Resume av veckan hittentills!

I Tisdags jobbade jag (som vanligt) och det var super varmt ute och helt underbart. Satt ute på lunchen och solade nämligen :) Kom hem vid 16:30 och gjorde nog inte allt för mycket!

I Onsdags var det lönedag för min del :) Massa pengar, haha!  Jobbade och sedan var jag och bytte däck på våran bil (till sommardäck) och sedan drog jag och killen in till krstad för att inhandla mig en kamera :) Och det var precis vad jag gjorde :D Me like!

I Torsdags Jobbade jag och sedan drog jagoch Anna (från jobbet) in till Krstad så hon kunde handla lite och jag lämnade in min telefon (sönder)! Får väll tillbaka den om ca 1 månad eller något :S Men jag har samma nr och en gammal mobil och den suger verkligen men ni kan fortfarande få tag på mig!

I Fredags (igår) var vi i Tyskland för att inhandla lite flytande godis nu inför sommaren och sådär, haha :D
Det var helt okej resa förutom att jag och killen fick sitta i en buss och de andra i en annan (det gick nämlgen 2 bussar) så det var lite kasst men vi kom hem oskadda och med ALL dricka vi handlade så det var ju possitivt :D

Idag har det blivit tidig uppstigning för min del! Ska nämligen till syrran i Växjö idag (hennes son Carl fyller 7, eller han har gjort så vi ska fira honom idag) Sen i eftermiddag någon gång ska vi dra oss hemåt och fira valborg :) Men grejen den är att jag/vi inte vet vad som händer, haha! Som vanligt då alltså och det suger. Men vi ska väll fixa något till slut!


Trevlig Valborg! Bränn inte upp er bara :P

I want a new tattoo!

Fasen vad jag blir sugen på att skaffa en till tattoo :D Har inte vetat riktigt innan vad jag skullat ha men nu har jag värsta idén, haha :D Kommer bli sjukt bra!

Vill såklart göra ny tatto nu innan sommaren. Men det vill jag alltid ha nu när våren kommer, lika dant förra året. Men tyvärr blev det ingen då men i år så :P


Måndag vecka 17!

Som sagt, det är ju fortfarande röda dagar och Påsk men jag jobbar ändå. Så duktig jag är, haha :D Blir bra pengar sen när lönen kommer :P Me like!


Åååå vilken unnderbar daaaaaaaaaag :) Har jobbat några timmar i förmiddags. Sen drog jag hem till mor och far en stund och träffade bror också.

Elin Pelin kunde inte leka idag så får väll bli imorgon stället :) (Hoppas det är lika fint väder då när jag slutar vid 16oo)

Har förresten nyss kommit hem också. Ska ta och göra mig en kopp kaffe, eller ska man dricka varmt när det är varmt ute, haha??? :) Eller tar nog lite isvatten istället (mycket bättre för den delen också) Sen ska jag ta på mig bikini och ut och sola på baksidan :D Kommer bli gött!

Se ya!

 


Se you later!

Snart är det BB (Big Brother) för er som inte kollar på det :) Får dock sitta ensam och kolla för killen är iväg nu igen :/ Börjar bli sjukt tråkigt. Han är iväg hela tiden och jag bara jobbar och jobbar och jobbar :/ Umgås fan aldrig längre, trots vi bor tillsammans! Sjukt tråkigt är det! Men ja, vet inte vad jag mer ska säga.

Ska iaf göra mig en kopp kaffe och sätta mig och glo tv snart. Bara 20 min kvar till BB börjar så!

Se you later!



Pippi!

Vad ska jag göra nu? Va gör vi nu??



Jag längtar till sommaren :) Underbart varma dagar, varmt vatten och sena sommarkvällar med en massa god mat, vänner och dricka!


Sture P!



Sture P! (Peter08 aka Kissies bror) Vad tycker ni???? Något att dansa till på festerna??

Somnade???

Var i stan innan med bror och hans tjej och åt glass på glassbåten. Det var mums :) Tog även en 25 minutare i solariet men seriöst, jag tror att jag somnade en stund för vaknade av att någon ryckte i dörren, haha :D Så blir det när man är uppe kl 04oo om morgona :P


Påskmat.se

Hej hopp :)

Har ni det bra idag?? Själv har jag det underbart :D Jobbat idag sedan umgåts med baby och några andra till och nu sitter de och spelar wii och jag värmer några små baguetter i ugnen. Gott. (Inte ätit frukost ännu!) 

Senare vid 15oo-16oo tiden ska jag möta upp min bror inne i Sbg för lite glassätning. Har glassbåten öppet nu???? Det lär vi märka, haha :D

Ikväll vid ca 18oo tiden ska vi äta Påskmat hemma hos killens föräldrar och ja, sedan är väll nästan kvällen över. Fast inte riktigt, det är ju BB kl 22oo på tv 11 :)

Ha de! ♥


Finns det något större ego än jag själv??? :)



♦ ♥


Lääääängtar så mycket till Onsdag :)

Längtar så fruktansvärt mycket till Onsdag (27/4) då jag ska köpa ny kamera! Blir en bra systemkamera från märket (NIKON)! Har redan valt ut min kamera men måste få lönen först! Det suger att få den efter Påsken nu men va fasen, inget att göra åt! Men det kommer bli fett najs nu inför sommaren med otroligt snygga bilder :P Me like!

Och vem har inte sagt att vi kan ta egna modellbilder??? haha :D Någon???


Ny modell!

Ååååå vad jag skulle vilja ha en ny bloggdesign nu inför sommaren! Vill vill vill, haha :D

Har kollat www.bloggdesign.nu men inget som passar mig tyvärr :/ Men jag behöver nog inte hänga läpp för det för ska faktiskt ta och fråga en jobbarkompis om han skulle vilja fixa en snygg, personlig och sommrig design till mig. Han är nämligen webbdesigner :D



:)


Uppe med tuppen :D

God eftermiddag på er alla!

Har varit uppe sedan 05:30 så känner att jag börjar bli lite trött, haha :D Klockan är ungefär 16oo och solen skiner som bara den :) Jag blir såå glad av all denna sol. Dock mindre kul att jobba under hela Påsken men det går ganska fort ändå! Jobbar ju liksom bra förmiddagarna så det är ganska chill.

Sitter och funderar på vad som händer idag/kväll. Någon som har någotbra förslag?? :D Killen ska väll sova bort hela dagen så jag får väll hitta på något annat. Tror jag ska ut och gå en sväng ner mot Hällevik till och sedan tillbaka (den rundan brukar ta ungefär 45-60 min) så det blir mycket fettförbränning då, haha :D Kan behövas nu inför sommaren!




Peace ♥


Nykter ikväll?? Någon??

Är det ingen mer än jag som jobbar hela Påsken??? Alltså det är lugnt att jobba nu när alla andra är lediga men hade velat vara ledig som imorgon :) Men skit samma, jag får mer pengar när lönen kommer ;P Me like!

Som sagt, jobbat idag. Började 06oo så då blir det uppstigning senast 04:30 och det var precis det jag gjorde idag. Riktigt skönt att sova med tanke på att jag typ sov hela dagen igår efter jobbet :P Sköööööööööönt var det! Vaknade igår precis vid 22oo då BB (Big Brother) började så det såg jag sen slocknade jag igen, haha :D

Ikväll blir det fest här hemma (killen ska ha fest, trots jag ska upp och jobba :S Det suger :/) Men va fasen ska jag göra åt det? Om det är lugnt jag vill ha får jag väll dra här ifrån!

Så till kvällen planer: Inga alls faktiskt. Inte lönt att planera något eftersom, ja ni vet vad (jobba) som händer imorgon och resten av veckan och nästa vecka sen på Fredag nästa vecka, då har jag ledigt :) Det kommer bli såååå underbart!

Peace ♥


Årets första fästing är kommen!

Årets första fästing har kommit till djuren :/ Inte alls trevligt! Usch hatar dom. Killen har dock också fått fästing för någon vecka sedan. Tycker så synd om dom :/ Dock har inte jag fått någon ännu och vill absolut inte ha någon heller :P För det är nog bland det äckligaste som finns när våren börjar spira!

Pilvan har också fått någon/några fästingar på sig, både krypit på pälsen men även sugit blod men han är ute och leker just nu så kunde inte ta någon bild!


Honeybubbel <3


Sindri <3


Hittade även en bild från google som är riktigt äcklig men det är så det ser det ut :/


Igår!

Igår hade vi ju också helt underbart väder! Solen tittade ändå fram mot eftermiddagen :) Hade även en riktigt mysig dag igår med killen.

Jag kom hem från jobbet, fixade mig lite sen stack vi till Getabjär där vi gick ute med vovven. Ååå vad fint väder och riktigt varmt var det. Vovven var helt slut sen resten av dagen. Sen fram mot kvällningen tog vi fram grillen och grillade grillspett (hemmagjorda) och hade potatissallad till. Ååå så gott det var :) Riktigt mums och en väldigt bra avslutning på den varma dagen. Vi grillade även sådan banan med choklad i :)

Sen kollade vi på film (fullt hus 2) och självklart kollade vi på BB sen vid 21oo på tv 11 :) Hahah det är sååå jäkla kul! Sen var det sängdax :D

Förresten, killen som är med i Twilight är med i denna filmen också, fast liten :) Riktigt söt må jag säga. Men han är sig lik!



Åååå vilken underbar dag!

God morgon på er! Och ja, jag är uppe med tuppen idag också trots min lediga dag :)

Kan man skirva något mer än att det är helt underbart väder ute redan??? Och dessutom är jag ledig idag :D Står dock bara på 7 plusgrader ute men det är ju i skuggan :P Så i solen kan det kanske vara runt 12 grader???

Som sagt, idag är jag ledig, skönt! (Har nämligen haft jouren i helgen! Den gick snabbt!) Ska pyssla med lite saker idag. In till Kstaden och fixa lite och sen hem och sola :P Om vädret håller i sig blir det att steka på baksidan tihihi :) och sen blir det att leka med Malin efter att hon slutat jobbet :)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sedan in i duschen! Så vi ses folks! Ni får ha en underbar Måndagsdag :D

Peace!


Vitsippor :) (Tagen från google.se)


Kvälli kvälli!

God kväll mina kära! Har ni haft en bra dag?

Igår fyllde jag 22 år och hade kalas på kvällen. Fick en massa snyggt och massa bra saker :) Lägger tyvärr inte upp några bilder eftersom min kamera suger riktigt fett dåligt :/ ( måste inom och köpa en kamera snart, väntar bara på lönen som kommer runt den 27e)

Sitter här nu och har kollat på ett bb avsnitt (sedan igår) eftersom jag somnade redan kl 21oo igår (direkt efter kalaset) och försov mig dessutom imorse, haha :D Sjukt trött eller vad! Och hela dagen har varit knasig :)

Har även sökt lite jobb (kan behövas en fetare inkomst ;)) så nu ska jag gå och sätta mig brevid killen i soffan och glo på tv!

Peace!


Vetenskapens Värld!

Kl 20oo ikväll (dock redan varit) kollade jag på kanal 2 där vetenskapens värld visades. Ååååå vad jag längtar efter att snorkla, vara i underbar miljö utomlands med sol och värme. Måste åka utomlands i år igen :P

Håller ni inte med att ni vill uppleva sådant här??








TACK ALLA FÖR DE FINA PRESENTERNA OCH FÖR NI KOM OCH FIRADE MED MIG I LÖRDAGS :)

Ååååå vad roligt vi hade. Ni som tackade nej eller inte kunde gick verkligen misste om något riktigt kul. Nämligen min 22 års fest! Var sisådär många med efter ett tag in på kvällen rasslade det bara in folk så vi blev ungefär 30 om inte fler i våran lilla 3a, haha :D Trångt var det men fasen vad kul det var :)

Dock fyller jag inte år förrens nu på Onsdag men fick ha festen i helgen pga jag jobbar hela denna veckan (7dagar) och likaså nästa vecka (över påsken)! Men det blev bra ändå.

Visst blev det lite glas i golvet, lite bråk men det händer alltid. Som man säger: allt kan hända :P

Lägger upp lite bilder på presenterna jag fick och resten av bilderna från festen hittar ni på face!




Den söta och pittögde påskkycklingen fick jag av Sanna och Tage!


Vin från Andreas!


Blommor, vinglas och vin från Anna och Fille!


Blommor och Jordgubbsmask från Louise!


Blommor från Ursula!


Blommor från Maksim och Johan!

ESSE!

Har förresten glömt att säga att min bror har varit i Kina med sitt jobb. Var dock några veckor sedan nu men iaf. Det jag tänkte komma till är att han köpte med sig en liten present till mig där ifrån. Nämligen cigg!

Dom heter Esse menthol och är av sorten (smala) och är riktigt coola, haha :D Blir testing på dom ikväll ;)

Me like ♥

Dock ingen bra bild eftersom jag har en kamera som suger :@ (Men fyller år nästa vecka då jag önskat mig pengar så jag kan köpa mig en systemkamera!)


Födelsedagspardyyyyyyyy!

Jajemensan, ikväll efter kl 18oo drar det igång :P Kommer bli riktigt najs. Har dock varit lite velig om vilken dag jag skulle ha det men fick bli idag (Lördag) då det passade mig bäst!

Har dock ingen aning direkt hur många det är som kommer men kommer väll vara mellan 10-20 pers om inte mer senare ikväll! Dom som inte har med sig present behöver inte komma, haha :D Nej skojade bara folk. (Inga presenter tack! Blir så otroligt generad!)

Kvällen look kommer jag att lägga upp här i bloggen men tänkte bara lägga till lite snabbt att jag ska ha en svart åtsittande klänning, mina nya underkläder jag köpt, svarta tunna strumbyxor, halsband, öronhänge, ring, lösögonfransar (naglar kanske) och såklart en massa smink :) Men som sagt, lägger upp bild senare ikväll eller imorgon!

Puss vi ses ikväll ♥ Hoppas ni komemr ha lika kul som jag. Det sägs dock att det blir inte bättre än vad man gör det till :)

Soliga Lördagsmorgon/dag! Heeeelt underbart enligt min mening!


Åååååååååååååååååå vilket underbart väder vi har denna Lördagsmorgon/dag! Ännu bättre att det är ca 10-15 grader ute och om inte snacka om hur varmt det är i solen :)

Idag har vi storstädning men inte riktigt klara ännu! Killen har satt sig för en stund sedan i solen med en whisky och jag har fixat lite i trädgården :)

Enjoy the day!




Vårkänslor!

Kollade just på BB där de leker att de går i skolan, haha :D (dock gårdagens avsnitt)

Har jobbat idag och ja vad ska man säga, dagen har gått allmänt snabbt, haha :D Riktigt skönt har det varit. Jobbar bara i morgon och på Fredag denna veckan (riktigt skönt). Blir också fest i helgen (födelsedagsparty) Fyller nämligen år nästa vecka men jobbar den helgen så får ha det på Lördag istället :) Vad önskar jag mig?? Jo, en systemkamera, haha :D Om inte det duger så ge mig pengar då så jag kan köpa en snarast :) (längtar)

Efter jobbet imorgon blir det att städa bilen och tvätta den och sedan dra ne runda hemom mina föräldrar.

Förresten! Jag och killen grillade igår för första gången i år :) Riktigt mysigt var det. Dock regnade det men va fasen, det gick ändå. Blev flintastek och efter det var det banan med choklad, mums :) Sen grillade vi korv idag :) (har nog fått lite dille på det där nu med grillning och mer ska det bli)

Har äntligen fått lite fint väder här i Sverige. Känns att våren börjar tätna på. Har nämligen haft mellan 10-15 plusgrader idag. Har iof varit mulet men varm och det är väll det som räknas?? :P

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sätta mig i soffan och glo på Glee!

Peace ♥

Ser ut att bli en fin dag!

Solen stripar lite lätt genom molnen utanför mitt fönster. Kommer bli en fin dag tror jag.

Uppe med tuppen (som vanligt) då jag gick upp 06:30. Har en del saker att ta tag i dag så det var lika bra.
Körde även killen till jobbet och sedan hem och starta kaffet, datan och sedan plocka undan här hemma lite.

idag är jag ledig (skönt) eftersom jag hade jour i helgen. Idag ska jag faktiskt in till Krstad och shoppa och lite annat. Måste även köpa en slags matta som man har under sin diskmaskin (lag på det) ifall det skulle hända något så man får ut det på försäkringen!

Det är redan mer än 5+ ute så det blir att ta fram vårjackan idag men även ta på sig kläder under för det kan vara kyliga vindar (ni vet ju hur våren här i Sverige är)!

Har suttit nu och sökt massa jobb (behöver mer pengar känner jag ;P) och det går som på räls, haha :D
Innan jag drar till Krstad idag ska jag hinna med att duscha, plocka undan tvätt och typ städa?? :S

Ha en underbar Måndagsdag! ♥


Vill ha något nytt nu!

Funderar på om jag skulle ta och fixa någon ny bloggdesign snart! Visst, tycker den jag har nu är helt okej men skulle vilja ha något nytt nu till våren och lite mer personligt! :) Finns ju en del sidor på nätet som är skit bra som man kan låna från.

Har dock en arbetskollega som är webbdesigner så ska kanske be honom lite snällt om han skulle vilja fixa ihop något snyggt?? (Får fundera på det där)

Peace & Love ♥

Körslaget!

Just det, sitter här i min ensamhet igen :/ Jobbar hela helgen, har nämligen jour och killen är ute och festar som vanligt! Börjar bli riktigt tråkigt det där men vad kan jag göra åt det?? Nej ingenting!

Sitter och kollar körslaget nu och bloggar såklart. Riktigt bra program faktiskt :) Sen efter det blir det väll sängen. Försov mig förresten imorse. Skulle börjat kl 06oo men blev 07oo istället för vaknade upp 1,5 timme senare (05:30) än planerat så det var bara till att stressa och svära som en galning åt mig själv för att jag försovit mig, haha :)

Men nu är det kväll iaf och jag längtar tills Måndag då jag har min lediga dag. Ska bli helt underbart skönt!
Göra lite ärrenden inne i Krstad inför veckan och sedan vänta tills helgen kommer då jag är ledig heeeeeela helgen :) Blir samt födelseparty någon dag under helgen, men inte bestämmt vilken dag ännu redigt. Men blir nog på Fredagen kan jag tro :) All in! :P Vilka kan komma på Fredagen den 8onde April?? :)


Skönheten och odjuret!

Jobbade förmiddag idag och sen vidare in mot Krstad vid ca 14oo då det var lite shopping och sedan kl 15oo var det skönheten och odjuret teater inne på teatern i Krstad. Den var otroligt bra! Det var jag, morsan och Carl som kollade. Ni borde fasen se den ifall ni älskar filmen förståss :P


Talang 2011 har börjat!

Sitter och kollar talang 2011 som hade premiär idag. Var en kille som gjorde en massa tricks och fan vad rolig han var, haha :D Fy fan vad jag skrattade. Helt sjuk människa ju, haha :D good luck till honom i finalen :)

Hittar dock inget klipp ännu på honom uppe på nätet men kommer kanske :)

Tills dess får ni ha en bra kväll! ♦


April April din dumma sill, jag kan lura dej vart jag vill :)


God kväll på er!

Har jobbat idag och haft sådär kul på jobbet. Mycket att stå i med andra ord, haha :D Jobbade mellan 07oo-15:45 och sedan hem till älsklingen som låg och sov :)

Blir även jobb imorgon också eller snarare hela helgen, puhh! Imorgon kommer även syrran och hennes son ner för jag, mamma och carl ska gå på teater inne på teatern i Krstad. Kommer nog bli mysigt ♥ Hinner nog med lite shopping innan dess, hoppas jag! Så himmla mycket fina vårkläder som kommit ut i butikerna. Köpte förresten ett par Chinos inne på H&M i Måndags då jag tog en runda in med Anna efter jobbet! Efter det, var jag helt slut då jag var hemma runt 19:30!

Just nu sitter jag vid datan med en kopp kaffe och gör vadå?? Jo bloggar, haha :D Som sagt, det är första April idag då man ska skoja och skämta om saker. Har ännu inte gjort någon luring men kanske kommer :P

Peace!

RSS 2.0