Läkaren

Idag var jag hos läkaren för min mage har aj aj :( Det gör ont i den alltid efter det att jag käkat, sen kan det vara ett tag efter. Det gör ont iaf.

Idag annars har jag inte gjort ett skit, började med att äta när jag kom hem från skolan. Sen bädda ner mig under täcket och titta på film. "Beck-gamen" Men dessvärre somnade jag efter halva filmen :) Trött idag :)
Sen hörde Patrik av sig och undrade ifall jag ville komma, men sa till honom att han får styra upp det där eftersom jag inte orkar idag :) Men han har inte fixat sjuts till mig ännu och kommer väll bli allt för sent när han väll fixat, så det blir väll till att sova ensam i sin säng i natt och sakna honoms närhet :( Snyft :P

Nu ska jag snacka med Elin lite och sen hoppas jag att Pj hör av sig, och inte allt för sent :) För jag har plugg också att göra och det orkar inte jag riktigt :)
My friends ♥
Patrik ♥

Hejhopp :) Bloggar väll snart om någon dag igen :)

Gårdagens bris!


HEJSAN ALLA! :)
hoppas ni har sovit gott i natt!


FREDAG
Helgen har varit chill. I Fredags gjorde vi inte så mkt. Sjutsade Anna till falkvik. Natten tills lördag vaknade jag vid 2 tiden på och kände att det stack i min överläpp. Och som jag trodde, jag började få munsår av ingen anledning alls. Så jag snabbt upp för att se ifall jag hade med mig någon  Zovirax lr Anti, men icke så nicke att jag hade. Jag gick och la mig i sängen igen och somnade.


LÖRDAG
Jag vaknade 5 över 11 i morse och jag skulle vara hos Tida vid 12 tiden hade vi bestämmt. Men jag skickade ett sms och sa att jag kom till henne vid 1 tiden ist för jag hade nyss vaknat. Det gick jätte bra :) Jag bilen farandes till karlshamn för att leka. Var så länge sedan vi sågs! Vi gick på stan och kollade i lite affärer och jag hittade mkt fint fast jag köpte inget. Hade dock fått 200 kr av mamma för att köpa mig en tröja lr ngt. Men det blev inget. Jag bara kollade :) Vi käkade på en Kina restaurang också. Mycket gott! Efter det gick vi hem och gjorde te till oss och käkade en kolaglass, Mums!
Vi snackade om vår resa och vi längggggggtar så fruktansvärt mkt nu!

Jag körde hem vid 5 eftersom familjen skulle till mormor och morfar och äta kl 6. Jag han komma ut på mortorvägen då jag började må illa som bara den och få jätte ont i magen. Känndes verkligen som om jag skulle spy i bilen. Men gjorde det inte :) När jag kom till mormor och morfar sa jag till mamma att jag hade jätte ont i magen och att jag mådde illa efter jag ätit. Hon och mormor trodde det var magkatar :S Fy om jag har det. Symptomen är att man får ont i magen och mår illa efter att man ätit. Ska jag någonsin kunna äta igen?

Jag var hos mormor och morfar hela kvällen och var hemma vid 10 tiden. Jag la mig i sängen, då jag redan hade ont i magen, somnade inte direkt utan låg där bara. Somnade vid halv 1 tror jag.


SÖNDAG
Idag vaknade jag redan halv 8, Carl han började leka :S Carl är syrrans son och är sjukt söt. Jag gick upp och stängde dörren till mitt rum och sov vidare. Patrik ringde och väckte mig halv 10 då klockan igentligen var halv 11. Man flyttar ju fram klockan idag. Det blir sommartid :) Skönt, går mot ljusare tider :P
Nu är jag uppe och har ätit en talrik med flingor, får se ifall jag börjar må illa igen om en stund lr får ont i magen :(
Brukar si så där komma efter någon timme. Fick dock ett piller av mormor igår som hjälpte :)

Idag ska jag inte göra ett skit. Morsan och de andra ska till Tjugokull och gå en runda, men jag vet inte ifall jag orkar hänga med. Tänk om jag får ont i magen :( Pii attan! Så jag ska nog bara vara hemma och titta på film/tv tror jag.
Får jag se vad som händer senare ikv :)


Tjohej på dej :) Ha det bra!
My friends ♥
You are a ☆
Jag älskar pengar :)


Kan inte sova pga....

.....många anledningar ikv


För det första:
Min älskade panna, jag finns här för dej. Kommer alltid göra det. Vad som än händer och hur långt ifrån varandra vi är så kommer du förbli min bästa vän. Du kommer ta dej upp på topp igen, det lovar jag dej. Det må ta tid, men låt det ta den tiden. Det är kanske bäst så. <3

För det andra:
Så har jag prov i morgon i MIBAS (människor i behov av stöd), sjukt tråkugt. Ska kunna lite om vad Autism är, ADHD/DAMP,Konsentrationssvårigheter, Invandrabarn och Demens är för ngt. Har pluggat lite nu ikv och jo jag kan det mesta. Fast det märker jag i morgon om jag har pluggat tillräckligt lr inte. Sov trots allt en del innan ikv, sen har jag duschat och lite så. Man hinner inte allt.


För det tredje:
Så har jag en jobbentervju i morgon också inne i Krstad vid halv 5 tiden. Vi skulle träffas på Café Fenix, om det nu är ngn som vet vart det ligger :) De ser iaf ut att ha goda bakelser/kakor där inne för jag och Malin var där inte för inte så längesedan :)
Lite nervös kommer jag att vara eftersom jag inte träffat denna personen innan, men det kommer nog gå bra!
Önska mig lycka till :)


För det fjärde:
Så längtar jag tills PÅSK, då blir det fest. Jag fyller nämligen 20 år! Gud vad tiden går snabbt. Ska antagligen hra lokal!
Min önskelista är inte så lång i år. Önskar mig nämligen bara en sak och det är pengar. För jag ska ut och resa i början av sommaren. Av sina polare kan man alltid önska sig lite make up, gärna från Make Up Store. Finns nämligen en butik inne i gallerian i Krstad :) Fick reda på att en ögonskugga kostar ungefär 130 kr.


5 bra anledningar till att jag fyller 20!

1. Jag får handla ut på systemet lagligt
2. Jag kommer in på 20 årsgränsen ute på puben ( fast får man iof det året man fyller 20, spelar ingen roll om man fyller tidigt lr sent på året)
3. Jag får antagligen mer i timpeng än den som är 18 år, ifall jag anställs
4. Jag får ta in sprit från Tyskland, lagligt ( ska nämligen ner där innan sommaren, får jag hoppas)
5. Den 4 april har jag haft mitt körkort i 1.5 år



Påtal om resa och födelsedag så behöver man pengar för att kunna resa...
...Och för att kunna resa så behöver man pengar så man kan:

1. Betala sin resa tur och retur
2. Ha med sig en bunte med fickpengar
3. Ha roligt med sin barndomsvän :)
4. Kunna shoppa lite...
5 ....Och framför allt kunna ta sig en drink lr två (supa helt enkelt) Haha :P

Jag och Tilda ska ut och resa i början av sommaren. Det ska bli så skönt att komma iväg. Det blir troligtvis Mallorca.
Vi hade bestämt oss för att boka en resa till Magaluf men vi är inte riktigt säkra på det där om vi redan ska boka.
Våra planer har gått över till att vi ska vänta in i sista veckan och boka. Så vi får en restresa lr sista minuten resa som det också heter. Det blir antagligen mkt billigare, fast då kan vi nog inte specifiera oss så mkt p att vi ska till just Magaluf eftersom det är en restresa. Vå får se vart vi hamnar :) Det kommer nog bli bra till slut :)


Nu ska jag ta och försöka sova igen. Har jag suttit här nu och fått ut mina tankar och önskningar :) Så jag säger god natt på er alla, sov gott!
My friends ♥, and you!
Kommer kanske bli mamma till en Norsk skogskatte bebis i Maj :)

                     
               :)                                           :)                                         :)

David Guetta!

Idag har jag varit i tråkiga skolan, fast har jobbat på bra med de olika ämnena i skolan idag. Känner mig riktigt duktig :) Jag är duktig, fast inte alltid :D Vi hade först projekt och företagande och där gjorde jag väll en HALV fråga :D Duktigt av mig tycker jag! Istället lyssnade jag musik på www.youtube.com och hade det bra.

Lyssnade speciellt på en låt. Den påminner mig om Grand i Krstad. Blir det utgång på Fredag tros?? :)

Idag ska jag till Sbg igen, inte alls vad det tänkt. Hade planerat att ut och gå, plugga och försöka få igång min tvbox som är helt off typ :) Men det blev ändrade planer. Ska till sbg och äta, plugga och såklart sova där eftersom vi har sovmorgon i morgon till kl 10, skööööööööööööönnt :D Lite lättare och betydligt skönare att sova i stan när man har sov morgon så man inte behöver upp tidigare och ta bussen:s Det börjar bli lite segt att åka buss nu efter alla år ;)

Tjo hej nu ska jag iväg, ta bussen 5 i 6, Pust den där förbannade bussen, fast det är ju inte helt fel när det inte finns några andra färdmedel för tillfället :)
My friends ♥


Det var denna låten jag lyssnade på :)





:)

Home

Nu är jag hemma igen. Var nyss på Shell-macken i Bma och sökte helgjobb, men icke så nicke att det fanns ngt :(
Hur ska jag få ihop pengar till allt nu tills innan sommaren? Ställer mig den frågan hela tiden, men kommer inte fram till ngt bra svar. Jag är sjukt fattig student!

I nattes som jag i Sbg igen. Mysigt som vanligt :) Var hemma vid lite över 1 för fick sjuts av Malin. Snällt, tack.
Igår var jag, Malin, Bullen och Eddie hemma hos Eddie och tittade film och popade poppcorn :) Gott. Vi var jätte trötta allihopa så jag och malin stack hem vid 1 tiden. Vi tittade på filmen "på smällen" ahaha sjukt rolig. Gud vad jag älskar små bebisar :) PÅ tal om bebisar så vill jag ha en kattunge :D Gud vad härligt det hade varit. Mysa med den om lördag kvällarna då man oftast vill slappa för man har röjt kvällen innan :D Funderar starkt på att skaffa en kattunge. Nu till sommaren och allt :P

Vilka gulliga bebisar :)


         
Helig Birma                                 Maine Coon                        Ragdoll


    
Norsk skogskatt                    Norsk skogskatt



Fredag!

Idag är det Fredag och vad händer idag? Ingen anning faktiskt. Har nyss typ skalat morötter och palsternacka till morsan och satt in det i ugnen med lite salt och peppar och olja på. Det blir gott. Vi ska också grillad kyckling. Mums :D

I nattses som jag i Sbg, det var mysigt. Fast la mig ganska tidigt. Sjukt trött igår efter att ha varit i skolan till kvar över 4 och fixat med mitt projektarbete som skulle vara klart, när jag vanligtvis slutar halv 4. Kände mig lite duktig där som var kvar och gjorde klart det :)
Som sagt ikv händer inte mkt tror jag. Får väll försöka ta mig till polarna inne i sbg ikv kanske och göra ngt. Inte allt för spännande att vara hemma.

Gud vad jag längtar till sommaren då man kan gå i Kjol/shorts och linne:D solbrillor och fina smycken på det och framför allt ha najsiga skor ;)

På tal om att längta efter sommaren kom jag på nu att jag måste skicka in min telefon för den är sönder. Förra lördagen slutade det att fungera att skicka ut sms. Så kan inte skicka ut sms. Men som tur var hade jag min gamla telefon kvar så har den nu sålänge :) Sjukt ful och kass är den, men den duger när det är nödfall :D Hahaha!

SOMMAR!


Se ya, puss! ♥


Orka?

Fy vad jag har mkt plugg nu framför mig känner jag.
Prov i morgon i Religion. Ska ska skriva ett PM tills på Måndag och lämna in. Lämna in 25 st frågor som rör exakt 8 kapitell i en bok om Projekt och företagande. Om man gör de frågorna så snabbt som möjligt är man ledig från den lektionen på måndag morgonen typ 4-5 ggr framöver. Så tänkte passa på att göra de tills på Måndag så är jag ledig.
För är så förbannat trött på morgonen. Fast sjukt trött på skolan också. Men snart är det förbi och då börjar arbetslivet. Som sagt det heter ju inte sommarlov nu när man går ut skolan utan då blir det ist ARBETSLÖS :) Hahah!

På tal om trött, sov jag till halv 12 idag :) Duschade och gjorde mig i ordning och drog till skolan så jag var där till lite innan halv 1. "Gick" till skolan idag för sov i SBG i nattes. Annars brukar jag ta bussen och det är sjukt segt. Men i morgon får jag ta bussen. Ska ha följe med Elin Pelin också :) Min pärla :D

Annars idag har jag softat i Sbg efter skolan också, hade dock bara 1 timmes lektion och då tittade vi film :S Gjorde mat till mig, pluggade lite och tittade Tyra Show, sen var det Top Model sen efter det var det ett avsnitt av Sex And The City :D sjukt bra eftermiddag :) Hahah :D Kom hem vid lite över 8, mamma mötte mig vid busstationen-vi gick hem. Sen har jag pluggat lite och sitter här nu. Orkar verkligen inte plugga mera :( Så sjukt trött på det där nu.


Tjo hejsvejs, My friends ♥



Schlager-Sällskapsspel-3 rättersmiddag kl 01

Igår var jag och Anna, Ida, Bojje, Acke och Timmie hemma hos Acke och tittade Schlagefestivalen :) Det var väll en sådär bra låt som vann. Men hon förtjänade dock en förstaplats :) Enligt mig!

Efter det blev det sällskapsspel som jag är urkass på ;) Ni vet nog vad jag menar :) Hahahah! Vi spelade först " så det kan låta" där man var i par och skulle nynna, rita, sjunga, lösa frågor osv. Faktiskt ganska kul :) Sen efter det blev det typ något spel för juniorer :) Och det var där jag var så kass :P ahhahah usch vad jag skäms :)



Vi spelade ungefär till kl halv 1 då jag och Anna var tvungna att dra till Karlshamn för att hämta mina föräldrar som hade varit på fest :) Mamma sa innan på dagen/kvällen att de inte skulle bli så sena men trots det var vi hemma kl 3 i nattes :) Hahahaha.
När jag och Anna kom fick vi 3 rättersmiddag :) Mums. Först fick vi en jätte god kaka. Sen var det en tallrik med lax och massa gott som vi åt. Sen fick vi efterrätt - Pannacotta. Så sjukt gott. Det var körsbärs grejs ovanpå :) Sen blev det Huvudrätt. Kyckling med potatis och kantarettsås :) Helt underbart.
Vi tyckte dock vi fick grejerna i fel ordning men det var skit samma för vi var hungriga :) Vi hade inte käkat sen typ middags lr ngt :) Så lite mat kl 1 på natten passade alldels utmärkt :)

Sen sjutsade jag och Anna hem 2 st par och av det ena paret fick jag 100 kr för jag sjutsade hem dom. Tog inte mer än typ 3-5 min :) Och det andra paret var för fulla för att ens fatta vart de bodde :P ahha nej skojade :)

Sen kom jag och Anna tillbaka där mamma och pappa var. Där väntade vi ungefär 15 min, trots att jag hade gått in och sagt att de skule komma. Sjukt segt där ett tag. Men äntligen kom de ut och vi började köra mot Bma igen :) Vi var hemma kl 3. Sen var det sovdags för lille mig och sov till kl 12 idag :) Det förtjänade jag :)

Idag blir det nog en slappedag fast har tanken på att ut och gå en runda sen. Hade varit skönt och uppfriskande med tanke på all den goda maten vi fick igår ;) Hahaha, Skämt och sido :)
Nu ska jag titta lite tv och om det inte är ngt bra tar jag väll kanske och tittar några avsnitt av Sex And The City!

Tjohej, jag älskar er mina vänner ♥
Se Ya :)



          



Idiotiskt

Hur fan kan man må så dåligt av något så idiotiskt? fattar inte varför? Kräktes nästan. usch.

Fattar du inte? du får mig fan att gråta och må illa!
Kan fan inte ens titta på dig längre. Går inte, men ändå se jag dig överallt.
FAN TA DEJ!



 



Noooooooooo

NNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

WHY???


Vårens skomode?

Är detta skomode 2009?


          8 390 :-
                   
                                                            6 780 :-

          4 550 :-
                 
                                                                8 780 :-


         16 790 :-





Never back down!

Thats right!

Det snöar ute och har gjort en längre tid nu så jag stannar inne ikv och kollar tv/film. Kollar just nu på Never back down!






Fest i morgon??






Grand i morgon brudar?? ;) Jag känner definitivt för Grand ;P

H&M

Fick H&M tidningen för någon dags sedan, men tittade inte i den förrens idag. Annars brukar man alltid titta i katalogen när den kommer men jag hade väll inte tid just då :)
Shit vad mycket vår och sommar kläder det var i den. Jag bara länngggggggggtar efter sommaren. Denna sommaren ska blir bra, har jag berstämmt mig för :) " man kan ju alltid önska" hahah :P

Fastnade särskilt för ett bar 15 cm högklckade skor :) Mååååååååste bara ha dom till sommaren :P Vet dock inte redigt vilken färg. Den oranga färgen är läcker och väldigt cool om man är brun ;) Passar bra till sommaren :)


                   



Det fanns också en väska jag vill ha! :)
Finns även i färgena vit och svart.             Sen var det såklart några söta små toppar :)

       



Och såklart finns det alltid ngn snygg bikini man vill ha. Man ska bara se bra ut i den också ;)
Smal mage till sommaren, Ja tack!


                             
                   

          
          

         




Baddräkt är också väldigt snyggt och sexigt enligt mig ;)


          



Glad?

Idag är jag gldare än sist jag skrev blogg :) Då var allting bara surt och eländigt! Men gldare idag.

Idag ska jag inte göra så mkt förutom att dra till min faster som bor på Mörby backe och äta kvällsmat lr ngt och snacka lite. Blir väll några timmar där. I nattes sov jag i Sbg och ja, det var ju som det var. Kunde inte sova precis :( Så tog lite sov morgon idag. Var i skolan kl 10 :)

Idag hade ja och några till i klassen lektion i skolan mellan halv 2 och halv 3. Det var "målning till musik" Det fanns ju vissa då som tyckte det var skit tradigt, men det är bara att bita ihop och le :D
När lektionen var slut pratade våran lärare med oss om aktiviteten vi hade och hon tyckte det gick bra. Så ett G blev det iaf. Igår var ju jag som sagt lite grinig i skolan och bara ville försvinna och det gick dessvärre ut över en annan person på kvällen., Förlåt, Verkligen förlåt. :( Men idag kom Ann och frågade hur det var med mig. Snällt av henne. Men jag sa dock inte redigt vad som gjorde att jag var så grinig igår. Kan ju inte tala om allt för sina lärare heller :)


Nu ska jag nog laga lite mat lr ngt. Jag måste ju äta för ingen frukost blev det, men har dock ätit 2 st kycklingklubbor i skolan. Men det är inte speciellt mkt kött på dom :(

Så hej svejs :)
My friends ♥

Jag längtar efter sommaren!



??


??

You're anything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
And I don't want to play the broken-hearted girl no no
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl



Fabulous!

What´s fabulous?




This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed
to be now
Gonna let the light shine on me

I can feel your halo (halo) halo
I can see your halo (halo) halo
I can feel your halo (halo) halo
I can see your halo (halo) halo
Woah...


Night!

God natt!
Hoppas det kommer bli såhär för mig en dag.....





That´s life


  •  Hur vet man när ngt inte är rätt?
  •  Hur vet man när ngt är rätt?
  • Varför ska det vara så jävla förbannat svårt för?


Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa blir fan galen. Jag är redan galen.
Att jag ens orkar med detta jävla tjaffset som pågår. Finner inte mig själv in denna situationen ens. Jag vill inte vara i denna situationen. Varför inte bara förstå ngn gång??????? :'(......

Mår verkligen as alltså. Fan, varför skriver jag ens om detta i min blogg för? Ingen som bryr sig iaf.

That´s life!.................. And it sucks!
Trodde år 09 skulle bli ett bra och kärleksfullt år, men det är raka motsatsen till att det är det! Skiter fan snart i allt!


The gäng!

Ikv spenderade jag tid hemma med pizza och kollade på Let´s dance. Maksim ringde mig vid halv 10 och undrade vad jag gjorde. Han trodde nämligen jag var hos Bullen och dom. Men icke så nicke var jag det. Utan Jag gick ner och frågade mamma om lov att få ta bilen till Sbg och det fick jag. Jag hade redan myskläder på mig så jag tog bara bilnycklarna och mobilen och såklart mitt körkort ifall man skulle träffa på pål-is :P ahhah skämt och sido :D
Kvällen blev rolig, lr iaf de 2,5 timmarna jag var där. Gänget festade förutom jag och Josse :D
Resultatet blev såhär, Dåliga bilder jag vet, men det är med min mobil kamera.....

     
        

TJOhej, nästa vecka blir det grand och då jävlar ska det festas ;)
Puss sov gott. Älskar er mina vänner ♥

vad säger man?



Hej alla! :)

Nu är det såhär att jag inte vet vad jag redigt ska göra ikv. Tror jag kanske bara tar en redig slappe kväll och käkar pizza och glor på tv lr ngt. Anna min panna frågade innan ifall vi skulle göra ngt men sa då att jag skulle vara med de andra brudarna och killarna (de frågade före) Men vet inte redigt nu, känner att jag inte vill göra ngt ikv anträngande ikv.

Idag sov jag till kl 10, Sköööööööönt :) Börjar ju halv 12 på Fredagar :P Lyckos mig! Har inte gjort ngt vettigt i skolan idag heller. Sjukt tråkigt att bara sitta, fast tittade på några roliga klipp på youtube dock ;)


Den legendariska hamstern :P




En som har ADHD/DAMP iaf :P hahahaha :D


you cannot here mo voice

You cannot hear my voice



NO!


 


Ung/gammal

Hej alla vänner!

Idag har jag varit inne i krstad med klassen. Vi var inne på museet och tittade på en utställning som heter " Äntligen vuxen" Det var faktiskt ganska intresant att både lyssna och få gå runt och titta själv på utställningen :)
Det tog ungefär ca 1.5 timme. Så halv 3 kom vi ut från museet! Inne på utställningen kunde man gå in i en liten fotoaugtomat och fota sig själv, så kom det ut en bild på hur man ser ut när man är gammal. Mitt resultat blev såhär :D






hahahahaah detta är jag. Längst ner till höger har vi bilden av mig när jag blir gammal och bilden längst upp till vänster är en bild då jag var liten :D

Att vara gammal innebär en sak, man får rynkor och ser färjävlig ut. När blir man vuxen da? En del tycker de redan vid 15 års ålder. Andra tycker det när de är 18 och har tagit körkort. Jag personligen tycker att man är vuxen när man kan ta ansvar för sina egna handligar och och verkligen stå för det man gjort. Det kvittar om det är en en 30 årig kille/tjej  säger att de är vuxna men i själva fallet beter de sig som en 20 åring. Så alltså spelar inte åldern någon roll tycker jag utan hur mogen man är! Vill man lr kommer man någonsin bli vuxen ens? En del säger att det är klart man blir vuxen och att man vill bli det. Andra tycker det inte. En del vill vara barn hela livet. Själv tycker jag att man är ju som sagt vuxen när man är vuxen. Jag varken vill bli vuxen lr stanna kvar i åldern utan vill ta livet och dagen som den kommer.

Vad händer idag gott folk? Själv ska jag inte göra ett skit :D Jo ut och gå ikv iaf. För äter just nu massa godis och morsan hade köpt hem kakor också som vi ska fika på :D Mums :P Kommer få en tock liten mage ;)

Tjohej på dej, vi höres :) Bilden ovanför tycker jag ser hemsk ut i min mening, fast jävligt rolig ändå. Var bara tvungen att lägga in den :D
Pusshej, My friends ♥


The Town

Ikv ska jag in till Sbg och sova där :) Skönt. Behöver jag inte upp så tidigt i morogn bitti :) En fördel att sova i Sbg när man vanligtvis bor i Bma! :)
Ikv blir det väll att titta på film lr ngt.:) Och framförallt sova :) SKÖööööööööööööönt :)

I morgon ska jag ha en lektion (fotografiksbild) sen är det håltimme igen! Sen kl 1 ska vi klassen vara i Krstad för att titta på en utställning som ligger brevid Banken (nattblubb), nära Grand också så att säga :P Utställningen tar väll ungefär kanske 1,5 timme sen hem från Krstad och slappa lr sova lr ngt :P

Blir det Pardy på Fredag brudar?? ;) hahahaha!

Pusshejs på dej!
My friends. I love them all ♥

Nallen ser sjukt mjuk ut! Vill bara krama den :D



Freebra!

På tal om Grand och alla fester som är nu. Så måste jag skaffa en Freebra. Kostar 299 kr. Alla kvinnors dröm när det gäller klänningar, tubtoppar och mkt mera! Gå in på länken nedanför och kolla om du är intreserad :D
http://www.freebra.se/

Om Freebra:
Freebra Strapless Bra är en så gott som osynlig BH utan vare sig axelband eller band i ryggen. Perfekt för partytoppen, bröllopsklänningen eller andra linnen och klänningar med bar rygg eller bara axlar! Freebra är din lilla hemlighet!

Freebra ger en känsla av total frihet då den är både bekväm och snygg. Behån är lätt att använda och fäster ordentligt på huden. Behån är dessutom enkel att tvätta och kan användas om och om igen.

Insidan: Silikonet ger en "klistrig yta" som fäster hållbart på huden. Utsidan: 100% Silikon för ett naturligt intryck.
Freebra Strapless Bra är fylligare och smidigare än Freebra Strapless Bra Light och passar dig som önskar lite mer fyllning. Freebra Strapless Bra är även lite mer följbar mot huden eftersom den består av 100% silikon.
OBS! Eftersom Freebra är en intim produkt som klistras mot huden, så har du inte öppet köp och ingen bytesrätt!

Freebra måste vi inhandla till nästa fest brudar :P
(Min blir inhandlad nästa månad då jag har pengar)


Efterlängtade bilder!

I Fredags så var det ju såklart utgång...igen! :D Till Grand denna gången också. Men inte konstigt man drar dit nästkommande Fredag då man alltid får en fribiljett med sig hem när man hämgtar ut sin jacka. Fast förra veckas Fredag fick jag ingen för Sara hämtade ut jacka. Så snäll är hon :D Tack!

Idag var det så att säga skola igen. Hade Religions prov vid halv 12. Gick väll sådär. Orkade inte plugga allt för mkt igår :S Men får skylla mig själv ifall jag får IG som jag tror.

Slutade tidigare idag, som vanligt. Ann skulle hem till sin sjuka dotter lr vad det var. Tur som var så körde jag bil till skolan för att inte komma allt för sent efter att ha jagat den förbaskade musen :D Så var hemma redan vid halv 3 idag lr ngt :D Rätt skönt faktiskt. Malin och Josse sa de skulle in till Krstad för att kolla ifall de fick tag på några fribiljetter ännu en gång till Grand, som nu äger rum på Fredag igen kan jag tro :) Sjukt kul isåfall. Men vart ska vi förfesta brudar? ;)
Fick reda på av Malin ikv att de hade fixat fribiljetter och att vi nog ska dit :)

Resultatet av Fredags förfesten hos Anders i Krstad blev såhär.................



Eddie, Zebastian, Sara, Malin och Josse! Alla utom jag :D


Jag själv på en bild! :D Sjunger singstar


Eddie ensamvarg sjunger singstar! :D


Jag, Sara och Malin :D Min arm ser ju nästan vältränad ut :P hahahah!


Vi brudar igen. Jag, Sara och Malin som har en härlig fuller min ;)

Älskar er mina vänner ♥
Ni är riktiga ☆:or allihopa! :D


Mus i vårt hus!

Förvånadsvärt hade vi en mus i vårt hus idag på morgonen! Mamma ropade nere från källaren att - MAYA kom, det är en mus här inne. Jag gick ner för jag tänkte att , " nej inte är det det" men minsannodag var det de.
När mamma skulle öppna fönstret i deras sovrum så ploppade musen ner på golvet. :D hahha. vi stängde in den i rummet genom att blockera dörröppningen och där var vi, jag, mamma och musen! :D
Vi började såklart med att titta under sängen ifall den fanns där men icke då :S kollade bakom gardinerna och där var den, och den sprang snabbt som satan så både jag och mamma skrek och trodde den skulle rusa över våra fötter :P hahaha. Sjukt äkligt! mamma sa till mig att hon var tvungen att dra till jobbet och att jag fick ta hand om musen :S

Hon tänkte dock inte att jag har skola och att min buss går 20 i 8. Jag hade knappt fått på mig kläderna i morse förrens hon skrek liksom. Försökte fånga den där jävla musen i säkert 20 min minst. :@ Tillslut fångade jag den, med en span och en shyffel :D Sjukt stolt. När musen kommit i spannen så sparkade jag till den och musen blev ännu räddare. Rätt åt den :@ Mohahahha :D

Sen kom Elin för jag hade ringt tidigare på morgonen och sagt att jag inte han med bussen för var tvungen att fånga en mus i mammas och pappas sovrum innan jag drog till skolan. :S Jag blev desutom jäkligt varm av att leta efter den där musen så fick klart duscha osv  efteråt :D Sen var det dags för skolan :P........




me


Sovmorgon!

Att ta sovmorgon på morgonen är nog bland det härligaste som finns, iaf när man ska asa sig upp igentligen ur sängen halv 7 för att hinna med att äta, sminka sig, toa besök och allt annat innan man ska till bussen som går 20 i 8. Idag tog jag sovmorgon! Sov till kvart över 10. Käkade en talrik Cornflakes med mjölk. Sen på med mysdressen och sen vidare med cykeln upp till tågstationen. Tåget går nämligen varje timme från Bma på vilket håll man än ska. Mkt bra tågförbindelse här :) Tar 1.5 timme direkt från Bma till Malmö liksom :P hahah!

Började med svenska kl halv 12, skulle läsa igenom ett nationelltsvenska häft. Sjukt tråkigt. Sen håltimme IGEN, sen Mibas då vi bara tittade på film:S Så sjukt onödiga dagar i skolan när jag kunde varit hemma och pluggat på Religionen :@ hahahah hade inte plugagt ändå :P Hade sovit :D 

Idag förresten när jag vaknade kännde jag att jag hade ont i nacken, hade fått en liten lätt nackaspärr :/ Känns det som iaf. Tog bussen hem idag vid 20 i 4. Fick sluta tidigare som vanligt så fick vänta i skolan med Jimmy och Jon i över 40 min. Sen hoppade jag av vid tiansgården, gick upp till tågstationen ( de som bor i bma vet att det dock inte är så långt fär imellan). Väntade där i säker 15 -20 min innan morsan kom. Jävla förseningar. Håll tiden för guds skull. Blev genomblöt dock när jag väntade :/ Sjukt synd om mig :s hahahah! :)

Hittils har jag bara käkat och suttit och snackat med Sara, bullen och ngn konstig typ Tom :P Hahahah skojade :)
Ska väll plugga senare på religionen som jag knappt pallar :/ Så sjukt trött på skolan :/ Men är nog inte bara jag som är det dock. Finns även andra som är det också :)

Tjo hopp hej nu ska jag bege mej :)
Finns inget bättre än mina vänner, ni vet vilka ni är ♥

Fest i helgen igen brabbar och töser??  ☆

     

     

Hahha My friends, iaf några av dom som var i skolan idag :)


God morgon allesammans!

                                                                                                     

I fredags var det flippat :) Sjukt full :P Tack Anders för vi fick festa hos dej i lägeheten :) Trevligt att träffa dina polare också och sjukt kul att sjunga singstar :D Jag ägde ju över brudarna ;) Hahahah! Sen bar det iväg till Grand tydligen som jag knappt kommer ihåg hur vi kom dit. Kom ihåg att jag stod i kön iaf :P och att jag dansade med en jävla ful kille senare på dansgolbet ;) hahahaha :D Hade även skickat sms till dej. Hade fått svar men kommer jag inte heller ihåg. Så var bara till att kolla genom mobilen igår, lr gjorde det idag :)

Sov inte så mycket i fredags natt till lördags natt. Vaknade vid halv 8-8  på morgonen och la mig vid 4 tiden typ :P hahaha
Sjukt trött igår var jag :d Det märktes :)
Elin hämtade upp mig vid 1 tiden för jag hade lovat henne att följa med henne till Krstad och handla kläder :P Var ju som sagt långlördag igår :) Så jag gick runt där som en sombie brevid henne ;) hahaha!

Lördags eftermiddagen bestod utav att jag sov typ från kl 4 till 6. Då mamma väckte mig och sa att det var mat. Det var inte speciellt gott det hon hade lagat :(
Sen satt jag lite på msn efter det och snackade med Elin Pelin :) Alltid lika kul :D Hon skulle in till sbg en runda sen vid 8 tiden men jag pallade inte följa med, ville kolla melodifestivalen också :) Agnes var ju med. Gryyyyyyyyyyymmm låt :)
Jag somnade nog vid 1 tden i nattes :) Det var skönt att sova :D Vaknade nu vid halv 10 men gick inte upp ur sängen förrens lite över 11 :) Så det ska vara :)

Skickade även sms till Elin och frågade om hon vill ut och gå idag, hon har inte svarat. Får väll ringa hem till den där lilla flickan :) Elin kommer du ihåg i bilen igår?? ÅÅ vad du ser hängig ut idag patte ;) hahahahaha! Mitt och Elin lilla skämt. Nästa gång vi festar ihop Elin ska vi spitta musiken, du vet på vilken låt :P ahahahha !

Idag blir det slappedag för mig med lite pluggande i schemat och tv tittande :) Anna min panna kommer även hem idag från Sthlm :) Längtat efter henne :)

Hej hopp nu ska jag nog göra ngt annat. Puss på dej, hej :)
My friens ni är ☆or allihopa. ♥
Och en sak till, fy fan vad jag är blå på utsidan av min vänstra fot. Ngn jävel som trampade mig på grand tydligen :S Sjukt ont.


RSS 2.0