen

Idag vaknade jag vid 12 slaget och gick upp och käkade en baguette som Anna hade tagit med sig från hennes jobb :) De är faktikst riktigt goda!

Sen har jag kollat SATC the movie, två gånger till och med :P Den är såååå sjukt bra! Älskar den filmen! Sen dorg jag ut och sprang en runda och det går bättre och bättre för varje dag som går. Känner att man börjar få upp flåset och orkar springa en längre sträcka. Sen Zumbade jag lite och sen blev det duschen och till slut blev det mat. Så sitter jag här nu och bloggar och ska strax ta och sätta mig framföt tv:n och kolla ifall det går något bra. Är ju trots allt Söndg :)

Kom just på nu också att det är ju 3:dje advänt och Lucia dagen idag :) Inte långt kvar tills år 2010. Längtar att få känna det nya året nalkas. År 2010 sla bli ett bra år. Det kommer det till att bli. Det vet jag.

Tjollahoppsansa, vi höres mina bästa och finaste. Haaaa deeeee!


Biblos Bar, riktigt go musik!

Igår var jag som sagt ute och sprang en runda på morgonen osv. Sen kollade jag ju lite klänningar och sådant fint till nyår :) Blir nog att jag kommer hem till Sverige :)

Anna kom hem igår vid 16:30 då jag får ett sms av henne lite över 16oo där det står följande:
Ikv ska vi supa! Fy f*n vad förbannad jag är. Är påväg hem nu. Prata inte med mig på en halvtimme, för din egen skull. Inget illa menat men vill bara lugna mig. :(

Jag trodde seriöst att Crister hade sagt till henne att hon inte skulle få vara ledig på nyår. Sen när Anna kommer innanför dörren säger hon att hon är så j*vla förbannad osv osv. Jag bara nickar och säger okej med en liten lugn och dämpad röst för att inte hon ska flyga på mig, haha :P Nej men så illa var det inte. Hon hade bara haft as mycket att göra igår. Sa till henne att hon kunde ringt men det hade hon inte ens tid med. Så mycket var det, stackare :/

Vi drog iaf till Rimi och köpte oss några ÖL och sedan vidare till Kiwi, ligger typ precis brevid varandra och köpte något slags cideraktigt/smirnoff. Sen hem igen och ringde till hennes jobbar kompis, de vi skulle festa med och sedan dra ut och dansa :)

Efter att vi hade gjort mat osv, blev jag lite trött, hade ju trots allt varit uppe sedan kl 07oo, så jag la mig i sängen och vet ni vad? Jag somnade :) Det var jätte skönt. Innan jag la mig sa jag till Anna att jag inte alls kände för att festa längre och att hon skulle ringa och säga att jag fått någon infuensa eller ngt, men det gjorde hon inte och tur var det :) Jag vaknade igen vid 21oo då de skulle komma hem till vårt place, men Anna hade ringt och sagt att de skulle komma tidigast 21:30. Jag fick asa mig upp och in i duschen och vipps så var jag som ny igen och hade suget på att festa till det lite :)

Vi spelade även black jack (poker) eller vad det hette och något annat ganska roligt kortspel :) Sen bar det iväg till Biblos bar nere i byn och vi åkte gratis taxi för en av Alis polare jobbar som taxi chaufför. Haha, jag fick sitta på golvet brevid Annas fötter utmot dörren till och jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv i en taxi alltså, Helt galet roligt :) Sen blev det Biblos bar med en massa dans i högklackat ;)

Käkade på vägen hem vid 03-04oo på morgonen och gick hem barfota, ja ni läste rätt. Vi hade så ont i fötterna efter 3 timmars konstant dans med highhills så vi fick gå barfota hem och det var nere från City så hade en bit att gå. Men vi klarade oss hem och innan jag la mig hoppade jag in i duschen eftersom jag var så kall och frusen om mina fötter. Anna la sig direkt och somnade nog bums också. Jag var i sängs 05:15 imorse och har vaknat vid flera tillfällen att jag var riktigt törstig och att jag hade så ont i fötterna.

Tack killar för en trevlig kväll/natt igår. Det var super roligt :) Anna, jag älskar dej min vän ♥

 
 

Pusss, ha de. Vi snakkes bitches. Saknar er ♥

Kjoler? Gulerot?

Hehehe nu sitter jag och bloggar igen :) Mycket trevligt! Har inte haft så mycket för mig sen innan när jag bloggade. Jo har varit nere på banken som dessvärre var stängt :/ Trodde de kanske hade öppet några timmar på en Lördg men icke så nicke :/ Får väll ordna det på Måndag, om jag hinner :) Sen var jag inom Gina Tricot och Cubus och kollade lite kjoler och massa annat fint :) Kjempefina kläder nu såhär års när det börjar närma sig Nyår. Me like ;)

Tog trikken hem och tog och hängde upp mina tvättade kläder. Sen har jag inte gjort allt för mycket. Ska nog ta och göra någon mat nu. Vill ha något nyttigt men vet i fasen om vi har något nyttigt hemma. Kanske gulerot? eller något annat. Får se vad jag vaskar fram i kylskåpet :)

Blir nog även att ut och springa en runda med Anna senae i eftermiddag eftersom hon nog är också sugen på att springa. Jag har dock redan varit ute men vad gör det att springa 2 gånger om dagen? Ingenting alls :)

Pusss ha de bitches ;) Älskar er! ♥

Blir det lite alkohol i kroppen ikväll? (dock inte bra för träningen)

Bjuder på en old pic! :)

Lördag morgon!

Som ni säkert har sett så har jag inte bloggat nu på några dagar. Har bara inte orkat helt enkelt. Jobbat hela veckan, eller ja sedan i Tisdags. Har varit riktigt skönt. Gått upp halv 6 varje morgon, ätit en god och nyttig frukost. Sen har jag somnat mellan 19oo-22oo på kvällarna. Skönt!

Här om dagen, tror det var i Torsdags eller något, då var jag och Anna ute och sprang och fy f*n vad jag hade ont i kroppen efteråt. Lika dant igår sprang vi och hade jätte ont i kroppen då också (mest benen som tar stryck ^^), nästan värre igårkväll ^^

Nu idag är det Lördag morgon och jag gick upp vid 7 tiden då Anna drog till jobbet. Jag kunde helt enhelt inte sova längre eftersom jag gått upp tidigt hela veckan :D Men det gjorde mig absolut ingenting. Käkade god och nyttig frukost. Sen drog ut och sprang vid 08oo, från St Hanshaugen (där vi bor) till Majorstua och sedan Bislett och sedan hem. Tar typ 1 timme, fast springer inte exakt hela tiden eftersom jag inte är så tränad ännu ;) Men det kommer, det lovar jag ^^

Så nu har jag duschat och har startat en maskin tvätt. Ska ta någon frukt eller kanske en talrik musli eftersom jag var ute och sprang innan. Sen göra vid mig lite och sedan ner till Nordea bank och gör lite ärenden :)

Förresten, pengar pengar pengar ;)

Pusss ha en bra Lördagsdag så snakkes vi :)
Saknar er där hemma ♥

Haha, igen!

Tihihi, har precis baket pepparkakor nu igen ^^ Så otroligt gott. Särskilt med nybakta pepparkakor och mjölk. Nu har jag tryckt i mig lite julfika så ska snart ta och Zumba. Jag måste! Men det är helt underbart när man väl tränar och har tränat. Alltid lite jobbigt att börja ni vet. Men det är bara till att ta sig i kragen och säga till sig själv på skarpen att träna nu, haha :) Det ska jag göra nu :D

Så puss på er och GONATT kanske jag också ska säga. Vi snakkes imorgen! ♥

Jobb idag!

Idag har jag jobbat så att säga. På barnehage, 1-3 års åldern. De är hur underbara och gulliga som helst. Ska även jobba veckan ut. Jag gjorde tydligen att gott intryck och bra ifrån mig :)

Får se ifall det blir någon lön på Fredag eller om jag får vänta till slutet av Dec för jag har inte öppnat ett konto ännu och hinner inte det innan Fredag eftersom jag ska jobba. Men jag klarar mig med pengar än så länge iaf!

Vaknde nyss efter att ha sovit någon timme eller några timmar, vet inte exakt men det här med dagis och leka med barnen gär en helt utmattad ;) Men det är det värt. Så nu sitter jag här och skriver inlägg och nu ska jag göra annat :)

Nu sitter jag här och ska strax ringa upp min lilla kära mamma och prata lite. Sen blir det Zumba för min del. Såååå skönt och såå jäkla svettigt, men vem blir inte det när man dansar eller tränar 40 min i streck? :O

Puss ni får ha det så bra. Jag älskar och saknar er ♥

Klart det blev pepparkakor igår!

Jo klart det blev bakning igår :) Sov en stund på eftermiddagen eller vad det var sen drog jag till berömda Ikea och köpte pepparkkasdeg. De har nämligen billigaste och den är framför allt jätte god :) Så när jag kom hem igen satt Anna fortfarande vid datan och snackade via skype så det var bara för mig till att börja baka ^^

Haha, fasen vad längesedan man bakade peppakakor. Jag gjorde dock min egen design och ja, det gick ju som det gick :) Nej men det blev inte så pkåkigt :) Sen fikade vi på pepparkakor och mjölk. GOTT!

Det var även Zumba dax för min del igår medans Anna satt och filmade mig, och ja tro mig. det var inte alls som en ängel ska dansa, haha :P Zumba är fasen skit svårt att hänga med på och man måste verkligen ha takten inne och vara absolut koncentrerad :) But i made it ^^ Sen var det lägdax för jag skulle jobba dagen efter (idag då)


Bakning idag eller inte?

Funderar på att baka pepparkakor, men är inte helt säker. Varit runt i stan idag och ordnat saker och precis kollat klart på filmen jag började kolla på i morse. Inte sovit något i nattes så är lite trött, så funderar på att krypa ner i sängen under täcket och sova en stund bredvid Anna. Hon sover ännu förstår ni :) Riktig sovtuta, haha! (kommer ju från rätt röv. Jag som sover till 18oo på kvällen)^^

Men funderar fortfarande på det där med pepparkaks bakning, men då måste jag till affären och köpa pepparkaksdeg. Om de ej har någon kommer jag bli galen och vilja ut till Ikea för att köpa, men det kommer jag aldrig palla för så trött jag börjar bli. Sen har vi inga pepparkaksformar heller så det måste jag också köpa. Fast.....kan ju alltid skära ut gubbar, hjärtan, stjärnor osv med en kniv ^^ så var det ändå tänkt från början, tihihi ^^

Men nej nu har jag riktig beslutsångerst :/. Regnar och är inte alls bjudande väder ute så nja vet i fasen hur det blir. Vill bara krypa ner i en go säng och sova. Fast har tänkt på en sak: jo att om jag sover nu så kommer jag antagligen vakna igen om några timmar och då är det likadant igen, uppe hela natten osv och det är inte bra, fast tänk om jag somnar nu sen sover hela natten också :D, men nej, det kommer aldrig till att hända att jag sover så länge så for nog hålla mig vaken ett par timmar till ;)

Men ha de, så snakkes vi! Puss älskar er ♥


Blir det pepparkaksbak idag eller inte? That´s the BIG cuestion!

Rubrik!

Igår blev det mycket film tittande för min del. Kollade först på "Anastasia", sen blev det nog "Skönheten och odjuret" och sen till slut blev det "Penelope" som var sådär bra men var tvungen att se den klar, om vad som hände till slut och såklart blev det ett lyckligt slut :)

Sov som sagt ett ganska bra tag igår så har inte sovit ännu inatt. Anna och jag kollade tv till ganska sent eller ja, tidigt på morgonen ska jag väll säga. Tror klockan blev 04oo innan vi tog och släkte för att sova. Men kunde jag sova då? NEJ, som vanligt! Låg där i sängen och tänkte på olika saker (as usual), så blev jag hungrig ist ^^

Hade inte ätit något precis igår :S, så jag käkade managröt och knäckebröd när jag steg upp ur min sömnlösa natt och slog på en film på datan. Det blev "The case of Benjamin Button" som jag ännu inte kollat klart på (varar dock i 2 timmr och 45 min tor jag det var) Sen var tvungen också att göra mig i ordning och sticka ner på stan vid 07:30, tidigt jag vet men har hunnit en jäkla massa idag :D Riktigt stolt över mig själv, haha :)

Nu ska jag kolla vidare på Benjamin Button och ta och gör Pasta Carbonara, mums! :) Nu vaknade Anna också, fast hon kanske går och lägger dig igen ^^

Puss ha de mina fina vänner. Saknar er till 1000 ♥


Let this road be mine!

Heart don't fail me now
Courage don't desert me
Don't turn back now that we're here
People always say
Life is full of choices
No one ever mentions fear
Or how the road can seem so long
How the world can seem so vast
Courage see me through
Heart i'm trusting you
On this journey to the past

Somewhere down this road
I know someone's waiting
Years of dreams just can't be wrong
Arms will open wide
I'll be safe and wanted
Finally home where I belong
Well starting here my life begins
Starting now I'm learning fast
Courage see me through
Heart I'm trusting you
On this journey to the past
Heart don't fail me now (no)
Courage don't desert me

Home, love, family
There was once a time
I must've had them too
Home, love, family
I will never be complete until I find you
(hey)

One step at a time
One hope then another
Who knows where this road may go
Back to who I was
Onto find my future
Things my heart still needs to know
Yes, let this be a sign
Let this road be mine
Let it lead me to my past
Courage see me through
Heart I'm trusting you
To bring me home
At last
At last

Courage see me through
Heart I'm trusting you
hey ya ahh ahh


Leéndet ler :)

Nu är jag på bättre humör efter att ha kollar klart på filmen Anastasia. Den är magisk. Happy fce med andra ord.

Världen har så mycket att bjuda på. Olika platser, snö, värme, restauranger, party, fina torg, magiska städer helt enkelt. Självklart jag ska besöka Paris och de större fina städerna någon gång i mitt liv. Men man får såklart börja någonstans och det blev Norge för mig. Vem vet vart det bär av sen? Österrike? Italien? Paris? Magaluf? Rio de janeiro? Grekland? Sverige? Polen? USA?

Ingen vet ännu vart livet bär av men jag vet en sak iaf, jag ska absolut upptäcka världen och det är jag helt säker på! ÄLskar att resa och upptäcka nya saker. That´s life!

NU ska jag nog kolla en till film eller något. Har massa bra filmer på datan för tillfället.

Puss ha de mina älsklingar. Love ya all ♥

Anastasia!

Kollar på filmen Anastasia nu och den filmen är helt underbar.
Musiken är helt förtrollande och jag bara älskar den! Musiken är framför allt helt magisk så jag lägger upp musiken här så ta och lyssna och njut av den vackra sången och texten!


Lördag kväll....

Godkväll alla :)

Ny kväll, nya tankar och nya tråkigheter! Sitter här i min ensamhet med laptopen i knät och har fortfarande MTV på i bakgrunden på tvn. Kollade på ett annat program innan som är bra, kommer dock inte ihåg vad det heter men det är bra iaf :)

Ikv blir det inte så mkt att göra. Anna jobbar och jag...ja, jag sitter bara här hemma som vanligt. Börjar bli sjuuuuuuukt tråkigt nu! Men vad fasen ska jag göra på en Lördagkväll när man inte har några pengar? :/

Har precis ätit lite men fortfarande hungrig. Men jag ska inte laga mer mat nu förrens ikv kanske då Anna 
antagligen kommer vara hungrig. Hade velat ha ett mjölkchoklad (som vi käkade igår dock), men det var så jäkla gott och kostade BARA 36 norska. Svin dyrt säger jag, men kan absolut vara värt att köpa idag också. Fast har inga direkt pengar till det och dessutom behöver jag Zumba ist för att trycka i mig choklad :S

Så sumeringen av detta jag skrivit om blir att jag ligger hemma i soffan och inte gör ett skit med andra ord!

Puss ha de, jag längtar efter pepparkakor och lussebullar!


PÄLSIGT?

PÄLSIGT! -Vadå pälsigt Maya, -Ja pälsigt. Jag hade satt mig upp i sömnen innan inattes och sagt så. Pälsigt, hahaha :P Har även haft sjukt konstig dröm inatt eller om det var drömmar, vet inte riktigt :S Varför drömmer jag så konstigt för? :P

Idag är det inget jobb för mig inte men igår var det ju det så jag ska inte göra allt för mycket idag. Igår var jag riktigt trött eftersom jag avr ute och lekte och åkte i baken med barnen :) La mig även i sängen vid lite efter 00:00 och somnade nog vid 01oo eftrersom Anna satt vid datan.

Har tvn på där kanalen MTV trålar, där det faktikst är Pimp My Ride, så ska kolla vidare på det nu. Ha en bra Lördagsdag :)

Puuuuuusssssssssssssssssssssssssss!


Riktigt trött!

Väcktes i morse av att det ringde på min telefon vid halv 8 på morgonen. Det var Kjetil som ringde om jag kunde jobba på barnehage idag mellan 9oo-16:30 och visst sa jag. Men när jag la på kände jag efter, skit snuvig, ont i ögonen, kändes som om jag hade feber och vill bara sova igen.

Men jag duschade och gjorde mig klar på 1 timme så jag var på jobbet lite efter kl 9oo. Jätte mysigt faktiskt och det snöade riktigt mycket ute. Har dock varit ute typ 3 timmar idag, mysigt med massa snö, MEN ganska kallt efter en tid :/ But i made it :P

Kom hem vid halv 6 tiden ikv då jag käkade lite snabbt och sedan for jag och Anna in till akuten. Hon har så ont i sin mage. Haft det nu i 3 dagar. Tycker så synd om henne. Hon har verkligen jätte ont! ♥

Nu sitter jag och bloggar som sagt och har tv på i bakgrunden och känner absolut för att sova. Sov bara 5 timmar inattes eftersom jag la mig vid 02oo och de ringde halv 8 om jobb, illa ;), så är riktigt trött då jag inte hade med mig någon mat precis eftersom jag blev inringd bara sådär på morgonen. Men det var det värt för tjänade ändå upp mot 900 norska idag. 115 NOK i timmen, inte illa :)

Nej nu ska jag gå och snyta mig och kolla tv, somnar nog framför tvn ändå, annars bloggar jag senare ifall jag orkar :)

Puss ha en trevlig Fredagskväll mina vänner. Saknar och älskar er där hemma ♥


Vägen jag valt!

Den himmlen jag trodde fans, ska jag hitta där någonstans.


Sover sover och åter sover! Not good!

Har sovit nu i nårgra timmar, i exakt 6 och en halv timme. Fattar inte att jag kan sva så :( Anna har gått och lagt sig för hon mår inte bra idag heller. Hon har så ont i magen. Stackare. Om det inte blir bättre tar jag med henne in till sjukan.

Bytte precis mitt kontantkort i mobilen och stoppade i den svenska nummret. Alltså fattar folk inte att de ska skicka till mitt norska nr? ;) då jag inte använder mitt svenska. Jo kollar ifall det är någon som har skickat tll mig.

Ikv ska jag duscha. Hade velat Zumba innan. Fast Anna sover så kanske inte så smart att jag donar och dönar precis brevid sovrummet. Annars får jag väll ta och göra något annat. LIke what? - No idea! :(
Behöver inte dra till affären precis och bli fetare genom att köpa choklad eller mågot annat gott som jag dock är väldigt sugen på. Så nej, vet i fasen vad jag ska göra. Hahah usch vad uttråkad jag blev. Hmm inte lust till att duscha längre..... ÅÅÅ vad händer med mig? hahah :)

Pusssssssssssssssssss ha de!


Frukost!

Min frukost :)

   

Jätte nyttig och god :)


Kings Of Leon - Sex On Fire

VAR BARA TVNGEN att lägga upp denna videon. Såå goa minnen här från Oslo med denna låten :)
Hahaha f*n vilken go låt detta är alltså. Kan inte sluta le så fort jag hör den, haha ;)


Leona Lewis - Happy

Leona Lewis är verkligen en bra artist tycker jag. Sjunger som en
ängel gör hon också! (A)
Lägger upp videon - Happy. Spelades för en stund sedan på MTV och var bara tvungen att dela med mig till er att jag tycker att låten är super härlig och att henns röst är helt underbar :)


Leona Lewis Lyrics


Godmorgon, jag är uppe med tuppen :D

Vem var kommmentaren från? (att det var skräll att jag gick och la mig innan 4-5 på morgonen? (anonym) :)

Godmorgon Sunshines!
Har ni sovit gott inatt? -Jag har sovit sådär bra :/

Just det, jag är vaken också :) La mig vid 02oo inatt och har sovit relativt bra. Har haft skit konstiga drömmar :S Fast jäkligt roliga om man nu tänker efter, haha :) Så har sovit ungefär 5 timmar inatt och dessutom haft så jäkla ont i mitt knä. Började igårkväll direkt efter jobbet när jag skulle hoppa av vid Jernbanetorget. F*n haltade :S Så har haft ont inatt när jag vänt mig osv.
Ska jag kolla upp det tross? Fast har dock haft samma pain innan en gång så det är väll något som inte stämmer helt i mitt knä :S Ska ma behöva operara det igen? :S

Har redan ätit frukost eller nja, druckit eller nej inte det heller, utan jag håller på att dricka nyponsoppa, mums! Sådan man gör på pulver men om jag ska säga det själv smakar det fasen exakt som om man köper färdig nyponsoppa. Nyponsoppa är jäkligt gott om jag får säga vad jag tycker :)

Nej nu snart ska jag lägga upp en video (som blir nästa inlägg då) och funderar faktikst på att äta något redigt denna gången. Både kännde och hörde att magen kurrade, haha :) Så dax för lite frukost som säkerligen kommer bestå av knäckebröd med kaviar eller bacon/skink ost på och sedan lite kurka på det. Det blir bra :)

Puss ha det mina bästa bitches ;) Jag älskar er något otroligt mycket! ♥


The first day at work!

Just det, första dagen på jobbet och gud så tråkigt alltså. Det trode jag aldrig det skulle vara, men tydligen ^^ Ska nog jobba i helgen också! Cp mysket att hålla reda på :S Men nog om det :)

Nu sitter jag här och trycker i mig choklad, men det förtjänar jag. För jag fick gå hela vägen hem från city till vårt. Tar sisådär 15-20 min :S Men inte mitt fel, bussarna gick tydligen inte efter kl 00.30 :S Tummen ner för det!

Anna ligger redan i sängen och försöker sova eller hon kanske redan somnat eftersom hon inte mådde så bra innan på jobbet. Stackaren! ♥

Nu ska jag också krypa ner i sängen och försöka sova (i tid för första gången) men var bara tvungen att skriva ett litet blogginlägg :)

Puss ni får ha det så bra. Jag älskar er ♥ 
Imorgon blir det Zumba ;)
SOVGOTT!


Sebastian Krantz

Ååå denna killen sjunger så fint! Var med i talang 2008. Lägger upp en video med låten han skrivit själv :)


 

Ingen lust till att blogga nu!

Vet inte vad jag ska skriva redigt, haha :) Inget att förmedla tror jag.

Har precis ätit lite och nu har Anna gått och lagt dig. Hon har suttit vid datorn hela kvällen sen 21oo eller något, innan dess var det Zumba för oss som gälde och annars ikväll har jag bara kollat tv. Rätt skönt faktiskt!

Nu ska jag se vidare på tv! Pusss
SOV GOTT!


1 December idag ju! Hade jag helt glömt bort ^^

Idag är det ju den 1 December :) Det hade jag helt glömt bort. Såå mysigt med en vintermånad, äntligen, hehe :)

Sitter här och försöker bränna ut lite filmer på DVD-skiva men det funkar ju fasen inte, jäkla skit! Har även vårt 1 adväntsljus tänt. Såå mysigt, haha :)

Ååååå vet inte vad jag ska göra idag?! Har inte lust att gör något men ändå är jag så rastlös :/ Får väll hitta på något iaf.

Pusssss, ha de! :)


The sun is shining and i´ve got a job?

Solen skiner ut som bara den. Helt klarblå himmel också. Så otroligt fint väder ute. Borde nästan skynda att göra mig iordning och dra ner på stan en runda. Men vad ska jag göra där själv utan pengar? :P -Ingen aning faktikst, haha :)

Har precis ätit managröt och fy vad mätt jag är nu. Inget mer ätande förrens Anna panna kommer hem vid 16oo tiden. Anna ringde ju innan, som jag skrev. Hon sa också nämligen att vi skulle på någon trikk-kurs ikväll eller om det var imorgon. Kom inte ihåg redigt, men tror det var imorgon!

ÅÅ vad jag vill ha snö nu. Helt klartblå himmel sol och så snö på det. Det hade varit sååå mysigt. Men det får vi väll vänta med. Det snöade förresten igår, fast var mest snöblandat regn :/ Men när vi åkte buss mot Ikea igår var det snö på vägen och allt. Myyysigt ^^

Har jag fått jobb idag? :O -Ja det har jag nog, tihih ^^

Puss ha de bitches ♥


Godmorgon Godmorgon!

Å jag är uppe med tuppen. Haha nej, inte direkt. Men vaknade halv 11 då Anna ringde och väkte mig och sa att hon hade goda nyheter på gång och det hde hon också. Så glad jag blir! Världens bästa Anna ♥
Frågade även ifall jag inte kunde komma till hennes jobb då hon hade sjukt lite att göra så hon var jätte uttråkad. Men orkar jag det? -Nja vet inte faktikst! Måste käka frukost innan, duscha av mig, sminka mig, klä på mig osv Sådant där jobbigt ni vet :P

Ska strax käka lite frukost, tror det blir managröt eller något annat gott, sen ska jag nog glo film tror jag, eller kanske ut på stan en vända ;) Vem vet! Får se hur det blir i dagen :)

Puss o kram, saknar er där hemma. Älskar dej min katt Sindra ♥




Kommer inte på något bra namn till inlägget!

Idag har som sagt jag och Anna varit på Ikea en sväng och köpt lite julsaker, så mysigt! Innan dess var ju jag på jobbintervju kl 10oo  och ja, jag tyckte det gick skit bra :) Sen vidare till Grunnelokka och snacka med Annas chef.
Blir kanske några arbets timmar där under helgerna. Sen vidare till Nationaltheatret och in på tunnelbanan, snackade med dagligledere där och det verkade positivt. Får verkligen hålla tummarna :)

Annars ikv har vi städat, lagat mat och bara myst helt enkelt, tittat lite tv och bara tagit det lungt helt enkelt.. Sådan julstämmning i vår lägenhet nu :) Härligt! Imorgon skullat Anna varit ledig men nej, hon skulle jobba för chefen hennes ringde och frågade och hon kunde ju inte säga nej. Såklart att man inte gör det!

Nu sitter jag här i min ensamhet, Anna har gått och lagt sig precis och jag har inte sovit ännu. Sov ju igår mellan 19oo till 23oo men sedan har jag inte sovit. Jo 1,5 timme idag vid halv 2 eller något. Skönt var det och var så trött i ögonen så jag knappt orkade titta alltså. Anna berättade också att hon hade typ petat på mig i säkert en halv minut utan att jag märkt det, haha ^^. Sov som en stock med andra ord. Det ska jag göra inatt också, för nu orkar jag inte med detta mera att inte kunna sova :/

ÅÅÅ vad jag vill ha snöööööööööööööö nu! :D Love it

Ha det bra mina fina vänner. Älskar er ♥
Snakkes bitches ;)


RSS 2.0