Hej!

Åååå så skönt att vara ledig denna Måndag! Sov till ungeför 10oo snåret och bara slappat sedan dess och det är vad jag tänker göra hela denna dagen!

Varför jag är ledig kan bero på att jag jobbat hela förra veckan, alltså Måndag till Söndag! Så duktig man kan vara då :D Imorgon återgår jag till jobbet och jobbar till och med Fredag! Kan bli även på Lördag om det är mycket att göra. Klart man ställer upp!

Ska även iväg och handla lite idag och även hämta ut ett spännande paket som syrran skickat mig :) Undra vad det kan vara??? Foto kanske?? :D

Btw, det snöar ute nu igen :(

Småfixande idag!

Har varit en händelserik dag, haha :D Nej inte direkt! Varit en vända inom Sbg och Bma. Fixat lite saker osv.
Ska hämta älsklingen vid 16oo och sedan handla på hemvägen. Sen blir det mys och filmtittande ikväll!

Baby ska iväg och träna senare ikväll så får en stund för mig själv då också, på både gott och ont. Lite tradigt att han tränar så sent men vad ska man göra :)

Varit ledig idag eftersom jag jobbade förmiddag i Lördags. Började kl 06oo fram till 11oo. Jobbar även imorgon och fram till Fredag. Sen är det helg igen :)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe eller te kanske istället för omväxlingsskull :)

På återseende!
Love your life ♥

Helg!

Jajemensan, nu är det helg igen :) Jobbade iaf i Lördags men är ledig på Måndag istället. Har ett ex antal ärrenden imorgon att göra.

Helgen har iaf varit bra hittills. I Fredags var jag och älskling bara hemma och hade det mys. Igår hade dom lagfest så jag och Ellen satt och drack här hemma hos oss, hahaha :)

Idag är jag lagom bakis, varit det iaf. Sitter här nu och kollat genom Kroatien-bilderna. Ååååå vad jag vill utomlands igen och fasen vad brun jag var. Saknar det. Ääääälskar värmen!

Ikväll vid 18oo tiden ska vi hem till mor och far och käka middag. Ska bli gott!

Peace ♥

Varför kan jag inte vara en hemmafru med typ

Usch, blir så trött på mig själv i bland. Så trött att jag vill gå under jorden och dö! Känner mig så just nu, men det beror bara helt och hållet på mig själv. Ingen annan!

Varför ska allting vara så jäkla komplicerat hela tiden? (menar inte kärleken) Dessa skattesedlar, a-kassa, pengar, jobb, vänner, ja allt. Precis allt är mot mig nu, känns det som iaf.

Sitter här i morgonrocken just nu vid datan och är nere och ledsen. Jag förstör inte bara för mig själv utan för de nära och kära också, särskilt min underbara pojkvänn :/ Blir ledsen bara jag tänker på det!

Vill inte mer nu. Orkar inte. Jag är så fruktansvärt trött på mig själv så det finns inte. Varför kan jag inte vara en hemmafru med typ 100 miljoner på kontot??? Inte för det allting hade löst sig, men för mig hade det verkligen det. Tro det eller ej men min värld hade varit sååååå mycket bättre! Har inte världens bästa humör alltid heller. Blir sjukt lätt irreterad eller något annat och varje gång blir jag så ledsen för vill inte bli så irreterad alltid, varken på mig själv eller någon annan!

Det är väll bara till att gilla läget.......eller något!

Hej!

Dagens rubrik: Drive + film!

God morgon sötnosar :)Har ni sovit gott?? Jag har sovit väldans gott inatt och haft underliga drömmar, haha :D
Ska strax göra mig iordning för att åka in till stan för att besöka af och sedan vidare till Khamn på ett möte.
Är nämligen ledig idag!

Gick upp vid ca 09oo och bara suttit framför tvn sedan dess, eller ja nästan. Betalt in på alla filmer baby beställde förra veckan och lite så.

Detta blev beställt:














RSS 2.0