V 36

 Att vara gravid in i den sista är fan inte lätt, haha :) Fast jag njuter som bara den. Kommer nog sakna denna magen sedan och alla pustningar och all denna maten man stoppar i sig haha :)
Okej, kanske inte maten då!
 
Är som sagt inne i v. 36 nu eller 35 + 4 om man vill räkna det så.. Det är exakt 1 månad kvar tills vår lilla flicka är beräknad. Tiden går snabbt ♥ Ååååå vad jag längtar!
 
Har påbörjat tvättning av bebiskläder så det är redo när vi kommer hem från BB. Vet aldrig när värkarna kommer. Tvättade det vita igår och har en maskin igång nu med färgade kläder.
När man hänger upp det på tork är det verkligen små dockkläder. I love it ♥
 
Efter tvättningen så är det bara skötväskan som fattas sen är vi helt redo för livet som föräldrar. Känns så härligt ♥
 

Kalas bra igår!

Hej hopp :)
 
Inatt har jag iaf sovit :) Känner mig faktikst ganska utvilad fast ont i kroppen :/ Vill inte bli sjuk! Känner även att jag har ont i bäckenet idag. Men kanske inte så konstigt då jag spenderade mesta dels av dagen med Louise.
 
Vi besökte Karlshamn där vi fick med oss hem ett ex antal plagg som en gåva från Louise. Tack vännen. Det betyder mycket ♥ Sen var det dags för hemfärd då jag och älskling grillade. Sen bar det av till krstad för fika mys med Louise igen. Va en aning trött igår när jag väl kom hem och la mig i sängen. (kanske behöver sådana här intensiva dagar för att jag ska kunna sova om nätterna??)
 
 

04oo

Massa trött känner jag mig nu! Men inte så konstigt då jag varit vaken sedan 04oo. Har inte kunnat sova sedan dess och det tar kål på mig :/ 
 
Ska iaf käka lite frukost nu sedan försöka sova npgra timmar sen är jag redo inför dagen :) Kommer lätt sova till kl 12oo :) Efter det lutar det faktikst åt lite städning, vilande, ätande osv.
 
Vår vovve har börjat löpa nu och bara tanken på det gör mig trött. Men bättre det kommer nu innan  bebis kommer. Annars hade jag flippat, haha :D
 
God Natt!
 

Vovvebad :)

Natten till igår mådde jag inte alls bra :/ Skulle igentligen till Åhus till mina kusiner men ärligt talat pallade jag inte det och var små trött hela dagen eftersom jag knappt sov något under natten. Fram åt kvällen kom Elli och Jocke hit med sin hund så hon och Honey fick busa av sig lite med varandra sedan drog vi ut på nabben så att de fick bada.
 
Ja det var garanterat sommar igår.Jag som annars inte brukar bada/känna på vattnet gick i en bit. Ååå så härligt varmt det var. Och det är i havet liksom. Undra hur varmt det är i skön då?????
 
 

God morgon!

God morgon!
 
Har ni sovit gott inatt i denna hemska värmen??? :) Det har jag fast somnade nog runt en 01:30 då vi la oss redan vid 22:30. Var uppe ett par gånger innan jag somnade, som vanligt :P
 
Ska det bli sol idag eller inte?? Jag hoppas ju såååå innerligt att det blir MINST lika fint väder idag som igår. Men det är inte någon sol ute just nu och lite moln på himmlen men den tränger väll sig genom sen :)
 
Min älskade syster och respektive kommer ner idag till Blekinge. De ska nämligen inviga Sandviken :) Själv kan jag inte hänga med eftersom jag knappt kan vara i värmen nu när jag är gravid. Är trots allt inne på V.35. Så inte alls långt kvar. Ca 4-5 veckor är det ju beräknat men det kan kan bli innan eller efter, vem vet :P
 
Sjutsade även min älskling till jobbet precis. Då var det allt lite små kyligt :/ Och känner att jag är lite småtrött i ögonen men ska käka upp min gröt som jag redan har hällt upp i tallriken (för att svalna) och runt 08oo ska jag bege mig mot affären för att handla (Slog mig nu om de ens öppnar så tidigt eller det är kl 09oo??? :S) Ska även hinna med att betala räkningar innan!
 
Se ya later! Njuuuuuuuuuuuut av solen :D
 

Kossorna i hagen :)

Så söta :)


Alltså jävla skit mobil/er

Är så jävla förbannad just nu! alltså jävla mobiltelefoner. Det är fan bara ren skit! Hämtade ut min nya Samsung Galaxy s3 i Torsdags. Fick dock inget kontantkort till (bytt abbonemang) så jag åkte in till Krstad för att hämta ett nytt hos Telenor. Sagt och gjort var jag hemma på nolltid igen. Har inte ringt alls så mycket på telefonen (max 5 samtal) och idag när älsklingen ringde till mig så hör han inte mig men jag hör honom. Prövar några gånger och jag blir bara mer frustrerad desto längre tid det går. Va inne i affären, smsade med min syrra. Älskling ringder men hör inte mig :@
 
Alltså helt seriöst, Ska jag behöva lämna in min telefon som är helt ny efter bara 4 dagars användning???? Det kallar jag ren skit! Har bara lust att lägga undan den (slänga den i havet) och ta fram min Iphone igen som dock skärmen är sönder på. Men va fan lika dant med Iphonen. Efter ca 6 månader så kunde inte folk höra mig men jag hörde dom.  Varför händer alltid sådana här saker mig för?????

HejHej!

God morgon!
 
Sitter nu i köket och har precis gjort gröt till mig. Ska in till BM senare i förmiddag på kontroll (rutin). Sitter här och funderar på vad jag ska skriva och ärligt talat vet jag inte så det får bara bli detta inlägg just nu!
 
Hejhej!
 

Samsung Galaxy S3

Fick hem min Samsung Galaxy S3 igår. beställde den i Måndags då jag som tidigast kunde förlänga mitt abonnemang hos Telenor. Det blev den vita och det är helt klart skit fin.
Fast fattar noll haha ;P Jag och teknik går inte hand i hand längre. Kan det bero på åldern?? :P
 
 
 

God morgon!

Ingen sol idag heller :/ Snyft! Sommaren är nog förbi eller vad man ska säga. Fast å andra sidan är det bara mitten av Juli och sommaren brukar vara in i Aug. Vi får se hur det blir detta året.
 
Har precis sjutsat älsklingen till jobbet och gröten står på spisen. Har även "molande mensvärk" idag. Usch det går upp i ryggen. Ni kvinnor som har "mensvärk" i vanliga fall vet hur dessa "förvärkar" känns iaf. Kan tycka det är lite konstigt med tanke på att det är några veckor kvar till BF. Men hon vill väll komma tidigare :)
 
Idag ska jag INTE sova till kl 12oo ;) Ska nog ta och städa lite idag fast å andra sidan sitter jag här och känner riktigt hur trött jag är i ögonen haha :D Ska iaf käka upp frukosten sen får jag se vad jag gör. Tar ett bad kanske för att värken ska försvinna.
 
Ciao!
 

Regning morgon!

God morgon! Har ni sovit gott inatt?? Det har nog jag gjort MEN lika svårt att somna varje kväll :/ Men nu är jag uppe med tuppen :P Sjutsade nämligen älsklingen till jobbet.
Det småregnade ju. Till någon nytta får jag väll vara ;P ♥ Sitter nu här iaf med en talrik gröt som står på svalning medans jag skriver detta inlägg.
 
Som jag skrev i Måndags så har jag haft såkallad "mensvärk" från och till. Känner även att liggamenten (måste det vara) håller på där nere och sträcks och har sig. Va en lika dan kännsla som i början av graviditeten. Va inne hos BM igår och kollade mig (Rutinkontroll) och allt var som det skulle. Hade en annan BM eftersom hon jag brukar ha har gått på semester. Men denna var minst lika bra :)
 
Trodde ju för några veckor sedan att jag hade "Havandeskapsförgiftning" men icke som tur var. Så vi har börjat med kontroller varje vecka nu och det gör mig igenting :) Ganska skönt att komma dit och prata med någon som kan detta med graviditet, mäta magen och höra flickans små hjärtslag ♥
 
Nu har gröten svalnat så nu ska jag käka :) Hörs!
 

Förvärkar redan nu

Hade helt klart förvärkar inatt. Om det inte var det, vet jag fan inte var det var.
 
Hade gått och lagt oss och strax därefter fick jag liksom molande mensvärk  och det gick upp i ryggen. Kännde liksom hur det kröp in i ryggen mer och mer. Sen blev det ett tryck ner mot beckenet och det började göra ont som fan. Liksom vände och vred på mig, Sen kännde jag även att hon hade huvudet neråt och det var då det gjorde ont. Vände sig sedan och det var då smärtan började avta.
 
Sedan gick kännslan ut i benen liksom (svårt att förklara). Sen efter ett tag började det avta det onda och det var nog då jag fattade att det var förvärkar. Kom så ungefär 3-5 gånger igår efter vart annat. Sen behövde jag dessutom gå på toa så gick upp och när jag la mig igen och riktigt kände efter så var det likosm borta. Sen somnade jag väll :)
 
Men jag var sjukt nära att ringa förlossningen igår men låg och väntade lite och försökte "räkna" mina värkar men som tur var det inget denna gången. Men har känt den senaste veckan att det varit något skumt med magen. Liksom i Fredags det började då jag endast kännde molande mensvärk! Nästa gång är det väll på riktigt :)
 

Snigel

Har så fruktansvärt mycket äckliga sniglar på gräsmattan denna sommar. Kunde inte låta bli att hälla salt på en fet jävel som var på väggen :P
 
 
 

V.32

Mannen min står och lagar mat och jag bara latar mig här vid köksbordet :) Har kännt på senaste att jag får ta och varva ner lite mer nu. Men för övrigt mår jag och magen bra :)


Trött och varm!

God morgon!
 
usch och fy vad jag sovit såligt inatt :/ Sjukt varmt ute och i sovrummet trots fönstret är öppet. Va uppe och käkade runt en 02oo men kunde jag sova sedan efter det? Nej! Sist jag kollade på klockan var hon runt 04oo och det var ljust ute :S Vaknade nu runt 09oo då älskling väckte mig med ett sms + att kattfan utanför stod och jamade att hon ville in. Som sagt, en händelserik natt/morgon! Den lilla flickan ger sig inte heller om nätterna då hon ska hålla på att sparka och vända sig hela tiden men jag klagar inte :) Det är mysigt!
 
Sitter iaf nu och käkar frukost (gröt) och tänker på vad jag ska göra idag. Kommer fan inte orka göra något. Ska även in till BM runt halv 2men innan dess ska jag starta en maskin tvätt och lite så. Städning behövs alltid!
 
För er som inte vet det så har vi köpt ny bil. Behöver ju en kombi-bil då vi snart ska ha barn. Bara ugefär 7 veckor kvar men kan hoppas hon kommer någon vecka tidigare ♥ Orkar inte vänta längre. Är sjukt svullen nu om fötter och händer så det gör ont :/ Blir inte så mycket gjort i sommar för min del då jag knappt palla mig ur sängen haha :)
 
Hej hopp från en trött och varm Maya

Sol denna Söndag

Är just nu på kalas hos svärmor då vi strax ska käka jordgubbstårta :) Solen skiner och vädret är underbart idag!


Kladdkaksmuffins

Tog tillfället i akt (nu när jag ändå är ensam hemma) att baka mina goda kladdkaksmuffins! Kvällen är räddad :)
 
 
 
 

1 Juli!

Redan försa Juli. Shit, vart har tiden tagit vägen?? :) Sommaren är knappt kommen med tanke på vädret men när det väl är fint väder är det varmt och härligt.
 
I går var jag, älskling, andreas, Emma, Cilla och svärmor ute på Hanö och gick. Tog båten vid 10oo tiden och var iväg hela dagen. Gick och gick och gick och ja, det gick skit bra för min del. I slutet fick jag dock lite ont. Flickan i magen ville väll klämma på något där inne så det kändes :) Vi hade såklart med oss en massa mat och annat gott!
 
Efter vi var färdiga på Hanö tog vi färgan över till Nogersund igen och käkade inne på Gyllenhorn. Gott. Mor och far och deras kompisar kom även förbi en sväng och tog varsin öl.
Resten afv kvällen var jag heeelt slut haha :)
 
 
Love you ♥
 

RSS 2.0