Kalas idag!

Ååå vilken fin dag det är idag fast lite småkallt ute. Men det kan det vara bara det är fint väder :D Funderar på om jag ska inom Krstad en runda innan jag ska till brorsan för lite kalas. Han fyllde nämligen år här om dagen.

Och sedan behöver nog inom systemet en runda och köpa lite dricka. Kan vankas fest ikväll! Hoppas hoppas hoppas det :P Har varit sjukt sugen på att festa nu som förra helgen och igår men nej da. Inga som kan haha :D Men ikväll så :P

Nej nu ska jag göra annat.

Puss o hej!


Pengar?????

God morgon!

Har varit uppe sedan 07:30. Vovvarna kunde inte sova mer :/ Börjar runt 12:30 idag eftersom jag har stägning på jobbet! fram tills nu har jag bara suttit vid datan. Beställt lite visitkort och kollat mitt Norska konto. Inte visste jag att jag hade pengar där haha :P Om jag nu fattade och läste rätt så ska det vara pengar där. Men började fundera på vad min pinkod till kortet är för några siffror. Så har letat nu bland alla pappaer och vipps så hittade jag det :) Så innan jag drar till jobbet ska jag inom bankomaten och kolla ifall det finns några pengar där :P

Ska även ta en dusch snart så jag blir lite piggare och dessutom behöver jag tvätta håret. Ser ut som en skata där :P Men först ska jag släppa ut vovvarna och lyssna på lite musik :)

Hejhej!


Goa tider detta!

Sitter här med en kopp kaffe, tända ljus, vovven och kissen i soffan och killen spelar Battlefield 3 som är ny inköpt för idag. Han har suttit med det ikväll och jag har kollat lite papper jag fått hem i brevlådan! Innan dess var vi ju i Krstad. Handlade hem en mascara och en perfym. Mer blev det inte. Nog rekord snabbt vi var där inne. Tog bara runt 20-25 min! Träffade även min faster bitte!

Funderar starkt på att börja sälja det jag fick hem i brevlådan idag :) Hahaha känner att jag har ganska många "bollar i luften" men ändå inte. Mycket tankar och allt som far omkring i min skalle! Men det blir nog bra till slut!

Nu ska jag bara göra ett inlägg här sen ska jag även kolla lite grejer på nätet!

Vi höres folks! Ha en bra Torsdags kväll! För övrig börjar jag runt 12:30 imorgon eftersom jag har stägning på jobbet. Goa tider detta :P

Ciao!


Massa pengar över :P

Så, nu har jag betalt in alla räkningar. Får ju min lön den 27e varje månad! Trode jag skulle ha mindre pengar kvar än jag hade så detta blir en positiv månad haha :D Har även beställt ett par julklappar, Ja jag vet redan liksom men varför inte vara tidig i år och redan ha det fixat liksom??? -Nej just det :) Mycket bra Maya :D

Sitter här med en kopp kaffe nu och ska strax göra mig iordning inför dagen. Jobbar bara till 15oo så det blir skit bra :) Efter det blir det nog Krstad med killen en vända. Han behövde ha lite nya saker, eller ja, rättare sagt ett SPEL hahah :P Och jag behöver ny perfym och lite annat. Det var något till som jag verkligen behövde men komer inte ihåg vad :D Men jo, en sak till ska jag iaf försöka hitta. Ett par knästrumpor. Tycker det är så mysigt och snyggt att ha det över leggingsen och sedan en stickad tröja till :) Eller håller ni inte med mig????

Min vän Anna är i Oslo just nu såg jag för någon dag sedan. Inte visste jag det utan såg det på face. Hoppas hon har det bra och hon får allt festa nu för mig med för Oslo är gryyyyyymt :) Me like! Hade också velat upp där en vända. Kom ihåg när jag bodde där. åååå vad jag trivdes hahah :D Fast å andra sidan skulle jag nog inte vilja PLYTTA tillbaka utan bara ta en mini semester där. Oslo är en fin och grym stad. Ni som inte varit där. Åk dit! Tar bara 6-8 timmar mes buss sen är man framme i Oslo city!

Nej nu säger jag hej då! Hoppas ni får en bra Torsdag. Snart är det helg igen. Längtar!
Ciao!


GRattis min bror!

Nu är det kväll och jag har slutat jobba. Eller ja, jag slutade vid 17oo. Hem en vända till morsan och ta in deras post. Nu äntligen är jag hemma :) Blir även matlagning om en stund.

Killen och hans bror sitter och spelar just nu så funderar på att fortsätta sitta här vid datan och spåna på mitt projekt. Det är mycket kvar så bäst att sitta mer och mer vida datorn så man får med sig all information man behöver. Var även på möte igår på nyföretagarcentrum i Karlshamn. Det gi´ck skit bra. Fick även med mig några häften hem att läsa så jag har en del att stå i. Men det är bara kul :)

Även ett stort GRATTIS till min älskade bror som fyller 24 år idag. GRATTIS ♥


trött trött tröööööööööööööt!

God eftermiddag! Klockan är nu runt 13:30 och jag är precis hemkommen från jobbet. Jobbade till 12:30. Sen hem till morsan och skriva ut lite papper och sen äntligen hem till vovvarna :)

Är ganska trött idag också efter Måndagsnatten/morgonen. Sjutsade nämligen brorsan till Hässleholm vid 03:30. Tanka först och sedan iväg. Hemma igen vid 05:30 men kunde jag sova då?? NEJ! Utan somnade kanske lite över 06oo då killen kröp närmre mig och höll om mig. Han klocka ringde lite över 06oo och frågade om jag ville sjutsa honom till jobbet. Snäll som jag är gjorde jag ju klart det. Hemma sen igen vid 07oo och då gick jag och la mig igen hahah :D Sov till 08oo och var så jäkla trött. Men upp skulle jag för skulle vara på jobbet vid 09oo! Usch vilken natt/morgon hahah :D Inga fler sådana på ett tag :P

Senare i eftermiddag ska jag bege mig till Karlshamn ca 15:15 för ett möte. Dock vet jag inte vart det ligger så fick printa ut en vägbeskrivning hemma hos morsan. Kommer jag hitta?? -Nja tveksamt. Kanske får åka vid 15oo istället ifall jag virrar runt i Karlshamn. De har ju så mycket enkelriktat så jag blir tosig :@

Nu är det bara att vänta ut tiden :/

Ciao!


Party!

Kom hem för en stund sedan från ett ljusparty! Försäljning hemma hos någon. Det var grymt mycket fina saker men det sved i plånboken när jag tittade på priserna. En annan gång kanske jag beställer något :)

Har funderat en del på det där med homepartyn. Är det något för mig??? Jag tror faktikst det fast det skulle vara något jag verkligen är intresserad av. - INREDNING!

Finns ju hur många olika saker som helt. Iredning, kläder, sexleksaker, te, ljus osv. Finns hur mycket som helst. Sökte nyss på "homeparty" på google.se och fann en del försäljare :) Det kändes riktigt bra att ha kollat upp det där. Jag skulle vilja ha det som en hobby faktikst. Lite extra slantar i månaden skadar ju aldrig :P

Livingandroom, Innerum, Partylite, Glimrahomeparty, Marykay, Novaconcept, Perfecthome, Zbh, Lustkärlek, Drömhemma - Här finns lite olika att välja mellan men det finns ju så mycket mer :)

Enjoy!


Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus ♥

Alltså jag är så jävla glad för min lille skit :) Han tillför så mycket i min vardag. Han gör mig så lycklig och han är världens busigaste!

Pratade för någon dag sedan med Armanis uppfödare och hon är riktigt bra kvinna. Hon har båda fötterna på jorden och vet vad hon gör. Sjukt glad av att jag köpte Mani från henne! Hon tyckte han var i bra form och såg lycklig ut och ja, det är han :)

Mani och Honey är hemma själva när vi är och jobbar. Tur som är så jobbar jag inte så länge om dagarna så jag hinner umgås med vovvarna. Det går jätte bra att ha de tillsammans trots Honey är ganska mycket större! Och de blir så glada när man kommer hem

Armani är väldigt duktig liten kille. Han är ett halvår nu i Oktober och han kan redan tass, sitta och stanna kvar när man säger till honom. När det gäller maten så tar han inte maten fast jag går ut från rummet förrens jag säger "Varsågod" Han är såååååå duktig. Mammas lille bus ♥ I koppel går han också jätte bra :)

Jag är så jävla glad att jag har Armani i mitt liv. Kommer antagligen få utterligare mer tid till honom när jag startat eget när det nu blir haha :D

Armani får även följa med överallt för att bli van av att träffa andra människor, hundar osv. Hemma hos mor och far trivs han :D Det är bra med tanke på att de passar honom iblad när jag inte hinner hem imellan om jag ska iväg.

Hade anmält mig till valpkurs nu i Sölvesborg som skulle starta nu i Oktober. Tyckte ändå det var konstigt att jag inte fick papper hem med inbetalning osv innan det skulle börja. Men tänkte inte så mycket mer på det utan "det kommer väll snart" Sen gick tiden och 1 vecka innan kursen skulle börja får jag ett mejl om att de har ställt in kursen pga ingen som kunde hålla i kursen. Snacka om att jag blev sur haha :D Visst armani kan umgås med andra hundar osv men skulle vilja ändå gå valpkurs fär att få han till att "det är mig han ska lyssna på osv" Men om man ville vara kvar i kön om det skulle bli längre fram så skulle man inte göra något alls. Utan man har kvar sin plats.

Som sagt, Armani kan umgås med andra hundar särskilt TINO, Malins valp! De busar och håller på haha :D Fast mest pippar de varandra. Det är 2 killar då som sätter på varandra. Ett tag började jag fundera på om Armani är BÖG??? Haahha :P Han satt sig i Dennis knä här om kvällen när de var och hälsade på och då såg man riktigt hur armanis lille pick började sakta grypa fram. Hahahaha fan vad vi skrattade. Armani är BÖG ;P

Om han nu är det så får han vara det ;P Jag älskar honom ändå ♥



image description





























FÖRVIRRAD TILL MAX!

Hmmm nu kommer jag med sådana där funderingar igen haha :D Sitter och funderar ang mitt projekt jag ska starta. Jag började ju arbeta med det förra Söndagen och det gick skit bra. Har dock inte haft tid nu i veckan direkt och satt mig ner och forskat vidare. Eller jag har tröttnat liksom. Allt innan man ska fixa tröttnar jag på ganska lätt så frågan är nu om jag kommer tröttna på mitt projekt nu när det ska startas. Jag menar, det kanske inte blir förrens nästa år och har jag redan tröttnat tills dess och backar ur??? Hmm, jag funderar fast å andra sidan tycker jag det är kul att sitta "när jag väl sätter mig ner" och kolla på nätet hur allt ska vara!

Men som sagt. Jag måste ha tag i Nyföretagarcentrum i Karlshamn eller i Kristianstad för i Bromölla funkar inte tiderna med hur de har och med mina jobbtider trots jag bara jobbar 75%. Det är riktigt härligt må jag säga :D

Behöver nog ha tag i dom och boka tid innan jag fortsaätter känner jag. Annars kan jag tråka ut mig själv typ :( Ahhhhhh vill ha allt fixat nu nu nu hahaha :D Som ni märker: jag är FÖRVIRRAD :S


Får man aldrig sova eller???

God morgon people!

Har ni sovit gott inatt??? Det har jag :) Vaknade och släppte ut vovvarna och gick och la mig sen igen. Vaknade runt efter 08oo men sov vidare sedan efter bus med min lilla Armani ♥ Sen var jag tvungen att dra mig från sängen då killen behövde sjuts ner till jobbet vid 09oo.! Puhhh vilken morgon. Kan man aldrig få sova eller, haha :D

Har redan hunnit med en del grejer. Städat i förrådet, diskat lite grejer, plockat tvätt och ska alldeles strax ta mig en kopp kaffe. Senare idag blir det att räffsa löv i trädgården och lite annat.






Höststädning för hela slanten!

Då är det Fredageftermiddag och helgen kan börja :D Haft det skönt på jobbet idag! Blev även "nästan klar" med mitt lilla projekt jag hååller på med på jobbet. Har haft en praktikant denna veckan så det har varit riktigt bra. Det har varit lite avlastning men ändå så får inte praktikanten ha något ansvar men det har varit good. Tackar vi för "rattmuff"! :)

I helgen blir det storstädning. Räffsa löv ute och ta in eventuellt lite sommmargrejer vi fortfarande har ute. Jag menar: det är ju trots allt höst nu! Sen blir det av och slänga lite grejer och lite rensning av förrådet! Detta kommer bli bra. Sjukt vad massa skräp man salmar på sig genom åren. Tänker alltid att: detta kan jag spara, det kan komma till användning någon gång senare men NEJ! Så är ju inte fallet utan det bara ligger där och skräpar!

Så nu blir det "Höststädning" i helgen och hoppas ju på det bästa. Putsade även fönstrerna igår kväll, fast bara invändigt då. Lite kallt ute för att putsa fönstrerna men det kanske blir nu i helgen trots allt. Har man det fixat tills advänt som är om ca 1 månad. Då blir det en massa gardinbyte och ljusstakar och julpynt ska upp. LOVE IT! Fast å andra sidan blir det inte mycket julpynt. Tycker om när det är stilrent men ändå så man ser att det är December månad. Gillar de där ljusstakarna som lyser om de mörka kvällarna :) Det ser vi fram emot att ta fram :)

Nu ska jag bara vänta på killen ska komma hem från jobbet. Sen blir det matlagning "korvstroganoff och ris" Sen blir det kanske lite städning och senare ikväll är det ju Idol!

Ni får ha en trevlig och mysig höstfredagskväll alla där ute. Ciao!


En kopp kaffe!

God morgon!

usch vilken huvudverk jag har när jag vaknar upp :/ INTE bra! Har liksom så ont i huvudet hahaha :) Börjar runt halv 9 med lite planering!

Wiiee snart helg igen :D Alltså veckorna går så otroligt snabbt. Jag menar, var det inte nyss Söndag typ??? Nej men efter att jag jobbat Onsdagarma så går veckan verkligen fort!

Nej nu blir det en kopp kaffe :P


Glömmer aldrig

Den 19/10-2011 är väll ingen direkt speciell dag för mig men ändå är det haha :D Kommer aldrig glöma detta datum och det vill jag inte heller ♥

Dessutom fyller jag 23 om ca ett halv år. Sjukt vad tiden går snabbt. Det är ju så man blir mörkrädd hahaha :P


Helt utslagen!

God morgon!

Usch vad trött jag är :/ La mig sent igår och dessutom kunde jag inte sova. Vet inte varför, för jag låg inte och tänkte på något direkt men kunde ändå inte sova :/ Vaknade nu imorse vid 07oo av att katterna rusade runt i lägenheten och bråkade och hade sig :S Vovvarna vaknade ju såklart och behöver ut och kissa och bajsa när de sovit en hel natt!

Men nu är jag upp iaf. "Uppe med tuppen" så att säga. Har kaffet på gång och vovvarna har precis fått mat. Idag blir det lång jobbedag för mig. Dem längsta på hela veckan. Jobbar till 17oo. Sen ska jag bara hem och mysa med mina små älsklingar hela kvällen. Och sen är det " Bonde söker fru" vid 20oo. Efter det kommer jag nog vara helt utslagen haha :D



Nevermind

Nevermind i´ll find someone like you. I wish nothing but the best for you too. Don´t forget me i beg i remember you said: Sometimes it last in love but sometimes it hurts instead!

Nevermind i´ll find someone like you. I wish nothing but the best for you too. Don´t forget me i beg i remember you said: Sometimes it last in love but sometimes it hurts instead!

Nevermind i´ll find someone like you. I wish nothing but the best for you too. Don´t forget me i beg i remember you said: Sometimes it last in love but sometimes it hurts instead!


Tino besök Mani ikväll ♥

Har haft Malin, Dennis och deras Chihuahua Tino på besök i några timmar :) Ååå vad vovvarna busade hahah :P De är för roliga dom. Fast dock var det ju mycket jukk från deras sida ;P Armani kanske är BÖG???? :O

Tino var lika liten som innan men man såg mycket tydligare att Mani hade vuxit :D Blir så glad att han växer och mår bra. Mammas lilla älskling ♥








Adele - Someone like you!




En av många drömmar!

Jag har tusen drömmar jag skulle vilja plöja genom innan livet är slut. En av dom är att starta eget företag som man kan leva på ekonomiskt! Det är den drömmen jag har nu och haft sen ca 1,5 år tillbaka men inte riktigt tagit tag i det eftersom jag inte varit säker på vad jag skulle vilja sälja, e-handel eller butik osv. Men nu har jag äntligen funnit mig till ro och bestämmt mig för vad jag ska sälja! 

Först var jag inne på Bebiskläder från åldern 1-3 men sedan skifftade det snabbt över till hundkläder (antagligen bara för jag skaffade lille Armani), sen höll jag mig där ett tag och sedan kom jag plöstligt på när jag låg i sängen vad jag ville sälja! Jag går inte ut med det ännu förrens lite längre fram! Sen hade jag i tanken också om att shit, kommer jag kunna göra allt detta ensam, kommer det gå bra. Hur hittar jag leverantörer, någon som skapar en hemsida, hur mycket kommer det kosta osv osv. Många tankar har flugit genom mitt huvud de senaste månaderna.

Men nu har jag bestämmt mig så i Söndags satt jag hela dagen och kollade nätet. Kom faktikst riktigt långt. Hittade både leverantörer, någon som gör en hemsida till mig, bokföringspreogram osv. Blev riktigt nöjd över mig själv!

Varför jag inte startat företag när jag väl var arbetslös kan bero på att jag inte visste vad jag ville sälja och var lite osäker på hur man hittar leverantörer osv. Så jag la det på "hyllan" och skaffade mig ett jobb sålänge!
Jag jobbar ju nu men vem vet hur länge det kommer vara, hur länge de behöver mig??? Så dags att ta tag i sitt liv och göra, kämpa och bara njuta av att göra det man vill göra!

Men det är en låååång väg att gå fram tills företaget är på plats. Jag har inte ens kommit på vad mitt företag ska heta men jag har mina aningar :)

Ska även in till nyföretagarcentrum i Bromölla och se ifall de kan komma med tips och ideér. De har säkert andra hemsidor och andra bra grejer att komma med som jag ännu inte upptäckt.

Jag har sådan tur igentligen. Lyssna här: pappa har haft företag i hela sitt liv. Han vet hur det funkar och hur jäkla mycket man måste kämpa. Hur man marknadsför sig, hur man pressar leverans/inköps priser och mycket mer. Morsan är haj på bokföring fär det var hon som skötte det åt pappa då han hade sitt företag som han för övrigt har sålt för ca 1 års sedan. Så jag har mina fördelar men det är även en massa nackdelar kan jag tro! När jag nu tänker efter så är det ganska många nackdelar, HJÄLP :S

Men jag kommer fortsätta spåna på detta med starta eget och hoppas hoppas jag har kommit en bit längre på min resa vid årsskiftet. Men vem vet, det kan ta långt tid, kan få förhinder. Men jag hoppas allt ska gå bra och om jag känner mig rätt så kommer detta bli super!

Jag är taggad till 1000000000000000000000000000000000000000000000000 :P


Sitter och knapprar på datan!

Sitter vid datan nu igen haha :D Fixar och trixar med mitt såkallade "Företag" :P Någon som har några tips och ideeer på bra hemsidor om att starta eget???? Det kan vara från domäner, leverantörer, posten osv.
Ni fattar :D

Kom hem vid ca halv 2. Pappa hade fixat lite med bilen...igen :d Snäll pappa! Sedan dess har jag bara suttit här och kollat grejer! Åååå jag skulle vilja ha mitt företag igår idag men det tar ju sådan tid :/ Men ska försöka ha allt fixat tills nästa år iaf!

Jag menar, jag jobbar ju 75%, sen ska jag hinna umgås med min man och vovvarna så inte så mycket tid över! Sen ska man städa, laga mat och alla de andra sakerna som ingår i ens vardag. Puhhh blir trött bara jag tänker på det haha :P

nej nu ska jag återgå till arbetet :) Ciao!


God morgon!

God morgon! Har ni sovit gott inatt?? Jag har sovit som en stock haha :D Skullat gå upp vid 07oo men gick upp vid 07:30 istället. Sååååå trött tihihih :P

Ska strax göra mig iordning inför dagen och jag slutar vid 15:15. Skönt. Nej nu ska jag göra mig en kopp kaffe och njuta av morgonen med vovvarna som är sååååå busiga :P

Ciao!


Framför datorn!

Har suttit framför datorn inprincip helda dagen förutom när vi var en runda i Hällevik och käkade vofflor och var ute och gick en runda. Det var riktigt skönt och dessutom hittade vi en kantarell hahahaha :D

Detta med datasittandet idag är att jag har hittat leverantörer nu om jag skulle vilja starta eget företag. Jag håller på att kolla mer saker. Det är ju sååå sjukt mycket som man behöver även om man har ett internetföretag eller en butik.
Jag har inte kommit hälften trots jag suttit här ett x antal timmar :P

Detta kommer ta tid tihihi :) Men jag har ju ingen brådska. Man ska absolut vara säker på sin sak och att man vill det så sjukt mycket annars kommer man tröttna efter ett tag och sedan misslyckas och går mot sin undergång och vem vill det???? Nej just det. INGEN!

Har inte ens hunnit hälften idag med tanke på det är så jäkla mycket man ska kolla upp. Men det finns inga hinder!
Nu ska jag leta vidare :)

Peace!


Trevlig Fredagskväll!

Ikväll blir det fondue med killen, mums så gott. Idol tittande och mys hela kvällen. Har även köpt en stor godis påse tihihi :P Mums det ska bli gott. Men han ska först lägga sig i ett bad och sedan ska vi skära upp allt och hålla på. Så runt 19oo tiden blir det nog käk!

Puss hej! Ha en trevlig Fredagskväll :)


Nyyyyyyyt

Har bytt design också för er som intehar märkt det. Inte riiiktigt nöjd med den så byter kanske snart igen :P Måste ju uppgradera och byta då och då annars blir det tråkigt tycker jag!


Tack papi ♥

Va även inom mor och far igår efter jobbet och då hade min far bytt till vinterdäck och köpt nya mattor till min bil och dessutom tankat med 200 :- Snäll pappa! Tack far ♥

Eftersom det är fryst ute idag så prickade han in det jätte bra med vinterdäcken. Fick till och med dubbade däck. Då sa pappa: men du kan inte köra ner till Tyskland nu med dessa på för där är det inte tillåtet! Då sa jag: vad ska jag göra nere i Tyskland när jag imte kan vara ledig från jobbet???? Sen blev det tyst hahaha :D


Brrrr kallt ute!

Brrrrr kallt ute. Vaknade vid 06:15 och släppte ut vovvarna. Behövde kissa lite och bajsa haha :) La mig sedan igen och killen drog sig under mitt täcke och höll om mig! Efter någon minut undrade jag varför han låg under mitt täcke och sa att han älskade mig och myste. Frågade jag "vad fjäskar du för? Vill du ha sjuts till jobbet eller??" Hahahah ja det var det han ville :) Brukar ju inte sjutsa honom eftersom det är för jobbigt för mig att stiga upp så dags då jag börjar 09:30 :) Men som sagt, jag kände hur kallt det var när jag släppte ut vovvarna så jag var lite snäll och sjutsade honom.

Kollade på gräset när jag kom tillbaka om ja, det var fryset. Brrr kallt :/ Nu ska jag ta och göra mig en kopp kaffe och mysa framför tvn med vovvarna :)

Ciao!




Mary!

Har precis gjort mig klar för dagen. Packat Manis grejer "han ska hem till mor och far" kladdat på mig en massa Mary Kay-produkter :) Fick ju produkterna igår efter 3 veckors lång väntan! Mmmm det ser bra ut fast vet inte om jag kanske skulle bytt ut min foundation till en mörkare! Men får se vad folket säger :) Om man ser vettig ut haha :D

Ska iaf strax köra till jobbet, lämna Mani ♥ sen har jag faktiskt planering i 1 timme innan jag såkallat börjar!


Fasen vad tiden går snabbt. Jag menar, det är redan den 13 Oktober och om 1,5 månad är det dags att julpynta. Sen kommer julen och nyår sen är det 2012. Konstigt. Tiden bara springer iväg :S

Men nog om det. Nu måste jag dra.

Hej hej!


12 Oktober 2011

klockan är nu runt 08oo och jag är fortfarande yrvaken trots jag somnade runt 21oo igår och steg upp nu vid 07:30 :) snacka om att vara trött då haha :D Kollar SMHI nu och det är bara 8° ute MEN solen skiner och det ska bli sol hela veckan :) Fast vem tror på det haha :d Vi kan ju alltid hoppsa på det.

Loggade in på facebook för en stund sedqan via min mobil. alltså har de gubbarna inte något vettigare för sig om dagarna än att ändra facebooks utseende hela tiden?? Nu räcker det! Det var bra som det var innan haha :D

Igår jobbade jag bara till 12:30, skönt! Sen ner till Rosens Blommor för att köpa present till morsan som fyllde år! Hon ska ha lite midddags bjudning nu på torsdag istället och jag är upptagen med jobbet :/ Men ska iaf sticka dit och få i mig en bit mat.

Och förresten, det är mycket höst nu :D Löven faller från träden och det är kaaaalt ute. Men jag gillar det OM det är soligt ute. Annars kan det va tihihih :P

Ciao!


Hanöhus ikväll!

Ååååå fint väder ute idag. Daggen ligger ute på gräser och det är alldeless vindstilla :) Funderar på att gå en runda med Mani ♥

Idag är det fullt ös känns det som fast jag orkar inte riktigt vara taggad hahah :D Men ikväll blir jag väll det. Ska nämligen iväg ikväll och äta på Hanöhus vid 18:30 och sedan festa vidare hela natten låååååååååång :P Innan dess behöver jag ta en dusch, fixa mina naglar, äta frukost, klippa gräset och lite annat!

Imorse när vovvarna vaknade hade vi lite morgongos och det är så mysigt. Åååå vad jag älskar Armani ♥




Tjolahopp

Åååå idag skiner solen :) As najs väder ute ju :) Körde killen till jobbet vid 06oo sen hem igen och sova några timmar :P Börjar som sagt vid 12:30 idag eftersom jag har stägning!

Kom precis ur duschen och ska snart fixa mig så jag har det gjort! Ut med Mani en runda också hade inte suttit fel. Sen måste jag dock inom systemet och köpa lite dricka till imorgon då det nalkas fest!




Hösten är så fin!

Funderar på att dra ut med kameran snart en runda till skogen. Hösten är ju så fin med alla dessa olika färger, det finns en massa svampar och en massa annat att fota fast främst alla träden och löven. Bara det är fint väder ute. solen strålar genom träden i en stor lövskog! Me like :)

Så ifall det är nogerlunda väder på Söndag kanske jag drar ut!




Stormen är här???

Rusk regn och storm fyyyy! Blåser som f*an ute och kallt är det också :/ Jepp nu är hösten kommen och dessutom är en storm påväg om den inte redan är här hahaha :D Har ingen riktig koll men blåsigt är det!

Börjar 08:20 idag med lite planering sen ska vi faktiskt ta och gå ut en runda i detta blåsvädret. Jag får nog ta på mig rejält med kläder idag! Mössa, vantar, regnjacka???

slutar vid 15oo idag sen hem och ge vovvarna mat och vänta på killen. Sen ska vi faktiskt iväg in till stan idag. Behöver ju fixa lite dricka och kanske något nytt klädesplagg till Lördag då det nalkas fest för hela slanten :P

Nej nu ska jag fixa mig, dricka mitt kaffe och sedan dra till jobbet. Ciao!






Photo: Inspired by me


Vaknade tidigt idag!

Usch vaknade tidigt idag :/ Nu redan innan kl 07oo och jag börjar 09:30. Så ett X-antal timmar till :( Men jag får väll roa mig med något!

Funderar faktikst på att gå ut med Mani en runda men det är kallt ute hahahaha :P Fast å andra sidan får jag äntligen pröva hans reflexvest :)

Som sagt, det är redan Onsdag och jag jobbar till 17oo. Fasen vad tiden går fort! Blir tosig hahaha :P

Ciao


Nails!

Hade lite tid över igår innan vi skulle dra till mormor på kalas att sätta på lite naglar! Blev riktigt fint. Man känner sig levande och så fräsch :)




Mörkt!

Mörkt mörkt mörkt ute :/ Var ute med vovven för ett tag sedan och fy vad mörkt och massa massa dimma :/ Men ja, det är ju som sagt Oktober!

Idag nalkas det jobb till ca 15oo. Sen hem och vänta på killen. Sen kanske vi ska dra till Eko:- och kolla efter en matta till vårt datarum. Isåfall en rund färgklick :) Åååå jag är så glad att vi äntligen har gjort om i det ena rummet :)

Har nyhetsmorgon på tvn och en kopp kaffe framför mig och ska bara njuta av att jag har lite eller ja ganska mycket tid kvar innan jag ska börja göra mig iordning och dra till jobbet!


Omändring!

Eftersom inspirationen är på hög nivå nu så har jag och kilen ändrat om lite här hemma i vårt såkallade "datarum" Blev riktigt bra faktikst. Flyttade på databordet och burån vi har här inne och satte in min lilla tv som vi hade i sovrummet innan. Blev riktigt bra faktikst. Liknar mer ett rum nu haha :D Så nu är det tomt i sovrummet istället men vår sängstomme kommer om ett tag och då kommer det bli toppen. Då kommer vi lägga ut våra nattduksbord på blocket. alltid bra med lite cash istället för att de ska stå i förrådet.

Nu klockan 21oo börjar filmen "Sex and the city" och jag ska absolut se den. Som om jag inte redan kollat på den femhundra gånger men den är ju såååå jäkla bra, enligt mitt tycke! Får väll ta och bänka mig framför tvn här i datarummet för jag tror nog inte killen vill kolla på den haha :D Han får väll sitta vid den andra tv eller här inne vid datan med mig :)

Imorgon nalkas det jobb igen. Shit vad denna helgen har gått snabbt men det har varit en mysig sådan. Fast det är ju helg snart igen :P

Ciao!


Inspiration på hög nivå!

Har precis blädrat genom Ikea-katalogen och några andra tidningar. Åååå vill ha så mycket och jag vet precis hur jag vill ha det också. Jag bara ÄLSKAR gammal inredning men även ny inredning som har gammalt stuk i sig. Jag är så kär haha :D Så just för tillfället har jag det i tankarna och vet precis hur jag vill ha lägenheten men sen ska man ha pengar till det OCH killen ska också gilla det :P

Har även kollat lite på Blocket efter en spegel. Kan vara en relatift ny spegel men har det gamla stuket i sig. Gärna svart också men hittar ingen riktigt bra.

Var förresten på Bromölla möbelaffär här om dagen. Beställde ny sängram + sängbord. Kommer bli riiiiiktigt snyggt :P Var så sjukt sugen på att ta med en spegel i beställningen men pengarna som sätter stopp :( Varför kan man bara inte vinna ett x antal miljoner tihihih :P Vill gärna ha ett nytt köksbord (såg det på Bromölla möbelaffär) fast å andra sifan har vi ett riktigt gamalt och dessutom snyggt köksbord som vi fått av killens farmor och farfar. Är absolut nöjd med det men vet inte riktigt hur jag ska förklara. Vill gärna ha ett köksbord som är kombinerat med både gammalt och tex ny bordsskiva! Svårt att förklara :P


Mormors goda efterätter!

God morgon!

Sjukt vad dimmigt vi har haft det här nere i Blekinge nu ett tag. Igår när vi var och kollade fotboll drog en sådan mystisk dimma upp över oss. Och idag är det fortfarande dimmigt. Fast å andra sidan är det ju Oktober så vad kan man förvänta sig :)

Idag fyller min kära mormor år så vi ska dit runt 15oo tiden. Blir en massa käk och såklart hennes goda efterätter. Mums :) Ska även inom och köpa present innan vi anländer.




Prövade och prövade

Har försökt blogga från appen via mobilen men funkar ju fan inte :/ Ni får allt ta och fixa detta snart så det går att blogga :P


RSS 2.0