4 Månader!

I Måndags blev Armani 4 månader :) Min lille kille börjar bli stor haha :D Han har allt gjort framsteg. Kissar bara en gång innu under dagarna, ibland mer. (Så han är ju inte rumsren ännu) När vi är ute och går har han börjat lyfta på benet tihihi. Aaa min Armani. Jag älskar honom ♥  I Oktober börjar valpkursen också. Då Mani är ca ett halv år ♥




Underbart solig morgon!

ÅÅååå vilket underbart väder vi har här nere i Sbg idag. Riktigt soligt och varmt och himmlen är alldeles blå.
Det gillas :)

Precis varit ute med Mani en runda och jag blir så jäkla glad av att gå i solen. Ha sitt morgonkaffe i handen och bara njuta :D Gick upp lite tidigare idag än vanligt eftersom jag behövde ta en dusch. Ska alldeles strax börja platta håret.

Vid ca 10:30 ska jag vara inne i Krstad på sjukhuset. Lite smått nervös är jag men det kommer nog gå bra.
Tar inte upp här i bloggen om vad det är eftersom jag tycker det är alldeles för privat! Wish me luck!

Sen efter det drar jag till jobbet eftersom jag jobbar till kl 17oo. Sen vidare hem till mami och papi för jag har ett möte med jobbet ikväll kl 18:30. Så stannar där en stund så jag får i mig lite mat tihihi :P







Uppe med tuppen!

Uppe vid 05:30 och var nyss ute med Mani en runda :D Blåsigt och kallt. Fick till och meed ha på mig halsduk :S fast det hade jag igår kväll också!

Snart bär det av till jobbet. Men bara en halvdag, riktigt sköna Tisdagar jag har haha :D Jobbar nämligen till kl 12:30. Sen hade jag tänkt att dra inom frisören, behöver verkligen klippa mig nu :)

Skullat igentligen av och titta på fotboll ikväll i Mörrum men killen är sjuk så nu blir det inget. Så vem vet vad denna dagen erbjuder :)




I brevlådan, yeeeeeeeeeeees :)

Fick hem min Blueillume tandborste idag med posten tihihi :) Undra om den verkligen funkar??? :P
Testas ikväll innan läggdags och resultat kommer väll om några veckor eller något :P

Jobbade till ca 15oo idag och sedan dess har jag hunnit med att busa med Mani, handlat och ätit :) Senare ikväll, eller ja om ett tag kommer killens morsa och hans pappas syster till oss på lite fika. Muuuums kommer bli gott. Som jag längtat efter dessa fikastunder haha :D

Efter det blir det en runda med Armani och sedan tvtittande typ. Sen är det ju sovedags :P

God natt säger jag såhär kl 18:03:37 på kvällen!!!


Med kaffet i högsta hugg...

Jajemensan, med kaffet i högsta hugg när man är ute på morgonrundan varje dag med Mani :) Som sagt, går alltid upp ca 2 timmar innan jag börjar jobbet. Måste hinna med en del. Börjar med att göra morgonrutinerna så som att gå på toa och sådär. Sen får Mani mat och sedan drar vi ut på en runda på ca 20-25 minuter. Under den tiden är Honey hemma och käkar sin mat (Annars tar bara Mani och käkar den också) Sen kommer vi hem och jag sätter mig här och bloggar och sen klär jag på mig och sminkar mig :D

Där har ni min morgonrutin :)




I´m back in town!

Göteborg är en helt underbar stad :) Love it! Hade det underbart i Gbg nu i helgen. Vi besökte Universeum och även Liseberg. Trots det regnade oavbrutet :/ Men jag köpte en sådan regnkäp eller vad man ska kalla det :)
Så man inte blir blöt. Men vi traskade såklart runt inne på Liseberg ändå OCH VI VANN en jäkla massa choklad haha :D

Skrapade med oss stjärvinster i Marabou mjölk choklad, kemchoklad och en rulle Ballerina. Såååå gott :D Men även sälen Sally som vovvarna fick och en liten groda jag tänkte ha i bilen som min maskot tihihi :P

Hotelet var såklart jätte bra och inte på tal om frukosten, muuuuums ;D
































Göteborg here we come!

Nu är det äntligen dags att göra något med killen. Har inte gjort ett skit i sommar rent ut sagt. Men det har ju jag mig själv att skylla haha :D Skaffade ju lilla Armani ♥ Fast jag är ju inte ledsen för det eftersom han är den underbaraste som finns ♥ Vi har haft en härlig sommar :)

Så idag bär det iaf av till staden Gbg. Där vi har hyrt hotel för en natt. Ska även in på Lisseberg, göra staden och så tänkte vi in på Universeum! Kommer bli sååå mysigt. Kommer givetvis ha med mig kameran :) och så får vi inte glöma att njuta av hotelfrukosten. Det godaste som finns :) Tycker inte ni det också???? :P

Tänkte lämna Sbg nu vid 10oo tiden. Då lämnar vi först av Honey till killens föräldrar sen vidare till Bma där vi släpper av Armani hos mina föräldrar :) Det kommer gå bra. Papi bara ÄLSKAR Armani. Han är så kär i honom haha :D Vet ju hur pappa är med detta att skaffa djur och passa osv. Men inga problem när det gäller Armani.. som tur är haha :D Så han och mami är nog bara glada över att passa lillen :)

Har för övrigt varit ute med Mani för en stund sedan. Han går jätte bra i koppel och han är så ståtlig när han går där på gatan haha :D Men det finns mycket kvar att lära!

Nu ska jag ta och packa lite grejer och göra mig iordning för jag vet hur jag är när det börjar bli stressigt. Då glömmer jag halva av de grejerna jag hade tänkt ha med mig ;P Sen även packa med lite kaffe, vindruvor, choklad eftersom det är närmre 3-4 timmars bilfärd upp till götet!


Ciao!


Papi ♥


Mami ♥


Blueillume!

Beställde förresten en Blueillume igår. För er som inte vet, är det en tandborste som ska göra tänderna vitare desto mer man använder den. Det är ett såkallat ljus som man använder när man bleker tänderna hos en tandläkare. Nöjd med köpet men om den funkar, återstår ju att se.
Kostar 149:- på Blueillumes hemsida!




Det är ingen vanlig dag.....

God morgon!
...Nej för det är Mayas lönedag hurra hurra hurra haha :)


Åååå vad trött jag var imorse :/ Skullat gått upp vid 06:30 och duscha när killen gick upp men orkade inte haha :D Låg i sängen till ca 07:30 istället. Men jag börjar ju inte förrens 09:30 så jag har god tid på mig att dricka kaffe, blogga och gå en runda på ca 20-25 min med Armani ♥

Ska alldeles strax ta och göra mig iordning inför arbetsdagen som slutar vid 15oo. Skönt med sådana tider. Sjukt nöjd med att jag fick tjänsten på 75% istället för 100% eftersom jag har lille Mani att tänka på.

Förresten, fasen vad det har varit dimmigt/disigt nu i flera dagar. Typ hela veckan. Men jag tycker ändå det är lite mysigt. Man blir mer medveten om att hösten är påväg. Mysiga rundor med Mani då det är nästan alldeles tyst ute. Me like!




Läsning ikväll!

Jobbat lååång dag idag. Puhh det var kämpigt haha :D Nej det är alltid roligt att vara på dagis :D Älskar de små barnen :)

Har ätit hemmagjorda hamburgare som fårvånadsvärt var goda och sedan har jag bara suttit och fixat med kassakorten. Nu ska jag ta med Mani på en runda och sedan ta och lägga mig tillrätta och läsa lite! Där med LPFÖ och den kommer ta låååångt tid. Så bäst att börja!

Men nu, blir det en kopp kaffe :)


Morgonkaffe är det bästa!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe sen ge Mani lite mat sen ska vi ut och gå i det underbara höstvädret. (Vill ha sommar igen) haha :D Mani lär blåsa iväg ;P ♥

Jobbar även från 9:30-17oo idag. Lång dag men det ska nog gå bra. Har dock riktigt ont i halsen, har fortfarande den där jobbiga äckliga vita blåsan i munnen, blivit snorig och kände att jag hade fått småblåsor på tungspetsen när jag vaknade. Fattas väll bara att jag ska börja hosta som en gris :/

På återseende :)


Hotels

Igår bokade vi även hotel i Gbg. Mitt i smeten och kostar bara runt 1000:-/per natt! Riktigt billigt :) Vi ska nämligen till Gbg nu i helgen fast bara Lördag-Söndag. Men det ska bli mysigt iaf ♥

Vi har inte gjort ett skit tillsammans i sommar eftersom vår nye medlem Armani kom till familjen. Men det gör mig ingenting alls eftersom om man skaffar valp får man prioritera ;P Och det är precis det jag gjorde :)

Mami och papi ska passa Mani de 2 dagarna och jag är överlycklig för att de vill det. Fast papi är ju helt jävla såld på Mani. Men det är ju inte så konstigt, han är ju helt jävla underbart söt och så jäkla rolig ♥




I spit on your grave!

God morgon!

Uppe med tuppen idag också haha :D Klockan 07oo om man nu kan kalla det de??

Igår efter jobbet stack jag en runda till Louise. Hade en del att prata om. Pappa hade mani på förmiddagen för jag ville ha med honom till Louise. Så slipper han vara hemma hela dagarna med Honey. Det hade gått jätte bra :)

Vi var ute och gick och sådär med lille Mani ocg varmt var det också :) Riktigt varmt och jag hade svarta jeans och ett svart linne. Snacka om jag var varm haha :)

Hahaha det var så roligt att när Mani sprang in i köket till Louises morsa så har de en kub av spegel eller vad man ska kalla det. Mani trippar förbi och ser sin egen spegelbild och han börjar skälla gärnet alltså hahahaha fan vad kul det var :) Nawwww min lille Armani ♥

Senare på kvällen hade jag och killen bokat biobiljetter men får ett sms om att vi inte kunde beställa kinamat och mysa till film hemma ist och visst var jag på. Mycket mysigare :) Kollade på filmen " I spit on your grave" och den filmen var verkligen hems. Riktigt gripande film. Usch! Ta och kolla den ifall ni får chansen!

Nu sover mani i mitt knä igen ♥





Sov gott!

Malin och Tino åkte presic hem. Ååå vad det är roligt att träffa dom. Alltid så mycket att snacka om haha :D Mani och Tino busade som vanligt :P Och vi satt och snackade :)


Lilla söta Tino


Kolla så ståtliga vi är :P


Bus till max....


....och lite mer bus


Kolla på mig ♥


Besök klockan 19oo

Ska strax ut och gå med Manibus en runda innan Malin och Tino (hennes Chihuahua) kommer på besök.
Då kommer det bli en massa buuuuuuuuuuuuus :P

Nu blir det kaffe på de :)




Segelflygning!

God morgon!

Har sovit betydligt bättre inatt :) Sitter nu här med en kopp kaffe och avnjuter morgonen. Har också precis varit ute med Mani på våran morgonrunda!

Igår var jag och Mani av och kollade på segelflyg. Clas fick det av Adam (kusin) när han fyllde år eller vad det var. Så vi passade på igår när det var så fint väder :D Det hela var på flygfältet i (kommer inte ihog nu vad det hette)! Det blåste även en del men varmt och fint väder var det!

Tog en jäkla massa bilder också haha :D (Som alltid :P) Blev riktigt bra bilder faktikst! Mycket nöjd :)


















Motorcykel körande!

Min lilla papi har varit iväg nu i ca 2 veckor och kört motorcykel. Så funderar på om jag ska åka hem till Bma och hälsa på. Har ju som sagt inte träffat honom på ett tag ♥

Kanske måste ringa först så han har kommit hem haha :D




Morgonrunda!

God Morgon!

Har ni sovit gott inatt??? Det har INTE jag :( Legat och snurrat och vaknat tidigt, ute och kissat med Mani och lagt mig sen igen. Trode seriöst klockan var halv 9 senaste när jag var ute men då var klockan tydligen halv 8 för vaknade halv 9 och var as trött men lille Mani ville upp och leka haha :D Har nog sett väldigt fel på klockan idag :P

Har precis kommit hem från en morgonrunda med Mani ♥ på ca 25 minuter. Alldeles lagom morgonrunda för den lille haha :D Tog på mig en tjocktröja när vi gick ut och insåg att det var för varmt för det. Så gick nästan och svettades haha :D Blir nog fint väder idag, eller iaf varmt men kanske mulet!

Sitter nu här med mitt morgonkaffe och njuter av att ha Mani nästan sovandes i mitt knä och har Nyhets morgon på tvn.

Igår städade vi järnet här hemma. Tog isär soffan och damsugade där mellan, moppade golvet, dammade osv. Så nu är det relativt rent iaf. Men man måste ju hålla rent speciellt när man har en liten valp som äter allt som finns på marken/golvet haha :D Men nu är det rent iaf (får väll damsuga golvet imorgon igen)

För övrigt går det jätte bra med Armani ♥ Han går så fint i koppel (har sele), han lyssnar si sådär mycket när vi är ute och jag lär honom fortfarande "Sitt" och " Stanna". Tar ju som sagt lite tid, han är ju såååååå buuuuuuuuuuuuusig ;P ♥






Bortspolad!

Filmen "Bortspolad" går ikväll på kanal 5 kl 18:30. Absolut ett MÅSTE att se den haha :D Jag bara ÄLSKAR Disneyfilmer <3

Någon mer än jag som är IN LOVE i Disneyfilmer????




Lördag eftermiddag!

God eftermiddag!

Precis hemkommen från att ha tittat på Hanö if när de spelade hemmamatch nu kl 14oo. De vann med 3-0. Duktiga män haha :D Hade såklart med mig Mani dit och han verkar gilla fotboll :) Han kanske ska bli ett proffs?? ;P

Nu i eftermiddag/kväll händer det inte allt för mycket. Är själv hemma för killen ska iväg nu efter 16oo med sitt jobb. De ska ha någon firmafest. Så jag och djuren är hemma själva ikväll för det var ingen som var ledig för att kunna leka med oss :/

Nahä, får väll kanske ut och klippa gräset snart medans det är torrt eller vad säger ni?? Det har ju regnat så sjukt mycket på senaste :(


Bebisarna!

Det har jag ju glömt att berätta! Igår drog jag och Manibus hem till Malin en stund på kvällen. Äntligen skulle Mani och Tino träffas för första gången haha :d ♥ Malin och Dennis har ju också skaffat en liten hund (Chihuahua) och gud så liten den är. Den är bara 2 veckor yngre än Armani men ändå är den så jävla liten. Minst hälften i höjd vad Mani är och lika så när det gäller längd är han minst halva av Manis längd haha :D Så jäääävla luten men så otroligt söt.

Kom vid ca 19oo tiden och drog runt 21oo. Under de 2 timmarna busade våra bebisar med varandra och det var riktigt kul att kolla på. Och är jätte glad över också att de kom så bra överens ifall det skulle vara så att Mani behöver vara hos Malin någon dag och att jag skulle kunna ha Tino någon dag!











Inte jätte bra bilder men det gick ju fasen inte att ta, de små bebisarna var ju aldrig stilla haha ♥


Mammas goda mat!

Då var den andra veckan avklarad sedan man började på den nya avdelningen (småbarn) på dagis i Bma!
Hade stängning förra veckan så slutade redan kl 15oo idag.

Har även varit och handlat lite godis och mat så vi kunde göra (mammas goda kyckling i ugnen) Killen gillade den också riktigt mycket så det passade bra att göra den en Fredag som denna :)

Ikväll blir det bara massa mys med killen och vovvarna.

Ha en trevlig helg! ♥


Årsskift projekt!

Igår bestämde jag och killen att vi skulle börja med en ny diet, haha :D Äta mer kött, grönsaker, frukt osv. Undvika pasta, potatis, ljust bröd osv. Ja ni vet, byta ut hög fetthalt mot mindre fetthalt :) Vi sa även att vi skulle ut och gå nu varje dag men det är ju ett måste eftersom vi har vovvarna. Har kanske varit lite slarviga med det där men nu ska det minsann bli ändring :D

Vi sa att vi skulle ha det såhär från och med idag och fram till årsskiftet hahah inte för att jag tror vi klarar det med om vi gör det är det ju as bra :D

Kollade också inom på Anna Skippers hemsida ang recept och jag kan säga, jag gillade många när jag bara skumläste lite. Hoppas på bättre och sundare mat här hemma. Kan ju alltid hoppas :D

Ska ta och kolla lite nogrannare på hennes hemsida så får vi se hur det blir nästa vecka. Wish me luck!


HBG!

Denna veckan började bra iaf :D Planering med jobbet och sedan ledig idag eller ja ledig och ledig, har varit i Hbg en vända och tog såklart med mig manibus! ♥

Imorgon är det jobb mellan 09:30-17oo. Hoppas på bra väder :)


Syskonkärlek??? :P




Manibus och Pilvibus ♥


Kräftskiva!

God morgon!

Har ni sovit gott inatt??? Det har nog jag tror jag haha :D Hade en ganska sjuk dröm inatt bara. Att jag var tillbaka i Norge och jobbade och massa mer där till men orkar inte skriva ner allt här :)

Idag ska vi ha kräftskiva här hemma hos oss. Ska bli kul :) Vi blir ca 15-20 pers. Ska sitta ute på baksidan under tak och ha det mys, käka kräftor och såklart de som inte käkar kan grilla istället. De som vill ska ner innan och kolla på Mjällby när de spelar mot Syrianska ska få det, Heja Mjällby :) och sedan upp här igen så börjar vi käka massa och dricka gott :)

Längtar tills ikväll. Funderar bara på vad jag ska ha på mig :P


Kräftor


5 kg Räkor



Kanske inte så bra bilder jag tog nu men allt är på upptining så det blir bättre bilder senare ikväll :)

Peace ♥


Sista jobbedagen för denna vecka!

Ikväll kommer jag antagloigen komma hem sent (mellan 17:30-19oo) men det får suga! Inte lönt att planera något ikväll. Kommer väll bara bli en mysig hemmakväll till skillnad från imorgon :P

Ps: har sjukt dålig fantasi och inspiration just nu till bloggen. På återseende


Nytt

Har som sagt börjat på ett nytt dagis och dessutom en helt ny avdelning :) Riktigt skoj är det :D Dom är sååå söta :) Har riktigt goda tider nu också eftersom jag bara jobbar 75% nu. Men sjuuukt nöjd med det eftersom jag har lille Armani att tänka på + att jag känner att 75% räcker för mig nu.

Som sagt, jobbat hela veckan. Började i Tisdags oif så bara 4 dagar, men det räcker nu så att börja efter semestern :D Har även stängning idag så börjar nu på eftermiddagen vid ca 13:30 och sedan till stängning. Dvs till sista barnet går hem.

75% is the shit ♥



Dagens galenskaper!

Funderar just nu på rubriken jag skrev haha :D "Dagens galenskaper" Kommer det några galenskaper idag tro??? Det återstår och se.

Hade planerat igentligen eller ja typ att jag skulle på tjejfest ikväll i Bma men vet inte om jag ska dit nu. Eller rättare sagt vill! Igår hade jag sådan lust att festa och då sa jag att "det får bli imorgon" men nja... jag vet inte redigt om jag är sugen. Det är ju dock as najs väder idag och det skulle det vara hela dagen lång men ändå inte sugen längre :S

Jag tänker väll på att ifall Armani vaknar mitt inatten och jag eller någon annan inte är där kommer han skrika och pipa tills någon kommer hem. Och vem vill utsätta sitt djur för det??? Der är inte bra! Så funderar på att om jag nu ska iväg och festa får någon annan ha honom över natten eftersom killen ska väll antagligen också festa...som alltid!

:( Lite smått förvirrad nu haha


Ring ring riiiiiiiiiiiiiiiiing!

God morgon!

Har ni sovit gott inatt??? Det har INTE jag. Men det är inget ovanligt när killen är ute och festar eller inte är hemma. Sover sjukt dåligt då. Kan det vara oro eller något??? Han ringde mig minst 3-4 ggr inatt när jag somnat. Hann bara somna om igen sen ringde han och väckte mig :/ Sen upp med lille Mani runt 07oo tiden för att göra sina behov, sen sova lite till och vaknade runt 08:30 och ville ut igen. Och jag kan säga, det var 250 speed på honom. Såååååååå buuuuusig, haha :D ♥ Men jag älskar honom!

Är det fler än jag som har sömnproblem när inte killen/brödrar/systrar är hemma om nätterna???


Djurparken aka zoo!

God kväll!

Kan väll säga jag har haft en märklig dag/kväll idag, haha :D Varit hos killens föräldrar och käkat korv, myst med Mani, lyssnat musik, umgåts med killen ocj glott tv! Inte så mycket mer.

Sitter nu här hemma i "djurparken" med mig själv och kollar på filmen "Den där Mary" för säkert 5e gången nu på 1-2 månader. Den går ju på tv hela tiden haha :D Men inget annat att glo på!

Killen är som sagt och festar ikväll...igen.. och som jag är hemma själv i "djurparken" och har koll på lille söta busiga knäppa älskade Armani ♥ :D Åååååå jag älskar min lille valp sååååå mycket!


Mysig sommarkväll

Igår var jag killen brorsan och hans tjej hemma hos mor och far och käkade gott. Blev grillat och en massa tilltugg till.  Riktigt gott och mysigt.

Bruno och Annika (från lödde) kom också en runda. De hade varit uppe i Sthlm en runda och hälsat på sin dotter. Är nog minst 6 års sedan jag träffade dom haha :D och ändå bor de bara i Malmö. Sjukt att man inte träaffar folk oftare. Jag menar de har ocskå en dotter Chalotte som är 19 år så fattar inte varför vi inte träffas oftare. Får kanske ta tag i det där haha :P

Tack mami och papi för en mysig sommarkväll ♥


Upp och ner x2

Tog ju lite bilder igår när Mani låg i mitt knä och busa<de. Kunde inte lägga upp bilderna igår så prövar nu istället :)










upp och ner!

Tog lite mer bilder nyss haha :D På Mani när han ligger på rygg i mitt knä och busar med en leksak. Dock går det inte att ladda upp bilder just nu så det blir senare.




Knubbspel

Kubbspel tillhör väll sommaren??? :)




Manibus & Bubbelbus ♥

Kan säga att jag vaknade pigg och glad imorse ända tills jag såg att gräset måste klippas :/ Jag rent ut sagt, jag HATAR att klippa gräset. Har väll följt med från barndomen då vi var tvugn att klippa gräsmattan hemms hos morsan och farsan. Dock inte mer än rätt med tanke på det var vi barn som använde gräsmattan haha :)

När jag vände gräsklipparen på sidan för att rengöra undertill såg jag att det hade läckt olja istället för bensin. (brukar annars vända maskinen åt det hållet bensinlocket sitter på) men inte denna gången. Jag som trode jag var smart men då droppar det ut en massa olja :/ Inte bra Maya!

Men nu är det iaf gjort och jag sitter här i sängen i gästrummet och bloggar. Manibus och bubbelbus sover och killen sitter vid sin stationära dator och spelar MF (fotbollmanager)!


















Skvatt galen!

Aaaaaa jag blir galen. Skvatt galen haha :D Mååååste skaffa mig en extern hårddisk till min dator för att kunna lägga över bilder och en massa annat. För nu när jag skulle föra över bilder från systemkameran fick jag bara med hälften :/ Snyft!




Badminton!

Vi har fått dille på Badminton killen och jag, haha :p Köpte ett set på Eko:- för ett tag sedan och nu kan vi inte sluta spela haha :d Sjukt kul! Har satt upp ett nät ocskå så det är kanon!

Har även kommit på hur man filmar med min systemkamera så har filmat ännu mer idag, haha :P Blev en del filmer! Men kan bjuda på lite bilder nuuuuuuuuuuuuuuuu :)








Min lilla buseMani ♥


Godnatt!

Sol sol trålande sol :)

Har suttit framför tv sedan klockan 20oo ikväll. Kollat på "allsång på skansen" och sedan något städar programm, haha :D (Fick lust nu att städa bland mina egna saker här hemma :p)

Har för övrigt varit en helt underbar dag. Lille Mani har busat hela dagen. jag och killen har lagat pizza, spelat bedminton och myst. Helt enkelt underbar dag ♥ Love it!

Kom på idag hur man filmade med min systemkamera, haha :D Har faktikst inte orkat tidigare att sätta mig ner och glo i instruktionsbokoken men idag så, haha :D Tänkte som sagt lägga upp lite videos och bilder nu men såg att kameran inte hade något batteri så det får laddat nu ikväll så får jag lägga in bilderna imorgon istället!

Nu blir det mys med killen framför tvn. Ska kolla på någon bra film också.

Godnatt


Work here i come!

Börjar jag jobba 75% från och med Tisdag nästa vecka samt en helt ny avdelning. Denna gången blir det 1-3 åringar :) Det ska bli så skoooj :) Fatta om jag är glad. Det är iaf 75% fram till jul sen kanske det bli 100% igen, vem vet :P Så nu blir det att avnjuta 1 vecka tillsammans med killen och vovvarna :)

Work, here i come ♥


JYSK!

Det är REA just nu på alla Jyskbutiker runt om i landet, haha :D Som sagt är det en trädgårdsrea som pågår nu. Startade idag faktikst! Jag funderar på om man skulle dra dit någon dag i veckan då det är lite sämre väder. Hade behövt ett nytt utebord. Det vi har nu i glas, nja gillar inte det redigt :/ Så vill ha ett nytt. Fast stolarna är helt underbart sköna :)




1 Augusti 2011

Hej alla :)

Usch vad längesedan jag bloggade nu, haha :p Men har som sagt börjar jobba igen och därför inte haft tid med tanke på jag har lille Armani att passa om eftermiddagrna ♥

Det har inte hänt så mycket när jag haft semester, bara passat lille busemani och umgåts med killen :D I Lördags eftermiddag drog jag till Växjö en sväng till syrran. Sov sedan över också! De har ju lille grisen Vilde som är ungefär 6 månader. Sen har de passat hundern Valle (riktigt söt) i ca 2 veckor. Så det var fullt hus där i helgen eftersom jag tog med min Armani upp :)




Min lille buseMani ♥


RSS 2.0