Home sweet home

Äntligen har jag flyttat hem igen till min älskling! Såååå underbart.
sååå j-vla lycklig :D

Malin fyllde med mig till Norge för att hämta hem alla sakerna och ja vi hade j-vligt kul, haha :) Tog viserligen tid och jag orkar inte skriva om allt det här i bloggen. Men iaf, kom hem igår vid 18:30 tiden, packade in sakerna, drog iväg och handlade och sedan hemma igen och tittade på film. Sen somnade jag!

Idag är det valborg och jag har bestämmt mig för att bara vara hemma. Helt slut nu efter denna veckan alltså. Sa till baby att ifall han vill iväg och festa eller ha folk här hemma så får han gärna det med jag ska nog inte festa iaf! Men sedan bestämmde vi oss för att vara ensamma pga att jag har kommit hem och allt nu! Har även packat upp alla mina 1000 miljoner saker idag och baby har såklart hjälpt mig!

GRATTIS Elin Pelin på din 20 årsdag! ♥


Pusssss,se ya :)

Sök sök sök sök sök

Söka jobb är jätte jätte jätte bamse mega tråkigt tråkigt tråkigt! I hate it!
Det enda jag gör om dagarna nu är att vara ute på stan och söka jobb och såklart virra runt som en höna och sedan hem till Honey på kvällen och söka jobb via nätet! Så ser mina dagar ut, roligt? NEJ!

På återseende!
HA DE! :)

Förresten, jag är från mumindalen :D

Kissekotten min!

Nu ska jag köra och lämna min lilla kissekott :) Hon ska nämligen vara på kattpensionat nåra dagar när mamma åker med mig upp till Norge! Stackars katt, men vad ska jag annars lämna henne? Hon kan ju inte vara hemma själv iaf!

Mamma släppte ut henne vid 07oo tiden och jag skrek åt henne att inte släppa ut henne. Bäst hon är inne ifall jag ska iväg och lämna henne! Hon är ute nu iaf och kommer inte in :S! Hon MÅSTE komma in snart för jag har liksom en tid att passa! Får se hur det går med det där!

Blir väll att jag kommer blogga igen när jag har internet och det vet jag inte när jag kommer ha! Får fixa det imorgon!

Puss på er! Kommer sakna er alla!

Puuuuuuuuuuuuuuss på dej! ♥

TJOHOOOO!

Usch vad jag har sovit dåligt inatt i min/mitt "gammla" flicksäng/rum så att såga eller kalla det då jag inte bor hemma längre. Vaknat flera gånger under natten och varit törstig. Vaknade sedan klockan 06oo då jag hörde morsan och farsan prata. Kunde jag somna om efter det? NEJ såklart inte! Låg och snurrade och tänkte en massa i hela 2,5 timme innan jag gick upp och gjorde mig lite frukost klockan 08:15! Papi hade tydligen redan kört till jobbet så var ensam hemma, skönt :)

Idag har jag mycket på G! Nämligen in till Krstad idag igen men denna gången är det för att jag ska köpa en ny tv! Har nämligen ingen uppe i Oslo! Ska inte bli så dyr men några tusenlappar får man ju kasta på en tv :D Måste ju kunna se programen bra, haha :P

Nu ska jag ta och kolla nätet lite till sedan ta och ställa mig i duschen, eller lägga mig i ett bad kasnke, det var längesedan! Ta och göra mig iordning, fixa håret osv och sen när allt det är färdigt ska jag bege mig in till Krstad och kolla ifall det finns någon tv som passar mig :)

Pussspusss på er!

Ikväll blir det att umgås!



Länge sedan nu!

Länge sedan jag bloggade nu! Har inte haft tid eller något internet precis! Får ta och skaffa det snart! Kan vara bra då man ska eller rättare sagt MÅSTE söka jobb :)

Kom just hem till mor och far och mötte mami vid dörren då hon skulle iväg till jobbet igen. Annars idag har jag varit med Malin en stund, var inne i Krstad och kollade :) Blev inhandlat ett par skor, svarta! Ville så gärna ha ett par andra skor ocskå men får se ifall de finns uppe i Oslo istället :) Inte lika jobbigt att asa med sig dom hem där man bor :P

När jag åker upp till Oslo igen kommer mami följa med mig! Det ska bli mysigt! Vi kör upp och det ska bli riktigt j-vla skönt. Slipper jag ta den där förbaskade bussen hela tiden , haha :P

Nu ska jag ta och, jag vet inte vad jag ska göra. Har inget internett på min egen data och där har jag mitt CV så kan inte direkt skicka iväg något mejl ang jobbsökande. Så vet inte riktigt! Kanske ska dra hem till mormor och morfar en stund. Det hade de uppskattat och jag längtar efter att få träffa dom! Var ett tagsedan nu!

Måste få tag på någon som kan ha Sindra hos sig över helgen! Någon?

Tjobalow, jag längtar!


RSS 2.0