Iväg!


Nu ska jag av till Bma en sväng och fixa lite some work :) Se ya later ♥




Snake!

Igår var Andreas på besök hemma hos oss. Han skulle kolla på någon viktig (för honom, höhö) match via datan. Han säger sedan till Patrik om han sagt det läskigaste och mest skrämmande till mig?? Nej har han såklart inte. hehe :P

Andreas berättar:
Att hans flickvänns kollega eller om det var kollegans kompis har ormar i sin lägenhet (Vet inte vilken sort). De ringlar lösa ocg har även några i bur. De får gå runt som de vill och är till och med i sängen. (Denna kvinna har en orm som är ca 1,50 - 1,70 cm lång kan jag tro. Ni fattar varför sen) och denna orm brukar vara i sängen och överallt. En morgon då denna kvinna vaknar ligger ormen helt raklång, blixt stilla och glor på henne brevid henne i sängen. (Då säger jag: ja den mäter väll sig för att se ifall den kan käka upp henne.)

Hon blir självklart överraskad eftersom hon inte tidigare sett något liknande. Hon glor självklart tillbaka och undrar vad det är för fel på ormen. Ska den ömsa skinn eller är den sjuk??

Hon reser sig upp ur sängen och ringer en ormexpert och förklarar situationen. I luren säger mannen att hon ska snabbt ut ur rummet och stänga dörren och självklart se till så att ormen fortfarande är i rummet. Jo jo, det hade hon ju gjort men hon fattade fortfarande inte vad det var med ormen. Mannen i luren säger till henne: När ormen ligger raklång, blixt stilla brevid dig så mäter den om ifall du ska få plats i dess mage.

Fatta om att bli äcklad och sjuuukt rädd på samma gång. Jag hade aldrig vågat mig in i lägenheten igen om jag var henne. haha! Stackare


Arg som ett bi :@

Aaaaaa vad jag var förbannad igår :@ Skänken vi hade beställt från danmark var i fel färg. Inte fel färg med det fattades eftersom den var helvit och vi skulle ha den i både trä/vit! Snacka om jag är förbannad :@ Om inte killen i möbelaffären gav oss fel????

Nytt i vårt hem!

Ska strax hämta baby vid jobbet. Han skulle jobba över lite! Efter det ska vi in till Sbg till Möbelnytt och hämta våran Skänk vi beställde för några veckor sedan. Ska bli riktigt skönt att skaffa något nytt till hemmet och dessutom skönt att kunna plocka undan saker eftersom vi har saker överallt, haha  :)

Lägger upp bild senare :)


25 Januari 2011!

Åååå, det var på tiden att jag satt mig ner vid datan för en gåns skull och gjorde lite nytta, haha :D Har inte bloggat på, ja hur länge som helst. Inte orkat, haft tid eller hatt något att skriva om!
Men nu blir det ändring, iaf för idag ;)

Som sagt, jag har slutat på ett jobb och börjat på ett annat. Är riktigt kul! Trivs :) I Fredags var jag taxi åt min älskling och några andra polare. I Lördags fyllde min polare Jimmy 21 år så det blev fest där på kvällen :) (bilder kommer nog upp senare)! Annars har jag inte gjort allt för mycket förutom att jobba, umgås med min älskling och sovit, haha :)

Som sagt idag är det den 25 Januari och det är löning :) Var även iväg igår "för jag var ledig" och inhandlade present till min baby, men är inte riktigt klar ännu ;). Han fyller 22 år denna veckan så till helgen blir det nog födelsedagsfest! Vet inte vilken dag ännu men blir nog Lördag kan jag tro.

Peace ♥

Mobilblogga?

Wiiiii det gick, haha :p

Varför??



Varför i H*lvete går det inte att blogga från Iphonen för????? :@ Stör mig som fasen på det :/



Ååååå fasen vilket slaskigt väder det blivit!

God morgon på er! Eller snarare god eftermiddag :)

Vaknade vid 11 tiden idag och har grejat en massa sedan dess, haha :D Tycker om att pyssla massa här hemma. Sätta upp nya saker, flytta omkring så det blir omväxling, ja sådant där pyssel, haha :D Har för övrigt satt upp en hylla i köket (fick ju en snygg stereo av baby i julklapp) så jag kan ha stereon där på. Sen ändrat på lite tavlor!

Veckan som kommer ska jag jobba och framförallt träna på Tisdag och Fredag. Måste fasen börja med sådant :) För jag ska orka mer och för att få snyggare kropp, haha :D Vem vill inte det???

Har också varit av och beställt en skänk som vi ska ha i vardagsrummet/tvrummet! Kommer bli fint när den väl kommer. Skulle ta mellan 3-5 veckor för den att komma fraktad från Danmark. Så vänta får vi göra. Hoppas den kommer i Feb aif :P

Och fy fasen vad slaskigt väder det har blivit nu i helgen. Massa pölar överallt och sjuuukt halt. Så gå inte ut i onödan, haha :D Nej men var väldigt försiktig för det är glashalt ute! Jag har glattat ett antal 1000 ggr :/ Fasen, jag vill bara ha vår och sommar nu!

Baby kollar på fotboll just nu och jag har ingen lust till det idag så undra vad fasen jag ska göra nu :( Orkar inte sitta vid datan heller så får se vad som händer! Funderade innan på att dra in till Elgiganten för att köpa mig ett skydd till Iphonen. Vill ju inte den ska bli repig och sådant där :D Men orkar inte det så får bli en annan dag!

Ha en bra Söndag!
Ciao!


Nytt år!

Då var det år 2011 :) Hoppas året blir bra! (blir inte bättre än vad man gör det till) :)

Har inte hunnit blogga för har haft fullt upp. Innan jul hade vi mycket på jobbet att göra och sen var det julafton. Sen komm syrran från USA och var här i några dagar (den bästa julklappen man någonsin kan få) och sedan var det nyår.
Har försökt att blogga genom mobilen men funkar fasen inte :@ Ska försöka senare igen, haha :D Skaffade mig en Iphone 4 också innan året var slut :)

Stack hem från jobbet idag för det har hänt en massa tråkigt och jag orkade bara inte stå och jobba när jag hade gråten i halsen :/

Nu ska jag lägga in bilder!

Kram på er!


RSS 2.0