Flyttning-lördag



Hejsan :)

Just det, jag och Patrik har hållt på i 4 timmar idag att packa ut allting från lägenheten. Fast vi fick dock hjälp av hans mamma, pappa och bror. Snällt! :)

I morgon (söndag) ska vi in till stan igen och putsa fönster och torka golv och damsuga golvet. Helt enkelt göra det sista :) Sen på Tisdag får vi vår nyckel till den nya lägenheten :D Fy fan vad det ska bli skönt :)


Pussssss ♥

Dagen före....



...midsommar! Justv det, dagen före :)


Idag har jag inte gjort så mkt. Sov till kl 12 då Patrik ringde och väckte mig. Lite segt att gå upp för jag var sjukt tött :)
Sen har jag varit i Bma en sväng och fixat lite papper. Sen varit nere en sväng i Hällevik och lämnat hunden och sen sjutsade jag ner Patrik och Jocke till strandvallen :)
Så nu sitter jag är bara och tar det lungt och tittar på filmen Honey.


Puss o hej på er :)





Flytt?



Ja när ska vi flytta? Jo det ni, det är den 1 Juli :)
Då flyttar kag och baby ner till Nogersund. Vi har ju både hund och katt så det kan vara passande att flytta till en marklägenhet. Det ska bli väldigt skönt. Jag längtar även fast det är i lilla Nogersund som inte ens har ngn egen mataffär :P Men det är väldigt bra för Patrik, han cyklar till jobbet och jag får isåfall ta bilen till jobbet ifall jag får ngt till hösten som inte ligger nära så man kan cykla.
Jag kommer även få ny adress och allt. Härligt härligt!



:D


Sommar(lov)

Tjo hej!

Har inte redigt haft tid mina vänner att uppdatera min blogg. Har haft lite mkt nu det senaste. Det har varit rock. Söndagen då rock var slut började nämligen våran studentvecka :) Helt galet :) Då festade vi. Det har även varit fulefesten, lekdagen, karnevalen osv :) Sen på fredagen den 12 Juni var det studentdagen. Fan vad roligt det var. Mkt lommor och presenter för min del även lite smycken och En bil från min älskling. Han köpte en bil till mig. Fast vi köpte den igår (16-6-09) Gissa om jag är glad? :)

I söndags  (14-6-09) hade vi balen. Den var jätte fin. Alla var så fina. Det var ute i Bäckaskog.
Jätte fint och jäkligt kul hade vi, iaf jag! (kommer bilder inom kort, även från studenten)


I Måndags (15-6-09) var jag och älskling och tittade på en bil han hade hittat till mig. Den var fin. Vi drog och kollade på den och ja, vi gillade den. Det blev en fin Mazda 626 :) Jäkligt härlig att köra också. Vi hämtade den igår och gissa om jag var överlycklig? :P
Hoppas bara morsan vill ha bilen på sitt namn så vi slipper betala så mkt försäkring om året. Om den skulle stå på mig så hade det kostat 5131 kr om året. Hos mamma hade det kostat typ 1000 någonting. Så hoppas hon vill hjälpa mig med det.


Nu har jag som sagt sommarlov lr vad man ska kalla det. Har äen varit på info möte nere i Hällevik, obligatoriskt för att få jobba nere på rökeriet där jag då ska jobba i sommar. Börjar nu efter midsommar och slutar ungeför vid den 17 Juli. Tog bara 1 månad för jag vill även känna att jag får ngn sommar innan man börjaqr jobba i höst, ifall man nu får ngt :S Jag hoppas verkligen det. Ska  vara på Matildas morsa lite och fråga :) Hoppas hoppas hoppas man kan få ngt jobb där till hösten hos henne i Åhus.


Puss o kram på er
My friends






 


What´s new?






?






Hej Svejs!





SWEDEN ROCK FESTIVAL 2009



JUST DET, det är Sweden rock festival detta året också :) Ganska coolt att det är varje år :P Hahah skojade.
Men det är sjukt mkt folk :) Och de ser ut som stryk :P

I tisdags var jag inte ute på rock utan i Onsdags och Igår. I Onsdags drack jag och Matilda (halvsyrran, Mat Brat).
Elin kom också efter en stund och joinade oss. Fast hon drack inte, hon var vår driver :P Men vi hade roligt på rock, för jag och mat brat var fulla och stannade ungefär vid varje människa, så vi han inte så långt. :D

Nu är det Fredag och vi vaknade av att Mat brats kille Anton ringde vid kvart i 9 i morse. Sedan dess har jag inte kunnat sova. Men Matilda sover ännu. Hon är inte van att vakna tidigt om morgonen som jag gör eftersom jag passar/de hunden.

Idag ska jag och Mat brat nog inte göra så mkt. Kanske åka till Åhus en sväng och hämta några saker. Det kan bli spännande :) Sen senare ikv gör vi vid oss och sen drar vi nog oss mot SWEDEN ROCK! Fasen bud på att köpa ett campingband ikv :P Eftersom alla mina polare har tält på campingen. Men vi får se vad som händer!


Puss o kram, vi ses på rock :)




RSS 2.0