Afterski.se

Faen vad skoj de vatt uppe i Norge da! Säger bara fööörrrihelvete :) Kan säga att jag hade as skoj där uppe. Jag, Mathilda, Alle och Johan körde fan all in, haha :D Alle fyllde 18 år i Lördags så dår var det ännu mer all in :P Grymma killar som sjöng och spelade på afterskin och fy fan vad kul vi hade :) Det måste vi göra om.

Jag åkte bräda och såklart skulle Alle och Johan också testa på det för första gången typ. Alle klarade sig as bra. Sjukt impad av hans snabblärdhet :) Gick dock lite sämre för Johan, haha! Han trillade mitt i backen och gled på ansikten säkert en 20 meter ner i backen. Sen ovanpå det senare bröt han handleden. Fy fasen vad han hade ont och vad handen bara hängde. Stackaren. Som man säger: det är inte lätt att vara liten :)

Hade ganska coola grannar där vi bodde. Vi sjöng och dansade då det kom in en kille. (jag satt vid stereon och såg han komma in. jag tänkte ju dirrekt att det var för att vi hade så hög musik men nej da) han kom in och sa. Tjejer: det bor 8 killar i lägenheten brevid, kom in vett ja. hahah :D Vilken gubbe! Men dom kunde festa!

Grymma backar att åka i och mycket sol och öl blev det. Ååå vad jag längtar till nästa år då det säkerligen kommer en skidresa till. Dock bara med ungdomar. Inte föräldrar trots att våra föräldrar festar som fasen och har as kul med oss och vi med dom!

Lägger upp bilder på face!
Peace ♥

Skidresa!

Idag åker jag, min familj och några vänner upp till Norge (hemsedal) för att åka skidor/bräda :) Ska bli sååå himmla skoj. Mathilda (min barndomsvän) jobbar där uppe så det ska bli skit kul att träffa henne <3

Är iväg från idag och kommer hem på Söndag igen. Bara några dagar men det ska bli skoj. Skänt att vara ledig från jobbet lite också :) Har nämligen jobbat som fasen nu på senaste, haha :D

Har redan packat. Ska in i duschen nu och sedan vidare in till Sbg och byta till sommardäck på pappas bil. Sen klockan 13oo drar vi. Kommer vara 8 pers som åker i en minibus. Skojsigt att alla åker tillsammans :)

Ni får ha en bra vecka här hemma och hoppas ni får en massa sol. För det kommer vi få :)
Ha de! Peace ♥


Lyxfällan!

Kollade just på ett avsnitt av lyxfällan gällande Christoffer och hans sambo som bor i Bromölla. ( umgicks med stoffe ett tag när jag var liten för han bodde brevid min mormor, haha ) Rätt kul att se ändå, haha :D Som det kan gå!

Har jobbat hela helgen och puuu vad skojjsigt det har varit, haha :D :/ Och är inget ledig för ska iväg nu från Onsdag till Söndag nästa vecka och åka bräda med familjen :) Så blir jobb imorgon och Tisdag!

Fy fasen vilket väder vi haft idag. Helt uuuunderbart :) Soligt och varmt! Hoppas det blir så nästa veckan också!

Puss o kram på er!

Godkväll!

Likaså när jag körde till jobbet imorse vid 06oo tiden snöade det :/ Jäkla förbannade snö! VILL HA VÅR!

Slutade vid 16:45 idag. Hade så mycket att göra. Blir jobb imorgon också. Börjar 06oo.
Nu blir det bad!

Peace ♥

Snöyret!

Igår började det minsann snöa igen, haha :S Sjukt tråkigt ju :/ Började vid sisådär 14oo tiden kan jag tro och sedan när jag slutat jobbet var det snöoväder. Riktigt jäkla stora snöflingor. Jag som vill ha vår nu :D


mitt i veckan uppdatering :)

Shiiiit vad det blåser ute, eller kanske inte lika mycket nu men innan idag har det blåst som bara den :/
Blåste nästan iväg innan, haha :D Gick och hämtade älsklingens cykel innan (eftersom min har blivit snodd. Åter kommer till det senare) och sedan cyklade jag såklart hem :) Men det var inte lätt kan jag säga. Blåste sådan motvind så jag nästan stod still med cykeln :D Helt sinnes!

Dagarna går ruskigt snabbt och det är redan mitten av Mars. Kostigt! Jag stormtrivs på jobbet och har as kul rent ut sagt! Men dock är det ju ganska krävande för kroppen men va fasen. Riktigt goa kollegor och folk som har humor. Driver ganska mycket med folk och det är såååå jäkla kul, haha :D Vissa har varit där jätte länge, andra några år och vissa är sesångare!

Idag har jag gjort en massa, eller ja en massa och massa men ändå. Städat nu på kvällsingen (eftersom jag inte orkade innan) kollat BB, hämtat cykel och gjort lite annat. Älsklingen kommer strax hem och jag lääängtar så mycket efter honom. Inte setts på hela dagen. sa puss och sådär vid 05:30 imorse. Han har haft en Mayafri dag och jag en älsklingsfridag. Jobbigt men kan ändå vara skönt. Längtar efter varandra mer och mera goooss ;)


(Återkommande om min snoddacykel)
Natten mellan Lördag och Söndag blev alltså min cykel snodd :/ Påväg till jobbet ringer baby och undrar vart min cykel är. Inte vet jag sa jag och han fick gå hela vägen. Stackaren! Men iaf. Han skickade sedan vid 07oo tiden och sa att min cykel kanske är påväg till polen eller påväg tillbaka. Jag fattade noll. Jo det var nämligen så att de hade länsat lister på massa olika saker som båtmotorer, bilar och även cyklar kan jag tro. Hade snott en av våran kompis bil och båtvarvets motorer :S Va en snubbe iaf som hade gps i någon motot och kollade såklart upp detta och då fick han fram att hans båtmotor var mitt i ingenstans (ute på havet) påväg till Polen. Hahaha hur sjukt är inte det da! Hoppas jag får tillbaka min cykel. Men grejen den är att jag fattar verkligen inte hur man kan gå in på någon annans tomt och sno saker osv. Helt sinnes ju! :S

Godnatt. Uppdatering i helgen formodligen!
Peace ♥

Twist!

Ge mig!

Fyller dock snart år så varför inte önska sig en Ab doer Twist?? ;P Redo för badsäsongen 2011 :)
Någon som har en sådan här hemma och vet att det ger reultat och funkar bra??? :)


Bad

Har precis städat klart, eller ja för en stund sedan. Sitte nu här med en tallrik glass och jag som skulle sluta käka sådant, haha :D Lycka till med det!

Funderar på vad jag ska göra. Har sååååå sjukt tråkigt :/ Men ska väll ta och lägga mig i ett bad eller något :)


Detta badkaret hade varit coolt att ha :)


Minigris!

Syrran skickade sms till mig igår om att hon har varit och kollat på en minigris :) Otroligt söt sa hon och de tror att de kanske ska skaffa en. Mycket intressant och sjukt kul isåfall.

Kollade lite andra bloggar och där var det någon som också hade minigris i tankarna, haha :D Är det inne med att skaffa en gris som husdjur nu??? :)


Försökte ladda upp en video men funkar inte :( Så får nöja mig med en bild!


3 underbara dagar med sol och värme :)

Fasen vad glad jag blir av detta underbara vädret vi har :) 3dje dagen i rad nu som solen skiner, det är mellan 7-10+ grader och man vill bara vara ute hela tiden!

Har inte haft tid eller ork att sitta och skriva blogg, har väll helt enkelt glömt bort det lite, tihihihi :) Men nu så. Kommer bli dåligt uppdaterat tills jag har min idé som jag vill genomföra, tihihi :) Jobbar ju 6-7 dagar i veckan och är helt slut när jag kommer hem med tanke på att jag går upp vid 04oo vissa dagar och 05oo andra dagar. Men så får det vara om man har jobb som börjar klockan 07oo och trivs på dessutom :)

Igår var vi på kalas. 3års kalas :) Mycket trevligt och mysigt. Var så fint väder så jag tog fram skinnjackan. Ååå vad jag njöt, haha :D

Men idag är jag ledig, skönt! Men kan inte sitta och slöa inte för har en del saker att fixa. Som städning, skriva blogg, tihihi, ringa sbghem osv osv. Sen vill jag nog ta en prommenad också :)

Jobbar senare ikväll förresten, så är bara ledig halvt idag eller vad man ska säga. Ska nämligen på kvällsdagis ikväll! Kommer bli skoj. Längesedan nu det var på kvällen. Miss it! Kommer träffa min underbara vän Louise också. Vi jobbar ihop :)


RSS 2.0