Bye Bye Sverige!

Wiiieeee, om typ 16 timmar åker jag och min underbara pojkvän till Kroatien :) Åker bil ner till Malmö och sedan tar flyget därifrån till Dubrovnik i Kroatien!

Fy f-n vad det ska bli underbart. Har längtat så efter denna resan, haha :D Ska sola, bada, ha mys, slappa, ut på äventyr, dricka drinkar osv osv nu den kommande veckan ♥ Kommer bli heeeeeelt underbart, tihihihi!






Morsan på besök!

God eftermiddag på er!

Sitter just nu vid datan och inte gör allt för mycket. Kollade nyss tv men ingen sådär lockande bra program precis :/ Har varit inom Sbg idag också och handlat lite, eller ja, inom systemet och schack Matt! Handlade ett linne där, vitt!

Idag kommer morsan på besök :) Ska käka lite middag och sådär.
Baby är redan iväg och spelat match, tråkigt. Sen efter det ska han troligtvis festa :( Får aldrig ha honom hemma!

Ska också börja packa imorgon, eller idag, men vissa plagg jag ska ha med mig är inte torra ännu så får nog bli att jag/vi packar imorgon istället.

Annars händer det inte så mycket denna Lördagseftermiddag!

Ha de bra! Puss på er. Hoppas ni får en trevlig Lördagseftermiddag/kväll!


Shopping!

Hej hopp :)

Igår var jag och baby inne i Krstad och shoppade. Båda två hittade en massa. Jag köpte en bikini (som jag ska ha i Kroatien), Bh och en massa trosor. Sen blev det även en mascara ( Köpte den nya mascaran "Isadora WigWham" på Åhlens för endast 99:- ) och rakblad till min rakhyvel!

Skulle igentligen gå på bio igår men vi bestämde oss tydligen för sent så det blev inget :( Hade tänkt se den nya filmen " The Expendables" men får bli en annan gång :)




Uppe med (tuppen) en Fredag!

God morgon solstrålar!
Ser ut att bli fint väder idag och hoppas det håller i sig hela denna Fredagen!

Idag var det till att lägga sig tidigt för idag gick jag upp tidigt. Var uppe med tuppen :D Ska nämligen snart ivag till Bma och luka :/ I´t sucks, jag vet men vad gör man inte för sin farfar och för pengar, haha :D Jo allt!

Har inte spenderat min tid så mycket vid datan nu på ett par dagar men det är bara för jag har umgåts med min underbara pojkvän som har varit hemma från jobbet. Han har varit lite sjuk! Men nu är han bra igen!

Om endast 3 dagar åker vi till Kroatien och f-n vad jag längtar. Ska bli hur underbart som helst. Värme värme och åter värme :)

Nu ska jag göra mig iordning för att sedan köra. Vi höres

Take care!



Damsugning, moppning och lagning!

Nu har jag varit en duktig flicka, haha :) Har städat, mobbat golvet, lagat en gardin och lagat våran balkongdörr. Var något som hade lossnat, haha :D! Sjukt varm nu efter allt och ska ta mig en dusch snart och sedan sätta mig i soffan och glo tv. Hoppas det finns något bra att glo på annars får jag titta film!

Ska hämta baby när han slutat jobba vid 16oo tiden för han ska iväg och spela match vid 17oo tiden. Vet inte ifall de spelar hemma eller borta men tror det är borta eftersom han ska samlas så tidigt.

Nu blir det duschen!


Regnoväder!

Fy fansen vad det regnade nyss. Öste ner som bara den. Kissarna kom inspringandes och var helt genomblöta, stackarna :(




Massa massa känslor just nu!

Vet inte vad jag ska skriva idag mer än att jag är full med känslor i hela kroppen. Jag är så j-vla GLAD!
Fy f-n vad jag längtar till December månad.

Går inte att beskriva hur lycklig jag är!


Musik video

Aaron Fresh! Otroligt skön låt. Kollade upp texten på låten och den är heeeeelt underbart fin ♥



Spending all my time lovin' you

Video!

F-n det är inte samma video som orginalet. Musiken är helt fel :@
Men var bara tvungen att lägga upp den iaf, haha :D Fick mig att tänka på denna nu när jag skrev om hamster :)

Eller detta är kanske originalet som är så jäkla kul?? :D




ZOO????

Vaknade för en stund sedan med riktigt riktigt ont i huvudet :/ Får ta mig ett alvedson eller något :/

Nu vid klockan 12oo ska jag hämta baby från jobbet! Han ska nämligen till tandläkaren runt 13oo eller avde det var. När han är där inne och får munnen utsliten (hahah, hade nog sett sjukt roligt ut :P), ska jag inom ams och lämna lite papper.

Efter att han är klar eller om jag gör det medans han grejar i munnen, ska vi in till zoo-affären här i stan. ( Om ni går in på hemsidan står det att det är Krstad men det gäller Sbg också) Ska kolla på lite olika saker :) okej da, jag vill ha ett djur :D Passar det? (F-n det kommer se ut som ett zoo här hemma hos oss :O) En liten hamster eller något litet :D Hade varit så roligt, iaf om man har en hona och en hane, mohahahaha! BEBISAR blir det då! Men vi får se. Vi ska först nu åka iväg till kroatien och sen efter det, har vi all möjlighet i världen att köpa något djur, tihihih!


Filmtajm med filmen "The girl next door"


Igår (Söndag) var vi ganska trötta efter Lördagens bus :D Absolut inte bakisar men ögonen hängde inte med alltid, haha :D Så vi tog det vara lugnt och slappade framför tvn. Klockan 21oo på kanal 5 igår gick det också en sjukt bra film " The girl next door" Om ni inte redan sett den, se den!

Puss o kram





Jazzfestivalen 2010

Jajemensan, det blev kräftskiva i Lördags och det var inte lite räkor och kräftor det las upp på borden. Snapps var det till och alla käkade som aldrig förr, haha :D

Vidare sen ner till Hällevik där der var jazzfestivalen och där var det riktigt mycket folk! Smockfullt! Baby tog älgkebab eller vad fasen det var och jag nöjde mig med Öl, haha :D

Puss o Kram
Hoppas ni också hade en trevlig och mysig Lördagskväll!

 





ICA-Tillbaka efter sommaren

Sjukt bra, haha :D




Kräftskiva....

Ikväll blir det fest igen! Inte alls sugen på det med tanke på hur det blev igår, men va fasen, haha :D Får väll joina min kille nere i klubbstugan med alla andra 1000 personer som kommer vara där!

Ska iaf bli kräftskiva ikväll! Alla tar med sina egna räkor/kräftor och dricka såklart och sen är det igång för fulla muggar, haha :D Hoppas det kommer bli kul och ska absolut INTE bli allt för full ikväll! Någon måtta får det vara :D PEACE END LOVE ♥


Vad ska ni göra ikväll? Kräftskiva ni också???? :)

Drick och var tyst!


Oj oj oj oj oj

Oj oj oj vad det var trevligt igår :D Festade riktigt rejält och det märks nu, haha :D
De kom iaf vid 20oo tiden igår (1 timme sent) och då började vi korka upp :D Boysen drog ner och kollade när baby spelade match (de vann med 9-1) och vi brudar började dricka här hemma :D

Efter några timmar kom det massa folk, det bara stormade in, haha :P Nej men det var en massa iaf. Vi drog ner till Hällevik men gick inte så bra för mig för jag var alldeless för full :O Yes, hade inte druckit så mycket men det räckte :D Deckade iaf i sängen :D

Vaknade imorse av att Sanna ringer till mig. Slår av och försöker sommna igen men hon ringer igen den jävlen :@, haha :D Svarade och hon ville prata med Tage. Kollade på klockan och den var bara 08:20. Piii usch, hade inte sovit alls mycket men kunde inte somna om igen iaf så gick upp.

Har bara suttit och slöat vid tvn hela dagen tillsammans med min älskling! ♥ Just nu är han iväg med polare och köper mat och dricka tror jag som ska användas ikväll!

Tog dock inga bilder igårkväll men det gjorde mig ingenting alls med tanke på hur full jag var :D

LOVE ♥

Öl Cider Vodka Likör och allt vad det finns!

FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST! Precis vad det kommer bli ikväll! Har bjudit hem ett par polare som kommer runt 19oo tiden eller senare och jag är inte ens halvklar, haha :D Ska alltid slöa mig, men vad gör det när man inte har någon tid att passa :)

Blir förfest här hemma, sen ner till Hällevik där det är Jazzfestivalen för fulla muggar! Det började redan igår och det var grymt mycket folk redan då så hur kommer det inte bli idag? Smockfullt :)

Baby är just nu och spelar match (på en Fredag, jag vet. Det suger), men kommer hem vid 21oo tiden då de spelat färdigt. Tur spelar dom hemma :D Lycka till min älskling, hoppas du gör något eller några mål ♥

Nu måste jag börja göra mig ordning, har bara hunnit föna håret då jag ska platta det, Wolume mastra det, sminka mig, ta på en festoutfit och lite mer där till innan jag är redo för kvällen!

Hoppas ni får en trevlig Fredagskväll vad ni nu än ska göra!
Pusssss o Kram!

Enjoy your life!


Just det ja! Det hade jag ju glömt, haha :D

Om bara 11 dagar åker jag om min älskade pojkvän till Kroatioen! Ska bli hur underbart som helst! Lääääängtar som bara den! Vi ska bo i Dubrovnik som ligger längst med kusten (Makarska rivieran) och hotellet är inte så dåligt det heller ;)

Får absolut inte glömma kameran hemma får då blir det liiiite jobbigt, haha :D




Värdelös!

Anton och Affe Värdelös



I slutet av denna låten är de killarna helt enkelt cepiga, skarttar så jag nästan dör, hahah :D
Lyssna och njut!




Abrakadabra!

God morgon bitches!

Underbar sovmorgon jag har haft idag! Sjutsade baby till jobbet imorse vid 06:45, sen la jag mig igen när jag kom hem. Somnade inte direkt men sen gjorde jag :) Har sovit så djupt att jag inte hört tele ringa som ligger brevid mig och dessutom drömde jag om Disney Land, hahaha :D Sjuk dröm!

Nu strax ska jag ta och fixa lite frukost, kolla ifall det går något bra pogram på tvn och sedan vet i f-n vad jag ska göra, haha :D Blir väll att söka jobb (eller det kanske jag ska göra nu innan jag gör allt annat?) men då måste jag starta min egen laptop och det har blivit lite knasig på senaste :/ Okej jag kollar vad det finns för jobb nu da innan allt!

Senare idag ska jag inte göra ett skit, haha! Jo vara med min kille och sedan vid 16oo ska vi hem till farmor och farfar och käka middag, gott :) slipper man laga egen mat :) Gratis är alltid gott, som det heter :D

Nästa inlägg kommer en låt som inlägg! Var bara tvungen att lägga upp den, haha :D Varför jag lägger upp den är för att baby började sjunga på den här om dagen, haha :D inte sjunga men han sa värdelös så kom jag och tänka på denna!


Blöjbyte nr 3

Bytt min bloggdesign ännu en gång, haha! En massa blöjbytren :P  Tyckte denna passade just nu!
Info om mig kommer senare!

Vad tycks om designen??????

Ha de bra! Pussss


Tjohej på er!


Har inte bloggat nu på ett par dagar!


Igår var det tjejdag! Jag Elin och Malin träffades. Kollade lite affärer, käkade ute och följde med Malin till tandläkaren, haha :D Duktig flicka Malin!

Idag har jag varit hos farfars och lukat sedan 10oo imorse. Käkade kycklingsallad hemma hos mor och far. Riktigt gott!

Kom hem för en stund sedan och sedan dess har jag inte gjort ett skit! Funderar på att gå ut i solen lite med vovvs :D

Tjo hej på er!


WWW.CH131.COM


www.ch131.com är en riktigt bra internetsida där man kan kolla på film, serier, ladda ner saker osv!

Gå in och kolla vettja!




Slots Pilsner står på kylning!


God morgon alla solstrålar!

Idag eller ja rättaresagt ikväll blir det fest! Har inte orkat köpa någon dricka så jag får nöja mig med Ölen som står i kylskåpet! Funderar på att ta en öl redan nu faktikst för att slippa köra bil senare, haha :D Alltid ett bra knep!

Nej nu ska vi inte vara sådana. Hämtade baby inatt iaf och sjutsade hem några andra också!
Kunde absolut inte somna sen när jag kom hem igen så låg bara där i sängen och tänkte! kollade på klockan 04:30 och hade inte somnat då heller! Konstigt nog när jag låg där och tänkte hörde jag ett par hundar som började skälla :O!

                       


Gick iaf upp vid 09:30 i morse och duschade! Skönt med morgon dusch, det bästa, haha :)!
Har rean hunnit föna det, och platta det! :) (Annars brukar det alltid ta sådan tid, haha :P)

       



   
Bilderna är tagna från goggle.se



Dagen kommer bestå av att:
1, Fixa till håret
2, Käka frukost (som jag aldrig gör annars)
3, Ställa in öl i kylen (eller hade jag redan gjort det?)
4, Ut och gå med vovve
5, Fixa sig inför ikväll

Kommer säkert inte göra något av det jag skrivit här ovan men man kan ju alltid hoppas ;)



THE KARATE KID!


Ikväll har jag tittat på den nya "The karate kid" Sjuk rolig och bra film! Mycket värd att se! Vet att den också går på bio just nu och ni som har möjlighet att gå på bio, se den!

En väldigt bra internet sida där det laddas upp en massa film och serier är www.ch131.com! Jag gick in där och kollade och wipps så fanns den där, haha :D

Nu ska jag ta och se någon annan film! SATC 2 kanske?? eller "The twilight saga: edclipse" Har inte hunnit se dom ännu! Sjukt galet, jag vet!




Måååååååååål :)


Jaha, baby kom hem för en stund sedan från matchen med sina polare. De vann med 9-0!
Baby gjorde ett mål, haha :D




Match en Fredagskväll??


Nu sitter jag här igen, haha :D Nej men så illa är det inte! Baby har dratt för en stund sedan för att spela match. Hoppas de vinner :D Lycka till min älskling ♥

Denna Fredagskväll sitter jag här själv i min ensamhet. Har dock vovve och kissarna som umgänge men de vill inte leka med mig, haha :D

Funderar fortfarande på att ändra min design här på bloggen! Har sett en del snygga designers på www.bloggdesign.nu men förstår inte hur man byter bilder! Såg tex en som hade gjort en snygg design men hade satt sig själv uppe på headern och jag vill ju ha mig själv! Så är det ingen som kan hjälpa mig med att byta ut bilderna??? Det är ju en massa koder och skit så det fixar inte jag redigt :)

Nu är klockan sisådär runt 17oo och funderar på om det går någon bra film ikväll på tv! Måste kolla upp det :D

Ni får ha en trevlig Fredagskväll. Jag kommer antagligen skriva fler inlägg men inte just för tillfället!

(Förresten bli gärna medlem på bloggdesign.nu! De har jätte fina designers gratis eller till ett lägre pris för er som inte kan det där med koder och sådant! Som jag tex :P)

Puss o kram



Va va va, varför gör du på dette viset? :)

God morgon på er!

Har varit vaken ungefär 40 min och ska snart bege mig till ams.se för att se ifall de kan hjälpa mig lite med diverse sakerna, haha :)

Baby slutar tidigt idag så det kommer bli mys, fast han sak dock iväg senare ikväll och spela match, buuuhhuuu på det :/ Kommer jag få vara ensam igen, haha :D Men jag klarar mig! Ringer kanske en kär vän!

Nu måste jag bege mig!

Puss o Kram på er! Ha en trevlig Fredagskväll :)

3D-Mobil


ÅÅÅÅ vad jag SKA ha en 3D-Mobil när de kommer till Sverige!




I Japan är Sharp störst på den mobila marknaden. Nu vill de göra succé i Sverige, beväpnade med ett löfte om en glasögonfri 3D-mobil i butikerna innan årets slut.

 

Elektronik-innovatörerna Sharp är inte direkt stora på den mobila marknaden här i Sverige, eller Europa för den delen. Det kan komma att ändras nu, då en talesperson för firman har utlovat en 3D-smartphone med glasögonfri skärm innan årets slut. Sharp lovar också att mobilen, till skillnad från många andra av företagets produkter, ska lanseras internationellt. Hemma i Japan är man redan störst på mobilmarknaden.

Sharp har satsat stort på att utveckla 3D-teknik. De ligger bakom  den tilltänkta glasögonfria skärmen till Nintendo 3DS, de har utvecklat världens första 3D-kamera för mobiler och de har utvecklat 3D-skärmar till såväl pekdatorer som eboksläsare. Givetvis kommer deras mobila 3D-kamera även att finnas inkluderad i den nya mobilen, som ännu inte fått något officiellt namn.

3D för hemelektronik har haft en trög start i såväl Sverige som i världen. En stor bidragande faktor till det ljumma intresset från konsumenterna uppges ofta vara trixandet med tillhörande glasögon. Tack vare Sharp får vi se om det stämmer, inom fem månader dessutom.


Färdig med blöjbyte för denna gången!

Yes, det blev denna designen för denna gången! Helt okej enligt mej. Men vem vet, jag kanske byter till något annat snart igen, tihihi :)

På tal om att byta designers och med en massa koder, bilder osv osv, så hade det varit grymt att bli webbdesigner :) Coolt att kunna göra precis som man vill, hahah :D Har kollat upp en del på nätet men kostar ju skjortan att gå sådan utbildning :/ Men det kan vara värt i slutändan!



Byter blöja

Håller på här just nu opch byter design för fullt, haha :D När jag väl hittat någon jag vill ha finns det alltid något litet fel som ser ut som bajs :P

Så jag ska leta vidare, om jag inte hittar någon annan mer spännan så får det väll bli någon random design bara :P

Njut av dagen!

På tal om annat...

....så vill jag verkligen ha en ny bloggdesign! Är i behov av en ny :)

Någon duktig själ där ute som skulle kunna fixa och trixa eller tipsa om någon bra hemsida man kan få ta på gratisdesigners??????


HJÄLP! HJÄLP! HJÄLP!


Jobbjakt!

Nu har jag kommit hem från Khamn och jag vill säga att det gick skit bra, trallalalala :)
Var nämligen på en jobbintervju! De ska höra av sig nästa vecka ifall det blir aktuellt! Hoppas hoppas hoppas!

Nu ska jag ta och söka lite fler jobb innan min älskling kommer hem från jobbet!
Vad blir det för mat idag?? -Jo köttbullar och potatismos, gott!

Seya later :)

Ha en skön Onsdagseftermiddag allihopa!

Sömntuta, tihihihi

Nu klockan 12:15 ska jag vara i Khamn på ett möte :) Hoppas jag hittar dit eftersom jag aldrig varit där innan, tihihih :) Men det kommer säkert gå bra!

Vaknade nu vid 09oo men trodde sereriöst klockan var runt 10oo men hade visst fel, haha :D Vaknat också ett antal gånger under morgonen sedan baby gick upp men sådant man får leva med när man har en kille som börjar kl 07oo :)

På tal om annat blir det troligen fest på Lördag :)

Vi ses, pusss :D

Hjälp!

Nu har jag hjälpt min underbara vän Malin med sin blogg! Har skaffat en för första gången :) Äntligen! Har varit ett jäkla velande om vad hon skulle ha för namn men kom äntligen på det, hahaha :)
Good for you Malin :P

Fixade lite med en ny design, de på blogg.se är inte så värst fina så jag tog en annan. Fixade även lite andra småsaker :) Hoppas du blir nöjd malin, för tillfället iaf, tihihi ;)

Kolla in Malins blogg :) http://maallis.blogg.se/


Tisdag!

Jajemensan, det är tisdag idag :) Solen skiner lite lätt och det är ungefär ca 22-23 grader ute. Helt okej faktiskt.
Har haft en bra helg med baby och en bra start på veckan. Ska iväg till Khamn imorgon iaf och uträtta ett ärrende!

Har även varit iväg med gullan på service idag och det såg inte alls bra ut :/ Kommer kosta som satan, buhhuuu :(

Vad händer annars idag då? -Nej ingenting!

Malin, ta och kom på ett bra namn nu ;)


Hej då!

Damsugare!

Tiden bara går och går! Har inte så mycket att säga idag förutom att jag är j-vligt seg och trött. Har även städat fast inte klar redigt ännu. Fick ta paus och blogga lite, hehe :)

Baby jobbar och jag är bara hemma och har det tråk. Vill jobba :/ Men får se när det blir igen!

Snart åker vi även på semester. Ska bli underbart skönt. Har visserligen varit helt underbar sommar med en massa värme och så men nu verkar det som om den värmen inte kommer tillbaka :/ Tråkigt, buuhuuuu!
Så det kommer passa utmärkt att åka iväg till Kroatien och ha de mys.

Kommer bli en kämpig väcka känner jag!

Ha de bra, Pusss


1 Augusti!

Usch vad tiden går fort. Det är redan den 1 Aug idag och det hade jag absolut ingen aning om förrens jag satt mig här vid datan :D

La mig relativt tidigt igår (för att vara Lördag) och baby kom hem vid ca 03oo. Vaknade vid 02oo och undrade vart han blivit hän men han sa att han var påväg hem. Somnade inte om utan var vaken när han och några polare störplade in och skulle käka inna de skulle sova här. Käkade iaf lite chicken nuggerts mitt i natten och sedan la vi oss.

Idag är jag riktigt trött. Segt att det inte är någon sol ute så man kan göra något skojsigt :/ Baby och hans polare sitter just nu och glor på någon film och jag bloggar såklart :D

När jag bloggat klart blir det lite Super Mario spelande tihihi :P

Ha det bra. Vi ses!

RSS 2.0