Magaluf 09


Brudar brudar brudar, alla gillar brudar. killar gillar brudar, alla gillar brudar brudar brudar brudar :)

Nu kommer sammanfattningen av Magaluf resan.
Den 20 Aug åkte jag och Tilda till Magaluf som ligger i Mallorca för den som inte har redig koll på det :) Flyget gick redan kl 11 på morgonen från Köpenhamn så vi fick upp halv 6. Men det gick. Flyget tog 3 timmar och vio var framme vid 2. Sen taci från flugplatsen till Magaluf. 400 kr för 30 min med taxi. Helt okej för våran del  eftersom morsan och hennes pappa betalde oss med pengar innan vi drog :)

Vi skulle checka in på hotellet men det var tydligen dubbelboket så vi fick bo våran första natt på hawaiii hotell som låg bara rätt över gatan. Bara för det fick vi saftybox gratis och middag ink Vin och vatten till maten varje dag :) Vadå soft... :) Vi var ute lite denm kvällen och kollade läget och tog varsin drink. Jag tog Blue lagoon! Vi var hemma kl 1, la oss 2 sen sov till 9 lr ngt :)


Blue Lagoon!




Brudar, I´ve got a feeling



Alla gillar brudar :)

Nej men synd gott folk att jag inte uppdaterat min blogg men haft en del för mig som tex att vara nere på mallis i en vecka. Från den 20-27. Det kommer uppdatering och bilder om den veckan snart ;)

Vänta och se, ni kommer gilla det :)

?






Vad vill jag få fram?  - Ärligt talat vet jag inte, jag kan inte. Får inte fram ett ljud.




Sommarväder idag?



Idag sov jag till halv 11, det var skönt och jätte längesedan jag gjorde det också. Så det var jag värd :) Just nu sitter jag i Bma och skriver blogg. Ska titta ifall jag hittar ngt jobb idag också. Börjar få ont om pengar.

Senare idag ska jag nog inte göra så mkt. Men i morgon ska jag vara med Tilda. Vi ska planera om vår resa som vi snart ska göra. om 9 dagar åker vi :) Vi längtar ;)


Puss å hej :)

Shoppingrunda

Tjaa hej!


Idag har jag och syrran varit inne i stan och shoppat. Sjukt najs kläder jag köpt :) Och en liten fin väska som jag är väldigt glad för :)

Ikv ska jag och syrran, carl, brorsan ner till stan och se på när carl ska åka karusell, sen hem igen :) Sen senare ikv ska jag och syrran ner på stan igen och ta ngt att dricka. Det är ju Carloskardagarna uppe i Växjö nu :)
Sen i morgon ska jag åka hem :)

Puss hej :)
LOve you syrran :) <3 Vi har haft sjukt kul idag och ska ha senare ikv :)

Förtfarande Växjö - god natt

Hej alla :)

Jag och syrran och brorsan har precis tittat klart på en film.Jag fick dock äran att välja film :) Jag valde såklart Vild Child ;) Hahah den var rätt bra, en tjej film med andra ord :)
Jag vet ej ännu hur det blir i morgon, om jag stannar tills på söndag lr jag åker hem i morgon mot kvällningen. Det bestämmer jag då.
Nu precis har jag borstat tänderna, och gjort mig i ordning. Skönt att ta bort sminket.
Innan idag var vi inne i stan så att Carl fick åka lite karuseller. Det älskar han. Fan, den grabben är ju inte rädd för någonting :)

Sov gott....


Växjö



Idag åker jag till min syrra i Växjö, troligtvis gör killen det också, men som sagt man vet ju aldrig.
Jag ska iaf ha kul där uppe :)

Älskar dej min syster yster <3

Soliga dagar



Hejsan!


Det var ju ett j*vla tagsen jag uppdaterade min blogg, men det har varit så mkt nu på senaste så jag har bara inte hunnit med. Vi flyttade den 1 Juli, sen har jag jobbat i 5 veckor och nu är jag ledig. Sen har vi även fått omtappetserat och ommålat i hela lägenheten så det har varit fullt upp hela dagarna. Pust, men nu är det äntligen sommar för mig! :)

Igår var det också j*vligt varmt och likaså idag. Det är så härligt. Just nu sitter jag och typ letar jobb, vilket inte är så roligt men tröttnade och började skriva här ist :) Senare idag ska jag no vara med Anna en stund efter att hon slutat jobba. Får se vad som händer efter det. Ska även hämta ut min bikini som jag köpte från H&M här om dagen. Hoppas att den blir bra. För ska ju åka till Mallorca typ om exakt 2 veckor och då måste jag ha en helt fungerande bikini på stranden :)

Påtal om resa, så ja det är snart det är. F*n vad jag har längtat i sommar efter detta. Nästa vecka ska jag vara med Tilda och planera lite osv. Det ska bli najs ;)

Annars idag har jag dock inte gjort så mkt. Solat lite, tittat på film och sedan drog jag hem till Bma till min lilla mamma :)


Puss o hej :)


RSS 2.0