Fyllig Tisdag - Nu är jag trött!

Idag har jag haft mycket att göra. Pust, är typ trött nu haha :) Slutade vid 12:30. Körde inom Markislagret - ååå vad julmysigt de har där. Sen vidare till Maxi eftersom de inte hade det jag skulle ha men Maxi hade :) Körde hem och satte igång med att sätta alla papper och allt nödvändigt i en pärm så jag har koll på mitt konsult arbete :P

Köpte som sagt några klister lappar inne på maxi som jag skulle sätta på den kollektionen jag arbetar med och sagt och gjort gjorde jag det. Det blev mycket bra. Men att sortera papper och sätta in i pärm, fixa med kollektionen tog mig ca 3,5 timme. Men kalr blev jag och det kommer underlätta mycket i mitt nya konsult jobb!

Efter det for jag och killen upp till Preem för att tippa. Hem igen och drog ut en runda med Armani i det halv taskiga regniga vädret. men var hemm igen efter en 30 minuter.

Nu precis har jag precis gjort lite ljus. Ja, jag gör egna ljus och det är skit kul haha :P Många bollar i luften ja. Så det ska vara!

Nu kollar jag på "Äntligen hemma" på kanalt 4! Tänkte ta mig en skål Kellogs K reedberries nu och kanske brygga mig en kopp kaffe! Bra avslut på denna dagen! Imorgon nalkas det 8 timmars jobb och efter det ska jag äntligen ha min första visning som konsult. Living and room kollektion here i come :) På Söndag blir det nästa visning! Wish me luck :)


Julsakerna är uppe!

Jag kunde inte vänta längre tills igår. Hade sådant sug att sätta upp alla julsakerna och alla de söta små tomtarna och självklart byta gardinerna igår. Japp det gjorde jag också. Det är så mysigt här nu :)

Behöver lite lite snö också som jag dock inte tror att vi kommer få denna vintern :/ Men man kan hoppas :P











Tisdag!

God morgon Tisdagen :)

Var ett tagsedan jag bloggade nu, senast var i Lördags. Jo i Lördags lekte jag med Louise. Vi drack lite och sedan drog vi in till Krstad för att dansa loss :P Dagen efter i Söndags då mådde jag så jävla illa så jag vet inte vart jag skulle ta vägen :/ Låg helt död i Söndags. Steg inte upp förrens runt 15oo och kom inte på benen förrens framåt 20oo. Men så är det.

Igår var det Måndag och jag jobbade som vanligt. Va inte så värst trött men iaf.

Nu är det iaf Tisdag och jag jobbar vara 3 timmar. Heeelt underbart :P Efter det ska jag bara lata mig här hemma :P


God morgon Lördag!

Hej hopp! Har ni sovit gott inatt?? Det har jag förutom att jag vaknade ganska tidigt av att jag hostade som en gris och var typ klarvaken :/ Så inprincip uppe med tuppen idag!

Har suttit med lite papper fram tills nu och ska strax göra mig iordning för att ut och gå med vovven en runda. Inte så farligt kallt ute idag men vinterjackan får följa med ut igen! Senare i efm ska jag inom farsan en stund och fixa med lite papper även där. Killen är iväg på träning då så ska passa på att åka till Bma och fixa det viktiga!

Annars händer det nog inte mycket idag. Blir nog en ganska lugn helg!

Hämtade ju våran sängram i Torsdag då vi inte kunde få hop den jävlen men ig¨år så :) Svärföräldrarna var här också på besök och bjöd på pizza. Gott! Kollade faktikst inte alls på Idol igår utan var ute med vovven och gjorde lite annat. Fick även min Kollektion från LIVING AND ROOM igår så satt med det. Gryyyymt fina saker :) Me like! Då är det dags att börja boka visningar via mig. Har nog min första visning på Onsdag nästa vecka. Det ska bli spännande!

När man jobbar med barn om dagarna är det ganska skönt att koppla av och träffa annat folk som inte skriker en i örat :P genom att ha detta som lite hobby! Jag bara älskar kollektionen och det lär du också göra. Har en massa rea priser nu också framåt juletid och en massa annat fint :)

Nu ska jag ut med vovve :)

Peace!


Living and room!

Nu är det dags att boka klasser via mig! Min kollektion kommer snart så det är bara till att bestämma ett datum framöver så kommer jag den tiden vi sagt och har en klass.

Det är ju ett julkoncept vi har i tidningen nu eftersom det är jul. Fram till den 14 DEC kan jag garantera att ni får era saker ni beställt. Där efter kan det komma innan jul men kan inget garantera så det är bara till att sätta fart och boka! Vardagar, helger går bra att boka då jag är inprincip tillgänglig dygnet runt :)

Ni kan nå mig via facebook, mejl eller telefon :) Nu ser jag fram emot att få ut och ha mina visningar! Mer info angående detta kan du få via mig om du är intresserad.




Hello!

Godmorgon!

Usch vad jag mår kasst! Hostar som en gris så jag typ klöks, snuvid och ont i kroppen :/ Jag börjar få en omgång förkylning och allt det där till. Bara jag inte får feber för det har jag inte tid med. Har varit förkyld i några omgångar men inte haft feber!

Iigår kväll kom jag hem sent. Jobbade till 17oo. Sen hem och äta kycklingtaco. Inte min favorit men det går ju att käka. Sedan ut med vovven en runda och sedan lägga sig i soffan och glo på tv. Det var först "halv åtta hos mig" sen där efter var det "Bonde söker fru" och sedan kollade vi på en bra film. Mycket bra men sjukt hemsk!

Idag jobbar jag till 15oo och sedan där efter kanske jag ska inom BMA-möbelaffär och hämta lite saker vi beställt. Eller så tar jag det till helgen :) Har dock väntat i 6 jävla veckor på de grejerna så varför ha så brottom nu??? Nej tar det nog i helgen iaf. Om jag hämtar det idag blir det ändå att vi sätter hop dfet till helgen.

Sitter här med en kopp kaffe och mani busar för fullt haha :) Ska strax köra till jobbet. Jag längtar till helgen!

Ciao!


Tisdagen den femtonde November tvåtusenelva!

Tisdagar har både sian för och nackdelar. Fördelen är att jag slutar vid 12:30 och nackdelen är att jag får gå upp så jävla tidigt :S Men sagt och gjort orkade jag upp idag också!

Hyyyy vad det har blivit kallt ute nu så fort. Det fryser om nätterna och inte speciellt varmt om morgonen när man ska dra sig ut till bilen för att köra till jobbet. Unde kvällarna är det också svinkallt :/ Men idag har det varit underbart fint väder, lika så igår. Det är inte speciellt varmt men varmare än när det inte är sol framme!

Har precis blivit klar med städningen av lägenheten. Har diskat lite, damsugit, moppat golvet och torkat av alla möbler osv. Med andra ord: Duktig Maya! :) Har även tänt lite ljus. Höst mörkret faller på ganska snabbt nu om dagarana!

Nu ska jag ta och koka mig en kopp kaffe tror jag. Sen kanske spela lite Wii och äta mat sedan när killen kommer hem runt 16oo tiden. Klockan 18oo ska jag iväg på möte med jobbet. Vara i ca 2 timmar och sedan hem igen. Så kommer vara hemmea runt 9. Lagom till sängdags :P

Ciao!




trode han skulle äta upp Armani. Nu är det kört!

Idag var jag och Armani med om en nära döden upplevelse. Det var iaf det för mig!

Var ute och gick en runda med Armani runt 17:30 tiden ikväll. Armani hade såklart sin reflexväst på sig och koppel såklart. Kom en bit ner mot hamnen då Armani stannar för att kissa vid en lycktstolpe. Vi står nu på andra sidan en det huset där det feta stora hunden är ute på trädgården där starketet är högst en halv meter högt.

Detta var då en stor SANKT BERNADS HUND! Armani börjar självklart skälla (den lille kaxiga fan :P ) och denna hunden springer mot starketet och kollar på oss. Då rusar denna jävla hunden rakt emot oss. Hoppar då över starketet och rakt mot oss. Armani skäller ännu högre och hunden stannar ca en halv meter från oss och morrar. Jag som står där och Armani drar sig in mot mina ben blir så jävla rädd. Jag tänker " nu komer han fan äta upp min hund" men nej da det gjorde han inte. Jag sjasar iväg honom och han springer och hoppar över sitt starket igen och in på tomten igen. Jag står där alldeless vettskrämd och försöker ta upp Armani i famnen. Strax där efter kommer ett par med en barnvagn och de ser på mig som om jag vore tokig. Efteråt tänkte jag "fan att de inte såg detta" Men ingen såg det tydligen.

Vi går där ifrån medans jag har Armani fortfarande i famnen och jag är skärrad som fan. Vi går sedan våran runda och jag kollar bakom mig hela tiden så inte hunden får för sig typ att springa efter oss.

När vi kommer in på den gatan igen fast från andra hållet kollade jag gatan och nummer på huset. Tur som jag hade har jag alltid telefonen med mig så jag kollade upp om det kunde finnas något telefon nummer på nätet men hittade det inte. Men när vi kom hem var jag frotfarande skärrad och fick tillslut fatt på numet och ringde ägaren.

Han tycker då det är bra att jag ringde och typ bortförklarade sig att hunden ska inte vara på den sidan men att hunden grävt ett hål så han kommer igenom och att de inte hunnit åtgärda det. Och han bad så mycket om ursäkt och säger att hunden inte har några tänder ens fär han är så gammal men är jätte snäll! Sen la vi på!

Kan ju säga såhär att jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv! Jag menar, hur ska jag veta hur den hunden är??? Man ska fan aldrig ta förgivet att en hund är snäll om man nu inte känner hunden och är dess ägare!

Nu ska en trött och skärrad tjej kolla på film med sina älskade! Puss godnatt!


En fullvuxen stor Sankt Bernads hund

VS

Min lilla Chihuahua/papillon hund



Morgonrutinerna fortsätter!

Var preciss ute med Mani en runda. och ja, jag var påpälsad idag igen :P Vinterjackan och uggsen följde med oss ut!

Morgonrutinen/erna fortsätter. Upp ca 2-3 timmar innnan jag börjar jobba. Tvätta och klä på mig. Koka kaffe och sedan ut med Armani en runda. När jag kommer hem blir det lite bloggande och tv-tittande innan jag gör mig i ordning inför dagen. Detta system har följt med mig sedan Armani blev våran familje medlem ♥

Så ja nu bloggar jag och har kaffet framför mig, tn är på och ska göra mig iordning om en stund! Hur ser eran morgonrutin/er ut????




Vinterkläderna fram!

Var ute med Armani en runda innan ikväll. Då var det dags för vinterkläderna för denna sesången! Vinterjackan, uggsen, den varma svarta halsduken, skinnhandskarna och mössan åkte fram. Otroligt skönt. Är ju typ minusgrader ute nu eller ja iaf, strax nere på nollan!

Det var otroligt skönt med vinterjackan på men kan ju erkänna att uggsen var lite för varma men kanske bara för jag hade varma ullstrumpor på mig.

Imorgon är det Måndag igen och dags för jobb! Jobbar mellan 09oo-15:15! Inte så lång dag men ändå :P
Ciao!


Julbak!

Varit på middag hos killens föräldrar idag. Efter det drog vi och handlade och när jag kom hem började jag baka lite. Bakade Motzart kulor och chokladkola :D Mums! Massa julgodis ♥

Nu kollar vi på "Gustafsson 3 trappor" sedan är det "parlamentet" och sedan "Beck" efter det! Så hela kvällen kommer jag vara bänkad framför tvn :)

Ses!


Söndag - Farsdag!

God morgon!

Mår lite bättre idag än igår kväll! Hämtade även killen vid 02oo i Khamn. Somnade väll ca efter 00:30 så sov inte så länge där imellan. Kom hem sedan och la mig igen och sov till nu 11oo. Så länge har jag inte sovit sedan jag skaffade lilla Armani i sommras ♥ Han brukar alltid vakna vid si sådär 07oo och då får jag gå upp men idag sov han också till 11oo. Han kanske börjar bli stor??? :)

Idag vid 13oo ska vi iväg till killens föräldrar och käka middag. Det är ju trots allt farsdag idag! Resten av dagen är inte planerad. Bara till att vänta tills det blir Måndag morgon så man kan sticka iväg till jobbet. För här hemma mår jag inte så bra. I Love my job!




................................................................................................

Är så jävla trött på allting just nu. Man bestämmer saker men blir fan aldrig något ändå. Börjar tröttna sjuuuuukt mycket på tillvarom nu. Sitter då hemma just nu själv. Mina planer blev tydligen ändrade eller rättare sagt "jag hann ju tyvärr inte med".

Som sagt, sitter hemma nu med vovven och är så jävla ledsen och rastlös. Har mina tankar och vill bara att det ska bli Måndag. Längtar fan knappt aldrig till helgerna längre för jag vet ändå vad som kommer väntas. Man bestämmer eller så får man inte vara med + jag är ju tydligen för snäll också!

Usch blir så trött på allting just nu! Vill bara försvinna från detta nu! Hjälp mig snälla! Måndag kom till mig!


Farsdag i förtid!

Ska alldeless strax ta och dra mitt arsle in i duschen och sedan göra vid mig. Ska nämligen fira farasdag idag istället för alla är upptagna imorgon! Ska inom mörby också och hämta upp min pappas syster och hennes man och sedan blir det brorsan i Bma och sedan vidare till mor och far. Ska nog bara släppa av dom sedan iväg och köpa farsdag present till farsan och även tvätta bilen.

Idag har jag inte gjort många knop. Eller jo kanske. Har städat lite, gjort rent bilen och även varit och tagot ut pengar. Blir nog inte så länge jag stannar i Bma eftersom det nalkas fest ikväll! Fast vet inte var eller hur dags så det kommer bli intressant. Typ as stress ikväll :P

Tänkte bara påminna er om mitt förra inlägg "livingandroom" om att det är bara till att kommentera eller höra av er ang visning. Det är grym inredning :)

Jaja, ha en bra Lördags eftermiddag/kväll folks! Hoppas ni hittar något kul att göra ikväll :)

Peace!

    


Living and room!

Hejsan alla folk!

Jag skulle vilja att ni lägger några minuter av er tid till att läsa detta blogg inlägg!

Det är såhär att jag ska bli konsulent åt Living and room! Det är ett företag som säljer heminredning via homeparty. Jag är då konsulent och jag kommer då hem till en person (värdinna) som har bokat en klass ( en grupp som kommer hem till personen och kan köpa inredning via mig) och visar upp de fina, stil rena och urfina kollektionen.

Det bästa med att vara värdinna är att hon/han får köpa grejer ur kollektionen till halva priset (beror på hur många hon har i sin klass) och som värdinna har hon det hemma hos sig.

Jag som konsulent tjänar då pengar genom att värdinnan och de personer hon bjudit hem genom att de köper ur kollektionen och jag får några procent av belopet som kommer in. Det är mycket förmånligt!

Det jag vill komma till nu är att jag söker nu folk (värdinnor) som skulle vilja ställa upp och ha klasser för att jag ska kunna få upp en kundgrupp och börja med mitt säljande. Som värdinna bjuder du hur många personer du vill och jag kommer hem till värdinnan efter den tiden vi bestämmt. Jag pratar och visar upp min kollektion och där efter beställer man via mig under klassens gång.

Ni kan gärna ringa mig eller sms eller nå mig via mejlen angående detta. Jag måste komme upp i ca 10 klasser för att kunna starta en kundgrupp!

Kollektionen uppdateras med jämna mellanrum och just nu har vi också en Julkollektion. Gå gärna in på hemsidan och kolla i webbkatalogen de har där och njut av den fina inredningen! Finns en massa olika stilar också. Ljusstakar, besides bord, ljus, osv osv. Finns otroligt mycket!

Gå in och kika och slå mig en pling sedan :)

www.livingandroom.se

















God morgon!

Har ni sovit gott inatt??? Det har absolut jag änd tills killen skulle gå upp för att sdan sticka till jobbet. Sitter nu här i min morgonrock och yser framför tvn. Ska strax ta och starta en kopp kaffe. Morgonkaffe är det bästa :P

Har stägning på jobbet idag men börjar ändå som vanligt eftersom jag behöver jobba in lite timmar :) Så runt 17:30 är jag nog hemma. Kan heller inte fatta att det är redan FREDAG idag. Denna veckan har bara försvunnit. Men så är det. Tiden går och man jobbar och jobbar. Trivs så jäkla bra med mitt jobb så det är inga problem att gå upp på morgonen och sticka iväg men å andra sidan går tiden ännu snabbare, känns det som iaf :/

Vet inte hur det ser ut inför nästa år. Om jag får flytta till en annan avdelning eller jag får vara kvar på avdelningen jag är nu. Hoppas ju på det och det gör kollergorna också. Sa det till mig igår faktiskt :D

Nu blir det kaffe :D



Hejhej!

God kväll!

Har precis städan en vända här i lägenheten. Har även diskat undan lite i köket och har även startat en tvätt :) Japp, snart är det helg igen. Alltså jag fattar verkligen inte vad denna veckan har tagit vägen. Nyss var det ju Måndag och idag är det alla redan Torsdag.

Imorgon har jag stägning på jobbet men börjar ändå samma tid som jag brukar på Fredagar eftersom jag behöver jobba in lite timmar sedan i Aug!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sätta mig i soffan framför tvn och glo på vänner :)

Ciao!





Hjehej!

God morgon!

Är ni vakna??? Hahah :) Jag är knappt. Sitter här med en kopp kaffe och har tvn på! Vovvarna ska alldeless strax få mat och jag ska duscha om en stund. Ser hemsk ut i håret tihihi :P

Jobbar även till 17oo idag! Kallt ute idag dessutom så tror jag ska ta fram termobyxorna så jag inte fryser i eftermiddag när vi är ute! Hoppas jag bara inte glömmer dom :P

Igår slutade jag tidigt så la mig i soffan och tittade på tv. satt faktikst där fram till ca 18oo då killen kom hem och vi fixade mat. Kan säga att jag verkligen behövde den vilan jag fick igår :)

Hejhej!


Mysig tillvaro idag!

Sitter nu i soffan med täcke och kollar på "göta kanal 2" på tv4 film! Sen bloggar jag ju samtidigt såklart :P Idag blir det lugnt. Har bara tänkt att ta det lugnt idag och ha det mysigt :)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sätta mig och kolla vidare på filmen :)

Ciao!




Julkort alla redan???

Då var det kväll igen. Precis varit ute med vovven en runda :) Det duggade lite men fick gå bra ändå. Denna dagen har faktiskt varit liiite seg om att inte snacka om igår. Var helt jävla död. Sov till 12:30 eller iaf låg i sängen och inte pallade mig upp. Käkade lite sen låg jag och kollade på film hela dagen. Halvsov mellan vraven också. Festade ju som sagt i Lördags men vet i fasen. Drack inte så mycket men de där snappsarna gjorde väll susen haha :P Var helt död igår och det känner jag idag också. Men ikväll ska det sovas haha :)

Jobbar till 12:30 imorgon. Sen en runda hem till morsan för att lämna något papper och sedan ska jag faktikst bege mig hemåt. Killen jobbar sent i morgon så jag har princip hela dagen framför mig helt själv med vovvarna. Funderar på att göra något kul :)

Har även beställt lite grejer via nätet. Hoppas de kommer imorgon eller iaf denna veckan. Lite grejer till mig själv samt till mitt lilla projekt :)

Nej nu fick jag lust att göra mig en kopp kaffe sedan skriva lite julkort :) Så har jag det gjort :P Peace!






Allt är stängt idag!

Ska strax göra mig en kopp kaffe! Sen har jag faktikst tänkt att ta och städa lite här hemma. Städa undan allt som ligger här och där samt damsuga och moppa golvet! Kanske iväg också och slänga lite kartonger och en massa reklam! Fast å andra sidan så orkar jag inte hahaha :)

Ska iaf hinna med att göra lite grejer idag. Det är väl stängt överallt nu i Krstad och Sbg eftersom det är RÖD dag. Tur att jag kom på det igår så jag handlade hem lite dricka för ikväll vankas det fest med mina polare :) Skulle ju vilja ha något nytt på mig men affärerna är ju stängda. Jo EKO:- har väll öppet men där kan man inte köpa klänning :/ Men jaja, det blir nog bra :)

Vill sätta på naglar också så tror jag ska hinna med det innan jag drar ikväll :P

Ciao!


Voltaren gel!

God morgon! Hade ni en trevlig Fredagskväll igår??? Själv hade jag det jätte mysigt med vovvarna och massa massa tända ljus! Men var ganska trött framåt 23oo så gick faktiskt och la mig! trode killen skulle komma hem inatt men han hade tydligen sovit hos en polare!

Ja som sagt, igår kväll hade jag så jäkla ont i min hand så letade efter en gasbinda för att ha som stöd, men det funkade inte bra. Letade vidare och vaskade fram Voltaren gel! Det var kallt och skönt på huden men vet i fan om det värkade :/ Har liksom ont när jag gör vissa rörelser. Om jag vrider handen runt liksom så gör det så jävla ont :/




Halloweenmys

Har lite Halloweenmys här hemma med mig själv och djuren ♥




Aj aj aj ont som fan

Tog nyss en värktablett dvs inflamations tablett! Har fått så ont i min hand. I tummen och pekfingret. Sen värker det i hela handen liksom :/

Kan knappt hålla i något och det gör ont bara jag skriver detta inlägg :/ Undrar vad som har hänt! Om det inte blir bättre får jag väl åka till läkaren eller något efter helgen!

AJ AJ AJ


Hemma ikväll!

Jahapp då är man hemma ensam ikväll! Killen stack precis iväg på fest och vi som skulle ha myskväll med Idol tittande, massa godis ätande och bara umgås med varandra men icke da :/

Var även inom Markislagret idag. De har ny ägare och nya öppettider! Det är ju bra men det mesta är det samma med alla sakerna de säljer osv men tror det kommer bli bra där till slut :)

Sitter nu här och har Disney Channel och kollar på skattkamar ön! Har faktikst aldrig sett den men den är mysig :D Sen blir det Idol vid klockan 20oo! Massa godis ska jag också käka :D

Sitter dock och funderar på en sak. Om jag skulle börja med mitt projekt nu ikväll eller om jag väntar till nästa vecka. Känner mig ganska trött dock så struntar nog i det. Måste vara utvilad känner jag om jag ska hålla på med det!

Ciao!


Dimmigt ute :/

God morgon!

Har precis torkat håret efter en lång och skön dusch! Kaffet är på bryggning så medans jag väntar på det tänkte jag att ett inlägg sitter nog fint :) Idag är det en lång jobbadag! Slutar vid 17oo. Så kommer inte vara hemma förrens vid 17:30 ca och killen skulle jobba till klockan 18oo så det blir långa dagar för oss båda. men sådant är livet :/ Bara till att skratta och se glad ut :D

Det är inte mycket mer som händer idag utan jobb och sedan hem och käka typ. Ut med vovven såklart också! Körde förresten killen till jobbet idag! Han tyckte att jag kunde köra för annars hade han kanske cyklat vilse??? :P Det var sådan jäkla tjock dimma ute. Såg kanske 1-2 meter framför mig :/ Så ja jag körde honom. Lika bra så han inte cyklar ner i något dike eller så ;P

Nej nu blir det lite kaffe, sedan fixa mig och vid 09oo beger jag mig mot jobbet! Ikväll blir det nog lite glögg och pepparkakor i min fina glöggkopp (glöggkoppar) jag köpte igår :)

Puss o kram!




Mormor & barnbarn i stan!

Idag- Tisdag jobbade jag mellan 07:30-12:30. Tisdagarna som är dom värsta och jag jobbar bara halva dagen. Så satans gött hahah :D Sen blev det en runda inom Mormor och Morfar på lite mat. Gud så god mat hon gör ♥ Sen stack jag och mormor in till Kristianstad för att möta upp syrran som var nere för en studiebesök med sitt jobb. sen efter klockan 14oo hade de fri tid att gå runt i stan så vi bestämde att träffas där inne och ha en Mormor & barnbarns dag i stan!

Ååååå så mycket fint det var i butikerna nu. Vi gick dock mest inom inredningsbutikerna och guuuud, jag ville ju ha allt haha :P Men köpte med mig lite glöggmuggar, en fin ljusstake man har till jul och sätter adväntsljusen i & 2 st små vita söta ljuslyktor. Mycket nöjd med med köp :) Hade ju dock kunnat handla mycket mer men får spara pengarna! Var även och fikade och mormor bjöd. Tack mormor ♥ 

Sen lämnade jag av mormor i Bma och körde hemåt. stannade även till på Preem och hämtade up lite paket jag beställt och fick förresten även med mig lite saker från syrran som jag köpt från hennes sons jultidningar :) Sen fick jag även riktigt mysiga, snygga tavlor av min älskade syster. Du är guld värd ♥

Kan bara säga att detta var den mysigaste dagen på länge! Jag älskar dig mormor ♥ Jag älskar dej syster ♥ Tack för en trevlig eftermiddag tillsammans!








Tack min älskade syster för de fina kärlekstavlorna ♥




Min ljusstake för att ha adväntsljus i




Mina fina och söta små glöggmuggar! Fick med mig 12 stycken hem


Tjaa!

Tjaa på er!

Hur har er vecka hittils varit??? Min har varit helt okej eller mer än okej :) Bra kan vi säga haha :D I Söndags var jag ju på kalas och sedan var det Måndag igen. Hade PLANERINGSDAg hela dagen då förskolan var stängd för alla barn. Jobbade mellan 08oo-16oo. Förmiddagen bestod av att kolla på en film från Lasse Lindsjö. Sen 1 timmes lunch och sen lite annat fixande. Bl.a Göra iordning inför Halloween och fixa lite papper. Ja, sen var den dagen slut. Vi skullat igenttligen till Markislagret i Bromölla men killen kom hem så sent så det sket sig. Sen säger en polare till mig att de har öppet till 20oo nu om dagarna så vi hade ju hunnit. Men visste vi det?? -Nej! Får ta det en annan dag. Denna veckan kanske???

Tjo :)


RSS 2.0