Valborg imorgon


Vet ni? I morgon är det Valborg :) Då fyller min Elin Pelin 19 år :) Grattis i förskott. I morgon ska det även festas duktigt mycket. Har längtat efter att dricka :) Har inte gjort det nu på ett tag eftersom vi har skaffat hund. Men i morgon ska det festas och även på fredag lr lördag om det ska vara så :P Hahaha :)
 I morgon kommer även de efterlängtade 1050 kronorna från CSN som varje elev får som går i skolan nu för tiden.

I går var jag uppe i Växjö hos syrran. Hennes son fyllde 5 år :) Sjukt fin tårta hon hade gjort :)
När vi kom upp vid 4 tiden var det så sjukt varmt. Fy fa alltså vilken värme. Det är även en juvlig kväll ikväll också :)

Snart lr lite senare kommer väll Pj och tage och hämtar mig hemma i Bma. Var tvungen att dra hem för att lämna bilen till morsan. Hon ska nämligen ha den i morgon då hon ska iväg till Karlshamn och klippa sig :)
Nu väntar jag bara på dom och det lär iof dröja lite innan de komemr för de skulle upp till Sölves Klubbstuga för att fixa ljudet tills festen i morgon :) Yippiieeee

Sindra och Honey är vekligen busiga små djur. Lägger upp några bilder här nedan :)

(klicka på bilden för att få den större format)
   
   
  
  


Puss o Kram
Valborg nästa :)



Växjö!

Idag ska vi upp till Växjö. Carl, syrrans son fyller 5 :) Grattis på honom :) Vi åker nog vid 1 tiden eftersom vi ska kolla lite i Växjö-stad innan vi drar hem till syrran och hennes familj i Teleborg. Naturligtvis tar vi med Honey.
Vi firadae Carl lite oc¨kså på min födelsedag som ägde rum den 13 April. Men klart att han ska få met paket nu när vi kommer upp. Jag får ta och köpa ngt till han uppe i Växjö :)

 Annars idag har jag varit i Bma en runda och hämtat en sak till syrran.
Jag har duschat och ska bara vänta tills håret har torkat då jag ska platta det och sedan använta min Volume Master :) Det blir riktigt bra faktiskt. Håret får mkt mera volym. Tro det lr ej :)



what´s next?


?









?








IDAG

Idag ska jag hem en runda med Sindra. Visa henne för pappa. Han har inte sett henne ännu. På tiden att han får se henne :) Jag ska även lämna bilen hemma och försöka få sjuts in till Sbg igen :)
Pj ska nog träna idag, lr så var det i morgon :) Har inte riktigt koll på det där. Hahaha.

Senare idag ska jag bara slappa. Jag vaknade kvart över 8 idag, då jag börjar. Jag snabbade mig upp. Klädde på mig, sminkade mig lite och satt en klämma i håret. Sen iväg till skolan. Var där 20 i 9 :) Duktigt av mig att komma så snabbt till skolan.
Vi har ingen svenska idag och jag har ingen bild så jag börjar halv 2 igen :) Skönt med måndagar ibland.
Jag han iaf göra en del frågor på Projekt och företagande idag trots att jag kom 20 i 9. Känner mig duktig. Är nog bara jag som har gjort klart de flesta frågorna. Jag har nog bara 6-7 frågor kvar att göra utan 25 st :)

Puss o Kram, nu ska jag titta på tv lr titta på ngn film. Sen ut med Honey så hon får kissa lite och sen börjar väll klockan närma sig mot halv 2 :)

PJ, Love

Sommarhelg?

I helgen har det verkligen varit skit najs väder. Helt underbart sommarväder. Säkert upp mot en 20 grader om inte mera :)
I helgen har jag solat en massa. Har blibvt lite brun nu :P


I Fredags....
Gjorde jag och PJ inte så mkt. Vi var inom Bma-möbelaffär och köpte ett vitrinskåp. Riktigt snyggt. Sen körde vi ut till Hällevik för att hämta hunden och sen hem och montera upp skåpet. Det gick bra :) Jag diskade massa glas som vi har satt in om vitrinskåpet. Snyyggggt :)


I Lördags....
Gorde vi inte så mkt. PJ festade och jag var med mina polare. Malin och carro badade i strandängen. Fy fan vad kallt säger jag bara :S. Sara bangade när det väll kom till kritan, Hahahhaah :P

Sen åkte vi hem hem till mitt och tittade på tv och käkade poppcorn, gott :) Sen kom PJ vid 12 tiden, full och glad :) Hahahah :)


I Söndags....
Vaknade vi upp vid halv 9. Sjukt trötta :) Redan vid kl 11 åkte vi hem till Bma och var sär hela dagen. Kom hem vid 8 på kvällen. Jag solade en massa och Pj lekte med hunden. Vi grillade även fläskfilé, hade potatisgratäng och tzatsiki och dipp :) Mums :P
Sen hämtade jag min mamma och pappa vid 11 i Bma tågstation. De har varit i Holland över helgen :)


Puss o Kram
Tack för en underbar helg Patrik Jag älskar dej <3



24042009


Hej alla!


Idag har jag kört PJ till jobbet. Fick stiga upp halv 7. Lite segt fast jag slapp ha hunden idag :) Hon är nere i Hällevik för jag och PJ ska in till krstad efter han slutat jobbet och jag skolan.

Jag börjar halv 12 som vanligt på Fredagar och det är värsta gudagåvan för mig. Jag är duktigt trött på skolan nu. Men så är det väll för de flesta som tar studenten i sommmar.
Vi ska få reda på betyget idag också på våra projektarbeten, som har gått så himmla bra. Eller inte :) Jag hoppas jag har skrapat ihop minst ett VG :) Då ska det firas :) Hahahah

Påtal om att dra in till Krstad idag så hoppas jag att jag får en Volume Master av Pj eftersom jag önskade mig det när jag fyllde 20 och inte fått ngt paket än av honom :) Hoppas kan man alltid göra....

Fast han sa här om dagen att ifall jag hämtade mat till honom innan träningen då han hoppade in i duschen så skulle jag få vad som helst på fredag.
Kankse inte för sådär 15 000 :- men jag ska fasen kräva en Volume Master :P Minst iaf!

Som sagt efter att jag lämnat av PJ i Hällevik körde jag hem igen. Jag trodde jag skulle vara mer trött och lägga mig i sängen men icke så nicke jag gjorde. Utan jag tog fram damtrasan och damsugaren och golvmoppen så började jag städa. Känner mig riktigt duktig och det blev fint också.

Nu ska jag ta och äta ngt och sedan in i duschen och sen klä på mig för att sen dra till skolan.

Puss o Kram
Patrik, Love


Min vardag/kväll idag

Hej bloggen!

Min vardag består utav att gå till skolan på morgonen och sedan varje rast ner till lägenheten och gå ut med Honey så hon inte kissar och bajsar inne.


Jag hade alltid tid innan att skriva flera inlägg om dagen, men har inte den tiden längre. Nu mera bor jag hos killen. Kan säga att jag nästan flyttat in, som han har velat att jag skulle gjort redan i Februari men då var jag skeptisk till det.
Så jag har en del grejer här nu, fast har mkt hemma också som jag skulle vilja ha hit. Så det får väll bli i helgen att jag tar med lite saker.

Mamma och pappa är i Holland över helgen på en blomstermässa. Pappa är nämligen blomsterhandlare. Så det blir att vara där hemma i helgen för hundens skull. Hon älskar att vara ute och leka. Särskilt i skogen :)

I eftermiddag blir det till att fara till Bma och hämta min andra mobil laddare för idag när jag kom ut från badrummet låg Honey och bet på den så den är sönder nu. Förbaskade hund  ;)
Jag har bil nu i helgen också. Riktigt skönt. vara i Hällevik vid 4 och träffa baby, sen ville han kolla på Hanö när de spelar vid 7 tiden så vi är väll inte hemma förrrens sent ikv. Stackars Sindra som får vara ensam hela dagen :(

Puss o Kram
Sindra-Honey ☆
PJ, Love ♥



Våra djur

Alltså dessa sjuren är helt flippade och helt galna :D Särskilt när Honey kommer till en gräsmatta och när hon och Sindra leker med varndra i lägenheten :) Hahaha, Honey hoppar med tassarna efter Sindra och massa kul :) De är för härliga dom 2 :)
Ångrar inte alls att vi köpte er.


Idag asade jag mig upp kvart i 8, klädde på mig och sminkade mig lite innan jag gick till skolan. Jag har ju nära nu. Tar typ 2 min att komma till skolan, likaså ner till stan. Sjuuukkkt najs är det.
Jag börjar nu igen vid halv 1 så jag får ut med hunden nu igen. Hahahah :)


Puss o Kram
Pj, love

I morgon :)

Hejsan på dejsan :)


I morgon ska vi hem till Bma och hälsa på min familj :) Pappa har inte träffat lilla honey ännu. Men i morgon :) Hahahah!
Där kan hon leka och ha kul och vara lite fri från kopplet. Det älskar hon.
Men vi får ha med oss lite mat till henne för annars blir hon hungrig och bara gnäller :) Men skulle inte förvåna mig om mamma har lagat lite extra lr lagt undan så hon kan få lite.

I morgon ska jag nog även ta upp med mamma och pappa att jag kanske ska flytta in hos Pj snart eftersom jag får passa vovven och kissen hela dagarna :) Så tänkte det är bäst att ha dit lite saker :) Får se vad det säger om det. Om de tycker att jag borde vänta med det så gör jag som jag själv vill iaf :D Hahahaha :) Skämt och sido, nej men det ska nog gå bra :)
Jag får väll ta med mig lite kläder och lite koppar m.m.

Nu ska jag sätta mig i soffan med min älskling och titta fotboll. Både Sindra och Honey ligger och sover nu och det är bud på att skälv gå och sova en stund. Men jag får vara lite social.

Puss o Kram
Patrik ♥


Hällevik

Tjaaa!

Hela dagen idag har vi varit nere i Hällevik :) Har varit riktigt skönt, fast fy vad det blåste kallt. Honey har varit helt galen idag. Vi har busat med henne och hon har varit riktigt duktig flicka och både bajsat och kissat :) Maya glad :D Hahahha.

Nu ikv åkte vi hem sen är Pj:S bror och hans polare på besök. De ska titta på fotboll här fast sen ska de iväg på fest :)
Då blir jag och Pj själva igen ;) Hahhahah :P

Ingen anning om vad det händer mera ikv förutom att sova, gå ut med vovven, leka och bara mysa :) Men det är inte fel det heller.

Igår blev det grillkväll med Pj:s polare. Fy satan vad kallt det var. Vi drack lite men inte mkt. Sen vid halv 11 drog vi hem igen och tittade på film :D Hahahah.


Puss o Kram
Patrik :) ♥


REDBULL


Livet har blivit så hårt nu när alla kan få vingar :P




Hahahahah :)

Kattlåda

Jag måste skaffa en kattlåda till min lilla ängel. Nu så länge har hon typ en stekplåt med sand i.
Knäppt va? Men det var Pj:s idé så det var han som ordnade det :) Hahahahha

(Klicka på bilderna för att få dem i större format)

     

     


Ifall ni vill lära era katter gå på en vanlig toalett ;)
Läs texten nedanför. Hhahaha :P

  


Katter är smarta djur och till skillnad mot hundar kan de tränas till att göra sina behov på en vanlig toalett i stället för på kattlådan! Litter Kwitter är produkten som hjälper dig att träna kisse gå på toaletten!

Det är en patenterad produkt som vunnit massor av innovationspriser världen runt och som hjälper dig att träna din katt. Under hela träningsperioden kan du naturligtvis använda toaletten som vanligt genom att enkelt lyfta bort Litter Kwitter och sätta tillbaka den när du är klar. Litter Kwitter passar i princip alla standardformade toaletter.

Nästan alla katter som är rumsrena och som är vana vid att gå på kattlåda kan lära sig att använda en toalett i stället för kattlådan (förutom kattungar under 3 månder som inte ska använda LitterKwitter). Det tar bara olika lång tid! Det låter för bra för att vara sant, men faktum är att det fungerar om du bara har tålamod.

Träningen går ut på att du långsamt ändrar kattens beteende steg för steg tills kisse kan gå på toaletten helt själv utan några hjälpmedel. För att lära katten gå på toaletten så tränar man i tre steg, För varje steg får du med en platta med varierande stort hål i mitten som ska placeras på toaletten med hjälp av den medföljande kattsitsen. Instruktions-DVD samt instruktionsbok medföljer!

Man börjar med första steget och använder då en röd plattan som inte har något hål i mitten. Den placeras på golvet så att katten lär sig använda den som kattlåda. När katten lärt sig att det är den som är kattlådan, så läggs den på toalettsitsen så att katten ska lära sig att hoppa upp på toaletten och göra sina behov.

Till nästa steg använder du den orange plattan. Den har endast ett litet hål i mitten och fortfarande en hel del kattsand i ringen. Katten lär sig genom den att hålla balansen samt att den vänjer sig vid att det låter i vattnet när den gör sina behov. När detta är avklarat går man till tredje steget.

I det tredje steget tar man och byter ut den oranga ringen mot en grön ring som har ett stort hål i mitten, och då är det också dags för att använda bara lite kattsand. Kissen lär sig nu att balansera med ett större hål under baken och att sikta genom att sätta tassarna på rätt ställen. När den klarat av detta under en tid kan du också ta bort kattsanden så att katten vänjer sig av med denna. Träningen avslutas med att ta bort den gröna plattan och katten kan nu använda din toalett utan hjälp.

Slipp släpa hem tung kattsand!
Slipp rensa kattlådor!
Slipp kattsand under fötterna när du duschat!
Slipp kattsand i hela huset!
Slipp den dyra kostnaden för sand.

Lär din kisse gå på toaletten med Litter Kwitter!



Puss o Kram
Snart kommer min mamma på besök :)

Voffse Voffs

Idag ska jag och Pj hämta vovven :) Det kommer bli sjukt roligt.
Hon är så fruktansvärt söt :)
Så vid 5 tiden kör vi ut och hämtar hem henne. Sen börjar det stora allvaret och sköta om henne.

:)


Idag vaknade vi redan vid halv 6, då sindra vaknade och var lekseugen.
Vi halvsov till kl 6. Sen ringde Pj:s väckarklocka.
När han hade dratt till jobbet la sig Sindra vid mig i sängen och vi somnade. Vi sov till kl 9 då jag väcktes av ett sms.
Sen har vi bara lekt hela dagen och nyss käkat. Pasta och köttbullar och såklart hon också får smaka :)

Mamma kommer vid halv 3 tiden och hälsar på mig och Sindra. Hon vet inte om att jag skaffat denna söta lilla katt så det kommer bli en överaskning för henne :) Hon kommer nog bara skratta :) Hahaha.


Puss o Kram
Nu sover min lilla flicka ☆
PJ ♥


Djurpark Nr 1

Sindra din söta katt :D


Hejsan alla igen!

Idag har jag bara slappat. Det har varit skönt. Lekt med min flicka lite och Malin har varit och hälsat på. Hon ville såklart hälsa på mig och Sindra :) Hon tyckte Sindra var skit söt. Malin tog även några kort på henne :)

Ikv vid 7 tiden ringde jag till dom som har Hunden vi ska köpa. Flickan ska chippas och allt i morgon så efter Pj har kommit hem från jobbet far vi iväg och hämtar henne. Fy vad jag längtar :)
Vi kommer ha rena djurparken här hemma :) Liten kattunge + en liten hundvalp som ska skötas, lekas med och bara älska :) Det kommer nog ta på krafterna men kommer vara sjukt kul.
Jag får passa mina små älsklingar på dagarna då Patrik jobbar från 7-4.
Men jag ska nog ta väl hand om flickorna :)

Patrik har varit och spelat match ikv så jag hoppas han kommer hem snart så vi kan ha lite mys. Har saknat honom fruktansvärt mkt idag ♥
Sindra din sötnoskatt :)


Sindra min ängel

Hejsan alla!

Nu sitter jag hemma i lägenheten och har precis varit nere i Zooaffären och köpt leksaker till min ängel. Hon är helt underbart söt. Jag bara älskar henne.

I morse vaknade jag ungefär halv 6 och hade verkligen sprängande huvudverk och det gjorde ont ner i ögat :S. Gick upp kl 6 och tog 2 Iprem, men hjälpte det? Nej. Inte förrens si sådär vid kvar över 7-halv 8. Förbannade tabletter :@
Somnade om igen och vaknade vid 9. Skönt att sova. Fast när jag gick upp hade jag fortfarande ont i huvudet.
Ringde morfar vid halv 10 som sjutsade mig in till Sbg.

Så nu sitter jag här. Hoppas farfarn ringer idag om vovven också. Då får du,
Main sjutsa oss för jag har nämligen ingen bil idag. Hoppas hoppas hoppas han ringer :)

Min söta ängel leker med sin nya mus under bordet på mattan. Hon är sjuuukt söt :P
Vad tycker ni? :P


Puss o Kram
PJ ♥
Sindra du är en ☆ :)



Sindra, X?

Idag har jag och baby varit i Zooaffären och köpt hundsaker. Vi ska ju skaffa hund lr Patrik köper henne och jag bara finns där för henne som en mamma :)
Vi köpte:

1. Hundhalsband
2. Hundkoppel
3. Hundskålar
4. Hundben

Senare ikv vid 5 tiden ringde jag till en i Kyrkhult om en katt. (Jag ville så gärna ha katt) Hon hade nämligen en katt kvar som skulle säljas. Jag sa att jag ville ha henne och Pj och jag körde dit för att ta hem henne. Innan vi körde till Kyrkhult så svängde vi inom Maxi i Bma.
Vi köpte:

1. Kattmat
2. Kattskålar
3. Kattsand

Gud vad söt hon är alltså. Helt underbar. Hon fick namnet Sindra :)


Min söta SINDRA :)


SINDRA :)   SINDRA :)   SINDRA :)   SINDRA :)  

Jag är så glad att jag tog dej med mig hem :) Hoppas du är lika glad som jag :) Hahahah ;)

Puss o kram
Nu ska jag nana, utan min Pj och Sindra. Snyft :P
PJ ♥


MIn födelsedag igår

Igår fyllde jag som sagt 20 år! Det var en härlig kännsla må ni tro. Jag firade det tillsammans med Carl som är syrran son. Jag är alltså monster till honom.
Jag damsög, moppade golvet, skalade potstis, sjorde tzatski samtidigt då jag skulle passa Carl, för mamma och syrran var i Karlshamn ett ärrende. Men Carl som är så snäll lekte alldelles själv ute på baksidan.

På morgonen vid halv 10 tiden kommer mamma, pappa och syrran in och sjunger för mig och Carl :) Carl fick massa kläde av mamma och pappa och såklart såpbubblor av mig :) Det fick han nytta av, för var tredje minut typ fick jag springa till dörren där han stod och ville ha mer såpbubbla. Jag fyllde på och gav han det igen :)

Baby kom redan kl 2, då jag var tvungen att duscha så han fick sitta med Carl och titta på film så länge. Denver!
Släckten kom sen vid 3 då vi var på baksidan, solen lyste och jag fick mina presenter. En MASSA pengar :P Men det var det jag hade önskat mig :)

Vi åt grillat, med ungstekt potatis, tzatsiki, beanesås, en massa läsk, vin och öl. Det var gott.
Till efterrätt blev det panacotta med hallon och blåbär till. Muns vad gott det var :) Efter en stund till, si sådär vid halv 6 drack vi kaffe och åt tårta. Super gott. Sen körde jag och Patrik syrran och Carl till Olfs för att de sen vidare skulle åka med Kim till Växjö.

Sen vid halv 9 kom Malin Palin och hämtade mig och baby för vi skulle hem till lägenheten. Jag kramade om min mamma och pappa och sa tack för allting.

Nu sitter jag här och börjar skolan halv 12. Vi hade inställd Svenska idag :) Weeeeeee
Så ska äta frukost nu och sedan kommer Elin Pelin med tåget lite över 11.

Jag kan säga att jag hade en lyckad födelsedag igår med massa sms och telefonsamtal som ville gratta mig.
Tack så mkt ni som hörde av er :) Det uppskattades


Puss o Kram!
Ps: Jag och baby ska nog hämta flickan snart, kanske redan på Onsdag :)
Patrik ♥

GRATTIS

Idag fyller jag 20 år :)


MIn födelsedags tårta :)


Grattis på mig!





Helgens upplevelser


Hejsan!

Idag har jag och Pj varit och tittat på vovve :) Sjukt söta. Jag ville ta hem allihopa :) Men vi valde en söt flicka och hon kommer bli helt underbar :) Längtar till slutet av April då vi får hem henne. Men det kan bli tidigare. Till och med nästa helg :P





Vi gick upp kl 9 idag och for som sagt iväg vid 10 tiden för att titta på våran söta flicka :)
Det tog ett tag innan vi kom dit, det var jävla långt in i slogen. Den äldre farfar:n som hade valparna var jätte trevlig.
Han bjöd oss på fika :) Mums :)


I Fredags tog jag bilder :) Det var skojsigt :) Anna tog lite Backstage bilder :) Hoppas bilderna blir bra, iaf några :)
Igår slappade jag och Pj bara. Det var skönt. Jag var as trött så jag somnade framför tv:n och han satt och spelade :) Pj väckte mig vid 1 tiden och sa att jag skulle komma och lägga mig i sängen. Vi satte väckarklockan på 9. Så for vi iväg och tittade på vovven :)

Nu ikv blir det till att slappa och kanske ut och gå med Elin Pelin en runda :) skönt väder ute :)

PUss o Kram
PJ ♥
I morgon fyller jag 20 år :D



Nu är det solnedgång

Igår belv det grillkväll med polarna, inget vidare väder, fast det höll i sig på kvällen. Vi hade det jätte mysigt och satt framför grillen och värmde oss. Vi började kl 6 med grillningen och jag drog igen vid 10 till älsklingen. Alltså satt vi ute i 4 timmar.
De andra satt säkert ute längre. Hyy kallt :)
Sara my friend sjutsa mig ner till stan och såklart skulle bullen och skoog följa med :D Sara gasade iväg som attan ;)
Sara kör som en galning :P hahaha :)

Jag sov över i sbg och pj kom hem vid 1 tiden idag. Vi tog en dusch tillsammans och sen slappade vi bara.
Tog bussen hem idag vid 5 tiden. Brorsan mötte mig i Bma och vi cyklade hem. Nu sitter jag här och har precis käkat mat. Fick laga den själv.

Senare ikv kommer Anna panna och hon ska sova över hos mig. Gud så mysigt vi ska ha :)
I morgon redan kl 9 ska vi vara i Olfs, för jag ska plåtas. Tema-skinnkläder och MC :) Bilder kommer upp senare på min hemsida :)
Nu ska jag nog ut och gå. Ringa Anna och se hur långt hon är kommen.


Pusss o kram :)
PJ ♥




Pain

Jag har ont i magen
Jag kan inte sova
Jag är trött



vill inte.....
Orkar inte.....
Kan inte.....

vill inte vill inte vill inte

Whats next?

Vill inte

Ibland vill jag att livet ska vara som en dans på rosor. Men det varken är det och lär knappast bli heller.....
Vill inte....

Tänkte nu på en sak. Att jag vill så gärna ha en tatuering till :) Men jag har varken pengar till det lr tid att luska ut vad jag vill ha känns det som. Jag tror jag vill ha på sidan av ryggen, men är inte redigt säker på vad det ska vara :) Annars får jag väll göra ett litet hjärta nere på foten. Fast lite vid sidan upp till. Nästan vid vristen. Lite gulligt tycker jag! :)

Fyller förresten år på måndag för de som inte vet det. Men nu vet ni. Hela 20 år fyller jag :) Det ska såklart firas med tårta och besök! Hoppas jag nu får pengar eftersom det är bara det jag önskar mig.
Mamma frågade också idag vad jag önskade mig? Jag sa pengar (såklart)

Min och mammas lilla konversation Inne på Maxi idag!
-men det är inget kul att bara ge pengar
-nej men det är det jag vill ha, köp en fåtölj till mig annars.
-ja vi funderade på det


VILL INTE......
Sov gott!


Today!

Kära vänner!

Idag har jag varit och fikat med Malin på stan :) Vi tog ngn choklad-tårtbit. Den var väll god :)
Efter det tittade vi i klädes affärerna efter ngt nytt att köpa men vi köpte inget :) (sparar pengarna) Sen körde vi till möbelaffären för hon skulle ha sängben till sina 2 sängar? Undrar säkert ni vad hon ska ha 2 sängar till. Hon ska nämligen slå ihop 2 sängar så de blir till en stor säng :) den tjejen är för härlig :)
Själv trängs man med Pj i en 120 cm säng om nätterna :P

Annars idag har jag bara slappat och kollat på film :) Det har varit skönt. Nu ikv vet jag inte redigt vad som händer.
Ska se ifall ngn kanske vill hitta på ngt :)
Jag funderar också på att ut och gå en bamse runda runt Bma. Tar ungefär 1 timme, lite mera kanske :)
Får jag en början på en fixad blogg redan ikv? Hoppas det!


Tjohej :)
Pj


// Maya :)



Solen skiner som aldrig förr

Ja just det solen skiner :) det är så härligt :)

Sorry för jag inte har bloggat på ett tag, men har varken haft tid, ork lr lust :) Har varit hos Patrik en del och sen festat och legat ute och solat :) Skööööööönt :)

Exakt idag om 1 vecka fyller jag 20 år :) Så nästa helg blir det fest :) Det ska bli najs:)
Som sagt jag önskar mig fortfarande pengar i present för jag och Tilda ska fortfarande åka på semester i Juni :)

Nu denna veckan har vi Påsklov och det är hur härligt som helst :) Ska bara ta och slappa hela lovet :D
Idag har jag varit inne i krstad med Elin men hittade inget speciellt att köpa. Sparar ju mina pengar.
Ska få 300 kr av baby också för jag städade lägenheten efter festen i fredags, snacka om att jag hade ont i huvudet :S

Tjohej, ska ner och duscha nu.
Bloggar väll lite då och då:) Ni får gärna tittat in i gämna mellanrum :)
Pj ♥
Hoppas vår katt kommer snart :) Mjauu ft ft ft :)

RSS 2.0