Lördag



Just nu sitter jag med ett arbete som jag ska ha klart på Måndag. Hade visst det momentet kvar i Mibas. Men jag blir klar med det idag. Tog dock en liten paus nu. Häftet är på ganska många sidor. Attans rabarber att jag inte gjort det innan :)

Senare idag vid sisådär 4 tiden ska jag hem till Bma för att sedan låna bilen av mamma och dra till Tollarp för att hämta Matilda vid 6 tiden. Hon är på bröllop idag nämligen :) Hon köpte även en skit gullig klänning igår :) Jag skulle velat ha en sådan själv. Men inget kul att ha likadana kläder som ens polare :) (Inte enligt mig iaf).

Biler på balklänningen+skor, studentklänningen+skor, min nya tatuering kommer så snart som möjligt upp här på min blogg. HAr inte redigt haft tid. Men ska försöka hinna med ett inlägg till innan jag drar till Bma, men vi får se.

Senare ikv ska vi nog hem tilll Jocke och festa. Han har nämligen huset för sig själv denna helgen :) Så vi får se vad klockan är när grabbsen kommer hem från fisket.

Även sjukt tråkigt väder ute idag, så jag håller mig inne :) Men måste gå ut snart ändå en runda med Honey (våran hund för de som inte vet) så hon får kissa lite. För jag vill ju inte ha ngt kiss inne i lägenheten.
Just nu sover de små liven, både Honey och Sindra. Sibdra är min katt för de som inte vet. Hon är sjukt söt.


Hej svejs, nästa helg blir det garanterat fest och då får jag verkligen ta tag i studentveckan. Det ska bli sjukt skoj, fast nästa helg är det ju SWEDEN ROCK FESTIVAL för de som har missat det :D Får väll dit en rund och checka läget :)
Puss o Kram





Icurl



Jag vill ha en Icurl också :) Hade blivit så sjukt snygga lockar :) Önska mig det i studentpressent kanske? :D

Hej Hopp, imorgon ska jag inte göra ett skit förrens på kvällen då jag ska hämta Matilda i Krstad. Sen ska vi festa loss hos Jocke ser det ut som. Men vi får se hur det blir med det.


Puss o Kram :)




Systemkamera...



...vill jag ha :D Önska mig det i studentpresent? :P Hahahah!




Me like :)






090529


........

Jag har inget att skriva om idag utan att jag är lite förvirrad. Om 2 veckor tar jag studenten :) Det är roligt iaf. Hoppas det blir kul iaf.

Efter sommaren ska jag söka jobb som bara den, och hoppas jag får ngt till hösten :) tror nästan det, kan iaf smörja lite :P



Nattt

Sommar!


...jag vill ha sommar


 



090520


Dagens datum!


Sitter här nu och har sjukt tråkigt :( Killen festar med sina polare och jag ska tydligen vara fylletaxi. Men kan behövas eftersom jag behöver pengar. Ska nämligen tatuera mig i morgon :) Kommer bild sen när den har läkt lite :)

Så ikv sitter jag bara här och har tråkigt. Idag var det också bal lottningen :) Hahaha jag och Malin kom med samma kille, Rätt sjukt, slumpen liksom :) Hahahah :) Längtar tills studentveckan nu så sjukt mkt :) Längggtarrrrr :)



Puss o Kram på er





Studentklänningen inköpt



Ja just precis. Studentklänningen är redo för min kropp den 12 Juni :)

Var inne i Krstad idag igen eftersom jag skulle köpa klänningnen som jag lagt undan från BIKBOK. Väldigt söt klänning med andra ord, och lite halv kort :) Var även inne i Krstad med Elin igår och bytte en klänning som jag köpte i fredags. Sen la butiken över pengarna direkt till mitt kort och pengarna kommer inte in förrens 1-2 arbetsdagar. Som då inte hon inne på AIMA sa, Taskigt. Så jag gick till BIKBOK och skulle köpa min vita klänningen men nej då, då hade jag inga pengar inne så jag fick ju som sagt lägga undan den tills idag och åka in och köpa den. Men det var absolut värt besväret! :) Köpte även skor både till balen och studenten i Fredags då jag och Elin var inne i stan. Riktigt nöjd med det köpet!
(Kommer bilder inom kort)


Idag har jag även haft fotoprov kl 8.15. Det gick bra. Fick 19.5 p och Godkänt låg på 16 p. Så jag känner mig helnöjd.
Nu har jag inga fler prov utan bara några inlämningar som ska lämnas in de närmsta veckorna. 2 inlämningar denna veckan. I morgon och på Torsdag. Så jag får ligga i både idag och imorgon på att skriva så det hinner in i tid.
Inte ligga på latsidan inte :)


Puss o Kram på er.
Hinner nog inte skriva ngt inlägg förrens på Torsdag då jag även ska tatuera mig :) Längtar!





Hej och hå



..lunka på!  Det är precis vad det är för dag idag :) Bara regn regn regn :( Sjukt tråkigt. Har hört att det ska bli regn hela veckan :(

På onsdag blir det Ballottningen. Hahahah, undra vem man får. Hoppas man får ngn bra kille och att man helst inte behöver gå med 1 brud till :) Hahaha :)
I veckan har jag dock mkt plugg också och det står mig upp till hakan :( Sjukt. Prov på Tisdag igen och en massa inlämningar denna veckan också. F*N!

Kom förresten till skolan idag i tid men då hade vi ingen lärare. Fast jag har ändå jobbat lite eftersom det var en inlämning som ändå skulle vara klar och lämnas in idag :) Har varken ngn religion idag lr svenska så jag börjar nog vid halv 1 lr halv 2 senare idag :) Hinner jag in till Krstad nu innan och byta min klänning :) Nu ska jag dra. Ha det bra my friends :) Älska er ♥


Puss o Kram
ÄLska Pj ♥



Today


Hejsan!



Idag sjutsade jag Patrik till jobbet. Hemma vid 7. Satta igång en maskin tvätt och är på min andra maskin tvätt nu :) Har gjort klart mitt religionsarbete också :) Tack Elin för hjälpen! Snällt :)

Idag börjar jag halv 12 som vanligt, Sen efter det ska jag och Elin in till Krstad och Shoppa lite. Jag behöver hitta en studentklänning och skor, även balskor. Får se ifall man hittar ngt snyggt.
Vi ska även inom tattoostudion som ligger påväg mot långebro. Ska se vad han ska ha för min tatto :) Hoppas på runt 1000 kr. Då ska jag fundera på att tatta mig. :) (innan sommaren)

Har även duschat idag och fönat håret. Jag tycker jag har hunnit med en hel del sen kl 7 i morse :) Gjort religionsarbete, duschat, tvättat, varit ute med Honey, ätit frukost.

Nu ska jag gå och platta mitt hår och göra lite annat. Det är sjukt naja väder ute idag också.
Förresten jag och Pj tittade på lägenhet igår. Ligger dock i Nogesund men det får bli den. Så den 1 Juli har vi tillgång till den :) jippiiii :) Hahhah!



Puss o Kram





 


Plugg



Fy fan med  plugg, jag orkar inte mer.
Vem fan gör det?


usch, fy.....

Nogesund?






Kväll









god natt på er








Fy fan...


...vilken dag.

Behöver inte säga ngt mera. Jag orkar inte.


Idag var jag och några polare till hos putte i hans tattoostudio i Sölve. Jag vill så gärna ha en tatuering till :) Nu till sommaren och allt. Den tattoon jag vill ha sa han att den kommer gå på 1500-2000 kr och det har jag absolut inte råd med just nu. Men jag ska kolla på andra ställen också om hur mycket den kommer kosta så får vi se om priset verierar. Om inte så kan jag lika gärna göra det hos putte :)
Men dock behöver jag spara mina pengar ännu eftersom jag snart ska ut och resa. Annars får jag göra ngt lite mindre för ungeför 1000 kr :)

Idag måste jag plugga som bara den. Har mibas prov i mogron som jag inte har börjat plugga till. Sen har jag ett religionsarbete som ska lämnas in på fredag som jag inte ens börjat på. Sen ska jag till Bma idag och lämna in min balklänning hos skräddaren. Så jag har lite atts tå i. Pust!


Puss o Kram på er :)
Se ya!

Lite skolan, lite Khamn


Tjaa!

Idag vid kvart i 10 skulle vi vara hos veterinären igen med Honey. Det gick bra. Hopn har definitivt blivit bättre i sitt öga. Stackan. Sen kom jag hem precis när det var håltimme mellan mina lektioner i skolan. Så jag började inte förrens halv 2 idag :) Skönt!

Jag började med ett fördjupningsarbete hemma under håltimmen och han skriva 1 A4 sida typ, lite mer kanske. När jag började min Mibas lektion tog Ann upp om studenten. Hon sa att vi inte ska supa så mkt på studentdagen för vi kommer vara helt avdankade från de andra dagarna vi festat :) Hahah vi bara skrattade :) 
Sen gick jag och Emma och satte oss vid varsin dator och började jobba på fördjupningsuppgiften. Mitt cepade så jag fick gå till en annan dator och jobba. Och minsannoda funkade det :) Så nu sitter jag här ännu och jobbar trots att vi slutade halv 3. Känner mig duktig :D Fick ta en paus nu och skriva ett blogginlägg.

Kl 4 ska jag vara nere i Hällevik och hämta Patrik. Sen in till Sbg igen och halv 5 ska vi titta på en makrlägenhet som ligger här i stan :) Men jag tror inte vi sak ha den. Vi blev även erbjkudna att titta på en annan marklägenhet fast utanför stan. Så vi ska titta på den också ngn dag.

Senare ikv ska jag hem till Malin och skriva av ett par svar på några frågor som jag måste ha och plugga på tills på provet vi ska ha på Torsdag. Eller jag , Malin och Josse ska iaf göra det på torsdag (på resurs tid).
Sen ska jag hem och plugga på det + skriva lite på detta försjupningsarbetet vi håller på med. Sen blir det antagligen att sova för klockan kommer vara mycket innan jag känner mig färdig med allt jag ska göra idag.


Tjo hej nus ka jag fortsätta jobba, iaf till 3 minst :)
Puss o Kram

Plugg...


Hej svejs!


Plugg plugg plugg och åter plugg. Har en massa nu som ska vara inlämnat nu till den 20 Maj. Känner mig lite stressad. Har delvis 2 prov denna veckan. 1 prov i morgon om fotgrafiskbild och det andra är på torsdag som har med mibas att göra. Sjukt tråkigt.

Kom nyss till sbg igen, varit i Bma en runda. Var hos mormor och morfar en runda då de är nyinbflyttade till en lägenhet från deras hus som de har bott i jätte länge. Det var på tiden att de flyttade :)

Ska ner och handla ngt att äta, för har inte käkat ngt mer idag förutom lite stripps från skolan. Pii attan på det :/
Uppdaterar bloggen kanske lite senare ikv om jag inte pallar plugga mera.


Puss o Kram på er :)

Mee




Jag ute på havet





090511


God Morgon!

Nu sitter jag i skolan och tråkar. Har projekt och företagande. Sjukt tråkigt. Har 1 fråga kvar på mitt arbete som jag inte alls förstår. Har fan kämpat med den 2 ggr.
Blir så jädra arg.....


Han inte gå ut med Honey nu på morgonen eftersom jag själv vaknade kl 8 och jag börjar kvart över 8. Så allöt lite stressad är jag. Sen när jag kom till skolan så fungerade inte datorerna. Fan vad arg jag är.
Men nu har jag lungnat ner mig :) Hahahah :)

Senare idag ska jag till Bma till min kära mor och far. Jag ska kolla upp min balklänning och annat smått och gott :)
Igår var jag och Elin ute och gick i Tredenborg. Det var skönt. Vi gick säkert i 1.5 h. Och fy fan vad jag längtar tills studenten nu. Det är fasen inte långt kvar :) Naajjjjjs :)
Elin, vi längtar........... :):):):)


NU ska jag försöka jobba.
Puss o Kram

God Natt



 

God Natt

God Natt

God Natt








Hällevik



Idag har vi varit i Hällevik. Varit ute med båten och såklart hade vi Honey med oss :P
Vi gick även uppom berget och det var riktigt mysigt och sjukt varmt.
Här nedan kommer lite bilder från dagen



Jag och Honey myser i skogen bland det gröna :)


Jag och Honey ute i skogen


Jag fiskar Näbbgädda, hahah :)


P.j och Honey


Söta Honey i båten :)


Sååå söt :)


Ikväll...


....händer det nog inte mkt. Är uttråkad som sagt.

Har varit hela dagen i Khamn hos min bror. Syrran och hennes familj var också där så de mötte upp mig vid tågsstationen :) Sen gick vi lite på stan och sen gick vi ner till hamnen där GLASSBÅTEN ligger. Fy fasen vad gott det var! En glass har nog aldrig smakat bättre :)





?

Karlshamn




Ska åka till Karlshamn nu till min bror!


Puss o Kram

Dagens tröja




Dagens Tröja!
Lila tröja med vit text (FEEL MY HEART BEAT)


(Klicka för större format)

Meeee Meeeee Meeeee



Puss o Kram
 ♥

Tatuering :)


Hejsan Alla!


 

Jag vill ha en tatuering till :) Det måste bara inskaffas, hahha :) Fast dock vet jag inte redigt vad jag vill ha. Men ändå vill jag ha en ny innan det bli alldeles för varm ute.

Jaf funderar på om jag ska bygga på/fortsätta på min nuvarande tatuering som sitter nere viod bykanten (blomma) lr så funderar jag ut ngt annat snyggt och tatuerar mig ngn annanstans på kroppen. Fast behöver spara mina pengar till min och Tildas resa som ska bli av i sommar. Så fatta om jag har beslutsångerst om jag ska boka en tatueringstid lr jag ska vänta till efter sommaren. Fast efter sommaren ser ingen den precis. Man vill ju ha ngt snyggt att visa upp på stranden i sommar :)
Fast en tatuering kostar ju också, äää jag vet i fan :)


 
Jag har funderat på:

Bakom örat?
På foten?
Bak på ryggen? (skuldran och neråt)
Vid vristen?
På sidan av höften? (sidosläsket ;P)
Från vristen och ner på foten?


Hjälp, jag har beslutsångerst!
Hahahha


Min nuvarande tatuering är jätte fin. Haft den över 1 år nu. Visst nöjer jag mig med den, fast man är ju så jäkla sugen på fler tatueringar :) Gärna 2 lr 3 st till. Men man ska ha pengar till det också och det har jag inte riktigt, men det löser sig nog :)

Puss o Kram
:)



 


Att inte behöva.....



....gå till skolan en Fredag är underbart. Jag börjar nämligen halv 12 på Fredagarna med religion och sedan klasråd och sen Projektarbete kl 2. Men inte idag. Martin våran Religionslärare gav oss en hemuppgift sist vi hade Religion så vi behövde inte komma dit idag. Sen klassrådet skiter jag i och vi har dock inte preojekarbetet längre eftersom det var klart för längesedan :)
Ska kanske dra till Hällevik vid haöv 1, dock med buss. För Patrik ville vi skulle ta hans pappas bil med oss hem idag för Pj ville fixa några saker (pust).

Just nu håller jag på att tvätta lr gick ner i tvättstugan redan kvart över 7 och startade en maskin. Den borde snart vara klar. Ska tvätta en omgång till fast med vit-tvätt.
Sen blir det väll till att dra till skolan för att hämta några böcker om foto. Har nämligen foto prov på Tisdag :/ Sen ska jag ta igen ett Mibas prov som jag inte gjort. Sen har jag 2 st inlämmningar som ska vara inne snarast hos 2 st olika lärare. Pust, det kommer bli en jobbig vecka. Får väll sitta i helgen och plugga.
Detta satans pluggande. Fast det är ju snart slut på det, för om 1 månad och 4 dagar tar vi studenten :),  fast innan det är det Sweden Rock som ska genomföras, sen veckan efter är det vår studentvecka sen veckan efter igen åker jag och Tilda utomlands. Fatta att jag längtrar och fatta med alkohol man kommer ha i kroppen.

Detta var det jag hade att erbjuda via min blogg idag.
Puss o Kram




Internetanslutning




 

Internetanslutning på min dator :) Jag går alltså in på ngn annans internet här i lägenhetshuset vi bor i. Sjukt najs, det trodde jag inte, Vad glad jag blir :) Nu kan jag sitta på internet även ifall Pj sitter och spelar på sin dator, Jag har min dator där internet fungerar utan ngn dosa :)




Jag har värsta hostan :/ Jag mår inte så bra. Jag vill bara sova.



Puss o Kram :)


Pust




..............


Vet inte redigt vad jag ska skriva i bloggen. Förutom att honey sprang och tuggade på ett nytt X-box 360 spel som vi köpte här om dagen. :/ Hur fan har hon fått tag på det. Det är ju en fråga.



?

Sjukanmäld-Veterinären


Hej!


Idag har vi varit inne i Khamn med Honey hos Distriktvetrenärerna. Hon har nämligen skadat sitt öga. Stackare :/
Idag så är jag hemma från skolan för jag pallar inte gå dit även om jag bara har 2 minuter att gå sen är jag i skolan :D Jag känner mig så lat :) Hahahah :)

idag var det också tänkt att jag skulle hälsa på min bror. Han har nämligen flyttat till Khamn, men han är hemma så sent idag så det får bli en annan dag :)

Puss o Kram nu ska jag titta på tv :)


RSS 2.0