Lördageftermiddag


Härlig kväll igår!

Började med att jag gick på visning vid 5 tiden. Jätte fin. Kl 7 halv 8 kom Anna hem och jag ringde killen om lägenheten. Och såklart fick vi den :D Jaaaaaaaaa fatta vad glada och stissiga vi var igår alltså. Helt sjukt. Nu är lägenhet fixad, intervju på Måndag för min del. Nu ska vi bo här. Det är såååå sjukt najs :D
Tack morsan och farsan för ni har hjälpt till med pengar osv. Hade aldrig varit där jag varit idag om ni inte hjälpt mig. Älskar er ♥

  

 



Igårkväll var det fest :P
Nu är det eftermiddag och jag sitter på golvet och bloggar nu hemma hos Izabella och companiet :P
Igår var det utgång nere i stan. Var först hemma hos Tobbe och gänget och förfestade och sedan med T-banan ner till stan och in på Nicole & sun. Dansade och drack öl :) Sen vidare till stället brevid och likaså dansa och dricka ÖL. Tack tobbe för du bjöd mig :) När vi skulle gå därifrån råkade jag nog ta fel skinnjacka så jag gick upp med fel jacka sen ner och byta jacka när jag upptäckte det ;) Hahaha! Sen vidare ner till Akkebrygge och vidare med taxi hem med Tobbe och Sofia till deras Kollektiv :) Deckade stenhårt :)
Hahaha fan vad jag skrapade mig igår, tydligen :P Aj aj aj :D
Fest ikv igen? -Ja hahaha :)

Puss jag älskar er ♥


Samsung boost



ÅÅÅÅ vad jag vill ha denna kameran. Så gryyyym :P
Checka läget vett ja :)

http://www.samsung.com/no/current/campaign/boost/site/index.html?cid=no_viral_boost_40001#/showroom/



Hur det blir ikv vet jag inte ännu. Men fick sms från Tobbe om att de skulle festa och att vi kunde komma med om vi ville. Hahaha, Mamma payar ;) Dock visste han inte redigt vart vi skulle ut sen. Skulle iaf vara förfest hos dom innan vi skulle dra ut. Hoppas vi bara drar till ngn bar/restaurang för annars kommer jag/vi inte in. Brukar vara 23 års gräns på "disco" ställen här i detta landet. Illa :/ Hahaha!

Izabella kommer snart på besök och även Mattias kommer väll hem snart. Sen kommer anna vid halv 8 och då får jag berätta om lägenheten jag var och kollade på :) Hopes she like it. Och hoppas vi kanske kan komma en gång till och kolla läget. Var ganska litet men va fan.
Det är iaf tak över huvudet :)

Puss o Kram. Saknar er där hemmam Mamma pappa brorsan syrran and the family, mina polare och såklart min älskade katt Sindra :)

Puuuuuuuuuuuuuuus :)


Jeeeeeej


Godeftermiddag mina vänner!

Nu klockan 17oo ska jag på visning. Alldeless själv. Hahha :) Men Anna jobbar så jag får sköta den biten själv :) Hoppas vi får den. Det är dock 1 person till som ska kolla på den idag sa han som har lägenheten. Hoppas hon inte vill ha den ;) Hoppas hoppas hoppas. Nej nu måste jag dra, för vet inte redigt vart det ligger :/ Wish me luck!

Puss o Kram ♥


Visningar på G


Godmorgon!


Idag och imorgon och äventuellt Söndag och Måndag har vi visningar att gå på. Var på en visning igår och ja, jag gillade lägenheten men kan hålla med om att den var lite trång. Men här kan man inte vara kräsen. Vi måste ju ha ett boende tills den 1 Nov och vi har inget ännu :S

Idag ska jag dra ut på stan igen. Fika och fixa lite saker. Även handla och gå på visninga vid halv 6 lr vad det var :) Hahaha, Maya har koll som vanligt. NOT! :)

Vi sov ganska länge idag. Jag och Anna ställde klockan på 9 imorse, att vi skulle gå upp då så vi han med end el saker idag men vi somnade om igen och blev att vi sov till halv 12 :) Skönt, men nu får jag städa själv, handla mat osv eftersom hon sticker till jobbet. Men det ordnar jag :)

Hur har ni det annars i Sverige? Kallt? Snö ännu? Regnar det? Har ni börjar med vinterjacka?
-I detta landet har det börjar bli riktigt j*vla kallt och jag har ingen vinterjacka :/ Men ska väll hem snart ändå till Sverige, om vi får lägenhet så måste vi ju inhandla lite saker + att jag måste köpa en vinterjacka :D

Nej nu ska jag göra mig irdning. Ska nämligen med ANna en runda till jobbet :) Se ya
Fest ikv? :P

Miss you and you and you and you anf you. Everyone! ♥

Rock the town today again!


Tack för igårkväll killar och tjejer. Det var skoj. Tack framförallt Marcus :)

Snart ska jag ut på stan och röja ;), Hahah nej skojade. Ska ut på stan och göra ärrenden.
Ja jag vet, idag igen :) Men det är bara så. Man måste fixa och trixa med saker om man ska komma ngnstans här i livet :)

Lyssnar nu på Sexy chick nu på MTV medans jag vänta på Anna panna att hon ska bli klar :)

Puss, ni får ha en mysig Torsdag. Det ska jag ha iaf. Massa fika och ärrenden på stan.
Saknar er där hemma <3


The Brocker!


Godkväll!
Var bara tvungen att skriva ett litet blogginlägg innan en polare kommer till mig.

Ska strax iväg med en polare som kom upp till Oslo igår. Ska möta upp Tobbe på "The Brocker" där han jobbar som kock och även Marcus som jobbar som bartender :) Sen efter en stund med dom på Majorstuen så drar jag vidare till Grunnelokke till min kära Anna panna.
Hon slutar nämligen jobba vid halv 12 :)

Puss o Kram alla fina vänner. Jag älskar er ♥


Overcome


Ännu en fin låt av Jordin Sparks
Lyssna och njut!


Min pärla



Sindra min katt. Hon är verkligen min pärla. Jag saknar henne något så otroligt mycket. Att hon kryper upp hos en, gosar med en. busar allt. Jag älskar dej Sindra. Du är mitt allt. Längtar tills jag kommer hem igen och kan ta upp dej i famnen och mysa med dej ♥


Min älskade Sindra dagen jag fick hem henne ♥


Godeftermiddag


Godeftermiddag och jag är trött som bara den. Har varit ute på stan idag och sprungit rundor. Lagat mat, tittat boende osv. Det är krävande, Mer än vad man tror alltså.

Ikv vet jag inte vad som händer. Kanske äta taco med Izabella och gänget lr till "the brocker" där marcus och tobbe jobbar. Hälsa på dom lite :) Annars ska jag bara möta upp Anna från jobbet vid halv 12. Sen hem och typ sova lr ngt. Sen är det ny dag imorgon och det innebär
"ny dag, nya utmaningar" :) Me like!

Just nu skriver jag blogg och tittar på MTV- my supeer sweet 16. Hahaha det är bara för roligt alltså. Sååååå bortskämda. Fast dock är ju jag också det nu när jag bor en bit från morsan och farsan. Men det är jag värd tycker jag. De som också ville jag skulle dra hit.
Jag älskar er mina föräldrar ♥

Puss o Kram. Älskar mina vänner. Saknar er som bara den ♥


091028


Godmorgon mina solstrålar!
Har ni sovit gott inattes?
Utanför fönstret är det -1 grad och sol :) Härligt väder som tusan.

Jag är redan uppe, som vanligt :D Anna sover fortfarande trots att jag väckt henne 2 ggr :O Men hon vaknar väll ngn gång men då kanske inte jag är här. Har lite saker på listan idag som ska göras och fixas med :)

Hoppas att det går bättre idag med vårt lägenhetssökande. Lite jobbigt att Anna sover då vi gärna ska bestämma tillsammans vilken vi ska ta och ringa på. Men det löser väll sig tills Fredag hoppas jag :D

Har nyss duschat och tvättat håret. Ska gå och platta håret snart och använda den berömda och mest älskade hår produkten "Volume Master"! Den är helt magisk alltså. Har haft den nu ett tag, sen i April tror jag men den är bara bäst alltså!

Puss o Kram alla fina!
Saknar er mina vänner ♥


:)
Älskar staden!


Godingar



Tänkte dra och möta Anna nu. Hoppas jag inte blir dödad lr rånad lr ngt sådant :P
wish me luck :D




Jordin Sparks


Så fin :) Lyssna och njut!


Count to three


Take a breath, take it deep. Calm yourself, he says to me If you play, you play for keeps. Take a gun, and count to three. I’m sweating now, moving slow. No time to think, my turn to go

And you can see my heart beating. You can see it through my chest. And I’m terrified
but I’m not leaving. Know that I must must pass this test So just pull the trigger

Say a prayer to yourself. He says close your eyes. Sometimes it helps
And then I get a scary thought. That he’s here means he’s never lost


I miss...


Tittar på High School Musical 1. Så sjukt bra. Så helt....minnes uppväckande! Shit vad jag saknar alltså. Men har jag gjort några månader nu. Får mig att tänka på det som var och har varit.
Tror inte jag har ngt mer att skriva!

Puss o kram....


091027


Godmorgon alla morgon pigga :)
Har ni sovit gott? Haft drömmar inattes?
Nu är det noll grader och sol utanför fönstret. Kallt?

Jag har iaf haft en massa drömmar. Inte läskiga utan att jag och Anna åkte vattenskidor och att jag var helgrym på det där :P Jag svängde och hade mig, åkte på ett ben, ja ni fattar :)
AS gryt ju :D

Jag vaknade precis, Anna ligger och sover som vanligt. Jag ringde precis om en lägenhet men ingen som svarade. Hon kanske sover. Får pröva lite senare. Vi måste bara ha den.
As fin på 90m2. Så stor plats till 3 personer.

Annars idag ska vi till skatteetaten och lämna papper, till Proffice, kolla lägenhet förhoppningsvis, handla mat och ja, typ söka jobb :D. Vi har en del på listan som ska fixas idag :D

Sedan vi kom hit i Sönags har vi bott hos en kille som vi inte ens vet hur ser ut lr ngt. Det är nämligen Izabellas granne. Han är bortrest så vi fick låna lägenheten tills på Fredag då han kommer hem från Barcelona! Så vi måste bara hitta ngt eget nu innan Fredag, annars vet jag inte vad som händer :O Sova ute på gatan? Hahah nej men Izabella sa att vi kanske kunde sova hos dom typ 1-2 nätter för om vi får lägenheten så är det från den 1 November.
Det sla bli kuuuuuuuuuuuuul!

Igår slappade vi hela dagen. Drog ut på stan typ vid 7 lr ngt. Drog bort till Noarks ark med trikken men nej, vi skulle inte provjobba. De hade redan tillsatt nya folk :@. Fatta jag blev ledsen och arg! Men bara till att kämpa vidare som morsan sa :D Det var också fullt hus igår vid 10 tiden hos oss. Det bara dröslade in tjejer :P Haha nej. men Izabellas polare kom också in till oss. Mkt trevligt. Säger bara, f*n vad världen är liten alltså. Helt sjukt, Men j*vligt roligt :)

Nej nu ska jag väcka Anna panna och sedan käka frukost.
Vi höres senare i veckan!

Pusshej. Saknar er där hemma


:)


Feeeeeeeeeest igår


Godeftermiddag/kväll!

igår var det fest hemma hos polare. Jag drog dit vid halv 9 tiden för jag hade så mkt annat att ordna under kvällens gång :) Tänkte först att jag inte skulle dricka med tanke på att jag skulle upp dagen efter (idag) redan kl 7. Skulle hinna packa, äta, skriva ut saker osv :) Men jo, dricka blev det och slutade med att jag var hemma kl 3 inattes. Sovit 3 timmar :D Anna sover sig genom resan och jag sitter vida datan :) Just nu står vi stilla i Gbg och väntar in tiden för vi är lite tidiga i schemat. Chaffisen gör som en daure :P Hahahha!

Såklart blev det livat igår som det alltid blir när mina vänner är i farten :P Hahah!
Lägger upp lite bilder :P

   
   
   

Hahahah :)
Älskar er ♥


Väldigt frustrerande

Godmorgon solstrålar!
Regnar det utanför ert förnster också?

Väldigt j*vla irriterande. jaha, vart ska vi nu bo da hade du tänkt? Du hade heller inte tänkt att kolla av med din sambo lite oftare om vem som gör lägenheten Utleid? Så sjukt dålig stil. Att skicka nu på morgonen och säga det och vi skulle komma och titta på Måndag.
F*n vad arg jag är :@

Jaha, då är det bara till för mig och Anna att sätta oss ner och ringa idag igen efter lägenhet. Vi som helldre hade kunnat dra till Krstad och shoppat intför resan. När ska jag nu ha tid att köpa alla de grejerna jag behöver innan Söndagförmiddag? Aldrig!

Men nog om det med ett försök med ett leénde på läpparna :D

Igår var jag iaf hemme hos Bullen och där var det fest :) Alla möjliga folk. Det var mkt trevligt. Jag drack inte för jag skulle vara taxi till och från Krstad. De ringde vid halv 1 tiden och ville hem redan då för vissa personer mådde inte så bra ;) Hahah stackare :P Hemfärden var mkt rolig och trevlig. Det måste vi göra om då jag är hemma :) Tack för de goda råden du gav mig igår och fixade och trixade Isabella och verkligen tack för att du ringde din granne som var iväg om att jag och Anna kunde låna hans lägenhet hela nästa vecka. Skit snällt.
Du räddade min situation. Du är en ängel (A)

Ikv ska jag hämta folk från Sbg vid 5 och åka direkt hem till oss för morsan ska tydligen ha middag ikv och lite så. Markus föräldrar includerat. Det vet du inte om Markus? :P Får väll säga det sen. Fatta om att du kommer bli snopen :D

Sen lite senare ikv blir det nog fest med mina bästa polare ♥. Sista gången jag festar i Sverige nu på ett tag. Men jag kommer ju såklart hem imellan åt. Hoppas jag :O :)

Nej nu ska jag gå och tvätta av mig sminket, jag vet äckligt och kli i ögonen men jag orkade bara inte inattes även ifall jag inte var så trött när jag la mig men nej, jag orkade bara helt enkelt inte. Sen ta på mig lite kläder och gå ut i typ 5 min och sedan skicka sms till Anna panna igen om att hon absolut måste ringa lr messa mig så fort hon vaknat. Och förresten min mobil har cepat hela tiden med sms sen vi var utomlands. Går inte att skicka ut sms direkt liksom. Utan kommer upp på mobilskärmen att meddelande inte levererats. Jäkla skit telefon, lr är det kanske telenors fel? Hahah shit the same :D

Ni får ha det så bra. Kommer väll blogga någon gång mer under dagen/kvällen. Puss o Kram. JAG ÄLSKAR ER MINA VÄNNER ♥

Bjuder på denna bilden på mig och Malin. Malin var dock inte med i Krstad igår men tog denna för var ett tag senda jag träffade henne och jag saknar henne :)


Peace


Idolkväll


Godkväll mina bästa :D


Har precis gjort vid mitt hår. Ska bara spraya det och fixa till det sista. Klä på mig ngt fint och sen sticka hem till bullen där det är fest. Senare inatt ska jag även hämta mina polare som varit på fest. Jag behöver pengar som vanligt och de behöver sjuts som vanligt :P Hahaha :D
Maya fixar och trixar med sina vänner :)

Blir ingen outfit bild ikv med tanke på att jag fått det där j*vla förbannade munsåret igen :@
F*n synd om mig!

Tittar Idol nu också och Erik är verkligen skit bra, hans röst är ju helt magisk typ :D Fast finns ju fler i Idol som har skit bra röst. Men fastnade särskilt för Eriks röst.

Nej nu ska jag dra. Ha en fortsatt fin Fredagskväll! Pusshej, älskar mina vänner ♥


My heart beating. You can see it througt my chest.

Ohhhh yes!

Take a breath and take it deep.

Just de, gör det för det ska jag göra denna gången då jag ska iväg snart igen.
Åker nämligen på Söndag.
Ringde även en snubbe idag om boende och det visade sig att han skulle göra en trixi dixi för enbart mig så jag kan kolla före alla andra :) Så hoppas på det bästa nu att morsan och farsan går med på att låna mig pengar så jag kan få ordning på mitt liv lite nu :)

Jag skrev ju innan att jag och Anna hade en hel del för oss idag och vi har gjort allt vi skullat göra. Förutom att vi ska boka buss och hotel ikv till oss så vi har ngnstans att sova.
Hade ju varit rätt bra kanske? ;)
För vi fick inte plats hos Marcus och hans snubbe han bodde med. Men nu har vi eget boende så det löste sig iaf. Jag är så j*vla glad nu, men ändå lite stressad över allting. Framförallt hur det ska lösa sig med pengar :S


Lägger ut lite bilder på våran Hybel. Hoppas nu verkligen att den blir vår. Men det ska inte vara några problem ;)

   
;)

Ikv vet jag faktikst inte vad som händer. Ska väll vara hemma och ta det lite lung först. Boka hotel, buss och snacka med morsan och farsan. När jag är klar med det ska jag nog en sväng till Bullen där gänget väntar.
Snart ska jag även äta. Kycklingfilé, ris och tzatziki. Mums! :P

Jag längtar så fruktansvärt mkt tillbaka. Fast dock inte till den långa bussresan. Lite seg faktiskt, men jag är så j*vla glad också och jag är bara så helt förälskad.

Tjohej i kvällens bris ;) Ha en skön fredagskväll. Hahaha socker killen!


091023


Solen skiner idag? -nej det är mulet!

Idag är det Fredag och jag måste ordna lite saker. Ner till ams och avboka en sak, sitta med Anna på nätet och leta upp saker som kan vara nödvändiga, ringa till en snubbe, dra på kalas?, snacka en hel del med morsan och farsan :) Hoppas de går med på att låna mig pengar. Annars vet jag inte vad jag gör. Då kommer jag ingenstans med det jag vill görga :/

Fan vad jag är förälskad alltså. Den staden är helt underbar. Hahaha! Sweet dude :P

Nej nu ska jag göra mig iordning. Fixa håret, ta på mig kläder och sminka mig.
Sen ska jag ringa Anna :)


Puss o Kram, my friends ♥


Är det verkligen så?




I taket lyser sjärnorna! Är det verkligen så?


That´s what friends are for


Godnatt säger jag och klockan är efter midnatt, snart 01oo!
Jag ÄLSKAR er mina vänner ♥ Ni vet vilka ni är!

Tänkte bjuda på en Dionne Warwick låt. That´s what friends are for!
Lyssna och njut!


♥♥♥


New


Godkväll mina bästa!
Sover ni? :)

Läste nyss om att Rihanna har gjort ny singel.
Rihannas nya? As go!


Påväg hem :/



Godeftermiddag alla fina vänner!
Haft en bra vecka hittils?

Just nu sitter jag och Anna på bussen hem och längtar tills vi är hemma ikv vid 11 tiden. Ska bli sjönt att komma hem. Innan funkade inte nätet men nu fick jag både tid och internet att fungera så tänkte att jag bloggar lite :)

Å jag ville verkligen inte hem idag alltså. Jag är helt förälskad i staden. Den är helt underbar :) Längtar redan tillbaka :p

Vi ska upp redan på Söndag lr absolut senast Måndag igen. Vi ska nämligen provjobba på en restaurang och såklart söka andra jobb :) För vi vill såklart ha heltids jobb. Det man tjänar på :)
Det ligger lite utanför city men tar typ 5 min med TRIKK, hahah :)
Så därför vi ska upp igen om ni undrar varför :)

Vi är väll hemma med tåget kl 11 i Bma om allt går som det ska. Hoppas det med tanke på att man kommer vara trött efter resan. Har dock sovit mej genom en del av resan men ändå :P
Men det ska nog gå bra. Får äntligen hem och sova i sin sköna säng ;)

Bilder har vi tagit med Annas kamera så hon kommer väll skicka över bilderna i helgen till mig (hoppas det) så jag kan lägga upp några när vi nu ändå är hemma i Sverige igen. Man vet ju aldrig när man kommer tillbaka ;) Hahah skämt ochsido :)

Puss o Kram, saknar er mina vänner ♥
Fest på Lördag? :P


Onsdag morgon


Godmorgon :)
Hur är det i Sverige? ;)

Nu är det Onsdag morgon och jag och Anna har precis gått upp, Lr ja...hon gick nyss upp. Jag gick upp lite tidigare för att göra vid mitt hår :)

Idag ska vi kolla lite utanför stan och kolla lite olika saker, men även inom stan fast inte mitt inne i.
Besöka lite olika stora företag osv. Det ska bli skoj. Idag är det ju typ sista dagen vi är här och kan riktigt göra det vi ska. Men även imorgon. Åker ju inte förrens kl 1oo :)

ÅÅÅÅ jag vill inte tillbaka. Jag vill stanna här... :/ Jag kommer definitivt åka upp här snart igen även om det blir ngt lr inte :P Det är jag säker på! Det är bara så, vi ska bara lyckas.
Right Anna?

Nu ska vi ut på stan och röja ;) Hahaha nej skojade. Vi ska ju som sagt käka frukost och göra det vi ska göra :)
Käka frukost ute på stan är nog det godaste som finns, fast dock, hotel frukost är ju inte fel det heller :P

Puss o Kram alla fina :)
Pussss, saknar er mina vänner ♥

Bjuder på denna ;)


:)


Helt underbart



Godmorgon alla fina vänner!

Har inte skrivit blogg nu på ngn dag men har inte haft tid tycker jag och inte orkat.. :P Men i Måndags var vi hos Marcus och hans polare och käkade Tacos, fy vad gott ! Det ledde till att vi tömde 3 flaskor vin och lite Corona öl :) Tack Marcus, det var trevligt. :) Vi åkte spårvagn dit och taxi hem på natten vid halv 4. Gillar redan denna stan :P Fest på en Måndag, även ifall man ska upp och jobba :P 

Åkt spårvagn, gått en massa, åkt taxi, ja fan allt har vi gjort känns det som :) Men varför inte pröva allting nu när man ändå är här, fast ja..vi kommer ju såklart snart tillbaka hit :)

igår var det fullt upp. Vi kopierade, gick runt på stan och gjorde det vi gjorde :P, käkade god mat, åkte spårvagn och ja...gick en förbannat j*vla massa :)
Sen la vi oss vid 9 och tittade på film. BOLT, Anna hade inte sett den. men vi såg bara på halva. Sen var vi så trötta så vi gick och la oss :) Somnade direkt!


Puss o Kram alla fina vänner. Saknar er ♥


On the road.....



Godförmiddag!

 Klockan är efter 11. Jag och Anna har kommit en bit på vägen :) Vi har tittat lite film och även bloggat, lr ja, Anna har redan för en stundsedan :) Har nämligne trådlöst internet ombord :P Soft!

Vi är väll framme ca kvart i 2 och ja då ska vi ta oss in till hotellet och sedan antagligen gå ut och kolla stan :) Ska bli najs :)

NU ska jag nog ta och vila en stund. Blir ganska yr av värmen här inne och att jag sitter och tittar på en dataskärm när man åker. Spyyya säger jag bara :P Nej skojade.

Ville bara säga också "GRATTIS bullen på din 19 årsdag" :)


Puss o Kram jag bloggar lite senare ikv...antagligen :)
Saknar min lilla Sindra ♥


Face drop



Just det, face drop :)
Lyssna och njut!



:)


091018


Godmorgon!
Nu är det Söndag morgon och solen skiner utanför fönstret. Kommer bli en härlig höstdag idag tror jag :)

Söndag innebär att imorgon lämnar jag och Anna Sverige för några dagar och det ska f*n bli så j*vla kul rent ut sagt :) Hoppas allting går som det ska med avresetilder osv. Vi åker 6oo imorgon bitti och är frame kl 14oo på eftermiddagen. Weeeeeeeee :P

Idag ska jag fixa det aldlra alldra sista med allting. Skriva lite papper/packa ner alla papper, packa, kolla så man har pengar med sig, och såklart ska man sova och sen åka med ett leénde på läpparna och det är precis vad jag kommer göra :)

Anna har jag skickat sms till men inget svar. Hon sover väll fortfarande. Varför jag är uppe så tidigt är för att jag var tvungen att fixa en grej. Boka hotell med andra ord. Men det är nog ganska fixat nu :)

Blir nog ingen tripp för mig upp till Växjö idag med tanke på allt som ska fixas. Men morsan och de ska nog upp där. Syrran hade blivit såååå glad. Det vet jag! :)

Snart ska jag gå och äta. Morsan steker ägg och massa grejer. Dock äter jag inte ägg, bara hårdkokta :D Men det finns säkert ngt annat vid frukosten som jag kan käka :)
Så kräsen är jag inte :P Bara ibland, hahha :)

Kommer väll ett blogginlägg senare också, om inte några stycken :). Måste bara lägga upp en låt innan dagen är slut iaf. Face drop :)


Puss o Kram på er.
Älskar mina vänner. Ni är guld värda. Jag kommer sakna er så sjukt mkt ♥


segt värre.....


Godkväll!
klockan är efter 12 och det är Söndag nu!

Det blev ingen filmtajm för min del. Jag var tvungen att vänta på ett mejl och innan det hade kommit till min mejl så var klockan runt 11. Så det sket sig.
Men rätt skönt att bara vara hemma ikv.

Tänkte kolla tv innan men tv:n funkade tydligen inte :/ Kom inte fram ngt ljud och jag tittade senast tv i nattes efter jag hämtat mina polare vid 3 tiden. Skum tv. Hoppas den funkar imorgon, annars j*vlar :@, haha!

Ikv har jag annars suttit vid datan och lyssnat på musik, särskilt på Face Drop. Så sjukt bra den låten alltså. Ni borde lyssna :) Min Kisse, Sindra ligger som vanligt i min fåtölj och gosar. Hon är för söt. Innan idag tog vi väck hennes stygn hon haft i 10 dagar sedan operationen.

Farsan höll Sindra, morsan på hennes bakben och jag fick leka doktor :D, haha.
Det gick hur bra som helst bara att tråden hade vuxit fast i hennes lilla skinn så jag fick dra lite. Det såg läskigt ut men det gick bra. Ingen skada skedd :)

f*n att inte tv:n fungerar. Vad händer resten av kvällen/början på morgonen? -Jo Maya ska sitta upp till kl 2 då hon ska hämta in bror. Att man aldrig får ngn sömn :P


Tjohej sov gott alla. Puss o Kram

Bjuder på denna bilden. Så roligt har jag haft ikv :P Hahaha, -not!


Filmtajm


Godkväll!

Ikv blir det filmtajm med polarna :) Får väll ta med mig ngn bra film som vi kan titta på :) Fast har dock inga precis, så får se hur det blir med det. Anna lånade en del filmer :)
Kanske går ngn bra film på tv annars ikv!

Puss o kram
Se ya :)


Hundbesök


Hehehe å vad söt. Om jag ska vara ärlig fick hunden mig att påminnas om old times. Miss it sometimes :)

Haha brorsan ropar till mig från sitt rum att det är en hund på våran tomt. Jag kollar ut och såklart är det de, fast den sticker igen. Jag sätter mig vid datan igen och sen ser jag den från mitt fönster igen.

Går mot min alltandörr och där sätter den sig neranför. Jag går ut och den är skit glad. Och så j*vla söööööööööt :) Den kan sitta och stanna kvar där den sitter osv. Skit gullig. Jag tar på mig en tröja och ett par skor och går på framsidan.

Brorsan är inne och hämta ett koppen lr ja ett snöre, men sen hör man ngn ropa figge, och såklart är det Figges husse :) Den lilla rackaren hade smitit :P

Fan vilken söt hund alltså. Så j*vla glad när jag kom fram till den och busade med den :) Den vara vit med en liten brun fläck på sidan av kroppen. En sådan liten terrier :)

Typ en sådan här fast helt vit. Skit söt iaf :)


Anna och mej.... :)


Rätt skön låt :)


:)


Trött :/


Godeftermiddag kära vänner!

Shiiiiiiit vad trött jag har varit idag:) Somnade kl 5 imorse, vaknade igen vid halv 10 då farsan kom in och väckte mig :/ Sen gick jag ju upp och käkade. La mig igen vid halv 12 och sov till halv 2-2 :) Riktigt skönt. Är på fötter nu igen. Har precis varut ute och refsat löv runt huset och ja, det gick bra. Mkt bra må jag säga :)

Ikv blir det nog lungt igen. Faktiskt ganksa skönt. Men får väll höra av mig till mina polare lite senare och kolla vad som händer ikv :P Hoppas ngt kul :) Kolla på några filmer?

Tror morsan snackade ngt om att äta nere på gallerian, men va fasen. Orkar man det? Har inte varit där på typ 100 år :P Finns det ens kvar? :) Hahaha!

Nu ska jag nog kolla tv lite lr ta ngt att käka. Åt ju senast kl 10. Några timmar sedan nu :)

Tjohopp. Puss alla :)


Driver



Godkväll, lr godnatt lr vad säger man såhär dags på dygnet? Godmorgon kanske? :P

Iaf, ikv har jag varit på kalas. Mkt god mat och skit god fika. Har också tittat på Idol och Erik är ju bara så grym. Jag fick gåshud ikv när han sjöng :) Me like :D Drog hem till Felix där Anna och Olof också befann sig. De hade ett eget litet partaj :) Var där väll 1 timme sen var det dax för mig att sjutsa de till Altona där de skulle festa vidare till kl 02oo ungefär.
Tror det är då Altona stänger i lilla Sbg :)

Nu ska jag inte göra allt för mkt. Slå på tv:n lite och glo ifall det går ngt bra. Sen bär jag mig av till Krstad där jag ska hämta ett par polare kl 3 :)

Puss, gonatt alla. Sov gott. Det ska jag iaf göra när jag kommer hem på morgonen :P

Natt! Älskar mina vänner ♥


Done and almost ready.....



Godkväll :)
Idag är det Fredag. Fest ikv lr? :P

För min del blir det ingen fest ikv. Jag ska på kalas nu vid 6 tiden och sen får jag se vad som händer. Senare i natt ska jag vara taxi ocskå till mina kära vänner :) I need some money :P
Har inte så mkt mer att säga förutom att vi har nästan allting klart nu :) Najs!

Se ya! Ha en trevlig Fredagskväll :)
Älskar mina vänner ♥

Bjuder på denna gamla godingen :)


:)


Lot´s to do today.....!


Godmorgon!

Klockan är nu efter kl halv 11 och jag har precis gjort mig iordning inför dagen. Jag och Anna ska ju göra en massa saker idag. Fixa bevis, ner till ams och ringa runt en massa besöka Krstad och en del annat :) Kommer bli kul!

Sen ikv är det ju Michael Jackson tema på Idol och såklart ska jag bänka mig framför tv:n ikv. Fast får se det hemma hos min faster för vi ska dit på kalas. Hon fyller år. Hade ju tänkt att se det med mina polare men nej, inte ikv :/. Får bli en annan gång :)

Har hört av mig till Anna redan. Väntar bara på att hon ska bli klar så vi kan börja ngn gång :) Är så peppad nu alltså :P Så redo för att pröva mina vingar lite :) ♥

Ni får ha det så bra idag mina vänner. Kommer väll blogga senare idag när jag gjort allt. Om jag hinner innan kalaset vill säga. Men hoppas det :)
Puss på er. Mina vänner ♥


:)


Maraton....med Sindra :D


Sitter nu och tittar på min fina katt Sindra. Hon ligger i fåtäljen på mitt rum. Dax för henne att sova :)
Tänkte lägga upp lite bilder på henne sen hon var liten :) Skit sööööööööööööt!

Den smygande Sindra...och lekfulla...
 

?...
   

Fortsättning följer...
   

Fortsättning följer... och där tog det stop :)
 

Orkar inte lägga upp fler bilder just nu men ville bara säga med dessa bilderna att jag älskar min katt Sindra ♥
Usch kommer bli jobbigt nu. Kommer sakna dej som bara den när jag är iväg. Men hoppas du kommer sakna mig minst lika mkt :P

Hahahaha, vilken tabbe alltså :P


Godkväll alla kära vänner :)
Allt bra med er?

Ikv har jag varit med Anna som jag skrev innan i ett inlägg.
Vi har fått gjorten j*vla massa rent ut sagt :)
Skit bra! Har kollat upp vad allting kostar och ja, hur mkt pengar vi ska ha med oss.

Brorsan har köpt ny dator. Kom idag med leverans. Vi testade microfonerna. Jag har microfon på min dator och likaså han :) Han kunde höra mig genom sin dator men jag kunde f*n inte höra honom. :@. Vi tittade genom hans dator efter eventuella inställningar men allt såg ut till att vara rätt installerat och det var det med. För jag satte mig vid datan igen och HÖJDE volymen och då, ja då kom det fram ljud. Hahahaha sikken tabbe alltså. Fan vad vi skarttade :D Att vi inte tänkte på det innan, för vi letade efter typ lös mic eftersom vi trode att de inte funkadade att höra honom utan att han har lös mic liksom. Men jo jag som bara inte hade ngt ljud på :P

Ikv blir det nog att lägga sig till sängs ganska tidigt med tanke på att vi har lite att stå i imorgon :) Ska ställa klockan på 8oo prick och sedan gå upp, käka frukost (ifall jag får i ngt i lilla magen), duscha och göra sig iordning helt enkelt inför dagen. Träffa Anna sen på förmiddagen och även ringa ett ANTAL samtal till olika snubbar :) men det ser vi fram emot :)
Det ska bli sjukt kul detta :P

Varför drar inte du också iväg? Du har ju din syrra där? Vad får dej att stanna kvar liksom? -Jo familj, polare, men det har jag också och jag kommer sakna er som f*n♥, men typ inget annat om du förstår vad jag menar? Pröva dina vingar, vy dina vingar liksom. Det ska jag göra iaf.
Få passa på medan man är ung.
Familjen har man alltid kvar och polarna också (ifall de nu är riktiga vänner).

Godnatt allesammans. Kan hända att det kommer ett inlägg till innan jag ska sova men tveksamt :)
Nu ska jag slå på tv:n och checka läget ifall det finns ngt bra att glo på och vänta på att Sindra ska komma och jama utanför min altan. Hon är så j*vla söööööt :)

Puss o kram älskar er. Ni vet vilka ni är ♥


Massor av planering ikv! Yeah....


Godkväll :)

Kvällens planer är att jag ska träffa Anna och planera inför resan. Det kommer bli sjukt kul. Längggtar :P
Se hur mkt klockan blir innan jag kommer isängs inatt med tanke på att vi ska planera, kolla upp en del grejer och massa annat :)
Har även varit på Eko idag med morsan, köpte present. Och såklart fick jag grejer av henne. Hon är så snäll min lilla söta mamma :)

Mina polare är annars och badar ikv, utan mig :/ Men sorry, kunde verkligen inte följa med ikv. Ska på annat håll.

Ska äta nu typ. Soppa och ngt gott bröd till :)

Se ya. Love my friends. Ni vet vilka ni är ♥


091015



Godeftermiddag!
Har ni sovit gott?

Idag är det Torsdag och badtajm ikv :) Fast jag kan inte vara med ikv för ska planera lite med Anna :) Och nu snart ska jag med morsan till Krstad, för hon ska in till läkaren och kolla ngt.

Bloggar kanske lite senare :)

Pusshej


Lill-Lördag


Onsdagkväll! :)

Yepp, idag är det Onsdag och även kallad lill-lördag :) Men det blir ingen utgång för mig ikv som det säkert blir för många andra. Snart ska jag till Sbg och vara med polare. Ska bli härligt att få dela med sig lite av all kärlek man har, till sina vänner ♥

Annars har jag sovit en stund nu i eftermiddag, och det var riktigt skönt må jag säga. Det behövde jag, med tanke på att jag gick upp kl 8oo i morse :) Men det var det värt. Man får ut så mkt mera av dagen då och har då som i resultat hunnit göra en del idag. Har dock inte tränat idag så det får bli en gå-runda i Sbg ikv igen kanske? Annars får jag träna extra mkt imorgon :)

Själv har jag mitt munsår kvar, men det är mkt litet nu. Och det munsåret som jag började behandla i tid denna gången har inte blivit ngt munsår :D Sjukt stolt. Jag använder Anti.
Men Zovirax går också lika bra :)


   


Dont


Don´t bring flowers after i´m dead!



Don´t put no flowers by my final bed


Kallt idag också



Jag kom ju ner till arbetsförmedlingen nu vid 9. Väntade till 10 över men kom ingen. Jag gick och frågade och tydligen var han sjuk som jag skulle till. Så ska ner där vid 10 och snacka med dom så inget blir fel nu för att han var sjuk typ :/. Så var det med det. Uppe tidigt iaf och få ut ngt utav dagen :)
Och när jag skulle ta bilen nu till af så var det frost :P Graderna stod på 0 så inte så konstogt. Men iaf, första gången nu sedan förra gången jag skrapade rutan :) Haha!

Efter arbetsförmedlingen ska jag till Khamn och checka läget :)


Puss o Kram :)

AMS



Godmorgon :)

Gick upp klockan 8oo som jag sa och gjorde mig iordning lite. Har även käkat frukost, förvånadsvärt nu såhär tidigt på morgonen. Duktigt :).

Ska som sagt till AMS (arbetsförmedlingen) och tjecka lite grejer. De satt tiden kl 9oo men va fasen, bra att de satt en tid så tidigt med tanke på att jag annars hade sovit bort hela dagen känner jag idag.
Ska även träna idag, som jag gjort alla dagar sedan i Söndags. Typ 3 dagar, haha :P.
Men jag är på G iaf :)


Pusshej, mina vänner ♥




Yoghurt Raspberry Marabou Choklad


Godnatt!

Tänkte bara lägga upp en bild på det nya Marabouchokladet jag och Anna köpte idag :)
Skit gott. Fylligt och mättande på samma gång :)
Absolut att jag kommer köpa det flera gånger. Kostar dock 18 kr för 133g, men det är det värt :P Finns även i någon annan sort. Den prövar vi nästa gång jag är i affären :)



Sovgott!


Höstväder


Godkväll alla ute i kylan :)

Idag har jag varit med Anna hela dagen. Kom faktikst nyss hem :) Vi har varit ute i Sbg och gått i kylan med Morgan och Felix också :P

Idag har jag och Anna snackat en j*vla massa om en j*vla massa. Kollat nätet typ hela eftermiddagen och både skrattat och haft allvarliga stunder :P

Om det blir som planerat åker jag och Anna iväg alldra senast nästa vecka på lite semester. Sista minuteeeeen ni vet :P Ska bli skönt att få pröva sina vingar lite. Hahaha :D

Nu ska jag vänta på att Bullen ska logga in på msn så han kan ge mig lite info från sinn syster.
Annars blir det att dejta tv:n nu tills jag somnar i natt.
I morgon vid klockan 9oo ska jag befinna mig nere på arbetsförmedlingen och vara där på såkallat öppet hus lr ngt. Vet dock inte vad det är bra för men varför inte :D
Jag och Anna köpte även det nya marabou chokladet, as gott :P

Bjuder på en höstbild :)


Godnatt! Se ya :)


Kör bahhh kör bahhh


Godmorgon soltrålar :)

Idag är det ny dag och delvis nya utmaningar :). Det är fint väder ute idag också fast kallt. Brrr :)
Igår snackade jag och Anna en del och såklart att vi ska göra det. Vad har vi att förlora? Nej just det inget :P
jag säger bara kör bahhh kör bahhh :P

Mina vänner, jag älskar er ♥



Se ya :)


:/



Godförmiddag!

Klockan är nu lite efter halv 2 och jag har inte gjort så mkt ännu idag. Tråkig dag idag igen :/
Har fått munsår nu igen. 2a gången på 1 månad nu. J*vla skit.
Men bara för jag är orolig, ledsen och inte mår bra i kroppen :/

Efter gårdagen/nattes är jag ganska omtumlad. Förstår ingenting längre.


Träning


Godkväll!

Ikv blir det träning för mig. Ska dra snart. Blir väll vid 9 tiden :)
Äntligen släpar jag mitt arsle ut ur huset och och iväg på träning. Ska bli skönt. Hoppas det bara håller i sig :)
Om man inte är stark spykiskt så får man bli stark i kroppen ist :)
Får se ifall jag bloggar mer sen, ifall jag orkar. Det är ju dusch och massa käk efter som gäller :)



Bye :)


111009



Vill bara börja och säga Grattis lilla mamma på födelsedagen :)


Godförmiddag!

Idag regnar det ute och är super tråkigt väder :/ Vad händer idag då? Film? Ligga i sängen hela dagen? Ut och gå? Bara vara och ha ont i magen?
Har precis tittat på Idol, repris då med tanke på att jag inte såg det i Fredags då det var fest ist :)

Usch vet inte vad jag ska skriva, mår bara dåligt. For ever and ever. That´s it!


bye


Miss it


Sverige-Danmark


Tja!

Ikv är det Sverige-danmark på tv. Jag ska kolla :)
Vi ska vara ett gäng hemma hos Malin faktikst och kolla. Denna dagen är fruktansvärt jobbig. Trist och grå :/

Pusshej


I´m so sad





aaaaaaaaaaaaaaaa alltså varför? Det gör såååå ont i mig. Kommer fan aldrig komma ifrån det :'( Hur är det möjligt? Ha? Kan någon svara på det? Mitt hjärta är så tungt så jag knappt orkar bära det längre. Det kommer falla ner till det djupaste-mörkaste-bottenlösaste hål och aldrig mer komma upp. Det är jag säker på. Detta gjorde sååå j*vla förbannat ont. Går inte en minut utan att jag tänker på det. I´m so sad :/



Blue


You got me sad and blue



This is the sound of a broken heart


Feeeeeeeeeeeeest


:)

Hahaha igår var det fest igen hos Jimmy. Fatta vad roligt vi hade. Alla bara dansade och sjöng som galningar. Togs även ett par hundra bilder. 103 om jag ska vara exakt :)
Se hur många jag pallar lägga upp :P

Bjuder på dessa :P
   
   
   
   
   
 
Blev 20 bilder :)

Älskar mina vänner. De är helt sjuka :P ♥ 


Kläder


Godmorgon!

 Som sagt var ju jag och morsan i NovaLund igår :) Fick lite fint.
En liten söt grå kofta från H&M. En Scarfs från Bikbok och likaså en vit längre kofta.
Blir bra till vintern :)

  


Lund


Godmorgon alla!
Har ni sovit gott till skillnad från mig inatt? :)

Idag ska jag och morsan till Lund och titta lite. Till NovaLund om man ska vara exakt. Därför jag är uppe så tidigt om ni undrar. Morsan sa till mig nämligen här om dagen om jag visste att det fanns ett stort köpcenter i Lund och visst sa jag. NOVALUND. Hon hade fått reda på det genom sitt jobb och trode att jag inte varit där. Sikket trams :)

Så nu är jag uppe. Ska damsuga i huset och inkliusive mitt rum då :P. Sen blir det till att fixa till mig och såklart göra något åt mitt hår :) Och såklart käka frukost. As hungrig :/


Puss på er vi höres :) Ha en bra Fredagsdag :)

Älskar mina vänner ♥



Se ya :)


Bad ikv



Ikv blir det bad på valjevikens bad :) Det ska bli skönt att slappna av lite :)

Nu ska jag dra :)

Pusshej :)


Car


Tjosan hejsan :)

Fan vilken snygg bil min kusin har köpt. Sjukt jävla snygg :P
Det är en QASHQAI RC Jeep. Allt i den fan alltså. Även glastak ;)

Lägger upp lite bilder :)
 
  

:)


Sikken j*vla idiot!


Hahaha sikken j*vla idiot alltså. Att man bara kan hålla på så? Helt sjukt! Stackars flicka alltså. Att man bara kan ljuga sådär rätt upp i ansiktet för sin nya brud? Och är så jävla desperat att skicka sms till sitt x och be henne göra en tjänst till genom att ljuga för hans nya brud att vi inte sets? Det är nog fan det sjukaste.
Det trode jag fan inte.

Men jag förstår inte en sak? varför va med mig och säga att man vill bli tillsammans igen senast förra veckan? Och varför ens säga att man vill att man ska ta tillbaka dej i Söndags? och när du också skriver att jag ska göra dej en tjänst. Varför ha sex och allt när du har träffat din nya tjej under tiden det var slut mellan oss? Sikken j*vla idiot alltså. Vilken lögnare. Att man bara kan ljuga för sin nya brud rätt upp i ansiktet. Det trode jag fan inte alltså. Trode du hade lite mer respekt för tjejer/kvinnor. Men nej. Det sjukaste är fan att jag skulle svara när du ringde och säga till dej lr din tjej att vi inte sets? Aldrig att jag skulle ljuga om en sådan sak.

Alltså det är helt sjukt. Sen skickar du sms till mig och vill inte att vi ska höras mer och att jag förstört ditt liv tillräckligt, men vem fan förstör för sig själv? Jo DU. Bara DU! Och ett sms på natten att jag och mina polare ska akta oss i livet. Fan är det för jävla cp-sms? Hur är du funtad nu alltså? Du är jävligt charmig, snäll osv men fan sen när det inte går som du vill är du fan ett MONSTER! Fy alltså. Jag kan ta att du ljugit för mig med tanke på att jag känner dej men för sin nya brud rätt upp i ansiktet? Hur känns det?

Dessvärre har jag också flera vittnen på att jag sov över hos dej i Lördags till söndags. Du behöver liksom inte ljuga om det. Säg ist sanningen. Men så mkt vett i huvudet har du inte och feg är du så du inte kan. Alltså jag är så jävla arg på dej.

Igår när jag fick reda på detta trode jag fan att jag skulle dö. Kände mig så smutsig och äcklad men sen förstod jag desto mer du ringde att hur desperat du var och att det är sååååååååååå j*vla synd om din nya brud. Tycker verkligen det. Jag har aldrig gillat att du haft nya brudar med tanke på att jag älskat dej fortfarande men denna bruden är det verkligen synd om. Ditt falska leénde!

Innan var jag så orolig att se mitt x på stan med ngn ny men nu kommer jag bara tycla synd om hans brudar. Hoppas bara inte de fattar det för sent, för då är det för sent.

Har man gjort sitt kast får man fan stå för det och det gör verkligen inte du. Stackars flicka. Hoppas hon inser att du är en lögnare innan det är för sent och gör samma misstag som jag gjorde. Fy fan. Jag är både sur, arg, ledsen och så j*vla förbannad på dej. Och inte nog med det känner jag mig som en j*vla trasdocka och det gör nog kanske din nya brud också med tanke på att hon är med dej. Och Varför ses flera ggr om du ändå hade henne på G liksom? Varför skriva älsklingen till mig förras helg? HA? J*vla monster.

Och jag har inte flyttat ngnstans? Varför säga det? Jag bor hemma fortfarande  och visst vi snackade senast i tele i söndags. Shiiiiiiiiiiiiiit vilken lögnare du är.


Ville bara ha sagt detta. Och det är verkligen som jag känner och tycker. Inget kan ändra det.
Inse innan det är för sent!

Bjuder på en bild på mig som avslutning på detta inlägg. Lr kanske flera st bilder? :P
   


Se ya :)


Spread my wings and fly away


Hejsan svejsan!

Har en väldigt konstig känsla i magen att ngt inte stämmer rätt till. Fast magen påverkas ju dock då man inte mår så bra och när man absolut inte äter ngt :/
Så vad har ni själva för er idag? Och hur mår era magar? :)

Ikv blir det väll att dra till några polare och få lite kärlek från dom. På hemmaplan blir det dock
inte så mkt för morsan är iväg ikv.
Nu ska jag gå och duscha och göra mig lite iordning efter det. Vad för val av kläder blir det idag? -Ingen aning :)

Slänger in en ros


I will be there at the end of the day.


Groggy :P


Hej hej!

Hahahhaha Sindra vaknade till lite. Hon hade förflyttat sig iaf i sängen :)
Hon är groggy :P Fan vad söt.
Snart ska tratten på och hon kommer se för rolig ut i den :)
Min älskade katt ♥

Lite bilder :)

Sover fortfarande :)
 
På uppgång :P

Fåntratt ;)
  

  

Så j*vvvvvvvvla sööööööööööööt :P

Nu ligger hon i min svarta fåtölj och vilar, forfarande groggy dock. Hon var på golvet och gick innan men då snubblade hon :) Hon är för söt :)
Älskar dej Sindra ♥


It´s done



Kom precis hem igen efter att varit hos vetrinären i Näsum. Det gick bra sa dom och Sindra sover ännu :)
Hoppas bara hon vaknar, annars är det jäkligt synd om dom. Fast det borde hon ju göra :P

Nu ska jag käka frukost och sedan sätta på Sindras fina tratt :P


Puss o Kram
:(

 


Hemma


Sover ni?

Jag kommer absolut inte kunna sova ikv :'( J*vla skit!
Fattar inte hur, varför och hur allting är :(
AAAAAAAAAAAAAAAAAA :'(

Men måste det igentligen. Ska med Sindra till vetrinären i morgon kl 8. Hittar jag ens dit?
Svar: NEJ!
Har någon svar på mina gåtor? :(


Tack för en trevlig kväll!
Puss natt


Kvällens planer


Tjo hejsan :)

Ikv blir det massa mys med NachoChips och guacamoledipp och Cola såklart hemma hos polare :)
Shall we dance går också på tv och den måste vi bara se :) Så sjukt bra!

 

Hoppas ni också får en mysig måndagskväll!

Puss o Kram
Mina vänner ♥




Jag ÄLSKAR min katt Sindra. Hon är så j*vla söt och så tillgiven. Hon älskar också att busa :P
Hon brukar komma upp till mig på morgonen och gosa, strycka sig vid mitt huvud och jag pussar alltid på henne. Hon är min ögonsten :)

Lite bilder på henne :) ♥
  


Outfit

Hej hopp idag :)
Bjuder på lite outfit bilder.

Min outfit today!
     
Grå tröja-Cubus
Svarta leggings-Gina Tricot


GodMorgon


GodMorgon alla!
Har ni sovit gott? Jag har. Sov till kl 12 :P

Idag har jag sovit ganska länge. Har duschat för ens tund sedan och tänkte fixa håret snart, fast inte direkt ngn lust till det. Senare idag får jag väll dra in till Krstad med min bror. Eftersom han inte har ngt körkort och han ska ut till Siba och allt det där så får jag ju såklart köra. Annars blir han väll kinkig om jag inte gör det. Pust!

Senare ikv blir det väll kanske att dra till ngn polare och titta film lr ngt. Inte så mkt annat för mig om kvällarna. Utan kan helldre spendera tiden tillsammans med sina vänner :)
Blir det chips och dipp ikv lr? :P Mums!

Nej nu ska jag fixa håret då jag använder Volume master i håret, välja kläder, sminka mig och lite annat.
 kanske tar en bild på min outfit innan dagen är slut :)

Puss o Kram :)


Natt -men inte jag jag sova


Sover ni? -jag gör inte :/

Nu är klockan lite över 12, över halv 1 till och med och jag är fortfarande uppe :/
Jag kan helt enkelt inte sova pga för mkt saker i huvudet, är hungrig och ja, helt enkelt så mår jag inte så bra.

Men ska väll gå och sova snart för jag känner att ryggen börjar ta imot och att tankarna börjar bli för mkt. Fast å andra sidan så kommer jag bara må dåligare om jag lägger mig för då blir tankerna ännu mera ytliga :/ Fasen vad jobbigt allt är :) Nej nu ska jag inte sitta här och skriva att jag mår dåligt hela tiden. Det tjänar ingentin till.

I veckan som kommer står det en del på chemat! Fullspäckat med andra ord :)
Måndag: Söka jobb och typ slappa :)
Tisdag: Vara med mina vänner, söka jobb :)
Onsdag: Vara ytterligare en dag med mina vänner, söka jobb :)
Torsdag: Till Kalmar lr ngt :)
Fredag: Åker jag och morsan ner till Lund, söka jobb :)
Fredag: Är det fessssssssssssssst :P, söka jobb :P
Lördag: Inget planerat ännu
Söndag: Inget planerat ännu


Nej nu ska jag ta ngt att äta. Ni får ha det så bra. Puss o Kram, sov gott!
Nu ska jag ta ngt att käka :)


Kanelbullens dag?


Är det kanelbullens dag? - ingen aning :)

Var nyss ute i köket och värmde en kanelbulle till mig, mums :) Så sjukt gott.
Snart är det dax för lite Prinsesstårta som jag har köpt.
Efter denna dagen kommer jag fasen behöva ut och gå imorgon! :)




Bottta



Botttttaaa? :)

Ja precis. Nu just idag den 4 Okt 09 har jag haft mitt körkort i 2 år :) Prövotiden är botttttaaaa ;)
Det känns skönt att inte ha ngn prick i registret iaf :)

Så ikv ska det firas med tårta. Mums :)

Ganska old picture :P Men den bjuder jag på :P


Igår var det feeeeeeeest!


Tjoo hopp :)

Igår blev det feeeeeeeest :) Jag körde och hämtade Josse hemma hos henne vid 8 tiden. Sen körde vi ut till Valjeviken. Zebastian (bullen) bor där :) Han är ensam hemma hela veckan så blir väll antagligen fest nästa helg också :P

Var inte meningen att jag skulle dricka, med tanke på att jag inte har så mkt pengar. Men sen blev det så iaf. Bullen bjöd på dricka och malin hade dricka så det blev ganska livat :) Rolig kväll det där :) Alla deckade uppe på bullens morsas sovrum och jag kunde lr vare sig fick somna förens halv 5. Skumt ;)

Det blev även lite fototagning under kvällens gång.
Resultatet blev såhär :)


Bullen   

   

Jag bara ÄLSKAR mina vänner. De är förj*vla underbara ♥


Iväg :)



Snart ska jag hämta upp Josse hemma hos henne sen drar vi till bullen och de andra :)


Ha en trevlig lördagskväll, det ska jag har iaf :)
Mina vänner ♥

Bjuder även på en bild på mig själv ikv igen :)

:)


Puss o Kram :)


Måste vi dra?, ja vi ses väll nån da!






Måste vi dra?, ja vi ses väll nån da!


Shit...



aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jag blir så j*vla förbannad. Att man bara kan göra så. Jag fattar ingenting!
Blir så arggggggggggggg. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Jag älskar mina vänner iaf, min katt Sindra, syrran och min mamma. De sitter djupt inne i mitt hjärta ♥


Bjuder på en bild på mig själv. Dock samma som var i ngt tidigare inlägg.



God natt!



Godmorgon!


Godmorgon! Har ni sovit gott? :)

Som sagt så sjutsade jag Josse och 3 andra polare till henne från Krstad och hem till Bma i nattes. Jag var hemma ungefär vid kvart i 4 igen. Lägger mig i sängen och är väldigt redo för att sova, men nej tro fasen att jag inte kan sova. När jag ligger där får jag väldigt konstig spykänsla i magen och vill bara spy. Men jag gick aldrig upp för att testa ifall det skulle gå. Men jag somnade väll trots allt någon gång vid 5 tiden. Vaknade nu igen vid 12 och var inte det minsta utvilad :/

Det blev inget Lund och Malmö idag. Jag vaknade så sent och morsan ska hem till mormor nu igen vid 2 tiden då hennes syster också kommer ner på besök. Så idag händer det inte allt för mkt. Det var synd det med Lund tyckte jag verkligen :/ Då hade jag haft ngt att göra idag iaf :)

Vet inte när jag ska käka frukost ännu, men jäkligt hungrig men har ingen frukostlust. Ingen matlust överhuvudtaget längre.
Usch nu börjar jag känna att jag mår sådär dåligt igen :/



Puss hej, jag älskar mina vänner ♥



Taxi ikv


Taxi om nätterna blir ett resultat av sena uppekvällar och väldigt sent man kommer i sängs :) Men det är det värt. Vad gör man inte för sina vänner? :)

Ikv blir jag taxi till Josse och hennes 3 andra polare. De är tydligen inne i Krstad och festar ikv :) Ska hämta dom vid 3 tiden. Vet ej om jag kommer somna innan, men då måste jag vara noga med att ställa klockan så den ringer si sådär vid halv 3 tiden. Fast Josse skulle ringa mig vid halv 3 iaf så att jag verkligen är vaken för de har ingen annan sjuts hem :P

Nu ska jag slå på tv:n och se ifall det finns ngt roligt att titta på :)



Puss o Kram :)


Hos mormor och morfar ikv :)


Jo min mormor fyller ju 82 år idag. Grattis lilla mormor. Skrev dock det innan i ett annat inlägg men skirver det ännu en gång :)
Vi ska vara hos dom mellan 6-7 och käka middag och såklart blir det tårta och sådant gott efteråt! Mums :)

Min outfit ikv :)


Ser väll inte outfiten så bra men har iaf en lång tröja och ett par svarta lite tjockare leggings :)

Puss o Kram. My friends ♥
Blir väll kanske att köra hem mina vänner ikv efter fest i nattes. Kommer bli sent, men jag får pengar :P


Hagel? :O


Hejsan svejsan :)

Innan jag skulle hoppa in i duschen så började det hagla :S. Det började förstås regna först sen började det bannemej hagla :D Hahha rätt roligt :) Sindra kom inspringandes med eld i baken typ :P Hon gillar inte regn :P

Har precis kommit ur duschen och ska fixa till mit hår :) Föna det, platta det och sist ta lite volume master :)

Ser kanske inte så bra men prickarna på plattorna, det är bannemej hagel :P


Puss o Kram :)


Ny design


Tjo hopp! :)

Just det, jag valde en annan lite mer höstig design :). Tänkte det att det skulle passa. Ska bara ha tag i ngn som vill göra en snygg deign till mig ist för dessa sketna mallarna som redan finns :P Men jag nöjer mig med denna sålänge :)

Nu är det sdx för lite mat. Magen skriker :P


Puss o Kram :)




God morgon!


God morgon!

Idag är det en relativ kall dag igen. Fast riktigt skönt att den inte blåser ute idag.
Mätaren står här nu på bara 7 grader :O.
Det är verkligen HÖST nu.
Både positivt och negativt från min sida :)

Vaknade precis ur min sköna sömn, haha :) Nej har faktikst inte sovit så bra sedan kl 6 i morse. Sindra började jama och ville typ gosa, vara uppe i ansiktet hela tiden. Sen var mamma upp och stökade i köket. Ett j*vla levande :) Släppte ut Sindra efter ett tag och somnade väll igen för minns inte att jag hört morsan sticka till jobbet.

Nu käkar jag frukost. God bulle med vitlök&baccon skinka :) Skit god. Fast man kan inte äta för mkt av den för då blir den piiig till slut :) Sen har jag skagenröra ovanpå.
MUMS säger jag bara. Sen dricker jag ett glas mjölk till :D

Fick sms från syrran nu i morse där det står att det är inte klara med lägenheten så jag kan väll komma upp en annan dag. Visst svarade jag. -Hade jag ngt annat val? :) -Nej.

Så ikv blir det mat hos mormor och morfar. Mormor fyller nämligen 82 år idag :) Grattis lilla mormor :) Sen vet jag faktikst inte vad som händer. Typ vara där hela kvällen sen typ bara vara hemma och glo på tv lr ngt :/.
Hoppas ändå att det är ngn som hör av sig om att det händer ngt skoj ikv :)
Hoppas på det bästa!


Tills ikv har jag lite att fixa med typ:

1. Fixa med bilen
2. Skicka ut fler ansökningar om jobb
3. Duscha
4. Fixa lite här hemma


Bjuder på en bild på mormor och morsan sedan förra sommaren. Min söta mormor är till vänster och min söta mamma är till höger.


GRATTIS MORMOR PÅ 82 ÅRSDAGEN :)



Sov gott


God kväll!

Ska gå och lägga mig om en stund. Varit på bio med min mormor ikv, riktigt bra film. -flickan som lekte med elden, Så ju 1:an också. -männ som hatar kvinnor :)


God natt! Mina vänner ♥



:O


När jag kom hem efter att jag varit i Khamn innan idag så låg det en fete stor avbröten grev på vår tomt :O.
Inte så liten heller. Vi har dock en skog bakom huset men aldrig hänt förut.
Jag blev ganska förvånad :O
Är väll för att det blåser en del ute idag, och gjort några dagar nu :/


Ganska så knäppt :)



RSS 2.0