29-3-2012

Hej igen :)

Funderar på vad jag ska greja med idag. Behöver fixas lite i rabatterna, rensa mellan buskar och städa. Ser ut som bajs här inne, haha :)

Sen är det ju soligt och fint väder ute fast det blåser en liten kall vind så inte jätte varmt ute. Fast å andra sidan är klockan bara runt 10oo på morgonen. Blir säkert varmare under dagen. Får hoppas på det!

funderar på om min mamma skulle komma ut hit idag och fika och lite så eller dra in till krstad en sväng. Behöver lite nya linnen och tröjor och leggings. Måste bara ha det!

Vi höres!

Har en del att stå i idag


Ultraljud i Karlshamn

Nyss hemkommen från Karlshamn då vi var på ultraljud igen. Allting såg bara bra ut och beben har blivit lite större :) ♥ Fasen vad jag längtar. Beräknad till Aug så det blir nog en tuff sommar för mig med den stora magen haha :) ♥






18,5 timmar kvar tills vi ses igen bebe ♥

Imorgon blir det nytt ultraljud för oss och beben :) Sist vi var där var jag inte riktigt så långt gången som jag trode så det blir ett besök till :) Då får vi se vårt lilla under igen. Det var nog den mest obeskrivliga känsla jag någonsin känt alltså. Är så jävla lycklig ♥ Jag menar, jag har ju en helt underbar kille, älskar våra djur (som består utan 2 hundar och 2 katter) Vi har tak över huvudet, bra bil osv osv. Jag är helt enkelt lycklig :D

Ååå vad jag längtar tills imorgon. Ca 18,5 timmar tills vi ses igen bebe ♥




Inte glad som solen!

Åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå vill ha godis. Nu nu nunuuuuuuuuuuuuuuuuuu :) Så jävla godis sugen men har fan inget hemma och palla ner till affären da och slösa massa pengar på bajs liksom :/

Hmm jag är irreterad för nu när jag skulle ut och klippa buskarna på framsidan så började det blåsa så in i helvete och jag har ingen dyna jag kan ha på marken och ha för att jag stod typ upp fast med böjd rygg och det pallar ryggen verkligen inte av nu när jag är gravid så jag har as ont i ryggen nu :/ Bajs bajs bajs :/

Hmm vad ska jag ta mig till. Skulle så gärna vilja dra in till stan och slösa bort alla mina pengar just nu på massa nya kläder och skor och allt annat men måste hålla i pengarna då beben kommer efter sommaren så lika bra att börja spara lite extra liksom. Önskar jag vore rik haha :) Fast å andra sidan växer jag så det knakar eller snarare magen så kan nog behöva lite nya linnen och tröjor och några par leggings till, lite nya underkläder hade inte suttit helt fel heller :) Funderar på att göra en budget??????

Till helgen ska vi nog inom stan iaf. Älsklingen skulle ha något nytt han också och blir kanske in vända inom Krstad till kids corner och lite så för att kolla på ett ungefär vad barnvagn kostar och allt annat :) Ååå skulle vilja ha allt redan fixat till bebe ♥


Underbara väder!

Hej hopp :)

har vi inte helt underbart väder i Sverige redan?? Igår var det upp mot en 20 grader varmt och det var helt jävla underbart. Mera soooool :) ♥

I Måndags och igår jobbade jag på dagis igen. Känns helt jävla underbart. Det är nog det bästa jobbet som finns haha :) Jag blir alltid så glad och livet känns underbart och denna sol som är framme gör det mer underbart ;)

Idag sjutsade jag älsk till jobbet. Har hunnit käka, städat undan lite och dricker nu en kopp kaffe. Har jag fått dille på kaffe??? :S Inte bra isåfall!

Ska strax in i duschen, sedan vidare in mot Sbg och fixa lite saker. Sen ska jag faktiskt ut i trädgården och klippa buskar, rensa i rabatter och plantera lite. Får dock se hur ryggen klarar av detta eller ska jag säga magen?? ;)


Redan kolla barnvagn???

Japp, jag har kollat barnvagn sedan länge haha :D Har bestämt mig för eller ja, jag skulle vilja ha något i märket Emmaljunga. Modellerna ser bra ut och det verkar som en bra vagn med allt som ingår för de pengarna. Ligger runt 5000-8000:- Det är ganska mycket pengar men det som jag känner att jag verkligen vill lägga pengarna på är en ny barnvagn och alla hygiengrejer och sådant där. Skulle vilja köpa massor med nya möbler osv men får se hur långt pengarna räcker :)

Kollade just Lekia reklamblad. Där är det ganska mycket grejer såg jag. De har en sådan barnvagn jag vill ha fast i ett annat märke. Men ska kolla vidare nu och sedan ta en dusch och ut med vovven på en sväng i det fina vädret :)

Hej svejs :)




Massor med tankar hit och dit!

Just nu är jag inne i en period igen om att starta eget företag. Dock har jag faktiskt altid velat starta eget men jag vet liksom inte riktigt vart jag ska börja. Det är så jävla mycket man ska ta reda på, ha med sig i säcken så att kalla när man börjar. Dock har jag en jävla koll på det mesta men vet i fan vart man ska börja. Dock fick jag ju reda på en grej idag som gjorde det lite lättare. Så planerar att starta upp det till sommaren :) Jag menar ska man börja med att registrera sitt namn? Leta leverantörer, you name it haha :)

Igår vaknade jag helt fel. Vaknade vid 10:30. Hade ont i huvudet hela dagen trots satt jag mig vid datan och fortsate med research ang starta eget. Jag vaknde så sent pga jag inte kunde sova på natten :/ Var uppe och käade och det var lika så inattes :/ Börjat med en dålig vana. Hoppas inte det. Men nu är jag iaf uppe med tuppen. Nej inte riktigt så tidigt men var uppe runt 09oo om inte tidigare. Inte jätte pigg men vad gör man inte för sitt egna bästa?? :)

Fick även ett tips eller ett mejl var det om att jag skulle eller kunde köpa boken "Rivstart" för ca 230:-. Handlar såklart om starta eget :) Kollade inne på Bokus.com om den fanns där. Där finns allt för övrigt. Fick det tipset av min kära Anna panna :) Så det jag igentligen vill komma till är att jag ska önska mig den när jag fyller år (ca 3 veckor till) eller kanske bättre att beställa den själv??? Kostar inte så värst mycket!



Har precis käkat lite makaroner och köttbullar som lunch. Inte värsta lunchen men har fått något i magen så både jag och beben mår bra :) Mår för övrigt skit bra. Har gjort det under hela graviditeten i helhel. Visst har jag ju haft känningar att vilja spy om jag inte ätit på ett tag men det är det enda och såklart tröttheten haha :) Gick precis ut och hämtade posten. Där fanns reklambladet "Lekia" :) Jag bara lääängtar tills vi ska börja köpa bebis prylar till den lille :) ♥


20-3-12

God morgon! Har ni sovit gott?? Jag har sovit...sådär faktiskt. Bättre nu framåt småtimmarna :) Har jag sömnaproblem igen?? :(

Idag ska jag inte göra allt för mycket. Eller jo, jag ska ta i tu med alla mina tankar osv. Måste det. Vill ju nämligen starta eget företag "när beben är född. Så på ett ungefär år 2013" och kunna livnära mig på det eller vad man säger. problemet är ju bara att jag inte riktigt vet vad jag vill hålla på med. är det inredning? Kläder? Skor? utbilda mig till något och sedan starta företag? E-handel eller butik? osv osv... kan rabbla upp en jädra massa här men kommer ta flera timmar för er att läsa det så struntar i det ;)

Sitter just nu och käkar en talrik gröt iaf. Har försökt få ner den ett tag nu men det går så jädra segt. Jag har helt enkelt tappat matlusten och det är absolut inte bra :/ Stackars bebis. Måste ha näring i sig. Inte så att jag inte käkar men det tar bara lite längre tid :)

Älsklingen jobbar så jag får ta itu med allt här hemma nu när jag inte gör något. Fast å andra sidan så är det så jävla onödigt att städa rent ut sagt. Blir skitigt samma dag. Damm samlas "inte bättre när solen är framme", vovvarna springer ut och in som dom vill, då kommer de in med en massa skit :/ Puhh jag blir så trött, haha :)

Nej nu ska jag äta upp min gröt. Hej svejs :)


Kommentar :)

God morgon!

Loggade in på bloggen fölr ett tag sedan och såg Emmas kommentar, haha :d Så klockren. Fick mig att skratta rejält och tänka tillbaka hur kul vi igentligen hade :) "Så roligt för er, Stort Grattis!! :) Tänk om det blir en liten lill-Maya. Står och säljer våfflor i Ivetofta och gör parfym av nyponblommorna ;) Lycka till med allt! :)"

Idag blir det lite städning här hemma och lite annat. Funderar på att baka lite kanske??
Hade varit gott :)

Hejhej

Städtag ikväll :)

Nu ikväll har vi röjt i det så kallade "barnrummet" eller datarummet som det varit innan. Har sålt av lite grejer, har varit iväg och slängt sängramen och en massa annat och förhoppningsvis kommer soffbordet också bli sålt snart så vi blir av med det. Sen blir det databordet kvar som ska säljas. Sen framåt våren blir det ny "matta" på golvet. Sjukt fult men vi bor ju trots allt i Sbghem och kan inte bestämma allt för mycket.

Vi båda fick städryck nu ikväll så det är det vi gjort och älsklingen är nu på träning och jag tänkte ta och städa lite och kolla lyxfällan klockan 20oo. Sen blir det av och hämta honom i Sbg senare och sen blir det mys här hemma och kolla på BB vid 22oo sen är det dags att sova :) Sköööönt. Jag älskar att sova, haha :)

Imorgon blir det massa städtag igen. Moppa golven, städa och rensa ut yterliga med grejer. Fan att man samlar på sig en massa skit :/

Ciao

Ps: jag kan knappt vänta tills vi ska inreda barnkammaren ♥


Mammas och Pappas lilla älskling ♥

Idag var jag och älsklingen med om något helt fantastiskt. Vi var nämligen på ultraljud. Vår lilla bebis ♥ Älsk var helt jävla extas och nervös och han bara sken som solen :) Nu har han mer fattat det på riktigt att vi ska ha barn i slutet av Augusti ♥ Jag har ju fattat det mer innan eftersom jag har gått genom lite grejer sen jag blev gravid :)

Alltså det är helt sjukt. Bebisen ville absolut inte ligga stilla idag när vi kollade. Ville snurra hela tiden, gnida sig i ansiktet och bara busa :P Men var dock inte så långt kommen som vi trode så det blir ett till besök i Khamn med ultraljd om ca 2 veckor. Då är beben lite större förhoppningsvis och då kan man även se kön :) Men jag trodde seriöst att jag var längre kommen eftersom jag är redan ganska "tjock" om magen haha :) Men icke ♥

Fick se hjärtat slå så fint, man såg en massa fingrar, hjärnan och huvudet. Man såg allt bara att de inte kunde ge mig ett exakt datum och beben behövde bli lite större :) Men allt såg bra ut. Huvudsaken är den att beben kommer bli frisk sen kön spelar absolut ingen roll!

Alltså vet inte mer vad jag ska skriva förutom att det var en så härlig upplevelse så det inte går att beskriva.Så jävla lycklig ♥ Typ som den kärlek till min älskling. Älskar honom så mycket så det knappt går att beskriva ♥

Har varit bloggtorka pga jag inte vetat vad jag skulle skriva i med att jag inte ville gå ut med detta för tidigt ifall det skulle hända något men nu så kommer jag forhoppningsvis uppdatera mera :)

Just nu är jag nog den lyckligaste som finns på denna jord ♥




Mammas och pappas lilla älskling ♥

13e Mars 2012!

Jag har bloggtorka, haha :) Har alltså inget att skriva om dierkt eller så har jag en massa :)

Men har haft det bra dessa dagarna utan "bloggandet". Har hunnit med att ungås en hel dag med min fina vän Anna. Hon var nämligen hemma från Oslo för ett besök och få försmak på våren/sommaren här hemma i blekinge :) ÄLSKAR Våren/Sommaren här nere i härliga Hällevik ♥

Har även varit ute i det underbara vädret och gått en massa med vovvarna på berget. Vädret är ju helt underbart på tal om inte i helgen och igår. Fy fan vad varmt det var igår. Upp mot 15 grader. Sjutsade även Anna till Lund då hon skulle åka hem så det var bara att kliva upp ur sängen runt 04:45 och köra sedan

JAHA DET BLEV BARA DETTA SKRIVET EFTERSOM DATAN CEPADE OCH ALLT ANNAT FÖRSVANN. oRKAR FAN INTE SKRIVA OM DET.

Hej!


Dagen i sig

Jag bara ÄLSKAR havet <3

Nu ska jag spendera lite tid med Louise. Vi ska iaf ut och gå i det halvmulna vädret är en sak som öär säker, sen bjuder jag väll på lite fika också :)'

'Hejhej


RSS 2.0