Gott nytt år! Sista inlägget för detta året!

God eftermiddag :)

Idag är det nyårsafton och efter 00:00 slaget är det 2012! Sjukt vad tiden gått snabbt alltså. Fattar inte det, Har hunnit med en del detta året men har ingen tid just nu eller rättare sagt göra npågon årsresume av mitt liv. Inte hänt jätte många spännande saker men en del :)

Har nu städat lägenheten klart fast lite undanplockning återstår när golvet är tort. Sen ska jag ut med Armani en runda opch ikväll blir det lugnt. Vad ska ni själva hitta på ikväll????


GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA. HOPPAS ÅR 2012 BLIR ETT LIKA BRA ÅR SOM DETTA OM INTE ÄNNU BÄTTRE. FÖR MIN DEL KOMMER DET BARA BLI BÄTTRE OCH BÄTTRE MED ÅREN :)




Christmas dogs

God kväll!

Var precis ute och gick en runda med BÅDA HUNDARNA SAMTIDIGT. Det är fan ett under att de funkade, haha :) Har dock aldrig prövat förr med tanke på jag vet hur Honey är när man är ute och går med henne. Men hon har blivit mycket bättre :) Både hon och jag klarade det galant. Hoppas det blir lika bra imorgon :)

Wish me luck!





Tisdag 27 December 2011

Hej hopp :) Har ni sovit gott inatt?? Det har jag fast haft en märklig dröm haha :) Asade mig upp ur sängen runt 08oo i morse. Och var på jobbet runt 09:30. Inte alls mycket att göra så slutade lite tidigare.

Kom hem för en stund sedan och har bara ätit sedan dess och pratat med min älskade syster i telefon. Om en stund ska jag bege mig in till Sbg för ett äreende. Sen hem igen och vänta på min älskling sska sluta jobbet. Sen blir det en sväng inom Sbg igen, haha :) Han ska nämligen kolla på några skor. Sen ska vi väll hem och laga middag.

Något mer roligt än såhär åstadkommer jag inte just nu så jag säger hej då.
Hej då!

Juldagen 2011

Hade ni en mysig dag och kväll tillsammans med era familjeräkt igår??? Jag hade det jätte mysigt. Fina paket och är nöjd med mina egna gåvor :)

Idag är det juldagen och alla ska förmodligen festa. Men inte jag, har feber och känner mig inte bra alls :/ Men va fasen, alla kommer vara nere på Hanöhus ikväll och ska jag vara ärlig så är det fan inte kul där. Visst, man säger att de beror väll på vilka man festar med och jo iof lite gör det de men hanöhus är inget kul ändå. Men skulle jag känt mig frisk så skullat jag drat ner där iaf eftersom det är festdagen idag! :)

Älskling har redan folk här hemma och har redan börjat festa. Så jag får väll stå ut idag och ikväll med att det är folk här och efter 23oo ikväll har de väll gått så dår får jag en lugn stund med vovven :) Blir väll antagligen taxi ikväll då kanske????

Har tänkt länge nu att jag ska fota lite grejer vi fick igår men ärigt talat pallar jag inte det nu! På återseende! Kiss


Julafton 2011

Igår var det julafton! Vi vaknade ganska tidigt och steeg sedan upp och käkade lite frukost. Sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning. Fixade b.la mina naglar, hår och smink.

Vid 11oo ca var vi redan hos älsklings föräldrar. där käkade vi god mat och kollade sedan på Kalle-ankas jul klockan 15oo. Tradition ju :) Sen var det dags för julklappsöppning :) Shit vad med saker jag och älskling fick tillsammans men även jag fick en del bra separata grejer. Alltså det är ju till oss båda men mest till mig eller vad man ska säga haha :D
Jag fick bl.a en servis, löpare, kaffetermos, presentkort, pengar, godis, ljusstakar och en del prydnadssaker :) Tackar så mycket. Vi fick även bestick, tomte och en massa annat tillsammans :) Riktigt bra julafton.

Sen vid ca 18oo drog vi till min släkt och firade julafton. Där var det mat när vi kom, vi käkade tårta, lussebullar och en massa annat.

Sen var det julklappslöppning där också. Fick pengar, presentkort, örngott och en klocka. Hade även julklappsleken då vi fick med oss en film och en tårtspade (som vi för övrigt inte hade innan). Riktigt fint :)

Runt midnatt drog vi oss hemåt och bar in alla de 1000 grejer vi fått :P  Fick förresten även en mini-laptop av min älskling ♥ Tack älskling, du är bäst! (Sitter för övrigt på laptopen nu och bloggar. Får inte det trådlösa nätet att fungera så får sitta med kabel :/)

Lägger ut bilder på lite annat under dagen




Mina älsklingar


God natt

Idag är det Lilljulafton. Jag har jobbet några timmar idag. Varit inne med älsklingen i Krstad och fixat de sista julklapparna. Även slagit in dom fint och fixat lite här hemma.

Har precis bryggt mig en kopp kaffe och kollat klart på Narnia som gick innan på sjuan. Nu är det "Lord of the rings". Ska nog kolla på den lite innan jag sätter igång och städar eller något. Fast kollar klockan nu. Städa såhär sent??? Hmmmm, får se hur det blir med det haha :D

Imorgon är det julafton så jag har lite att fixa ikväll innan morgondagen kommer :)

GOD NATT!


en jul avklarad

Igår (Torsdag) for jag upp till syrran för att fira jul med henne, hennes son och Daniel. Mamma, pappa, mormor och morfar var redan där när vi kom. Jag slutade runt 14oo tiden. Innan vi kom upp var klockan runt 16:30.

Vi år jätte god kalkon som min syster hade stått och lagat med en massa annat tillbehör. Sen blev det gröt och även julklappsutdelning.

Tack min underbara syster för julklappen. Ska tänka på dej när jag väl kommer använda det. Tack ♥ Dock mådde inte Carl jätte bra så han låg och sov hema kvällen. Vid 21oo tiden när vi tänkt åka vaknade han och var dötstrött men skulle ändå öppna sina julklappar haha :D Men vi stannade iaf till 22oo innan vi drog oss hemmåt.

Tog lite bilder under kvällen:












Lite förberedelser inför den kommande dagen och julafton


God kväll!


Kom hem lite tidigare än väntat idag och det gjorde mycket kan jag säga. Har varit en lugn och rolig dag på jobbet. Bjöds på massa filka, fick julklappar, blomma osv. Härligt med julen :)

Ikväll har jag tillbringat min tid till att umgås med min vovve, slagit in lite julklappar och lagat mat.Enbart gjort det som fallit mig in. Maten blev väll sådär men gick ner. Har även varit ute med Armani en runda (och fy fan vad kallt det var) och sedan suttit en ganska bra stund nu framför datan och grejet och kikat lite på olika hemsidor. Åååå fan vad jag längtar.......tills jag har pengar :P Vill ju ha allt, haha :D

Min underbara kille har beställt en ny dator till mig i julklapp så vi ska av och hämta ut den sen, om han inte redan gjort det :) Fast ska absolut inte användas eller ens titta på före julafton. Strikta order från honom, tiihihi ;P ♥

Imorgon ska jag hämta upp brorsan och hans tjej efter jag slutat jobbet och sedan köra upp mot syrran i Växjö. Ska nämligen fira jul där uppe. Hon jobbar julafton och mellandagarna så det var enda tillfället att träffas nu innan års skiftet ♥ Så jag ska alldeless strax ta och tappa upp ett bad, lägga fram kläder för imorgon och enbart lägga fram lite andra saker så jag inte glömer ta med mig det imorgon när jag kör till jobbet! Sen behöver jag fixa en liten paket till tills imorgon. Hmm....kanske får av på lunchen och fixa något????


Nu säger jag God Natt. GOD NATT!


BTW....

Hade en sådan jävla äcklig dröm inatt. Låg nästan och grät när jag vaknade. Kände redigt hur jävla dåligt jag mådde. Det var en grej på jobbet och alla var sura och sedan dog det folk osv. Usch fy fan vilken hemsk dröm.....

Jobb till 17oo idag!


Onsdag 21 december 2011

Jag sitter här och gäspar och kollar på klockan. Usch vad tidigt den är, haha :P Och sedan ser jag att det redan är den 21 December. Helt otroligt.

Om bara 3 dagar (på Lördag) är det Julafton! Undra om man får några paket?? Tycker tomten att man varit snäll i år??? :P

Men nog om det, nu håller jag på att brygga mig en kopp kaffe och ska sedan titta på nyhetsmorgon en stund sedan bege mig till jobbet!

Peace ♥


19 December

God morgon!

Har ni sovit gott?? Det har absolut inte JAG! Armani den jäveln har fan pipit hela jävla natten. Honey löper ju nu så han är helt omöjlig.

Ska på hundkurs ikväll med Armani. Undra hur det ska gå. Ifall jag får någon kontakt med honom :/ Inte för att jag tror det.

Igår eftermiddag drog vi till Bma en runda och käkade hos morsan och farsan. Käkade god stek. Mums. Sen var vi ute med Armani en runda och sedan blev det kaffe och noblesse till efterrätt. Gott var det efter den blåsiga och kalla rundan :)

Strax ska jag kolla på julkalendern. För övrigt är den lucka nu 19 man ska öppna. Fan vad tiden går snabbt. Helt jävla sjukt. Om dryga 5 dagar är det julafton och snart är det nytt år också! Kan inte fatta det.

Sen ska jag göra mig iordning för att sedan åka till jobbet!

Peace ♥


KalleAnka julgran

Då har vi köpt och klätt vår julgran för i år :) Klart att vi skulle ha en gran sa jag till min älskling.
Armani har än så länge inte pissat på den, haha :P Ligger väll en pöl under granen imorgon efter jobbet! Blev en riktig kalle-Anka julgran :)
























December månad

Oj Oj oj vilken bloggtorka jag haft haha :) Har haft massa annat för mig + att jag verkligen har haft bloggtorka. Har med andra ord inte orkat skriva.

Vecka 49!
Som sagt, jag har haft fullt upp i mitt liv sedan jag skrev sist.
Den 5 Dec hade vi julfest med jobbet, mycket mysigt. Hade även julklappaleken som resulterade i att jag fick med mig 3 stycken fina små julklappar hem :) Vi käkade julmat också.

Sen den 6 Dec hade vi blombindning på jobbet. En person (behöver inte nämna persoonens namn) kom dit och visade oss hur vi gör snygga kransar osv. Vi fick göra en amaryllis dekoration. Hon hade långa amaryllis där hon visade hur vi skulle smycka det. Väldigt enkelt. Några apelsinskivor, lite kulor och lite gran så var denna underbara blomma helt otroligt fin. Gjorde även en dörrkrans. Jag hara gjort den helt själv och jag är så jävla nöjd :D Hahaha :)


















Min fina amaryllis med dekoration :)








Min fina dörrjulkrans :)


Vecka 50!
Sen var det en massa jobb resten av veckan. Alltid lika roligt :) Och jag har även börjat på lydnadskurs 1 med min lilla gosse. Åååå vad han har blivit stpr nu. Började i Måndags (12 Dec) och varar ända fram till 23 Januari. Det var myclet roligt. Men Armani kan det nädvändigaste men att träna lite extra osv skadar aldrig.

I Tisdags 13 Dec då det även var Lucia slutade jag runt middag och sedan körde jag hem till farsan. Han skulle nämligen med mig upp till Olofström och fixa min bil. Tack pappa. En jävla väntan men vi fick väll skylla oss skälva då vi bara körde med en bil. Tog ca 3 timmar. Satt där i verkstaden och inte gjorde ett skit!

Nu i Onsdags jobbade jag länge. Till klockan 17oo faktiskt. Vid halv 6, en halvtimme senare hade vi ordnat julfest på humlecenen för alla barn och föräldrar. Det blev lyckat och det uppenbarade verkligen sig att jag är omtyckt på jobbet. De små pluttarna springer fram till en och kramar och skriker mitt namn typ. Fan vad jag ÄLSKAR mitt jobb! Helt jävla underbart. Under kvällen fick vi även julklapp som föräldrarna hade lagt hop till oss fröknar. Blev ett presentkort på choklad-provning. Muuums säger jag bara. Vilken underbar julklapp :) Tackar vi för!

Var hemma runt 20oo. Pappa hade haft Armani hela dagen eftersom jag var borta hela dagen. Hämtade dock lillen hemma hos mormor och morfar. Pappa skulle iväg på kvällen så han hade lämnat honom där :)

Igår var det den 15 December och då fick jag en helt underbar julklapp. Ja i förtid då. Tack älskling!
♥ Du är bäst!

Idag har jag stängning på jobbet. Så jag kommer bli kvar sist med några små. Jobbar som det ser ut nu till 17:30 men allt kan ändras, till det positiva då :) Ja sen är det helt och jag ska bara ta det lugnt och njuta av att det är helg. Kanske lite julklapps inhandling kan behövas :)

Nej nu orkar jag inte skriva mer. Fan skrivit en hel jävla uppsats haha :) Men som sagt, bloggar man inte så ofta får man ta några veckor på ett inlägg :P

Peace ♥


Tisdag den 6 December 2011

God morgon!

Har ni sovit gott inatt???? Själv har jag sovit gott och var så fruktansvärt trött imorse. Pj fick dra mig upp ur sängen haha :P Körde honom till jobbet idag eftersom det är halt som fan ute och vill inte han ska cykla då.

Det är redan Tisdag igen och jag jobbar bara några timmar idag och sedan ska jag fixa med lite här hemma tänkte jag. Ta en nap kanske, slå in lite klappar och fixa med lite visningar osv. Behövs städas här hemma också :/

Igår hade vi Personalmöte/Julfest med jobbet. Fast det blev dock mest julfest :P Vi käkade massa god julmat, drack julmust, käkade tårta och hade julklappslekar :) Det var kul. Men var ganska slut när klockan började ticka mot 21:30! Sen fick jag köra lugnt hem för det var halt som satan. När jag skulle till jobbet igårkväll var det skit halt då också. Sladdade med bilen :/ Usch hatar sådant! Så alla som kör ute nu i denna tiden, ta det fan lugnt när ni kör! DET ÄR HALT!

Usch vad trött jag är. Orkar knappt ha ögonen öppna haha :/ Sitter dock nu med mitt kaffe och kollar på julkalendern avsnitt 6! Tycker ni julkalendern är bra i år??? Den bästa julkalendern som någonsin varit är "Mysteriet på greveholm" DEn var år -96 och då var jag bara 7 år men kommer ihåg den som om jag kollade på den igår liksom. Nu i efterhand har jag ju kollat på alla avsnitten. Köpte dvdn förra året faktikst! Tycker fan den är lika bra som då och jag blir lika rädd/exalterad över den. " men sluta smacka. Vadå jag smacka inte?? du smackar ju på en lussbulle" Hahahaha fan det är det bästa :P
Jag menar, det är 15 årssedan denna julkalandern gjordes och är fan den bästa någonsin :) De borde fan ha den igen som julkalender!

Jaja, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra mig iordning inför dagen!
Hej




Jävla ont

Igår kväll satt jag en del vid datan och fixade saker. Bl.a  skulle jag hitta en ny design. Hittade men funkade fan inte :/ Men för att komma i lite julstämning här i bloggen fixade jag iaf fallande snö :) Det får duga så länge :P Nu ska jag leta vidare för vill verkligen ha en ny design!

PS: Jag har så jävla ont i min rygg. Måste sovit as dåligt. Kan kanppt röra mig. Undra hur det ska gå på jobbet imorgon :S


Lördagkväll den 3/12-2011

Har suttit framför datorn ett tag nu. Har kollat lite på hus och en massa inredning samt kollat efter en ny och snygg design här till bloggen. Hittade en jätte fin design som var mycket julstämning i men funkade ju fan inte. Måste nog skaffa mig en ny dator + lite skriv-program. Ahhh, blir så arg när det inte funkar :@ Fast å andra sidan är jag inte så jäkla arg, hahahah :)

Tänkte på en sak innan ikväll när jag var ute och gick med vovven. Sen jag skaffade lillkillen har jag blivit mindre stressad. Konstigt nog. Men det där med att ta sig tid till allt man vill göra. Jag tar mig tid att ut och gå med vovven, tar mig tid att vara konsult, tar mig tid att drick en kopp kaffe innan jag drar till jobbet osv. Tycker med andra ord att jag har blivit mycket bättre på att prioritera saker också. Kan det bero på att man blivit äldre osv???? Fast klokare på vissa områden vet i fan om jag blivit :P

Just nu liggerr lillen och sover i sängen här brevid mig! Han är så söt ♥

På tal om en massa annat. Har ju storstädat i lägenheten idag samt satt upp en "tavelhylla" ovanför sängen och satt dit 3 stycken snygga tavlor jag fick av min älskade syster för ett bra tag sedan! Fan vad snyggt det blev. Är så sjukt nöjd :) Hahha, att man kan vara så glad och nöjd av lite omändringar och uppsättningar här i livet! :)

Har även varit hos svärmor en stund ikväll och fikat och varit ute med vovvarna en sväng i Hällevik. Sedan for jag även upp till Preem då jag hämtade ut hennes paket som kommit från "LIVING AND ROOM" Fan säger jag bara, vilka jävla snygga grejer alltså. Tur man är konsult åt företaget ;)

Nej nu ska jag släppa ut vovvarna och sedan gå och umgås med Mr pj ;P

Ha de bra! Se you soon!


Tavlorna jag satt upp på tavelramen inne i sovrummet


Underbara helg!

Precis vad det är, underbara helg :) Än så länge har det varit en bra helg! I Fredags (igår) hade jag stägning på jobbet. Drog mig sedan hemåt i det taskiga, blöta vädret.

Väl hemma väntade MR Pj och vi bara åt gott och hade mys framför tvn. Tror vi kollade på 2-3 filmer vi hyrde på preem under kvällen.

Idag (Lördag) har vi varit på EKO:- en runda och julhandlat lite, käkat en bit mat på Lasses och var även inom Hemma-butiken i Sbg!

Efter vi kom hem började vi städa. Har gått ett antal timmar sedan vi kom hem och vi är klara. Ikväll ska vi också ha en Pojk-flickvän kväll tillsamman. Sjukt länge sedan bara vi 2 var en hel helg haha :) ÄNTLIGEN!

Imorgon (Söndag) ska vi hem till Mr PJs föräldrar och käka och sedan vet jag inte vad som står på shemat men blir antagligen lugnt imorgon också!

Vad ska ni själva hitta/hittat på i helgen????

Ciao!


LIving and room- REA REA REA REA REA REA REA REA

Hörr upp alla mode och inrednings intresserade. Living and room har REA från och med den 1 December, alltså har den redan börjat. Fynda till 30-40-50% billigare än ordinarie pris.

Då jag är konsult åt Living and room så ber jag er kontakta mig angående ordrar, leverans osv. Jag sköter allt detta då jag är i din konsult (blivande konsult åt just dej)

Att ha en visning i December nyttjar både dig som värdinna, dina personer som kommer hem till dig (ju fler personer på en visning dessto mer gynnar det värdinnan) och mig som konsult. Värdinnan får grejer till halva priset, personerna som värdinnan bjudit hem har REAn att vaska i och jag som konsult tjänar på det genom att komma ut och ha fler visningar och då skapar jag en större kundkrets!

Alltså det är REA på utvalda produkter. Kontakta gärna mig och om du är intresserad av att se vad REAns utbud är, ha en visning eller beställa något!

Så skynda dig, först till kvarn :P

Dessa ursnygga ljusstakarna beställde killen hem till oss (från mig som konsult då) Fy fan vad jag är nöjd med dom. "Crazy ljusstakar i aluminium grå. Höjd 40 cm resp 30 cm. Set om 2 stycken för priset till 699:-" Går även att beställa bara en ljusstake om man vill men man tjänar på som person/värdinna att köpa set om 2 stycken!










Uppdate pågång igen!

Nu tänkte jag uppdatera bloggen lite. Har varken haft ork, tid eller något annat haha :D Haft fullt upp med andra ord :P Var mer än 1 vecka sedan jag uppdaterade bloggen. Det är ganska ovanligt för att vara mig men har så mycket annat nu att göra så det står mig upp i halsen. Nej inte riktigt så mycket men ändå!

Förra Onsdagen hade jag min första visning och det gick skit bra. Sen jobbade jag till Torsdagen sen var det mys med min syrra på helgen där. Nästa visning var på Söndagen (förra veckan) och det gick ännu bättre :) Jag tycker verkligen det är skit kul. Kommer absolut fortsätta med detta hela nästa år eller iaf till sommaren.

Denna veckan hade jag visning i Tisdags och det gick också bra! Sen har jag bara jobbat och sådant och umgåts med killen såklart.

Igår var det den 1 December och ingen snö :/ Kom ihåg ett år då jag och några polare drog upp till Ullared den 1 Decemeber och det började snöa. Det hade inte kommit någon snö alls under sesongen men just den dagen vi skulle köra kom den första snön.

Idag har jag stägning på jobbet så börjar lite senare. Börjar vid 12oo någon gång! Fan vilken lyx jag har haha :P Vaknade nu vid 08:30. Riktigt skönt att få sova ut för en gångs skull haha :P

Nu innan jag ska till jobbet ska jag nog ta och plocka undan här hemma lite, starta en tvätt kanske och bara njuta av att det är helg igen. Efter klockan 18oo ikväll kan jag ta helg. Inte illa det! Gillar läget. Tycker ändå om att ha dessa stägningar på jobbet då jag får lite extra sovmorgon och ganska mycket tid där över till att göra lite annat :)

Under de dagarna jag inte bloggat har det även varit julklappsinköp och lite annat till mig själv. Dvs en pippitröja, One Piece, Maria Montazamis bok och en del annat! :)








RSS 2.0