Film mys!

Nu har jag suttit lite vid datan och kollat runt. Klockan 21oo börjar filmen "Click". Den är riktigt rolig, haha :)


För min del: Matlagning :)

Har precis lagat pannkakor till mig själv! Blev övveraskanade goda faktikst, haha :) Gick efter ett super enkelt recept på recept.se Tog lite bilder under processens gång också :P

Titta och njut :)

 
 
 
 


Men jag får drömma vidare

Jag vill ha ny mobil!











Men jag får drömma vidare!


Svacka

Tror jag har kommit in i en sorts svacka eller något för jag har inte lust tïll något alls. Inte laga mat, inte handla, inte träffa några kompisar, orkar inte städa, rastlös som f-n också. Men orkar ändå inte göra något! Dock var jag på Ikea en stund igår men ändå, det räknas knappt :/

Ang pengar! Varför har alla andra så lätt att skrapa hop pengar utom jag? Färtstår inte! Jag behöver fly landet och bosätta mig i Norge (Oslo) för att skrapa hop lite skrammel och dessutom sliter jag när jag väll jobbar, men vad hjälper det? Får inte mer lön för det! :/

Jag jobbar ju nu på ett dagis och jag verkligen stor trivs där. Underbara kollegor, underbara barn/föräldrar, riktigt bra chef osv. Men kommer kanske inte vara kvar där eftersom det är en tjej som ska börja nu efersom hon tar platsen för en som är gravid. Jag har ju jobba ist för den gravida kvinnan men kommer nog inte göra det länge till för hon är Pedagogisk ledare och det är inte jag utbildad som :/ Så vi får se hur det blr med det! Värsta fall går jag utan pengar någon månad och inte vet hur jag ska betala min hyra! Men det behöver jag inte tänka på nu med tanke på jag fick lön i Fredags :)

Tänker också en del på flytten jag ska gör om typ exakt 1 månad! Bor ju kvar där jag bodde innan också, men ska flytta till en annan lägenhet eftersom jag inte har råd med att paya 10 000 kr själv i månaden!
Men som sagt, den nya lägenheten är verligen ny och ska ringa till fastighetsskötaren på Måndag/Tisdag och säga att jag ska ha lägenheten! Sen är den halvt omöblerad så det finns ingen köksutstyrsel så det måste jag också handla, damsugare och annat smått och gått! Har redan en del här uppe! Jag längtar tills jag flyttar :) Kan inte tiden bara gå lite snabbare. Jag hade dock redan kunnat flytta in där nu i morgon men kan inte paya 2 st hyror. Det har jag inte pengar till! Synd, annars hade jag gjort det!

Pussss på er!
Sorry för det djupa inlägget!


-

-


Idag: Lördag!

Idag sov jag till 12oo som sagt. Gick upp och käkad lite frukost, gjorde mig i ordning och sedan vid 15:30 tiden drog ja ner till stan för att ta en buss där ifrån vidare till Ikea!

Väl på Ikea ville jag ha så sjukt mycket saker. Men kan inte köpa grejer bara för man har pengar, hehe :)
Det jag inhandlade var en golvmopp och en spann och batteri! Det var det enda nödvändiga jag behövde, haha :)




Var även bara hemnma hela kvllen igår!

Igår var jag även bara hemma hela kvällen! Somnade vid 00:40 i sängen med tvn, datorn och massa lampor på. Skulle igentligen bara vila ögonen lite :)

Vaknade iaf vid 04:40 på morgonen då tvn var skit högt på, massa som hade skrivit till mig på msn och undrat om jag somnat :P, 8 mottagna sms på mobilen. Stängde av allt och la mig i sängen igen och somnade bums :) Vaknade vid 12oo idag. Inte direkt utvilad men ändå :P

Pussssss :)

I Fredags

I Fredags hade vi OS för barnen på jobbet! Det var riktigt kul, haha :)
Jag började klockan 08oo på morgonen. Vid 09oo gick jag och Ronald ut för att göra OM banorna de hade gjort dagen innan! Vi fick göra om det eftersom det hade snöat dagen innan, under natten och dessvärre på morgonen också! När vi väl var ute och grejade började det snöa riktigt mycket. Helt knäppt som hels. Vi lev färdiga iaf och när vi kom in igen, var alltng borta IGEN eftersom det snöade som aldrig förr typ! Men så fick det vara. Inget att göra åt. Gick ut med barnen klockan 10oo iaf och sedan böjade OS-dagen :)

Var ute totalt i 4 timmar. Men det gick så snabbt så det märktes inte och JA, det var roligt! Vi käkade korv, drack kakao och sen blev det boller till efterätt :) När klockan var runt 14oo delade min chef ut medaljer. Alla barnen fick och vi vuxna också, haha :) Mycet stolt över min medalj :D

Mycket stolt över min fina norska medalj, haha ;)

Natt

Pusss och godnatt på er :)


Åååååå

Åååå så skönt det ha varit idag! Haft Emelie lite på besök, slappat, handla lite mat, varit på lägenhetsvisning och kollar just nu på film :)

Ang lägenhesvisningen jag var och kollade på idag. Riktit najs lägenhet med ballkong, ljus och helt ny inredning! Jag ska ha den (tror jag) och jag kommer garanterat få den ifall jag nu bestämmer mig för den! Det fanns även en lägenhet brevid den jag var och kollade på fast utan ballkong och lite större så vet inte riktigt vem jag ska ta. Har dock tills på Torsdag nästa vecka att bestämma mig. Några dagar till att ha beslutsångerst, haha :)

Som sagt. Hela lägenhetshuset har blivit renoverat och inflyttningsklart den 1 Mars. Jag kommer dock flytta in där från och med den 1 April. Hoppas hoppas hoppas mina älskade föräldrar kan låna mig lite pengar till depositionen! Den är på ganska mycket pengar :/

Nu ikväll har jag bara kollat på tv/film och snackat på msn! Tror jag ska lägga mig i sängen och kolla på något bra program, om det nu går något bra!

Pusss på er, saknar er!

Ett inlägg om dagen

Hello!

Har ni haft en bra dag och kväll?
Jag har det och det var lika roligt på jobbet som det brukar vara, haha :) Annars idag har jag inte gjort många knop! Stekte lite bacon och hade skivad äpple och gurka till! Orkade inte göra något annat, haha :) Lat som jag är :P Nej men det var gott och jag blev inte förmätt eller var hungrig när jag gick från bordet!

Annars har jag sttit vid datan, kollat lägenheter, pratat på msn och såklart kollat på film! Går alltid bra filmer på kanal 3 här i norge, om kvällarna!
Tur det, annars hade jag varit sjukt rastlös, haha :P

Imorgon blir det en ledig dag för min del. Har inget inbokat precis förutom kolla lite lägenheter (som jag gör varje dag), sova lite längre, käka en god frukost och bara slappa :) Låter skönt, ikke sant? :)

Så mina vänner, ni får svoa så gott! Tycker jag har börjat skriva ett inlägg om dagen och på kvällarna dessutom, men det får det blir ändring på, haha :P


Sha Sha på er :)

Sha Sha bloggen!

Lite dålig uppdatering idag för min del idag, men har bara inte varit sugen på att blogga, men nu har jag! :)

Dagen i sig: Började med att jag försov mig i morse till jobbet. Vaknade 08:40 och skulle vara på jobbet klockan 09oo. Jag rusade upp, klädde på mig, sminkade mig lite, satt upp håret i klämmor och rusade sedan till bussen. Kom 15 min för sent men det var inga problem. Kollegorna undra bara om jag hade varit ute och festat nu igen, haha :), men icke så nicke att jag hade!
Mina kollgor är helt knäppa alltså, sjukt roliga, haha :) Var ute med barnen idag och en jädra massa snö var det. De kastade snö på mig, brottade ner mig i snön och självklart alla barn över mig, haha :) Underbart med andra ord!
I love my job! Slutade iaf klockan 16:30, skönt!

Kvällen i sig: Gjorde lite köttfärsås och spaghetti med en god sallad till när jag kom hem. Satte mig vid datan och kollade lite lägenheter och lite annat! Pratat med mami på skype, tvättat massa kläder och kollat på film/tv! Kollade faktikst på Djävulen bär prada. Har sett den 2-3 gånger innan men den är ganska bra och rolig så den kollade jag på. Den slutade precis och jag gjorde mig i ordning inför sängdax!

Ligger nu i sängen under täcket med laptopen i knät, har tvn på och lite tända ljus! Tycker det är så mysigt att ha tända ljus när man ska sova! Väldigt avslappnande, iaf för mig!

Detta var nog det första och sista inlägget för idag, haha :) Nu ska jag sova! Imorgon bli det jobb och jag ska INTE försova mig, hehe :P

Ni får sova så gott mina älskade vänner! Jag älskar och saknar er! ♥
GODNATT!

Uptown girls

Har tittat på filmen " Uptown girls" precis och den var skit bra! Har dock kollat på den innan fast för jätte länge sedan då :) Men absolut värd att se, hehe :)


Frukost

Nu ska jag ta och käka lite frukst. Det blir en talrik mÜsli med mjölk, en brödskiva med skinka på och ett glas juice till, haha :)
Kan tyvärr inte ta någon bild på det, då jag fortfarande inte har några batteri i min kamera så får bli en härlig bild från från google, haha :P


Lägenhetsvisning!

Ska på en lägenhetsvisning ikväll vid 16:30 borta på Majorstuen. Hoppas det är något bra! Behöver nämligen ny bostad till den 1 April! Om det inte blir denna, kommer jag fixa något annat med tiden, hoppas jag, haha ;)


Måndag - Godmorgon på er

Sitter juts nu i sängen och bloggar! Vaknade nyss eller ja, vid 12oo tiden. Men har även vaknat en jäkla massa gången under morgonen av samtal, sms, borrning i taket osv, haha! Men jag överlever :P

Annars idag ska jag nog inte göra så mycket mer än att kolla lägenheter, kolla jobb annonser, käka lite frukost, mat också kanske :) Kommer bli en chill dag med andra ord. Skönt det. Var helt slut förra veckan eller ja, i Fredags iaf, haha :P


Film!

Ikväll klockan 21oo ska jag kolla på film "The wedding planner" Har nog sett den innan men kommer inte riktigt ihåg den, haha :P


Twice

Vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte

Snälla, låt det bara gå bra!

Angels Cry

Helt underbar låt med Mariah Carey!


Chill

Helgen har varit mysig och fin på alla sätt! Fredagen best ju självlart av jobb på dagen sen på kvällen blev det chill här hemma för mig med film och lite så. Städning på det också ju, haha :)

Lördagen bestod utav tacos ätning och en tur ute på stan. Mycket filmtittnde och mys här hemma :)
Idag käkade jag ingen frukost utan gjorde köttfärsås och spaghetti som frukost ist, haha :P Men gott var det.

Var nys ute och gick en runda och nu siter jag här. Har dock varit dålig uppdaterig under helgen men har verkligen inte kännt för att blogga men nu så :)

Senare idag ska ja väl titta på lite lägenheter och jobb! Kan behövas nu! Sen starta en msn tvätt också!

Pussss på er

Jag vill ha vår!

Rolig dag som f-n igår. På jobbet alltså, haha :D Vi hade ju karneval igår och alla var utklädda, till och med jag :P Jag var en tiger, haha :D Vi käkade iaf godis, pölse och hade massa lek hele dagen :)

Kom hem vid 17oo tiden, käkade tcos, och somnade klockan 20oo framaför tvn, skööööönt :P

Uppe nu iaf sedan klokan 10oo och har inte käkat frukost ännu men får väll ta och göra det snart :) Annars idag ska jag inte göra så mycket. Vara inne i lägenheten och mysa då det snöar som fasen ute.

Jag vill ha vår!
Puuuuuuuuuuuussss, ha de :)

TIGER

Har jobbat idag och det var roligt som vanligt, men inte så konstigt då jag jobbar med sjukt knäppa kollegor, haha ;) Har även varit ute på byen lite och handlat. Blev Tiger outfit eftersom vi ska ha karneval imorgon på jobbet! Jobbar inom barnehage (dagis) så då blir det på den nivån, haha :P

Ikväll ska jag inte göra så mycket mer som att städa lite och greja här hemma. Inte så jäkl kul men måste göras!


Puuuuuussssssssssssssssss på er :)


Livet på 1. klasse

Klockan 21:30 på kanal 3 ska ja kolla på filmen "Livet på 1. klasse"! Det lilla jag sett från reklamen verkade bra iaf. Så snart ska jag bänka mig framför tvn :)


Lägger upp en låt :)

Visst, ganska OLD song, men jag gillar den :)


Batteri!

F-n jag har glömt att köpa batteri :/ Får väll göra det till helgen då ist :P


Vilket tycker ni bäst om?

Tycker ni bäst om! KALL eller VARM O´boy?


   

O'boy-drycken lanserades av Findus 1959 men sedan Findus såldes till Nestlé 1962 har O'boy producerats av Marabou och har förekommit i olika varianter. Jordgubbs-O'boy kom 1966 och Vanilj-O'boy 1967. Under tidigt 1970-tal berikades sortimentet med Blåbärs-O'boy samt den kortlivade Mocca-O'boy – "för vuxna". Samtliga dessa smaker försvann i mitten av 1970-talet. Under 1990-talet fanns även Banan-O'boy och Toffe-O'boy, men den slutade dock tillverkas på grund av brist på intresse. Jordgubbs-O'boy gjorde en comeback ibörjan av 2000-talet men såldes i bara vissa affärer. Även en sockerfri variant har funnits tillgänglig sedan 2006 men kommer att tas bort ur sortimentet under hösten 2009. I vecka 37 2009 lanserade O'boy två stycken nyheter: O'boy Plus som smakar som vanlig O'boy men som innehåller 30 % mindre socker och innehåller kostfiber. Den andra nyheten heter O'boy Dark och har ett högre kakaoinnehåll.


Lagar mat!

Nu har jag maten på spisen och det blir korvstroganoff för ikväll! Orkade inte göra något annat precis!

Var ute på stan iaf lite och kollade läget och nej, jag fann ingenting förutom ett par tusen från mitt bankkonto som jag tog ut, till hyran!

Ikväll ska jag inte göra så mycket förutom att tvätta, kolla på tv, blogga och snacka på msn eller något, hehe ;)

Ni får ha det så bra så ses vi :)
Puuuuuuuuuuuuuuuuus!


Bakterier i vattnet.....

Så, nu är man hemma från jobbet och det har varit en bra dag, som alltd på jobbet med andra ord, haha :)
Har precis startat en maskin tvätt som tar väll ca 1 timme att bli klar. Etterpå det ska jag ner på stan en stund hade jag tänkt och ordna lite saker som jag inte orkade göra igår då jag somnade vid 20:30 och vaknade vid 23:50. Kunde jag sova sen? Nej, tihihi så blev bara ett antal få timmars sömn inatt, men det duger. Jag klarar mig, hehe :)

Idag på barnehgen så fick inte barnen dricka vattnet för det var bakterier i det så jag kan också råkas ha någon bakterie i kroppen då jag fyllde på min flaska i morse med vatten, fast hemma då. Men den bakterien är kanske i hela Oslo? Inte vet jag, så bäst att vara försiktig :)

Sitter just nu och lyssnar på skön musik och funderar på att göra någon god mat eller något. För senare ska jag ju ner på stan och greja!

Puuuuuuuuuuuuuusss ha de bitches :P

Down to earth



Den 15e Februari 2010

Har bara sovit 3 timmar inatt igen och jag börjar bli riktigt less på de. Jag jobbar om dagarna så jag sover inte så mycket. Det är inte så att jag har vänt dygnet precis.

När ska man få sova ut? Till helgen kanske? Ska ligga i sängen hele helgen och bara mysa, och bara vara glad för at jag är ledig och kan sova ut, ifall jag nu kan det vill säga! Men det bli nog bra, tihihi :)

Som sagt, har haft det bra på jobbet idag, men var ute i 2 timmar med barnen och ja, det känndes i kroppn sen. Fruuuusen. Brrr, kalt! Men in på pause vid 14:15 och en kopp te som värmde :)

Ikväll måste jag städa igen eftersom det fortfarande faller ner en j-vla massa saker från taket då de borrar och håller liv på övervåningen. J-vla skit också. Sen nerom stan måste jag också och köpa lite saker och även ta ut pengar! Men kommer jag orka det? SVAR: NEJ! Men måste ta ut pengar så får se hur det blir ändå!

Nu ka jag ta mig något att käka och kolla lite tv eller lyssna på skön musik.
Ni får ha det så bra så snakkes vi senare :P
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus på er!

Who is Mr X?

Justin Bieber - One Time

Kollade just på MTV då kom upp en skön låt. En liten kille som sjunger.
Han har redan gjort en massa låtar :)
Ta och lyssna på ONE TIME!



I just tell you ONE TIME!

Film kvällen nr 1!

Nu har jag precis kollat klar på filmen "The Holiday" som gick på knal 3! Den var spännande, romantisk och mysig :) Ska absolut se om den, någon gång iaf, haha :P

Innan filmen började klocka 21oo kollade jag på en annan film. Det var "Just like heaven" och den är sååå bra. Helt underbar och såååå romantisk, tihihi :P

Nu ka jag ta och lägga mig i sängen för jag ska jobba imorgon och har inte sovit så mycket inattes då man var hemma 05:30 på morningen och sen väcker morsan mig klockan 09oo. Segt men va fasen, haha:)

  

Eric Saade - Sleepless






You know i´m leepless and you know why!


Etterpå....

Går ganska bra filmer på tv ikväll eller ja, en film iaf på kanal 3, "The Holiday" Har sett den innan men kommer inte riktigt ihåg den, tihihi :)
Den börjar klockan 21oo och då sitter jag absolut bänkad i soffan med lite gott :)
Nu snart hade jag tänklt att kolla på filmen " Just like heaven" Skiiiiit ba film alltså. Har ni sett den filmen???? :)

Fast innan det ska jag ta och äta någoning, eller iaf försöka få i lite mat i magen då jag hade tänkt käka lite vofflor etterpå :) Fast å andra sidan är de inget kul att käka vofflor själv eller vara själv över huvudtaget :/

Men nu ska jag kolla lite tv. Hej hopp gummi anka :P
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuus

Jag vill ha vår :)

Disneys Quasimodo!

Thihiih, inte igår man såg Quasimodo :P Den går just nu på Disney Channel. Tror jag bara såg den en gång eller något. Jag var nog lite rädd för Quasi, tihih :P


ALLA HJÄRTANS DAG

Idag som alla vet, är det Alla hjärtans dag idag och det är mysigt tycker jag. Visst, den är sååå mycket mysigare ifall man har en pojkvänn eller flckvänn att dela dagen med, men alla har inte sådan tur, haha :)

Idag kommer väll de flesta ge sin partner någonting, ut och käka och mysa och sådär, men ikke jag! Jag kommer nog bra ligga och dega på soffan framför tvn eller om man skulle ta och ringa brudarna lite senare och se ifall de vill göra något, ut och käka kanske? Eller kommer man få besök idag? :)

Som sagt, det är parens dag idag och inte singlarnas dag men va fasen, vi tar det med en nypa sallt, smiler med läpparna och bara är :)

Förresten, är det någon som vill bli min VLENTINE?  



Bakis? JA!

Kollar just nu på OC och funderar starkt på att ta fram ett par Iprem för har såååå ont i huvudet eller ja, bakis kan det också kallas, tihihi ;)

Idag ska jag nog bara ligga på soffan och dega eller om man skulle ta och ringa brudarna senare för att dra ut och käka något eller man kanske får besök idag? :) Nej tror inte det utan ska vara ensam här hema och mysa till det med mig själv som sällskap :)


Askalas igår

Igår blev det en j-vla fest :P Drog till Nexus där Maskinen skulle spela. Ohh ja, det gjorde dom och fy f-n med folk det var. Helt sjukt. De hade sålt 1500 biljtter + sen kom de ju in folk som inet hade biljetter så ja, gaaaanska mycket folk med andra ord :P Hade as kul iaf.
Det blev ett stort hav när de spelade och fy fasen vad trångt det var. Kvävdes nästan för fasen, haha. Men det var det värt :P

Jag, Honey, Emelie och Johanna stod uppe på baren och dansade igår iaf och fy f-n vilka blickar man fick från brudarna som stod i baren neranför och och beställde dricka och såklart blickar från massa boys, haha ;)
Men i hade skit kul iaf!

Tyvärr blev det inga bilder eftersom jag inte har några batteri i min kamera och nej, de är inte uppladdningsbara batteri utan vanliga AA eller AAA batteri :)
Det funkar det också. Får köpa batteri imogon eller senast denna veckan iaf :)

Som sagt! Tack förigår BRUDAR. VI HADE SKOJ :)
Pussss haaa deeee!

Maskinen!

Hej Hopp! :)

Har precis ätit jätte god mat med mami och papi som jag och morsan lagde då. Papi degade på soffan, haha :)
Ikväll blir det fest med brudarna sen iväg till Gobler där "Maskinen" ska spela. Vi fixade ju förbiljetter ;P

Åååå, jag vill verkligen ha något nytt att ha på mig ikväll, men tror knappas att det blir så eftersom jag inte har några pengar + att klockan börjar bli lite mycket. Eller inte mycket eftersom de stänger vid 19-20 tiden i affärerna idag, men pallar inte! På dåligt humör nu! :/

Snakkes!

Körning i Norge

NU ska vi ut i Norge och titta lite. Kanske köra till drammen eller något liknande. Men klart det blir lite gående på stan är i Oslo också :P

Vi höres. Bloggar innan jag ska iväg ikväll och feeeeeeeeeeessta :P

Puss ha de bitches :D

- GODNATT -

Nu ska jag ta och sova lite :) Blev inte allt för mycket sömn inattes, ingen alls det vill säga! Hoppas jag sover bättre inatt på den osköna, lilla, tunna, ynkliga madrass på golvet. Mina underbara föräldrar får ju äran att sova i min dubbelsäng medans de är här och hälsar på! Jag är ju faktikst yngre och har därmed starkare rygg, får vi hoppas :)

KRAM, GODNATT!


Erin Brockovich.....

Nu blir det film :)

Erin Brockovich heter filmen, som spelas av Julia Roberts :)


På spåret VS Skavlan!

Hej hopp eller Godkväll kanske man ska säga, tihihih :)

Vad har ni haft för er ikväll eller vad har ni för er?
Själv sitter jag i soffan med mami och papi och just kollat på tv prgrammet "på spåret" och just nu kollar vi skavlan! Jag sov ungeför 1 timme och vaknade för en stund sedan, men inte så konstigt då jag inte sov ett skit i nattes. Helt galet! Var vaken hele natten! Drog på jobb klockan 08oo och då förtjänar jag att sova en timme nu på kvällen, haha :) Nu när jag vaknade hade jag så satans ont i halsen, snyft :(
Jag vill inte bli mer sjuk nu. Vill inte!

Jag ska iväg med brudarna imorgon och festa och vi som till och med har skaffat biljetter för att vi inte ska behöva betala över 350 NOK i inträde och jag börjar få ont i halsen eller ja, jag har fasen ont i halsen redan :/ Jag får bara inte bli så dålig imorgon så jag inte orkar hänga med. För jag ska med, haha ;)

Som sagt, sitter här i soffan och drcker vanilj-te för att bli lite bättre i halsen men hjälper det? NEJ! Jag blir gaaaaalen :@ Vill vara frisk då jag också ska jobba hela nästa vecka. Men det kommer bli kul. Sjuka dagar på jobbet, haha ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på "skavlan" och slappa här i soffan med mina föräldrar.
Imorgon ska vi ut på byen men jag hinner nog blogga lite på morgonen innan och sedan på kvällen innan jag ska dra iväg till brudarna :)

Pusss, ha de! Hoppas ni får en fortsatt trevli Fredagskväll :)

Mami och Papi!

Strax kommer mami och papi hit och vet ni vad? De har med sig min älskade katt Sindra! Ååå, vad jag har saknat henne! Kommer pussa på henne hela kvällen, tihihi :)

Så bloggar antagligen imorgon om jag får tid :P

Ni får ha det så bra mina älskade vänner!
Pussssssssssssssss på er!

Mors dag och Alla <3 dag på samma datum?? Det kan inte stämma!

Som sagt, det är ju alla <3 dag på Söndag. En kompis sa till mig " alla <3 dag och mors dag på samma dag" Jag bara: nej är det väll inte! Men jo, det är så i Norge, men inte i Sverige! Dagen infallen den 30 maj i Sverige!

Var tvungen att kolla upp detta med mors dag och allt så hittade jag en jätte bra hemsida där det står "viktiga" datum för allt möjligt! Gå in och kolla :)

Har ni någon tjej/kille ni ska ge bort något till på Söndag? Eller till er mor och far? Mormor och morfar? Farmor och farfar? Någon jätte nära vän?

ANNA 22 år idag!

ANNA!

Idag fyller min bästa kompis Anna 22 år!

Jag ringde till Anna för ett tag sedan och hon blev skit glad för att jag ringde och grattade henne :) Hon satt och hade middag nu med brudarna och jag är såååå avis på att inte jag kan vara med! Önskar jag hade varit där också, men jag sitter ju här i Oslo.

Anna och jag har alltid varit bästa kompisar, så länge jag kan minnas och hon är verkligen en bra kompis. Visst, vi har haft våra svackor i livet men alltid hittat tillbaka till varandra och det är huvudsaken :)

Anna är snäll, omtänksam, rolig, skrattar alltid när man är med henne, har haft as roligt här uppe i Oslo (de 3 månaderna hon bodde här uppe) Galna kvällar, galna sminkningar osv osv. Som sagt, jag älskar henne! Och ni ska bara veta hur mycket jag saknar att bo med henne <3


-Dikt-till-dej-

Jag ser på dig, fastnar i dina ögon dem är så vackra, dit leende är bländande och gör mig stum, det finns ingen som du, det finns ingen som vet vem du riktigt är, men jag vet en sak om dig, du är en riktig stjärna, en stjärna som lyser glatt åt mig, jag tror jag har blivit förtrollad, jag ler så djupt när jag möter din blick och dit leende, jag vill vara hos dig, dag ut och dag in, vill aldrig släppa taget om dig, du är den jag tkr om, du är den jag håller kärt, jag kommer aldrig att släppa taget om dig... du kan inte säga något för att få mig att släppa dig, jag vill aldrig se dig vända din rygg mot mig, det kommer att krossa mig, jag vill se dig framifrån, varav det gör mig gladare, du är min solstråle, mit allt. Lev med mig, snälla jag ber dig, för då kan du och jag bli två, som EN helt enkelt, jag måste få hålla om dig en natt till..


OLD?

Börjar inlägget med en väldigt OLD PIC på mig och min barndomsnvän Mathilda. Kan man ha varit runt 15 år tro? Thihiih ;)
"Jag till vänster och Mathilda till höger på bilden"



Honey drog hem för en stund sedan och jag har precis kommit ur duschen. Skönt det var att duscha :)

Har iaf precis skicka iväg ett mejl till min lilla mamma. Mami och Papi kommer ju till mig på Torsdag kväll och stannar tills på Söndg, då det är Alla <3 dag! Komner bli mysigt att spendera lite tid med sina älskade föräldrar på en sådan kärleksfull dag! Länge sedan man gjorde det nu!

Nu ska jag iaf ta och lägga mig i sängen nu, är skit trött (hoppas bara jag kan somna), trots att jag sov ganska länge idag eftersom det inte blev något jobb för min del. Men imorgon blir det jobb och det ska bli skoj. Träffa mina sjuka kollegor, haha :P

SOVGOTT alla små pysslingar!
Haaa deee!

Tjo hej, jag älskar mina vänner!

Var ute på stan innan och kollade lite. Köpte en kalender. Kan alltid vara bra att ha :) Borde köpt det innan men inte rikigt tänkt på det, hehe :) Men nu så!
Strax kommer Honey över till mig och vi ska titta på film! Alltid trevligt med sällskap. Me like!

Nu ska jag bara ta och käka upp och rydde upp här lite så bloggar jag antagligen lite senare!

Tjo hej, jag älskar mina vänner! ♥

Är det någon mer än jag som inte är trött då klockan är över 04:30 på morgonen? :O

Någon som försökt komma in på sin blogg men inte kunnat det på hela kvällen/natten (Måndag/natten till Tisdag)? På min dator har det iaf inte fungerat, men nu så :)

Det har gått ganska bra tvprogram ikväll eller ja vad ska man säga. från 11oo till 03oo nu på natten. Bl.a SATC-avsnitt, Prison break och en massa roliga serier :)

Som sagt, är uppe ännu och klockan är över 04oo. Tungt, men är inte trött :/ Men borde nog gå och lägga mig nu så jag kommer upp i vettig tid imorgon, eller ja, idag blir det:D

Idag är det då den 9 februar och imorgon (Onsdag) fyller min bästa Anna 22 år. Ska absolut Ringa och gratta henne :) Jag älskar ju min bästa Anna panna ♥ Synd bara hon är i Sverige, för annars hade det blivit en jäkla fest till helgen. Fast det blir det nog ändå eftersom jag och 4 jenter till, har biljetter till ett band/grupp (säger inte vilket), som ska spela på Nexus på Lördag. Kommer bli såååå grymt kul. Längtar :P

Men nu är det dax för att krypa ner i sängen och sova tror jag :)
Så, GODNATT!


Jag vill ha SOMMAR nu nu nu, så man kan ha sådana här fina och sommriga klänningar på sig! :)

Svenska Hollywoodfruar!

Nu ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar :)


ARK

Så, nu är jag hemma igen. Skönt! Har gått runt på stan i ca 2,5 timmar utan att hitta någonting. Jag sökte dock efter en kalender. Kan bara bra att ha koll på när man jobbar osv :) Ä ocksår ganska slut i fötterna nu, haha :) Stack inom Kiwi också och handlade lite mat. Ett tagsedan nu :P

Sitter iaf här med mig själv i soffan och har tvn igång, men inte för att det går något direkt bra program utan att det inte ska vara så tyst här i lägenheten, tihihi :)

Snart ska jag väll ta och värma lite lassagne för är ganska så hungrig då jag bara käkat 2 rostade mackor till frukost. Det kan man ju inte leva på en hel dag, hehe :)

Annras ska jag bara sitta hemma ikväll, ifall det inte dyker upp något roligare då :)

Se ya! Puuussssssssssss :)

Majorstuen!

Har sovit ganska länge idag, eftesom jag la mig ganska sent igårkväll, eller rättare sagt imorse, tihihi :)
Men nu är jag uppe iaf och har tänkt att dra ut till delen "Majorstuen" här i Oslo och kolla i lite affärer. Skickade sms till Johanna om hon ville hänga med ut en runda på stan, men hon har inte svarat ännu. Kan bero på att hon jobbat till 08oo på morgonen och sover antagligen ännu :P Men får se ifall hon svarar sen eller inte. Hoppas på det :)

Idag skulle jag ju också på en så kallad intervju, men han som skulle intervjua mig skrev ett sms sen att han inte jobbade längre, att han skulle iväg så det fick bli en annan gång! Men frågade mig själv då, hur seriöst är det då? Inte ett dugg, ifall han ska iväg när han har bokat en intervju. Fast å andra sidan kanske det var något viktigt som kom ivägen. Vem vet!

Nu ska jag iaf gära mig ordning lite sen dra ut. Det sköna med Oslo är att allt ligger så nära varandra. Har gång avstånd till Majorstuen och ja, jag tänker gå dit. Kan dock ocskå ta buss och trikken dit men det bli omväg på hög nivå, hehe :)

Så vi ses :) Pusss, haaaa deeee!

BORRRRING

Som sagt är jag uppe sent i natt också, men har mina skäl till det. Eller inte skäl till det men vågar fasen inte sova nu. Rädd och kluven sedan i Lördagsnatt/natten till i går, då jag var inne på legevakten.

Har glott på tv hela kvällen (igår blir det då) och hela natten, har tvn fortfarande på. Har just kollat lite bloggar och si så där och bloggar själv just nu! Har läst runt lite och fasen vilket tjat det är om Kissies nya tuttar. Fattar inte vad grejen är, haha :P Ville bara ha det sagt :P

Nu hade jag tänkt att krypa ner i sängen och sova, eller ja, jag ligger redan i sängen under täcket men sover gör jag då inte.

Ni får ha det så bra så höres vi! PUSS, GODNATT ALLA :)


Vackert!

Var en kompis som skickade denna låten till mig! Å, vad den är fin! Helt målös. Vad mer kan jag säga än att jag älskar...?


Legevakten!

Har varit en helsikes natt inattes alltså. Natten mot idag då (Söndag) :/
Har varit helt off idag!

Vet inte redigt vad jag ska skriva mer än att jag tackar gud för att jag har så snälla polare som hjälper mig, så jag kommer in till legevakten (akuten)! TACK!

Om jag säger såhär, hade så gärna velat ha mami och papi uppe igår natt. Jag älskar er! ♥
Var iaf inne på legevakten igår vid 03oo som sagt och det var inte något roligt! Jag är så rädd och ledsen nu för vågar inte sova ensam längre! :'( Hjälp? :O




Godmorgon på er ALLA!

Sha Sha bloggen :)

Har ni haft en skön somn inatt? Själv la jag mig jätte sent imorse, eller ja 5 på morgonen. Jag bloggade ju en massa + städade lite här i lägenheten och tro mig, det finns mer att städa. Suck :(

Idag kommer iaf min underbara vän Basse till Oslo med sin morsa, han har närmligen sin syrra som bor här. Men det ska bli kul att träffa lilla karrerungen och snacka lite skit. Träffar ju bara han och mina andra underbara vänner när jag är i Sverige och det är inte allt för ofta, lite synd det men jag har faktikst ett liv här uppe nu med jobb och grejer! Det får respekteras :) Blir väll att jag träffar Basse på Söndag (imorgon) eller på Måndag. Båda har inte tid att ses innan dess, haha :P

Ska även få trevligt sällskap ikväll från Gardemoen. En polare jag inte träffat på riktigt länge eller jo, för typ 2 månader sedan men innan dess, var det typ 100 års sedan eller något :) Har iaf känt han hela mitt liv, men vi har inte direkt umgåts så tajt med varandra men det ska bli skoj att träffas igen :) Rolig prick det där och sjukt knäpp, haha :P

Nu ska jag ta och gå upp ur sängen, ta och städa det sista, så det inte ser ut som ett bombnerslag när han kommer, duscha av mig, fixa håret/smink, käka lite frukost, och kanske nerom stan en snabb vända innan han kommer, ifall jag hinner då :P

Pusssssss ha de bitches, älskar er alla! ♥

Mor och dotter gravida samtidigt!

Skulle precis stänga av datorn då det ploppade upp en artikel om att en mamma och hennes dotter är gravida samtidigt! Tog och kopierade artiklen!
Läs här nedan....

Jag & mamma väntar barn

Kim & Anette blir mamma, mormor och storasyster samtidigt. Möt en mor och dotter som delar mer än de flesta.

Tänk dig att du blir gravid - och en kort tid senare får du reda på att även din mamma väntar barn. Hur skulle du reagera? För Familjelivsmedlemmarna Kim och Anette Nivrén hände precis det. Förra våren blev Kim, 26 år, gravid och en tid senare upptäckte även Anette, 44 år, att hon skulle bli mamma igen. I december fick Kim sitt fjärde barn, lille Jason, och i mars ska Anette få en liten flicka.

Inte nog med att de var gravida samtidigt, de skulle förutom att bli mammor även bli storasyster respektive mormor. I en mor-dotter relation skulle situationen kunna bli komplicerad.
- Jag och Kim är så bra kompisar och har jämt kunnat prata om allting, att vi väntar barn samtidigt känns inte så konstigt. Jag tycker att vi har kommit ännu närmare varandra nu, säger Anette.

Kim håller med.
- Jag och mamma har en kompisrelation och nu har vi pratat mycket om graviditeten, krämpor och sånt.

Antagligen förenklar det ändå att det varken är första barnet eller första barnbarnet för någon av dem. Anette fick Kim när hon var sjutton år och har tre barn till, 23, 20 och 13 år. Den nya lilla bebisen som är beräknad att födas i slutet av mars blir hennes femte barn. Kim visste också tidigt att hon ville ha en stor familj och fick sin äldsta dotter när hon var tjugo. Nu har hon tre döttrar, 6, 2,5 och 1,5 år och strax före jul föddes fjärde barnet, en liten pojke.

Att Kim och hennes sambo Stefan skaffade ett barn till var kanske inte så oväntat, men för Anette var barnafödandet ett avslutat kapitel. Men så träffade hon en ny kärlek, Gerry 27 år, och hennes motstånd började ge vika.
- Jag var helt bestämd på att jag inte skulle ha fler barn, min yngsta hade nyss blivit tonåring och jag tycker egentligen inte att det är rättvist mot barnet att få en gammal förälder. Men Gerry hade inga barn och ju mer vi pratade om barn desto mer började jag rucka på mig, berättar Anette.

De bestämde sig för att försöka, men Anette trodde aldrig att det skulle gå. Det hade det tagit fem år för henne att bli gravid senaste gången och nu hade hon även åldern emot sig. Men det gick - på naturlig väg och efter ganska kort tid.
- Jag blev helt förskräckt! Och sen jätteglad. Nu har jag ju haft några månader på mig att vänja mig vid tanken att det snart är dags att börja om med bebislivet igen.

Hur känns det att bli mamma och mormor samtidigt?
- Jag blev mormor första gången som rätt ung, så rollerna har gått in i varann. Även om jag blir mamma igen nu så är jag ändå mormor för mina barnbarn.

För Kim tog det ett tag innan det sjönk in att hon skulle få ett nytt syskon.
- Det var ingen större chock att mamma blev gravid, jag visste att hon hade velat fram och tillbaka. Men när jag sen kom på att "jag ska få ett till syskon" så kändes det lite konstigt först. När man var yngre var det mer naturligt att få syskon, hur skulle det bli nu berättar Kim.

Mellan det nya lilla syskonet och Kims egen son kommer det bara att skilja ett par månader. De kommer inte att hamna i samma klass i skolan, men gå samtidigt i Öppna förskolan och Kim och Anette kommer att vara mammalediga tillsammans.
- Hade det varit mitt första barn och mammas första barnbarn hade det kanske blivit konstigare, men vi har ju redan flera barn var.

- Omgivningen kommer kanske att tro att de är syskon, men jag tror att de kommer att bli bra kompisar och leka mycket med varandra, säger Kim. Både Kim och Anette är medlemmar på Familjeliv.se, och har använt forumet för att hitta information och utbyta erfarenheter med andra. Kim är den som är mest aktiv och har kunnat tipsa sin mamma om olika saker. Eftersom det var tretton år sedan Anette var gravid senast har mycket hunnit ändras, till exempel utbudet av babyprylar i affärerna. Inom familjen har det bara varit positiva reaktioner, berättar Anette och Kim.

- Barnen blev inte ett dugg förskräckta när jag blev gravid, säger Anette. De är vana vid att jag går mina egna vägar. I den lilla orten där de bor har det däremot tisslats och tasslats en del.

- Man får höra på omvägar att vissa hakar upp sig på att min man är så mycket yngre och en del tror att det är jag som lockat honom till att skaffa barn. Det är ju lite tråkigt, men jag är van vid att folk pratar i en småstad och har de ingen roligare att prata om så kan jag bjuda på det, säger Anette med ett skratt.

Finns det någon nackdel med att vara mamma och dotter och få barn samtidigt?
- Nej, ingen av oss tycker det. Vi har tid för varandra, för våra barn och för varandras barn ändå. Nu längtar jag till sommaren när vi är mammalediga samtidigt, säger Anette.




Vad tycker ni om att de väntar barn samtidigt? Hade du blivit upprörd om din mamma och du själv skullat vänta barn samtidigt? Hade du tyckt det varit konstigt, skrämmande, blivit ledsen?

Jag själv hade nog blivit ganska överaskad om min morsa och jag blivit gravid ungefär samtidigt. Hade nog tyckt det varit lite weard eftersom morsan är mycket äldre än jag. Men inträffar det, så inträffar det, haha :)

Suck, klockan är efter 03:45!

Har kollat på tv hela kvällen och natten och snart är det banne mej morgon. Klockan är efter 03:45 och jag är fortfarande uppe :O Pratade med en god vän på msn tills klockan var 02oo-02:30 sen var det sängdags men jag själv började städa. Fråga mig inte varför men jag gjorde det bara. La in en tröja i tvättmaskinen, såg att den inte hade blivit ren, eller rättare sagt, fått jeansfläckar på sig, så bara in med den igen och hoppas på det bästa att dom försvinner. Men tror faktikst inte det :/ Då blir Maya ledsen, snyft ;)

Som sagt, städade lite. Plockade undan grejer som bara låg och legat där länge utan att jag riktigt orkat ta undan dom men nu så åkte det in i skåpet, tog och diskade lite och torkade av lite här och där. Tände även några värmeljus, trots att det är varmt här inne, men gör det mest för den mysiga stämningens skull :)

Sitter just nu och bloggar, som ni märker och lyssnar på musik. Börjar jag bli trött? - JA, det börjar jag och jag ska alldeless strax ta och krypa ner under täcket i sängen. Har dock legat i sängen hela kvällen/natten och glott tv men ändå. Alltid mysigt att krypa ner under täcket :)

Fast förresten, ska inte krypa ner riktigt ännu då jag måste vänta tills tvätten är klar så den inte ligger där och surnar. Inte så trevligt kanske!

Men ni får ha det så bra sålänge så höres vi imorgon eller ja, om några timmar, för det är ju redan Lördag och nästan Lördagsmorgon :P

Pusssssssss på er och GODNATT godmorgon!
Peace!

Jag saknar min lilla katt Sindra ♥ 

Hahahah, damn vilken brud, som hon körde ;)

Hahaha, filmen "taxi" var ju as grym, hahah :P Damn vilken brud, som gon körde ;) Me like!
Den var ju bättre än vad jag förväntade mig. Den ska absolut ses igen :P

Klockan är nu över 01oo och natten har intag sig på Lördag, eller ja, det gjorde den för ca 1 timme sedan, men ändå :) Vad händer mer inatt då? Någon mer rolig film kanske? :)

ÅÅ fasen vad jag är på bra humör nu. Vill se någon mer rolig film :) Göta kanal 2 kasnke? :P Den måste jag ha på daorn :)

Pusss på er bitches, nu ska jag kolla vidare på tv!

Taxi filmen

Som sagt, Johnny English var verkligen en B-film, men helt okej att ha på i bakgrunden på tvn när man bloggar, haha ;)

Nu börjar det en film till eller den har redan börjat, "Taxi"! Kommer den vara lika dålig eller är den bra? Det återstår att se :)

Har iaf proppat i mig lite godis och chips nu och var mätt på det redan efter 5e godisbiten och 10onde chipsbiten, så det blev inte så mycket onyttigt ätande ikväll :) Men det är bra det! Måste tänka på vad man äter, haha ;)

Verkar vara en cool film iaf, haha ;)

Den "osminkade" VS "sminkade"

Inte så, men har ni sett "Kissiebilderna" (precis innan hennes bröstoperation) hur riktiga "kisse" ser ut? Inte för att snacka skit nu men ville bara säga att shit, f-n vad överraskad jag blev. Hon är ju så j-vla ful. Så ful trodde jag inte hon skulle vara under allt hennes smink hon har på sig. Visst hennes kropp är det inget att klaga på men ansiktet, ärligt talat! Inte konstigt hon lägger 10 kg brunkräm och mascara i ansiktet varje morgon och dessutom redigerar bilderna innan hon lägger ut dom i bloggen!

Inte för att jag säger att jag är snyggast i världen eller ser bättre ut än andra men hallå, hon ser ju ut som en Polsk, ja någonting! Men var inte hennes morsa polsk eller har jag fel för mig?

Och visst, jag redigerar också mina bilder, men då ändrar jag inte mig själv hur jag ser ut, utan lägger till en mörkare nyans i bakgrunden, svart/vitt kanske, beskär och gör fina ramar runt mina bilder! Inte för att jag redigerar mig smalare, ändrar näsan precis.

Lägger upp några fin fina bilder på den "osminkade" Kissie! (dock blev Amir också med på någa bilder)



Här kommer den "sminkade" Kissie!



Borde inte Kissie tänka på att operera sin nästa före brösten eftersom det är alltid den hon redigerar som satan och lägger extra brunkräm/puder på, eftersom hon inte är nöjd med den?

Vad tycker ni? :)


Sörlands Chips och smågodis!

Blev ändå att jag stack till affären och inhandlade lite gott. Måste ju ha något gott när jag titta på film. Inget riktigt filmtittande utan något gott till, haha :) Dricker självklat vatten tll!

Blev Sörlands Chips och lite smågott!




Mig själv som sällskap denna Fredagskväll!

Kokar just nu ris och värmer Tikka masala på spisen. Hade helt glömt bort hur gott ris igentligen är. Käkade alltid pasta innan men ris är så mycket godare :)

Det går helt okej tv program på tvn ikväll och jag nöjer mig med det. Lugn Fredagskväll med god mat, bra tv program och mig själv som sällskap :)
Har precis kommit ur duschen också, och gud vad skönt det är att duscha då man inte känner sig allt 100% bra!

Drar kanske till affären lite senare också och köper lite Sørlands chips och rømme, men får se. Går också bra att knapa på lite morötter och äpplen ikväll!

Angående tv programmen ikväll på tv!
Kanal 3

19:30 - Two and a halv men
20oo - kongen av queens
20:30 - Two and a halv men

21oo - Community
21:30 - Johnny English (film)
23:30 - Taxi (film)
01oo - Akutten
01:55 - Las Vegas

Filmen Johnny English har jag inte sett och jag vet den har några år på nacken, men ska se den ikväll iaf. Ni som redan har sett den, är den bra? Värd att se eller man ska kolla på något helt annat? :P


Detta snack om silikonbröst!

Sha Sha bloggen!

Har ni sovit gott inatt? Själv har jag inte det :/

Detta med silikonbröst?, alla verkar visst snacka om det just nu bara för att Kissie (Alexandra) precis har gjort silikonbröst i storlek D. Vad tycker ni om det? Tycker ni att  det är upp till var och en att välja eller ska man absolut inte göra det om man redan har stora bröst? Men om man har storlek A, är det okej att göra bröstförstoring då eller vad?

Jag tycker självklart att det är upp till var och en att bestämma om man vill göra sina bröst större, även ifall man har stora eller små bröst! Hoppas bara man blir nöjd med det man gör så tycker jag det är helt okej att göra bröstförstoring även ifall man har stora bröst!

Visst, jag har inte storlek A i BH så jag ska inte klaga, men jag tycker det är snyggt med lite större bröst, eller det beror på. Som exempel: jag hade såååå gärna velat ha lite mindre bröst då man ska bära trekants bikini på sommaren (inte allt för snyggt med äkta stora bröst som hänger lite. Helldre silikonbröst då), under vissa klänningar och tröjor är det snyggare med mindre bröst!

Som sagt så skulle jag vilja ha mindre bröst ibland men va fasen, jag ska inte klaga. Jag har det jag har och självklart skulle jag inte ha något emot att lägga in lite silikon i brösten så att det blir lite mer fastare och rundare.
Eller varför inte bröstlyft?

Vad tycker ni om silikonbröst/bröstlyftning?

Blir det så när man blir gammal?? :S
  

Nana kudde

Nu ska jag ta och nana kudde. Ligger redan nerbäddad i sängen och ögonen börjar faktikst bli lite små trötta :)

Låten jag lägger ut är tillängnat min underbara vän Mathilda och alla ni andra som är vakna nu eller lyssnar på låten :P



GODNATT ALLIHOPA!

Slappat till max idag :)

Oj, det var längesedan jag bloggade nu, haha :) En hel dag typ utan att blogga. Visserligen ett inlägg dock, men det var ju klockan 14oo! Men det räcker väll inte en hel dag? :)

Idag blev det ju inget jobb för mig, men imorgon blir det :) Idag har jag faktikst bara slappat till max. Käkat pannekakor, suttit vid datan och haft SATC-boxen på hela dagen inprincip och nu är klockan snart 23oo. Snart dax för sängen ju, men ikväll är jag inte lika trött som igår så blir väll att jag sitter uppe ett tag till :)

Nej, nu ska jag faktiskt slå av SATC och kolla ifall det går något bra på tv nu och sedan kanske lägga mig i sängen och glo istället för att sitta uppe i soffan, fast dock blir det väll att jag somnar, men det gör väll inget? :P

Pusss alla, ni får sova så gott inattes <3


Hungrig på frukost

Vaknade nyss av att jag hostade, mina ögon rann och jag var allmänt utmattad :/ Somnade igår vid 00:30, trodde dock jag skulle orka vara uppe längre men nej. Har sovit ungefär 12 timmar med andra ord!

Sitter nu här och bloggar och börjar känna mig riktigt riktigt hungrig! Jag orkar verkligen inte gå upp och göra någon frukost, haha!Såååååå laaaaaaaaaat ;)

Idag ska jag nog kolla lite lägenheter och jobb, som jag inte pallade göra här om dagen när jag skrev om det i bloggen! Men nu får det vara bra, haha! Upp och gär frukost med dig Maya och sedan kolla lägenhet och jobb!!


Pusss på er, vi snakkes bitches :P

I Need Sheer Cover!

Jag tänker nog köpa Sheer Cover snart! Känner att jag är i behov av det :)

Startpaket 599:-

Sheer Cover Mineral Foundation - Let the real you shine Through™


Akkurat nå får du Sheer Cover Lip To Lid Highlighter Bronzer uten ekstra kostnad når du bestiller en valgfri startpakke fra Sheer Cover. (Verdi: 149 kr)

Brukes som blusher/ solpudder og for å gi kinn, øyne, panne, hake og lepper en frisk og naturlig look.


Når du bestiller Sheer Cover Startpakke blir du medlem i Sheer Cover fordelsklubb.
Som medlem får du automatisk en ny forsendelse av Sheer Cover med ca 60 dagers mellomrom, hvilket innebærer at du ALDRI går tom for Sheer Cover.  Les mer om fordelsklubben her .

Du betaler bare 499 kr (mot ordinærpris 599 kr) for din startpakke og etter 60 dager får du automatisk en ny pakke. Som medlem i fordelsklubben betaler du kun 399 kr. I hver pakke inngår dessuten et nytt spennende bonusprodukt helt uten ekstra kostnad. 

Sheer Cover Startpakke Fordelsklubb Skincare Deluxe

Vil du ha alt av det beste er denne pakken som skapt for deg!
Vår Deluxe-pakke inneholder samtlige Sheer Cover produkter som finnes i våre andre pakker pluss en ekstra Conditioning Cleanser og Nourishing Moisturizer (alt i alt verdi 198 kr!).

Medlemspris: 599 kr

Dette inngår:
· 2 Mineral Foundations SPF (2x1,5 gr)
· 1 Duo Concealer (1,5 gr)
· 1 Base Perfector (15 ml)
· 1 Applikeringssvamp
Ekstra Deluxe: 1 Conditioning Cleanser (120 ml)
Ekstra Deluxe: 1 Nourishing Moisturizer SPF 15 (60 ml)

Dette inngår som bonus:
· 1 Pudderbørste
· 1 Concealerbørste
· 1 Svart make-up veske
· 1 Color Compact minipalett
· DVD med Tips og Triks (engelsk)
Vil du ha alt av det beste er denne pakken som skapt for deg!
Vår Deluxe-pakke inneholder samtlige Sheer Cover produkter som finnes i våre andre pakker pluss en ekstra Conditioning Cleanser og Nourishing Moisturizer (alt i alt verdi 198 kr!).

Medlemspris: 599 kr

Dette inngår:
· 2 Mineral Foundations SPF (2x1,5 gr)
· 1 Duo Concealer (1,5 gr)
· 1 Base Perfector (15 ml)
· 1 Applikeringssvamp
Ekstra Deluxe: 1 Conditioning Cleanser (120 ml)
Ekstra Deluxe: 1 Nourishing Moisturizer SPF 15 (60 ml)

Dette inngår som bonus:
· 1 Pudderbørste
· 1 Concealerbørste
· 1 Svart make-up veske
· 1 Color Compact minipalett
· DVD med Tips og Triks (engelsk)

Sorry, märkte nu att jag tog och kopierade från den norska hemsidan, men orkar faktikst inte ändra det :P Om ni inte förstår, ta och gå in på www.sheercover.se

Snöbollskrig med kollegorna

F-n vad kul jag har haft på jobbet idag, haha :) Hade snökrig med kollegorna + att Michael gömmde sig hela tiden bakom mig så jag fick ta alla smällarna, haha :P Men vad gör man inte för att få upp stämningen ännu mer ;)

När jag skulle gå till jobbet imorse vid sisådär 08:30, började kl 09oo, yrade det snö kring mig som fasen, blåste som sjutsingen och dessutom motvind på något vänster, haha :P Men jag han till bussen och även till jobbet till klockan 09oo. Slutade 16:30 då det var exakt likadant när jag skulle gå till bussen för att åka hem. JAG VILL HA SOMMAR NU NU NU, eller iaf VÅR!

Ikväll ska jag ta och träna lite, duscha, måla naglarna, fixa och trixa här hemma och även sitta här vid datan och blogga, kolla lägenheter och jobb på nätet. Kommer bli en dryg kväll :/ Men måste göras tyvärr!


Nu ska jag fixa och trixa med saker så vi snakkes bitches ;) Pussss på er! ♥


Sov gott alla små barn ;)

Som ni alla vet skulle ju Anna flytta hem till Sverige om ett tag. Tanken var att hon skulle jobba denna veckan ut sen åka hem på Måndag nästa vecka! Men så blev det ikke. Hon åkte redan i morse vid 11:40. Jag saknar henne redan och gjort hele dagen, snyft :/ ♥

Det var därför jag hade en storstädning innan idag för att fixa till så det inte ser så tomt ut. Flyttade hop mina kläder och en massa. Men det gick greit!

Annars ikväll har jag bara tagit det lungt, kolla på tv och käkat lite! Börjar bli trött så sängen nästa :P En fet dubbelsäng för mig själv :P Ligger i mitten av den så det inte kommer något monster upp underifrån och tar mig på sidorna, haha :P Nej men det är jätte skönt att ha en stor säng själv. Ligga där och sträncka på sig, sova hur man vill osv :P

Nu ska jag plocka undan lite här sen gå till sängs. Känner mig ovanligt trött. Ska även kolla när jag börjar jobba imorgon. Hoppas på 09oo, men tror faktikst jag börjar redan klockan 08oo och jobbar till 15:30. Det kan också vara skönt att sluta ganska tidigt men mycket härligare att sova längre, haha :P


Ciao bitches! Sov gott med er, det ska jag göra inatt!
Älskar er. Längtar efter min katt Sindra! Kärlek till henne ♥



Trött flicka

Uuuuuuuuuu vad skönt det var att sova lite! Sov väll några timmar, eller nej 2 timmar för att vara exakt och inte ljuga :P Trodde seriöst det var fler timmar men icke da :P

Sitter här yrvaken iaf och funderar på att proppa i mig någon mat eller något. Knäckebröd kanske? Gå iväg och handla mjölk? Usch nej, jag vill inte gå ut men hade varit gott med mjölk :) Får ta och käka något jag har hemma, som är ingenting :/ Sååååå synd om mig, hahah eller inte :P

Imorgon blir det jobb iaf, och det ska bli sååå skönt faktiskt! Längtar efter att få jobb konstigt nog! Har ni kännt någon gång att ni trivs så bra på ert jobb? Att era kollegor är helt underbara? Att ni bara vill jobba mer och mer? Att ni bara vill komma högre och högre upp på ribban? Så känner jag nu varje dag inprincip, och det är faktiskt en helt underbar kännsla! Ska bara fixa ett jobb till, kvällsjobb! Det hade varit helt underbart! Jag hopppas jag får jobba fler och fler timmar denna månaden. Jag hade blivit såååå lycklig! ♥


Ciao bitches,
jag älskar/saknar er såååå j-vla mycket! Kan ni inte bara komma hit över en helg? Festa och ha roligt? Shoppa, fika osv? :P

Sommar, kom hit!

Yes, var ute på stan och kollade i 1,5 timme, men hittade jag något jag ville ha? NEJ :/ Alltid så när man letar efter något man vill ha, så hittar man det inte! Triiiist!

Sitter just nu iaf och käkar ett äpple, bloggar och funderar på vad jag ska göra idag eller ikväll. Snart kväll så. Får väll laga en omgång mat till och kolla på någon film? Eller dra till med SATC-boxen? Kan vara ganska underhållande då man inte ha så mycket annat för sig :)

Är det något bra som går på tv ikväll kanske? Någon bra film? Jag får väll kolla det senare, just nu har jag inte lust eller ork, sjukt jobbigt ju och kolla upp det på nätet, haha :P


Åååå vad ska jag göra för mat ikväll? Någon som har något förslag?


Tjolla hoppsan sa, nu ska jag dra :P
Haaaa deeeee!

Jag vill ha sommar!


Lindex, Cubus, Gina tricot & H&M är ett måste!

Tror jag ska dra ner på stan lite och kolla läget! Lindex, Gina tricot, Cubus och H&M är ett måste! Sen blir det kanske att jag tittar inom Skopunkten och en massa andra affärer :P

Har dock inte råd att köpa en massa nu men kan alltid kolla ;) Fönster/håll i pengarna shoppa kanske det heter :P Nej men sja dra nu iaf, tror jag! Bara proppa in mig lite alvedon först och fräsha upp mig lite :)


Pussssssssssssssss ha de bitches! Ses etterpå jag har varit på byen! :)

Storstädning på G!

Efter jag hade käkat började jag damsuga av det lilla ytrymmet där vi har våra resväskar, mat och en massa annat, eftersom all sementstoft kom imors, våran byrå som står i hallen, golvet, damtorkade av toaletten, hängde in rentvättade kläder, fixade en massa i sovrummet osv.

Tycker jag har varit lite duktig nu :) Var så sjukt dammit överallt eftersom dammet lägger sig här på 1 dag och man ser det väldigt tydligt också eftersom allting är vitt/ljust! Kanska illa, men det är bara till att städa.

På något sätt känns det eller se så tomt ut nu efter jag städade, la tillbaka saker, flyttade saker osv! Men de säger ju det ser större ut och annorlunda efter man städat eftersom man inte är så van vid att se det så rent och fint, haha ;)

Vet inte om jag ska fortsätta med min storstädning nu eller det får räcka för idag?

Usch jag börjar bli hungrig igen :O Käkade ju fasen nyss, eller var väll ett tagsedan nu. Tiden går sååå fort när man har kul, eller inte, haha :P (menade storstädningen nu)


Ciao, peace!

Huvudskakning bokstavligt!

Det är den 2a Februari och det snöar här i Oslo, det ska komma mer och kallt är det med som sören! Dock inte så kallt nu om man gämför med igår, bara 14 minusgrader ute nu!

Ställde alarm i nattes på klockan 09oo och jajemennsan, det ringde klockan 09oo också! Skulle komma ett par killar som skulle kolla på våran vattenläcka som vi hade för ett tagsedan. Det ragnade och droppade ner från övervåning, alltså från våra grannar ovanför! Vaknade dock innan alarmet ringde eftersom det började skaka i hela huvudet på mig, haha. Det var några som borrade i ett badrum (kakel), ovanför oss. Det trillade ner sementstoft (har sementtak), inne i vår lilla skrubb.

Jag blev förbannad och tänkte att: detta får f-n vara nog nu! Jag går upp och kollar läget! De kom ner efter att jag sa att det trillade ner sementstroft eller vd man ska kalla det, nere hos oss! Men det var ingen fara sa de och gick upp igen och fortsatte. Sen etterpå kom ju de killarna och kollade taket. Rev upp hela taket typ, haha nej inte riktigt, men et del av det :/

Nu är jag iaf hemma igen efter att ha varit ute på byen lite. Köpte pads, topps och en rollon! I need it, var verkligen i behov av det nu eftersom jag tog den sista padsen och toppsen igår. Rollon hade jag visserligen lite kvar av men ändå. Lika bra att köpa nytt när man ändå är i farten, haha :)!

Nu ska jag ta och laga lite lunch. Huuungrigggg! Blir ris och Currysås, mums :P Fasen vad jag längtade efter ris här om dagen, men hittade inget!
Mitt nöt, det stod mitt framför mig, men såg ändå inte det. Utan igår när jag skulle ta lite nyponsoppa, stod det precis bredvid, haha! Dålig syn eller vadå? ;)


Ciao bitches ;)

Redan Februari?

Hej Hej bloggen :)

Hur mår ni idag? Hur är vädret hos er? Här är det minsann minus 20 eller minus 21 för att vara exakt! Brrrr, kallt :P


Idag har jag jobbat en massa, haha nej skojade bara! Nej, men jobbade från klockan 08:30-16oo. Sen ringde Anna panna vid 17oo och sa att hon mådde skit, och ja, tro mig. Det gjorde hon verkligen. Åkte såklart till henne fär att kolla till henne. Kom in i butiken och hon hostade som f-n alltså. Inte vanlig host utan sådan jävulsk som aldrig ville sluta. Rethosta med andra ord!
Hon var alldelles röd om näsan, snoret bara rann på henne, ögonen glänste och ja, hon mådde skit! Men jag själv är också ganska hostig så vi smittar nog varandra hela tiden. Kasst :/

Hon ringde till alla sina kollegor men ingen kunde hoppa in för henne och det
j-vla aset till chef hjälper ju inte saken! Helt blåst i huvudet alltså! Han trodde inte på Anna att hon hade feber och var sjuk, hostade och hade sig. Utan han sa att han inte trodde på henne och att hon fick jobba, och dessutom sa han att han inte trodde på att hon var sjuk. Såååå j-vla dålig stil alltså! Chefen är ju helt blåst i huvudet, i mina oron och ögon iaf! Stackars min lilla Anna! Men troligtvis hennes sista dag idag ist för på Söndag! ♥

Kom precis hem iaf efter att ha väntat på trikk och buss i si sådär 20 minusgrader! Det är F-king f-ttit kallt alltså. Fina ord Steve-0 och Alex lär oss, haha :P


Nej nu ska jag nog ta och kolla på en film (disney såklart), spise lite också kanske! Kollade på Anastasia igår och gud vad jag älskar när de sjunger i filmer, speciellt Disney filmer!

Ni får ha det så bra mina älsklingar! Jag saknar er och älskar er som bara den! ♥
Mamma och pappa, jag älskar er! ♥ Vad hade jag gjort utan er? ♥ Hoppas, hoppas ni kommer upp snart som ni sa!

Pusssss, ha de!


RSS 2.0