Eko:-

Ååå soliga sommar...eller inte! Jo men till och från är det såklart soligt och varmt. Men lite dålig sommar än så länge är det ju. Jag menar, det är snart juli och ingen riktig sommar :/
 
Har iaf varit på Eko:- en runda idag med min älskling och blev fullt överskad av hur mycket baby/barnsaker de har där. Fast inte jätte billigt men det fanns mycket :) Hade dock kunnat shoppa ihjäl mig där om det vore så :)
 
Nu ikväll har jag även färgat älskling hår. han ville bli blond igen. Dock inte riktigt blond ännu MEN det fixar vi till imorgon :) Just nu är jag för trött.
 
Har lust att gå en runda i detta fina väder vi har nu ikväll men har så förbannat ont i min fot. Har gjort något knas. Svårt att gå men kan ändå inte sitta still. Nu vill jag ha mat!

Söndag!

Hej Hopp :)
 
Hoppas er Midsommar var bra! Själv hade jag det helt okej då jag var hemma själv med massa godis och läsk haha :D
 
Gårdagen var jag helt död då jag inte sov så bra under natten fast det gör jag ju aldrig längre :/ Längtar tills jag kan sova ordentlig igen haha :D Typ om 2 år eller något :P
 
Idag blir det inte heller många knop gjorda förutom vi ska käka mat hos svärmor och svärfar. Fast det är väll lite senare! Har även lust att gå en runda på berget idag men vädret är ju skiftande. Men jag har ju som sagt en regnjacka :)
 

Glad Midsommar!

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER! :)
 
  
 

Lejonet Armani

Mitt lilla lejon Armani är i farten :p ♥
 
 
 
 

Ny design på blogg.se

Hej Hopp!
 
Ser att BLOGG.SE har lanserat en ny design?? Försökte blogga från mobilen igår men funkade inte och nu vet jag varför :P Hur tycker jag denna ser ut?? Vet inte riktigt men det är väll nästan samma antagligen bara att de ändrat om lite i designen??? Får se hur det funkar :)

Kläder igen! När blir det stopp???

Kunde förresten inte motstå här om dagen att köpa lite kläder igen till flickan i magen. Köpte 2 st pyjamas och en tröja :) Men denna gången blir det bara en sneak peek på kläderna :)










Massa kärlek till mina underbara vovvar


Armani tar precis upp sin tass för att sedan dra den på bollen för han så gärna vill att jag ska leka med honom. Han ääälskar att kasta boll. Ser dock ut som om han är 3-bent ;)





Växlande målnighet

Idag är det verkligen växlande målnighet :) Ena stunden strålar solen dock lite blåst och andra stunden blir det mulet och massa blåst??? Jag som trodde det skulle vara strålande solsken eftersom det står så på SMHI! Jaja, får väll se hur dagen ser ut.


Inte sol
VS
Massa sol




Den har blivit stulen......

Hej Hopp :) Är sommaren tillbaka nu tro??? Kan vara så! Fast regnade ju igår men det var en sådant typiskt sommarregn. Det vräkte ner och blev en flod på gatan och sedan lugnade det sig och sedan slut! Det kan man väll ändå stå ut med? Jag menar, vi bor ju ändå i Sverige :P

Somnade som vanligt sent igår :/ Och vaknade nu vid halv 10. Då strålade solen och var varmt ute :) Vad händer idag då?? ingenting vad jag vet, måste spara pengarna och dessutom har jag ingen bil längre :(

Den har blivit stulen. Snyft :'( Nej nej skojade bara. Sålde min pärla här om dagen :) I Lördags faktikst. Så nu är vi ute på biljakt igen. Men älskling har semester nu nästa vecka, eller ja från och med Fredag (eftersom det är midsommar) så det blir väll billetande först nästa vecka :)

Vi vet ju redan vad vi vill ha, modell och sådär men sedan är detr kluriga om vi ska ta en nyare bil (dvs år 2010 och framåt) eller en 08 som kostar betydligt mindre?? Skulle vilja ha pengar till annat också nu eftersom vi väntar lillan i magen men ändå vill jag ha en nyare bil om vi nu ska köpa något riktigt till familjen liksom! Hmmm svårt detta! Hoppas jag bara bestämmt mig till den dagen vi ska köpa bil! HJÄLP!


Min Sindra som liten ♥


Inte på topp idag!

Känner mig helt dåsig idag. Ont i huvudet och varm. Har även börjat hosta :/ Hoppas jag inte blir sjuk!


Korvfingrar...?

Börjar dagen med att visa en bild på mina korvfingrar jag fått under natten :/ Fötterna är lika dana och jag har ont som sjutsingen när jag böjer dom :/ Det är väll värmen som sätter in nu!




Soligt idag och har sovit bort hela dagen känns det som!

Kära läsare! Hur mår ni idag?? :) haha

Var som sagt på student igår och ska även på student idag. P´s kusin tar studenten så det kommer bjudas på mat och allt vad det hör till. Ska vara där vid 18oo tiden eftersom hon har gått någon annan stans (en bit här ifrån)!

Har även sovit en massa idag. Va uppe och sjutsade älsk till jobbet, sedan vid 07:30 kom sbghem och skulle mäta våra köksluckor (ska ha nytt kök) och sedan gick jag och la mig igen ocgh vaknade 11:30. Då strålade solen utanför fönstret och jag kunde nästa känna hur dåligt samvete jag fick pga legat inne och sovit! Men så är det väll när man är gravid. Man behöver verkligen sova! Går även in i vecka 29 idag. heeelt underbart. Fattar inte vart tiden tagit vägen!

Nu ska jag äta en bit mat och sedan in en snabb vända i duschen så älskling kan okkupera det när han slutat ;)

:)


Studentfirande igår i Karlshamn!

Igår var jag, mamma och pappa iväg på student. Algoth min kära barndomsvän har äntligen han också blivit stor :) Snacka om mycket folk i Karlshamn. Var jätte god mat sedan hemma hos dom och fick även träffa min Mathilda ♥






120614

Goooooooooooooooood morgon alla :)

har för en gångs skull sovit bra inatt :) Vet dock inte när jag somnade men kan nog vara relativt snabbt med tanke på jag är utvilad och så nu idag ochdessutom inte vaknade så sent.

Har försökt förstå mig på den del på försäkringskassan men det är omöjligt haha :D Nej da jag fixade det! Har även klämt i mig lite frukost men fortfarande hungrig eller något så får väll ta en macka också.

Ska även på student i efm till min barndomsvän Algoth. Shit vad tiden har gått snabbt. Redan liksom. Ska iaf vara med när han springer ut vid 16oo tiden i Karlshamn men funderar på om jag skulle åka dit lite senare med tanke på att jag har ont i dag. Var ganska mycket sittande i bil igår och även ner och sitta på huk med tanke på de söta valparna vi träffade och gosade med ♥

Klockan är snart 11oo och jag funderar på vad jag ska göra. Sitta och tjocka mig i soffan ett tag eller vad likosm. Ganska rastlös men känner att jag borde ta det lungt. nej nu först blir det en macka iaf.

Ciao!


Kväll

Ute på kvällspromenad besten och jag :D <3


Ner mot Skåneland!

God morgon på er! Har ni sovit bra inatt?? Jag har nog sovit bra MEN hade såklart svårt för att somna. Låg säkert i 2 timmar innan jag somnade. Tråkigt :/

Men nu är jag uppe iaf för sjutsade älsk till jobbet och sedan ska jag själv iväg idag med Louise ner mot Skåneland på en liten roadtripp :) Såklart tar vi med oss lille Armanibus ♥

Uppdate med foto kommer senare idag eller imorgon :) Ciao!

image description



Sommar idag!

Har sovit dåligt inatt igen :/ Känns som en vana nu :/ Sov iaf till halv 11 idag, käkade frukost och gick ut i solen.

Underbart väder idag. Har spenderat inprincip hela dagen ute! Hämtade älsk för en stund sedan och nu ligger jag i sängen och tar det lugnt då jag har lite sammandragningar!

Senare ikväll blir det en runda med vovvarna! Men får bli lite svalare. Honey har även tagit kol på mig idag. Har varit orolig, skällt och gått runt och gnällt idag. Och vart jag än går så följer hon med! Har detta med min graviditet att göra kanske???


Massa bus och ont i huvudet :/

Usch vad jag har ont i huvudet! Och sedan ska vovvarna komma upp och busa <3


Tröttheten börjar krypa fram

Blev fint väder trots allt :P Har sovit tills nu vid 11oo då älskling ringde och väckte mig, haha :D Hård helg kräver sina sovtimmar :) Hahah nej da, men märket att på det senaste har tröttheten smögit sig på mig igen som det gjorde i början av graviditeten. Nu är jag ändå i v. 28+3 så är ju inna i sista trismestern. Men det är så det ska vara. Dessutom är det varmare och jag orkar mindre. Men lika lycklig är jag för det ♥

Men jag tycker verkligen det är sååå fint att vara gravid. Den magen  och kärleken man får till bebisen är helt ofattbar. När den lilla spakar och rör på sig. Att ett litet liv kan växa fram i magen är helt magiskt. Jag bara älskar att vara gravid. Nu på sommaren när man har klänning på sig, ååå det är såå fint ♥ I´m in LOVE!

Nej nu ska jag äta upp min frukost och sedan ta en dusch. Det är så flåtigt haha :D Senare efter kl 13oo kommer min Malin hit på fika och massa prat

Ciao!


Dagens sol??? Vart är du???

Som sagt, i Lördags var det ju helt underbart väder. Va ute hela dagen. Solade lite på förmiddagen. Men idag verkar det inte vara lika fint :/ Hur kommer denna sommaren att bli tro??? :/

Ligger faktiskt i sängen nu och mobilbloggar. Har redan käkat en omgång frukost men kan ändå inte sova igen. För varmt kanske??? :o

Jag vill ha fint väder i sommar så man kan vara ute utan att frysa, söta klänningar, göra massa kul och förstås vila med min mage <3

Ciao!

Min underbara sötnos <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1010117/images/2012/pic_206187581.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1010117/images/2012/pic_206187581.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1010117/images/2012/pic_206187625.jpg" class="image">


Jordgubb!

Jag bara ÄLSKAR Marabous nya choklad "Jordgubb" :D Det är så jäkla gott. Kommer äta ihjäl mig på det i sommar <3

Mumma för min mage :)


Kinamat i solen :)

I Lördags var jag och träffade Louise en stund på eftermiddagen. Länge sedan vi träffades nu. Det märktes för vi kunde inte sluta prata haha :)

Vi åkte senare in till Sbg och käkade Kina mat! Mums så gott det var. Det satt perfekt i min mage, haha ;p

Nere vid hamnen i Sbg :)


Det var som fan..... :)

Prövade mobilblogga från deras app nu och fan, det gick haha :) Alltid när jag testat innan (dock för jätte länge sedan) så funkade det aldrig så skulle bara testa och se och glatt överraskad blev jag :)

Sitter iaf här nu och käkar min första frukost! Ögonen är så trötta så jag knappt orkar se vad jag skriver här ;p

Så jag säger Godnatt igen och hoppas att jag sover bort heeeela denna dagen!


God natt

Går och lägger mig igen!


Kläder

Eftersom det är en liten flicka vi väntar så har jag inte kunnat motstå och köpa lite rosa/röda kläder till henne ♥


Rosa strumpor


Rosa leggings


Rosa tjockare tröja


Vit/röd randig sjömansklänning (min favorit)


Vit/lila set med mössa


3 bodys i lila, rosa och rosarandig


Lila söt långarmad body


Lila set med leggings och byxa



Barnvagnen hämtad!

Va inne på Babyproffsen innan idag och hämtade vår barnvagn vi hade beställt för ett tag sedan. Otroligt nöjd med både färgen och shassit. Helt enkelt super nöjd :D
Blev en City Nitro Black/Red!












Ser att på de första bilderna ser det rosa ut på reflexen men  färgen är RÖD :)
Ser nog bättre på de 2 sista bilderna!



Glukosbelastning

Idag har jag genom lidit den äckliga glukosbelastningen inne på mvc i Sbg. Jag menar, vem fan tycker det är gott att dricka sockerlag typ eller vad det var och sedan sitta rakt upp och ner på en stol i ca 2 timmar sedan ta ett blodprov???? nej ingen. Det var så jävla äckligt :/
Gör aldrig om det haha :P

Nu alldeless strax ska jag bege mig in till Krstad för lite shopping, äntligen. Behöver lite underkläder, någon snygg klänning (lång) och lite hygien artiklar för de börjar se tomt ut i skåpet här hemma. Ska även in och hämta våran barnvagn vi beställt. Jippiiiii :D (visar bilder senare)

Släppa ut vovve och sedan bege mig. Fast först lite godis :P


4-6-2012

God morgon!

Har drömt inatt att jag var med i BB, haha :D Antagligen för att det var final igår kväll. Är uppe med tuppen iaf och trodde seriöst det skulle regna/varit mulet men det var sol :)

Vet inte riktigt vad denna dagen har att erbjuda men funderar på att vara hemma bara och ta det lugnt då magen börjar bli större och dessutom har jag fått munsår :/ Så håller mig inne.

Behövs ändå städas av lite här hemma men även ut med vovve på en runda!

Ciao!


Big Brother 2012!

Har praktikst taget följt hela sesongen av BB detta året också. Tycker absolut HANNA J var en värdig vinnare. I börjar var hon bara den som städade och fick typ skit från alla. Och då tyckte jag Amandus skulle vinna men sedan blev han så självgod den senaste tiden då det gick över att Hanna skulle vinna och det gjorde hon också.

Helt rätt av de som röstade på henne. En härlig människa, som älskar sina nära och kära över allt annat på denna jorden och trodde lite att hon skulle bryta ihop när hon gick ut på senen men icke. Starkt Hanna :)

GRATTIS tiil BB 2012!




1 Juni

Första dagen på första sommarmånaden är kommen :) Vart har tiden tagit vägen?? :)
Allting går bara så fort. I Maj hade vi ju helt underbart väder och hoppas Juni-Juli-Augusti också bjuder på det. Vi ska absolut inte klaga när det är varmt trots gör vi det. Fast å andra sidan kan väll jag få klaga lite extra eftersom det kommer bli extra jobbigt för mig i sommar då jag ska bära runt på lille bebis ända in i Augusti!

Går även in i v. 27 idag. Inte så långt kvar men ändå är det ca 3 månader tills bebe är beräknad. Detta kommer gå fort :)

Nu tror jag att jag ska göra mig i ordning och ta Armani på en runda i det halvmulna vädret!
Tjingeling :)


RSS 2.0