Lukat

Orkar faktikst inte skriva blogg just nu! Har iaf varit idag hos farfars och lukat. Tagit hela dagen och ännu inte klar. Tar tid sådant. Men det gör jag med nöje :D Gör inget annat vettigt ändå :P





Super Mario Galaxy 2

Underbart solig och härlig sommardag idag! Har gjort lite ärrenden idag och var och hälsade på mor och far också!

Baby ska iväg och spela match senare ikväll eller ja, blir väll nu i eftermiddag. Då ska jag passa på att spela lite Wiiii - Super mario galaxy 2 :) Skit roligt spel :D Dock brukar jag bli skit sur ifall jag inte klarar banan men det ska nog gå, haha :P Får ju ha något att gära då baby är iväg :)

Blir kycklingsallad till middag idag också, mums :D


RESAN BOKAD :D

Wiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee I´m so happy :D

Jajemensan, då var resan bokad till Kroatien :D Vi har kollat nu ett tag på resor och inte riktigt vetat vart vi skulle resa och hur länge och när osv osv, haha :D Vi har såklart velat ett tag på om vi skulle ta Kroatien eller något annat land men nu äntligen bestämde vi oss, tihihih

Men bestämde oss för Kroatien. Sägs att det är underbart fint där nere. Säkert fint på många andra ställen också (och det kan jag intyga) men kroatien har jag aldrig varit i och ville dit, så det blir det :)

Blir i slutet av Aug som vi reser dit och jag längtar så fruktansvärt mycket. Blir absolut den bästa semestern jag kommer vara på, iaf detta året ;) Älskar dej ♥










GLAD MIDSOMMAR!

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA! HOPPAS NI FÅR EN VARM, OCH TREVLIG MIDSOMMAR MED MASSA DRICKA OCH VÄNNER!

PUSSSSSS PÅ ER ♥

Sunshines!

Godmorgon sunshines!
Har ni sovit gott inatt? Det har absolut jag gjort :)
Solen skiner och det är varmt ute :D

Igår bestämmde jag och Malin att vi skulle in till stan. Hon ska nämligen inom högskolan och lämna lite papper eller vad det var! Sen drar vi vidare in mot city. Hon ska ha någont nu tills på Fredag (imorgon) hade hon tänkt och jag följer enbart med för att jag inte har något bättre för mig, haha :D Nej men så är det inte. Alltid roligt att umgås med Malin ♥ :D


Hittade dock ingen bättre bild på malin men den får duga :)

Senare idag ska jag och baby iväg och köpa pool. Kommer bli riktigt najs. Visst, har ju havet typ 500 m från oss men ändå :P Passar perfekt nu till imorgon då det är midsommar, men även till resten av sommaren :P

:) :) :) :)

Hur bra som helst!

God morgon!
Har ni sovit gott? Själv har jag inte det så jag har vaknat upp hela tiden att vovven låg uppe vid mitt huvud och att jag var törstig, haha :D

Solen skiner och jag är otroligt glad...över allt just nu :) Ska fixa mitt hår det närmsta dagarna, det är middsommar på Fredag och helgen kommer bli hur bra som helst!

Varit vaken sedan 06:30 då baby väckte mig. Sjutsade honom till jobbet och sedan diskade jag när jag kom hem, haha :D Hade nämligen lite folk här hemma igår!

Var även och handlade igår. På MAXI i Bromölla. Handlade inför Midsommar såklart, haha :) STORhandlade med andra ord.

Såg förresten på nyheterna att det ska bli riktigt fint nu de närmsta dagarna och till och med på Fredag :D Hur najs är inte det da? Sol och varmt på midsommar. Första gången isåfall :P

Tjohej på dej :D

Blommor och kvistar

Hallå!

På Fredag är det midsommar och jag har redan något planerat :) För en gångs skull är det planerat i förväg!

Blir fest här hemma med folk. Grillning och dricka står på chemat och sen vidare ner till Hanöhus :) Men vem vet, det kan bli ändrat pga vädret. Hoppas bara det är fint väder, som det aldrig är dock men vi får hopaps :)

Blir även en midsommarstång i år :) Klä den med en massa blommor och kvistar eller säger man löv? Haha :) :) :)

   


Tv

Hahah jag sitter och tittar på Christine (tv-program) just nu och f-n vad det är roligt :) Helt sjukt, haha :)


Vänner!

Sina underbara vänner ska man ta vara på!


Förvånadsvärt BRA!

GYM!

På tal om att träna och göra något vettigt. Har funderat ett tag på att jag vill träna. Antingen ut och gå, cykla en runda eller träna på gym eller helt enkelt INTE träna. Jag och Malin snackade igår om att hon också ville träna men dock inte själv. Hon och Sara har varit några gånger i Falkvik och tränat där på gymmet. Men har inte blivit så mycket av det.

Vet att det inte kostar så mycket per/år och funderar starkt på att skaffa mig ett gymkort. Baby tränar fotboll vissa dagar i veckan och jag gör inte ett skit. Så då tänkte jag att då kan ju jag också iväg och träna när han är och tränar. Men om inte han tränar, ska jag iväg iaf :P Kommer ju inte skaffa gymkort bara för att baby tränar visa dagar utan träna för min egen skull. Kan alltid vara kul att komma iväg lite mitt i veckan.

Malin, here we come :D





Måla måla måla

Jajemensan idag ska jag måla. Måla en båt. Babys båt ska målas och jag får äran att göra det, haha :P Den ska nämligen sjösättas eller vad man säger, de närmsta dagarna :)

Det är underbart att vara ute med båten på havet, ha med sig picknick och åka över till nabben. Vilka minnen alltså, haha :P


Ohh my.....

God morgon bloggen!

Vaken tidigt idag igen, haha :D Börjar bli en vana för mig nu och ifall sommaren håller i sig med sol och värme kommer jag vara uppe tidigt varje dag :) Har tänkt att kanske ta en runda med vovven nu innan det blit för varmt för henne eller så tar jag det senare ikväll! Inte bestämmt mig redigt. Dock är det redan sol och hyffsat varmt ute så blir nog en runda med henne ikväll istället.

Usch jag börjar verkligen få runtin på min vardag nu, haha :D Upp tidigt, käka frukost, släppa ut voffs, kolla det viktigaste här på nätet, blogga, ha nyhetsmorgon på tvn och sedan bara gå här och slöa tills klockan blir så pass mycket att man kan lägga sig i bikini ute på gräsmattan :)

Nu blir det frukost!


Bilden är tagen från goggle.se

Soldag med Malin och Matilda!

ÅÅÅÅ vad jag är glad :D Har varit underbart väder ute idag och är förtfarande underbart varmt.
Idag har jag, Malin och Matilda solat här hemma hos oss. Legat på baksidan mellan 10:30 till ca 15:30 och bara glassat, haha :)

Imorgon blir det inte riktigt lika dant eftersom jag ska göra lite ärrenden på morgonen/förmiddagen. Men ifall tiden räcker till blir det stranden för hela slanten :D

Har jag bränt mig idag? SVAR: Nja inte så farligt faktiskt som jag trode att jag skulle göra. Men färg har jag fått på den vita kroppen :D





Morning!

GOD MORGON!

Idag är jag uppe med tuppen, haha :D As najs väder ute och hoppas det håller i sig så man kan ligga och sola. Det hade varit det bästa :D

Dagen planer ser lite suddiga ut men ska iaf hinna med att sola (ifall det nu blir solväder), fixa håret och ringa några samtal eller ja, ett samtal iaf :)

Har redan hunnit med att kolla in det viktigaste på nätet och jag är nu rastlös. Funderar på att ta vovvs med mig ut och gå. Härligt väder för det idag. På tal om annat, måste jag fixa ett par batteri :)

Usch vad jag har tråkigt nu, haha! Tv cepar eller ja, det blir ju boxern men orkar inte fixa det. Jag som hade tänkt kolla på nyheterna (nyhetsmorgon) innan jag startar upp dagen med olika sysslor! Har redan diskat och plockat här hemma lite och klockan är inte mer än lite över 07:30. Drygt att vara arbetslös! Men det kommer väll något jobb så småningom, hoppas jag :S :)

Vad blir det till middag idag? Lax kanske?
Förresten, baby tog hem lax och romsås igår från jobbet och det var underbart att äta. Älskar lax och framför allt nu på sommaren. Vi hade nypotatis till också. Mums.


Bilden är tagen från goggle.se

Hahah bilden är så klockren ang mig och baby. Baby säger alltid, upp och hoppa nu Maya och jag drar nästan alltid en kommentar som, -Sluta, jag vill inte gå upp. Bara lite till, haha :)

SOL

Sitter just nu ute och solar. Underbart väder. Det blev visst fint väder iaf :)
Väntar nog med att duscha!


Sovedag till max!

God morgon folks.

Klockan är nu runt 12oo och jag har typ precis vaknat. Sjutsade baby till jobbet i morse, som vanligt, och gick och la mig sedan i sängen ändå fast att jag inte direkt var trött men jo, jag somnade och sov tills nu. Riktigt skönt och riktigt sleten idag. Kanske kommer bli sjuk snart för känner mig inte 100.

Tycker det var länge sedan jag sov så länge som nu idag. Alla andra dagar när jag sjutsat baby till jobbet, eller det har varit något annat har jag inte kunnat sova, men idag kunde jag hahaha :)

Dagen planer ser ut såhär:
1.
Äta frukost.
2. Starta tvn och se ifall det finns något intressant program att kolla på.
3. Ställa mig i en dusch eller ta ett bad.
4. Hämta baby när han slutar jobbet.
5. Äta varmrökt lax, potatis och romsås, mums :)
6. Ta bort starket.
7. Slappa framför tvn.

Soligt väder i veckan!

Sitter och kollar på nyheterna på tv. Såg vädret också och det visade att det skulle bli riktigt fint väder nu denna veckan.

5-dygnsprognos för SÖLVESBORG

Måndag 14 juniDetaljerad tabell
08.00 Halvklart till mulet 12° V 4  (7) m/s
14.00 Halvklart till mulet 17° V 4  (8) m/s
20.00 Halvklart 15° V 3  (6) m/s
Tisdag 15 juniDetaljerad tabell
02.00 Lätt molnighet 12° V 1  (1) m/s
08.00 Klart 12° V 4  (6) m/s
14.00 Regnskur 15° SV 3  (5) m/s
20.00 Halvklart 14° N 4  (6) m/s
Onsdag 16 juniDetaljerad tabell
02.00 Klart N 3  (4) m/s
08.00 Klart 13° N 1  (2) m/s
14.00 Halvklart till mulet 17° S 2  (4) m/s
20.00 Lätt molnighet 16° SV 4  (6) m/s
Torsdag 17 juniDetaljerad tabell
02.00 Klart 10° V 4  (5) m/s
08.00 Klart 15° NV 3  (5) m/s
14.00 Halvklart 21° SV 3  (5) m/s
20.00 Klart 18° V 4  (5) m/s
Fredag 18 juniDetaljerad tabell
02.00 Klart 11° V 3  (4) m/s
08.00 Klart 15° SV 3  (4) m/s
14.00 Klart 19° SV 5  (7) m/s
20.00 Halvklart till mulet 18° SV 4  (6) m/s

Blir det fint väder idag med sol och allt?

God morgon folks! Har ni sovit gott i nattes?

Igår var vi hela dagen eller nej, men några timmar hemma hos mina föräldrar. Grillade och lite sådär, mums :) Var hemma igen vid 19oo tiden och la oss i soffan och kollade film. Kollade på prinsessan och grodan haha. Rolig den filmen och så fint gjord :) Sen var det skräck film lite senare på kvällen.

Just nu sitter jag och bloggar som ni märker. Sjutsade baby till jobbet och kunde inte sova sen efter det såklart, som aldrig jag kan. Men är uppe nu igen och ska av med gullan lite senare också. Sen vet jag inte redigt vad som händer. Sitter och funderar på om det kommer bli fint väder idag, solväder med andra ord. Har varit grymt dåligt väder nu hela förra veckan typ, Särskilt i helgen :/

Om det blir solväder idag blir det såklart att sola annars typ sitta inne och kolla tv. Fast just det ja, ska klippa gräset idag också. Behövs verkligen :)

Jo kollar ut nu och ser solen. wiiieee. Hoppas hoppas hoppas det blir fint väder idag :) Får hålla tummarna, haha :D

I Lördags

Sitter nu och kollar på nyheterna.

I Lördags var vi ett gäng här hemma och grillade och festade. Vi skulle sedan vidare till rock och så blev det. Det var jäkla tur att vädret höll sig för annars hade vi blivit som dränkta råttor, haha :D Men det var mysigt i Lördags iaf. Skulle kolla på ett band på kvällen där vid ca 23:30 men bandet var 50 min försenade av någon anledning så vi drog hem ist :/ Tråkigt det där när man betalar biljett för att just se dom senda blir det inget, Buuuuu på det, haha :) (fast dock fick jag min biljett gratis)

Var inte hemma allt för sent i Lördags eller ja, det blir ju på Söndagen eftersom klockan var övewr 00:00 och det var riktigt skönt. Såklart var jag bakis igår :/

Idag!

Vaknade vid 09oo och var ganska så trött men pallade mig upp vilket fall. Ska hämta baby vid 12:30. Sedan jag vaknade har jag käkat frukost, varit och handlat och betalt ut lite pengar. Lagom kul att slösa pengar när man knappt har några :/

Dagen kommer bestå av att hämta baby, umgås med baby hela dagen. Ifall vädret håller i sig blir det en runda till rock. Men om det regnar, vet i f-n om jag ska dit. Orka vara ute i regnet då när man kan vara hemma och kolla på film eller något annat att sysselsätta sig med :)

Är lagom irreterad idag också. Vet varför men orka inte ta det. Hoppas det blir bägttre när baby kommer hem och det blir det säkert eftersom jag har längtat och längtar efter honom. Älskar han så otroligt mycket ♥

För övrigt har jag umgåts med Matilda hela veckan och det har varit najs. Vi har gjort en rad olika saker dessa dagarna. Nu blir det till att ha det mys med baby i helgen!

Pusss vi hörs folks

Sovit dunder dåligt inattes

La mig ganska sent igår eller ja inatt blir det ju för klockan var över 00:00. Har sovit dunder dåligt inatt alltså. Vaknat hela tiden. Baby ringde och väckte mig dock vid 03oo och skickade sms lite då och då, men det är inte pga det jag inte har kunnat sova. Vet faktiskt inte varför men kanske är det för ens kille är på rock och jag ligger helt ensam hemma i sängen och försöker sova!

Usch aldrig mer denna dåliga sömn. Ska iaf iväg snart med gullan och sedan ska jag väll hem och göra vid mig. Ska även ringa och boka tid för fransk manikyr. Hoppas det kan liva upp dagen :)

Nu måste jag göra mig i ordning lite.
Vi ses, ha de bra :)

Pussss, saknar min kille ♥

Sova?

Usch nu bloggar jag igen :/ Kan bero på att jag har otroligt lite att göra ikv. Ingen baby hemma och det är bara jag och vovven och kissarna hemma. Saknar min älskling! Kommer oroa ihjäl mig inatt :/ Vill bara ha honom hemma!

Sitter fortfarande framför tvn och degar men ska nog gå och lägga mig nu och försöka sova, om jag nu kan. Imorgon är det en ny dag och nya tag med allting!

ÄLSKAR DIG ♥


Seg deg

Har suttit och kollat tv hela kvällen. Kollar just nu på x-effect på MTV! Inte så värst bra men finns inget annat ikväll som lockar på tvn.

Har haft funderingar på att lägga mig i ett bad och funderar ännu, haha :D Frös så otroligt mycket innan men nu är jag varm. Kanske inte så konstigt då jag suttit framför tvn med täcket om mig!

Behöver varken sjutsa någon eller bli väckt på morgonen av att älskling ska upp till jobbet så kan sova lite extra länge, fast å andra sidan ska jag upp vid 09oo senast nu när jag tänker efter. Ska av med gullan på en grej klockan 10oo. Tar väll någon timme, sen är jag hemma igen och har hela dagen framför mig! Problemet är bara att ingen är direkt hemma, alla är ju på rock så jag får väll roa mig själv med något. Typ sola ifall det blir fint väder eller bara sitta inne och dega om det regnar och sådär.

Jag saknar dig baby. Du betyder allt för mig ♥

Chihuahua/Papillon

Sitter just nu och kollar blocket.se! Kollar allt möjligt men mest på kategorin hund! Vill så gärna ha en vovve till men vet att det kräver en del av sin fritid. Har funderat på en blandning mellan chihuahua/Papillon! Långhårig då förstås. Otroligt söta små hundar. Vem vet, kanske har en ny valp inom ett halv år ;)


Bilden är tagen från goggle.se

Fransk manikyr

God kväll!

Sitter och funderar på en sak. Om jag ska ringa och boka tid för fransk manikyr imorgon. Alltid roligt att ha lite sådär längre och snyggare naglar :) Tycker nog de flesta tjejer/kvinnor! Fast dock fransk manikyr! Åååå så fint! Kostar väll runt 500-800 :- Det beror på vart man väljer att göra det.


Bilden är tagen från goggle.se

Finns ju också så man kan göra fransk manikyr för hemmabruk (Depend gel kit). Har gjort det ett par gånger och det har blivit förvånadsvärt bra varje gång, haha :D Kostar väll 150 :- eller något sådant ute i butikerna. Kan köpas både på H&M och Åhléns och säkert på andra ställen också!



Fint med snygga naglar till sommaren då man är brun och har kortkort, haha :P

Den 9/6-2010! Rock: dag 1

Yes, idag börjar Sweden Rock 2010! Baby åkte för en stund sedan och jag blir hemma själv nu ett par dagar. Kommer oroa ihjäl mig men ja, så är det ju alltid!

Nu ikv ska jag inte göra allt för mycket. Fixa till håret kanske, äta något, titta på tv, hä'nga upp tvätt och typ måla naglarna eller något :P Får se vad som frästar mest ikväll!

Åååå vad jag kommer sakna baby. Så otroligt mycket. Helt sjukt. Älskar han ♥ Han är underbarast och bästaste killen i världen. På Fredag och Lördag blir det Rock för min del, tror jag. Iaf Lördagen :)

Pusshej!


Frukost?

Godmorgon solstrålar!

Hahahahah vilket skit väder det är idag alltså. Igår på morgonen regnade det men sedan blev det hur fint som helst. Tycker det kan vara fint nu då det är Sweden Rock! Brukar nästan alltid vara fint då vid denna tiden!

På tal om rock, så köpte jag nyss biljetter eller ja, en 3 dagars :) Fast kommer nog bara spendera 1 dag där eller något. Beror på hur vädret ser ut :P

Baby ska väll dra till rock idag, antar jag och lilla jag får sitta helt ensam hemma, haha :P Nej da, men klart han ska få vara på rock, alla är ju där....typ :P

Nu ska jag faktikst ta och äta lite frukost. Har en jäkla massa hemma så får se vad som erbjuds :P

Pussss på er. Hoppas ni får en trevlig dag på rock för er som ska dit :)

Taco

Igår var jag med Matilda och solade eftersom det var fint väder. Sen drog vi oss in till stan dessutom och solade solarium, haha :P Måste bli lite brun nu :D Baby tyckte jag blivit en neger om magen, tihihih ;)

Tänkte ju städa för hela slanten igår men jag orkade verkligen inte det. Inte när jag såg det fina vädret utanför fönstret  :)

Lagade även tacos till mig och baby igår och satan vad det satt gott i magen. Hade inte käkat på hela dagen, haha :D Som jag aldrig brukar göra ändå, utan väntar till baby kommer hem. Inte så värst bra men nu gör jag så, haha! Vet dock inte varför men är inte hungrig längre. Är väll kanske orolig för något?

Tjohej på dej :D Trevlig sommar, haha :)

Städning på G!

Usch sikket trdigt väder det är idag också :/ Vaknade upp och trode att det skulle vara lite finare väder än igår men icke da :/ Man blir så deppig av sådant här väder, haha :P

Men nog om hur vädret är idag! Igår sa Baby dock att det skulle bli skitväder idag också så jag sa att jag skulle städa hela lägenheten och ja, det ska jag också! Finns det något annat roligt att göra idag? -NEJ! Hahaha :D

Städning för hela slanten :D Fast nu när jag tittar ut genom fönstret ser jag lite sol som skiner genom de tjocka molnen på himmlen! Hoppas på det bästa :)

Se ya bitches


Tyskland / Studentfest

I Lördags morse drog vi till Tyskland. Jag, baby och några till. Körde redan klockan 02oo så han inte sova så mycket. 2 timmar typ :/ Jag körde både ner och hem igen och fatta vad trött jag var efter det. Helt sjukt. Kroppen var inte som den skulle, haha :D

Men senare på kvällen bjöd vi hem lite folk och festade. Mycket trevligt :) Vaknade igår morse vid 12 och klockan 16oo skulle jag vara på plats nere i norjeboke. Mathilda tog studenten :) Var hos henne till runt 00:00 osh sedan hem till baby där han låg i sängen och halvsov. Älskar han ♥

Idag vaknade jag runt 12oo och trött. Har bara suttit typ och smsat hela tiden efter folk :) Baby slutar vid 16oo och vad som händer där efter vet jag inte! Kanske bada, ha mys, kolla film med tanke på att det är ruskigt regnigt väder ute. Tradigt som f-n.

Ha de

Nova Lund, here we come!

Idag ska jag och några polare ner till Lund och shoppa. Ska bli naaaajs :P Ska köpa en hel ny garderob. Inte  ny garderob bokstavligt men ni fattar tihihi :P Man säger ju så ifall man ska handla en del :P

Ska iaf hämta upp dom vid sisådär mellan 09:30-10oo sen far vi iväg ner till Lund. Skulle igentligen till Växjö men det blev ändrat. Dom har ju gina tricot nere i Lund också :P

Hoppas ni får en lika underbart solig och mysig Fredagsdag som jag :D

Pussss se ya folks!

 

Sandviken

Oj oj oj nu har jag inte skrivit blogg på ett par dagar. Känns som en evighet :P Igår var det underbart väder, samt i förgår. Igår var jag och några polare och solade nere i sandviken. Underbart. Brände mig dock märkte jag igår efter att jag kommit hem, tihihi! Men det går bra :D

Drog in till Krstad efter stranden igår och köpte lite skor. Inne på skopunkten såklart :P Sen vidare till mina föräldrar och sedan hem.

SANDVIKEN :D

1 Juni

God morgon!

Jajemensan det är 1 Juni idag! Härligt härligt or not, det regnar som satan utanför fönstret och jag börjar bli frustrerad av att sommaren inte kommer komma :/ Men de sa att det skulle bli kanonväder på Torsdag och Fredag :D Hoppas hoppas hoppas att det blir fint väder så man kan sola lite :P

Idag ska jag iväg och kolla på bil. Klockan 11 för att vara exakt. Det ska bli kul! Har mina egna funderingar och ska kolla noga så allting funkar :) Hoppas det. Isåfall blir det bilköp denna veckan, wiiieeee :P Måste ju ha bil när man bor ute på landet, tihihih ;)

Var uppe med tuppen idag förresten eller ja i morse klockan 06:30. Sjutsade baby till jobbet eftersom det regnade. Stackare, ska inte behöva cykla. Men hade varit roligt att säga nej och se han cykla iväg små irreterad, tihihi :P Nej nu ska vi inte vara sådan, tihih :)

Usch vad klockan är tidigt och jag sitter här och bloggar och har kollat det viktigaste på nätet. Funderar på att gå och duscha eller ta ett bad. Det hade varit så skönt. För dom som inte vet så ligger vi och sover i bajs, kvalster bajs. Därför man kan vara täpt i näsan på morgonen eller på kvällen när man ska sova men även att det kliar på kroppen ibland när man lägger sig och man har precis duschat. Jepp, det är bajs och j-vligt äckligt!

Ha en bra och regnig 1 Juni!

RSS 2.0