Wall, Fifa & Gekås

Någon som sett filmen " Wall street:money never sleeps"?? Den filmen håller på att laddas just på ch131 så att jag kan se den! Har alltid velat se den och det var väll inte för allt längesedan den gick på bio??






Baby och tage sitter just nu och nördar sig vid tvn. De spelar nämligen FIFA 11. Hur tråkigt är inte det da????
J-vla piss, haha :D





I morgon blir det inget jobb för mig för jag har tagit ledigt :) Jag, baby, Malin och Dennis ska nämligen upp till Gekås i Ullared, haha :D Som jag har längtat!

Det kommer bli en massa saker att inhandla fast mest julsaker, tihihi! Älskar julen med allt pynt och sådant mysigt. Glögg som står på spisen och värms och ja...ni fattar. Jag blir som en liten liten flicka igen när julen kommer. I LOVE IT ♥







Grillnings väder idag?

Usch vilken helg, haha :D I fredags hade baby fest här hemma. Igår var jag på inflyttningsfest hos Sara och Robin. Så det har varit fart med andra ord.

Idag är jag lagom seg och orkar inte göra så mycket. Baby är med en polare och vi ska grilla senare, gott :)
Jo grilla, kanske lite sent på året men va f-n, jag älskar grillat :)

Nu ska jag ta och sätta mig i soffan och glo tv.

Puss hej då!


Hejdå

Nej nu drar jag här ifrån.

Hejdå!

Får se hur allt blir imorgon...

Usch mår verkligen bajs ikväll! Vet inte mer vad jag ska skriva än att jag inte mår bra. Har en orokännsla i kroppen och vill bara gräva ner mig i jorden och stanna där tills om några år eller så!

Får se hur allt blir imorgon med allt för som jag mår nu vill jag aldrig vakna mer!

Godnatt!


Bajs bajs bajs

Sitter här i min ensamhet och bloggar. Pratar lite med Sara samtidigt som jag kollar efter en ny design här till bloggen! Finns jätte många fina designers men inte riktigt någon som faller mig i smaken eller så är jag bara för trött för att peta in alla koder och skit, haha :D

Imorgon står en del saker på chemat, bl.a klippning, äta med mor och bror, handla dricka, fixa sjuts och sen festa på kvällen tills morgonen kommer, haha :D

Inte för att vara sådan men hade gärna haft nattpass på något dagis vissa helger för som nu har jag riktigt bajs tråkigt :/ Men det possitiva är iaf att jag jobbar på dagis varje Måndag framöver mellan 17:30-20:30!

Nu ska jag fixa en sak åt Sara!

Peace & Love

Monday Morning!

Riktigt skön låt att dansa och ha kul till eller sätta högsta volym på i bilen :P




Jennifer´s body...

Kollar just nu på filmen " Jennifer´s Body" på ch131. Skräckis är det och jag börjar bli lite rädd, haha :D Nej men den är väll helt okej att glo på. Se den vett ja :)

 

Ja då var det Fredag!

Å då var det Fredag och jag har absolut inget att göra. Sjuuuuuukt tråkigt :/

Sitter här hemma i mjukisdress och är rastlös. Har absolut inget att göra och alla är upptagna så jag får väll sitta hemma och glo!


ÅÅå vilken jobb (ig) vecka det har varit!

Oj oj oj nu har jag inte skrivit blogg på si sådär....skit länge, haha :D Har jobbat hela veckan och har bara inte haft orken till att sätta mig framför datan och skriva!

Jobbet går bra och jobbar också lite extra på dagis. Det är kul :)

Baby är just nu och tränar inne i stan och ska hämta honom vid 22oo. Innan dess ska jag käka lite dajmtårta och bara njuta av kvällen. Imorgon blir det också jobb fast inte så länge. Mellan 07oo-13:15 sen är det heeeeeeeeeeeelg :) Fy f-n vad jag längtar. Har varit en kämpande vecka med en massa att göra och har dessutom fått en massa gjort på jobbet.

Nu ska jag sätta mig framför tvn med en kopp kaffe och lugna mina nerver och muskler.

Peace & LOVE

Lördag???

God eftermiddag!

Sjukt tråkig dag idag, vädret alltså :/ Vill ha soooooooooool! Sitter här ensam hemma och gör inte så mycket då baby är och tränar. Ska kanske hämta honom sen också och senare idag saka vi ha myyyyss :P

Igår var det taco, idol och filmtajm för hela slanten. Var folk här till ungefär 01oo och jag var sjukt trött. Jobbat hela veckan ju, haha :D Sov ganska länge idag och känner mig nu utvilad.

Ha en bra Lördagskväll!

Hahahahaha

Fy f-n vad detta avsnittet är bra från filmen " Farsan"! Garvar ihjäl mig, hahahaha :D


Fredagskväll med tacos och vänner!

God kväll bitches :P

Har ni haft en bra vecka hittills?? Själv har jag jobbat som fasen och stått i, haha :D Somnat tidigt om kvällarna och sjukt trött har jag varit, men det är ju alltid så efter första jobbveckan :)

Ikväll kommer det lite folk hit. Vi ska käka tacos, kolla Idol och se film senare ikväll kanske :) Själv är jag inte så mycket för Idol längre men va fasen, får väll joina mina vänner ;D

Mycket mer att skriva ikväll blir det inte, för vid 18:30- 19oo kommer folket och då ska det lagas taco, mums!

Peace & LOVE
Take care!

Pain in the ass

Fy f-n rent ut sagt vad jag har ont. Urinvägsinfektion på G nu igen eller?? :( Annars har det gått bra att jobba men har haft sjukt ont så jag började gråta nästan :/

Nu ska jag lägga mig i ett bad!

Jag älskar dej ♥


Första dagen :)

Haha nu har jag jobbat min första dag på det nya jobbet :) Eller nytt är det ju inte för mig eftersom jag jobbat där i 4 sommrar tidigare!

Nu har vi käkat pasta och köttbullar och ska lägga oss framför tv:n och kolla Prison Break!

Ses imorgon :=)


Blåbärspaj!

Just precis. Jag har precis gjort blåbärspaj som vi har mumsat på, tihihihi! Köpte en sådan färdig paket/påse som finns i frysdisken i alla mataffärer. Först häller man i bären och sedan smuldegen.
Skit enkelt och super god också för den delen :)

Fanns inte blåbär. Kanske för ny?? ;)




Usch och fy, spya på G??

Godmorgon!

Usch och fy vad jag mår dåligt idag! Har så fruktansvärt ont i huvudet och kändes dock som om det skulle komma upp en spya här om timmen, haha :D Men det gjorde det inte! Har väll råkat ut för något virus :/ Sjukt tråkigt om det är så för jag ska nämligen börja jobba heltid nu från och med Måndag nästa vecka! Kommer bli grymt skönt att få en riktig lön så att säga så baby slipper betala allt! Han är det underbaraste ♥

Idag blir det slappedag för hela slanten och sedan ikväll blir det kalas! Men innan dess ska jag inte göra ett skit!

Ska ta mig en kopp kaffe nu och sätta mig framför tv:n och se ifall det går något bra. Hoppas det så jag slipper lida änu mera, haha :D

Sjukt kallt imorse förresten. Typ -3 grader och nu är det inte så mycket varmare, ca 1+ grad! Men som sagt, hösten är kommen!

Peace & LOVE


I´m In LOVE for ever

♥ Jag älskar dej ♥ Du är så underbar ♥ Du är den bästa man kan ha ♥ Du är mitt allt ♥ Finns alltid vid din sida ♥ Alltid vi två ♥ Du gör mig hel ♥ Alltid kommer du finnas i mitt hjärta ♥ Du är den jag lever för ♥ Jag älskar dej ♥ 

 


Blir helt pirrig och danssugen i kroppen!

Gryyyym låt! Blir så sjukt pirrig och danssugen av denna låten :) Vet i fasen om den är ny eller gammal men i mina öron lever låten fortfarande :P




Hjärtat mitt ♥

God morgon bitches, haha :)
Har ni sovit gott inatt??

Pratade just med baby i tele och han slutar kanske tidigare än vad har brukar göra på Fredagar. Hoppas hoppas :)
Vaknade av ett odjur imorse, haha :D Grannen håller väll på att lägga nytt golv eller något. Jag vill också ha nytt golv :( Men det får väll vänta!

Har kollat lite bloggar och fy fasen vad de skriver knasigt men sjukt bra :) Själv skriver jag om allt möjligt och hoppas det är någon som läser min stackars lilla blogg, haha :)

Vad jag ska göra annars idag, det vet jag inte! Diska, städa lite och vänta på mitt ♥ tills han slutar jobba för denna veckan! Sen blir det mys för hela slanten ♥

Imorgon blir det att hälsa på mami och papi lite och även syrran och hennes familj. De kommer ner över dagen och sedan blir det kalas på kvällen för min faster.

Sjukt kallt imorse när jag sjutsade baby till jobbet. Fasen fröset på bilrutorna :S Jag vill ha sommar!

Peace & LOVE


Fy fasen vad jag vill sova

Nej usch fy fasen vad trött jag är nu :/ Kan somna vilken minut som helst. Men Maya, håll dej vaken :D Vill sova sova sova nu nu nu nuuuuuuuuuu!


Så här på morgonkvisten!

Idag är jag uppe med tuppen, haha :D Sjutade baby till jobbet och nu är jag uppe. Inte lönt att lägga sig igen eftersom jag ska vara i Khamn kl 09oo!

Har sovit sjukt dåligt inatt :/ La oss vid 22:30 igår men kunde inte sova. Tittade på klockan vid 01oo och hade inte somnat ännu :/ Baby låg där brevid mig och sov så sött, tihihihi ♥

Ska alldeles strax ta och göra mig en kopp kaffe och göra mig i ordning inför de komande timmarna i Khamn.
Är väll hemma igen vid senast kl 13oo och då ska jag sova, haha :P

Hoppas ni sov bättre än vad jag gjorde inattes!

KRAM till er alla!


ÅÅÅ vilken sovtuta jag är tihihihi

Åååå vilken sovtuta jag är, tihihihi :P Sov till 11:30 idag :O Sjukt länge. Vaknade och kände att jag sovit för länge. Hela dagen har ju gått :/

Men nu är jag uppe iaf och tänker leva dagen fullt ut, haha :D Tror det blir en vända till mami och papi ikväll! Mami fyllde år här om dagen och vill gärna visa min kärlek till henne genom att hälsa på med en liten present <3 Men får se hur det blir. Baby jobbar till 16oo och han brukar oftast vara trött efter det så får se, men hoppas :)

Nu ska jag göra lite frukost, ge mat till råttisarna och sedan göra mig lite i ordning! Så vi ses. Ha det bra. Underbart väder ute idag också fast det blåser lite!

Peace & LOVE. Take care <3 




Fy F-n vad jag är duktig! :)

Usch vad jag har varit duktig idag :D Har jag skickat över bilder till Malin, städat, moppat golvet, diskat och klippt gräsmattan! Känner mig sjukt duktig, haha :D

Ska hämta baby nu vid 16oo tiden och sen ska vi laga mat och bara ha det mys ikväll! Har även börjat plöja igenom Prison Break serien så det blir även att fortsätta kolla på ikväll!

Måste gå och duscha....

Enjoy your life <3
Peace & LOVE

Varför denna soliga dag????

God morgon! Eller blir det god förmiddag?? :)

Vaknade för typ en 30 min sedan. Så otroligt skööönt att sova ut, haha :D Sjutsade baby till jobbet imorse och sen la jag mig igen :)

Idag blir det nog inte så mycket att göra! Typ klippa gräset (eftersom det är så sjukt fint väder + att gräset är super långt, haha), käka frukost, ta en kopp kaffe, diska osv osv! Sjukt tråkigt men va fasen, det måste göras :/

Håller just nu på att lägga in bilder från festen i Lördags. Får se ifall det blir några upplagda här på bloggen :)

Peace & LOVE


XPERIA

ÅÅå vad jag vill ha eny telefon. Sååå sjukt jäkla mycket. Har dock några mobiler här hemma som fungerar i nödfall men dom är ju gammla, haha :D

Vill ha en Sony Ericsson X8....Måste bara ha den!

Önska mig i julklapp kanske??? :P


Voffs <3

God morgon i det strålande vädret :)

Har för en stund sedan lämnat av baby hos sina jobbarkompisar. De skulle träffas tidigt på morgonen och vara iväg hela dagen, hehe :D De har den så kallade årliga vandringen genom lister, haha :D Han kommer hem senare ikväll!

Ska strax göra mig en kopp kaffe och njuta av denna dagen. Lite senare i förmiddag ska jag iväg och lämna voffs till babys föräldrar. Voffs ska nämligen vara där idag och även sova där för vi ska ha fest ikväll. Nu undrar ni säkert varför vi lämnar voffs till babys föräldrar, men det är så att Honey är så sjukt jobbig när det är så mycket folk runt omkring henne så hon har det bättre hos babys föräldrar :)

Som sagt, det blir fest ikväll!


13oo-16:30!

God morgon!

Sitter här med en kopp kaffe och njuter :) Har gjort mig iordning inför jobbdagen, hehe :D Jobbar mellan 13oo-16:30! Sen blir det en runda inom mami för att lämna lite saker! Sedan hem och käka tacos, mums!

Blir en lugn Fredagskväll för min del, och för baby. Imorgon blir det fest här hos oss och baby kommer festa hela dagen för han ska göra något med jobbet, haha :D Så han kommer väll komma hem lagom full senare på kvällen :D

Nej nu ska jag göra något annat!
Pusss på er!


Jobba....

God morgon!

Usch vilken regnig dag det är idag :/ Blir sjukt deprimerad, haha :D Vaknade iaf för någon stund sedan att det regnade riktigt mycket så fick dra mig ur den varma sängen :/

Ska strax göra frukost, sätta mig framför tv:n och se om det går något bra program och sen göra mig iordning för kl 13oo ska jag iväg och jobba :) Lika så imorgon!

Just det ja, måste leta upp mina regnkläder ifall det blir att vi är ute idag :P

Peace & Love!

Höstskor!

Så, nu var jag hemma igen efter krstad besök med Malin :) Blev lite inhandlat men inte så mycket.
Köpte ett par skor från Skopunkten och foundation och puder från H&M! :)

Nu ska jag kolla tv och vänta på att baby ska sluta jobbet för dagen!

Peace & LOVE ♥

Hade tänkt att lägga in bild på skorna men det funkar fasen inte :/ :@


Mami! ♥

Mamma har fått mig att skratta, hon har torkat mina tårar, hon har kramat mig hårt ,hon har sett mig lyckas och misslyckas. Hon har gjort mig stark och ibland drivit mig till vansinne. Gud har gett oss mammor för att vi ska ha en vän för livet. Jag älskar dej mami! ♥



Tisdag!

God morgon!

Vaknade nyss av att kissarna springer runt och busar i lägenheten, tihihihi! Har precis gjort en kopp kaffe till mig själv och ska alldeles strax sätta mig lite vid tv:n!

Ungefär vid si sådär kl 10:30 ska jag köra hem till Malin för vi ska nämligen in till Krstad idag (skopunkten) och lite andra affärer att shoppa loss i, haha :D Behöver såååååå mycket ett par stövlar :D Skopunkten har ganska många snygga/tuffa stövlar att välja mellan i år!

Ser ut att bli hyffsat väder idag också och det är riktigt skönt att det inte regnar. Hatar när det regnar :( Man blir så deprimerad, haha :D

Förresten, det blir jobb Ons-Fre denna veckan! Kanske helgen också :D

Peace & LOVE ♥

Dosa!

Sitter just nu hemma hos mor och far! Gjort lite ärrenden tidigare i förmiddags och väntar nu på att mor ska komma hem så vi kan käka lite lunch :) Gratis är gott :D

Senare idag blir det väll till att slappa och kolla på tv, spela osv. Sitta lite vid internet och kolla läget! Har ju inte haft inte haft det på att tag så nu får jag råsitta här, haha :)

Min kommande vecka ser fullspäckad ut med en massa saker jag ska göra. Köpa nya skor, till khamn, upp till syrran, festa och förhoppningsvis jobba :D

På återseende!
Peace end LOVE ♥


Pizzatime!

Åå vad dålig jag är på att uppdatera bloggen, haha :D Har inte gjort så mycket i helgen men ska iväg till mor och far ikväll och käka pizza! :)

Ha de :)

RSS 2.0