Hej Hej...

Hej hopp!

Idag är det ny dag och det är min sista lediga dag nu innan sommaren så som det ser ut nu :/ Kommer ju jobba vart annan helg också men som sagt. Jag är lika glad för det :D Sen har jag mitt lilla projekt vid sidan av "konsult hos Living and room"

Idag hade jag tänkt åka till krstad en runda med Matilda, om hon nu svarar annnrs får jag väll åka in där själv :/ Behöver lite nya grejer nu innan allt far igång för sen kommer jag knappast ha tid eller ork!

Nu ska jag gå och duscha och göra mig i ordning :D

Hej då!

Telefonnummer väntas på att bli knapprade på min telefon!

Sitter just nu hemma hos morsan och farsan. De är inte hemma just nu så har en stund på mig innan de kommer hem. Tänkte nämligen mig att få en lugn stund för mig själv. Behöver uträtta lite samtal nu under kvällen så denna lilla oas passade mig perfekt.

Har ungefär 1 timme på mig så det ska jag nog försöka klämma in och hinna innnan jag ska se "Familjen Anorlunda" på 4an klockan 20oo. Hoppas jag är färdig med mina samtal då!

Wish me luck :)


12e dagen idag...

Japp, idag är det den 12e dagen jag är ledig sedan årsskiftet. Dock inte i följd och har inte räknat in Lördag och Söndag eftersom jag inte jobbar vanligtvis dom dagarna! Kan säga att det faktikst har varit riktigt skönt med tanke på att det kommer bli full speta denna våren. Massa massa jobb som väntar och dessutom har jag tagit på mig att jobba vart annan helg! Eller ja, det ingår i mina arbetstider nu. Dock ganska trist men vad gör man inte för lite pengar haha :D

Har varit ledig nu men det sätter igång nu igen på Onsdag! Ska bli kul att träffa sina kollegor igen :) Har lite att göra nu innan jag börjar jobba (och jag som alltid väntar in i det sista som jag även gjort denna gången. Att jag aldrig lär mig). Ska ringa lite samtal, skriva ut lite grejer, posta ett brev, kolla efter en träningstopp och lite annat. Dagen kommer vara fullspäckad med andra ord!


Imorgon ska jag vakna ännu tidigare än idag. Skulle igentligen gå upp när älsklingen gick upp eftersom nu på Onsdag när jag börjar jobba igen så är tiden den samma. Stiga upp vid lite efter 05oo runt halv 6 på morgonen. Att gå upp så tidigt är inte riktigt min grej, å andra sidan så har jag legat och snozzat länge nu på morgona när jag varit ledig, ååå så härligt :) Så vi får se hur det går....

nej nu ska jag fixa lite här hemma innan dagen tagit slut (dagarna går så fort) Och en sak till! Elin, jag saknar dej ♥

Den har någonting som griper tag




VS




NUDLAR

Precis käkat lite kvällsmat eller vad man ska säga (för andra gången) och det fick bli nudlar haha :D Bättre än inget!





Dumlebak ;P

Massa gott inför morgondagens kalas då vi ska fira min underbara älskling som fyller år ♥





:)


God morgon!

Sov till 10oo ungefär och fy fan vad skönt det var. Helt underbart. Nu känner jag mig faktikst utvilad som jag inte känt mig på... ja jag vet inte hur länge jag legat sömnlös om kvällarna/nätterna och sedan upp och jobbat liksom :/ Men idag är det fart i mig :D

Precis fått i mig en talrik gröt (som alltid) och har även startat en tvätt. Ska strax diska lite (trots vi har diskmaskin), ta en dusch och sedan träffa Malin senare i eftermiddag för lite fika och även ta en titt i affärerna. Vet det är lite REA nu i Sbg town :P

Marice i Sbg har lagerrensning med start idag :D " LAGERUTFÖRSÄLJNING i grannlokalen med start imorgon 26/1! Varor för 25:- 50:- 75:- 100:- 150:- maxpris 200:- ! Dessutom full fart i vår ordinarie butik med både rea och vårnyheter, välkomna in! " står det på facebook :D Jag måste bara in där trots det strider mot pengalagen :)

Peace! ♥

LIVING AND ROOM!

FRÅN OCH MED FÖRSTA FEBRUARI HAR VI EN NY KATALOG INOM LIVING AND ROOM. DET KOMMER MASSA NYA SPÄNNADE SAKER TILL KOLLEKTIONEN MEN SAMT GREJER SOM VAR I FÖRRA KOLLEKTIONEN. SÅ DET ÄR BARA TILL ATT BOKA VISNING NU :)

Förhoppningsvis kommer den nya katalogen hem till mig idag. Vi som är konsulenter får ju hem en katalog i förväg och sedan får vi beställa kataloger utöver hur mycket visningar vi vill ha,¨

Men som sagt, ny katalog, nya möjligheter och en massa vardagslyx ;)


The last day...

God morgon eller god förmiddag kanske??? :)

Sov till 09oo idag, riktigt skönt. Sen upp och släppa ut vovvarna så de får kissa och sedan ta och göra frukost. Blev gröt med linfrö på som vanligt och självklart mjölk till. Håller magen mätt längre än typ torra rostade mackor :)

Har iaf suttit i telefon nu ett tag här på förmiddagen. Först till alfakassan och sedan ringde jag till Living and room :) Allt kommer ordna sig haha :D

Senare idag ska jag till Bma en vända och hämta min bil. Pappsen lånade den igår så jag fick ha deras bil. Sen ikväll vid 18oo tiden är det sista gången på hundkursen med Armani. Sen har vi gått samanlagt 8 ggr. Jag tycker det har gått skit bra. Han är så duktig. Han har verkligen lärt sig. Visst, det kostade ju lite men märker nu i efterhand att det verkligen var värt dom pengarna :)


Vaniljte med eller utan MJÖLK!

Sitter och avnjuter en kopp vaniljte med mjölk i och en liten dumlekaka som jag bakade här om kvällen. BTW jag bara älskar denna gammla stilen på porslin. Love it love it love it ♥

Utan...




Med...




APELSIN



Nytt i bloggen

Har suttit nu i över 1 timme och fixat med en ny bloggdesign. Fan vad jobbigt det är, haha :P Men nu är det gjort iaf. Blev helt okej nöjd :)

Nu ska jag äta apelsin :D Gott!


Min iphonekamera suger som fan....

Det snöar ute....


...och min Iphonekamera suger k*k....


Biltvättarjävel

Sjutsade älsklingen till träningen idag då jag körde vidare till Bma för att städa min bil hos morsan och farsan. Vid ca 16:30 drog jag till Preem för att tvätta bilen utvändigt (ska nämligen iväg på besikning imorgon + att den var as skitig). Körde in bilen i tvätthallen och det stod STOP på skylten framför mig. Stannade och gick ut. Tryckte i tvättkortet men dörrarna stängdes inte eller det satte inte ens igång att tvätta :/

Gick in till personalen och sa att det inte startade. Satte mig i bilen igen och då plöstligt började det tvätta. Snabbade mig ur och det tvättade tills det kom på min halva bil. Då small det till lite och grejen stannade ovanpå min bil. Fan den rörde inte på sig. Hur ska jag nu göra?? :S

Gick in till personalen ochsa att den tvättjävlen har stannat på min bil :S Jaha där stod jag. Hon rinde chefen som kom. Till slut fick både han och en personal lyfta upp tvättgrejen som stannat och jag fick sakta men säkert backa ur min bil.

Puhhhh den klarade sig. Men inte nog med det, de tyckte jag skulle in i maskinen igen och pröva. De bjöd ju såklart på den nya tvätten. Jag menar. Min bil blev bara tvättad till hälften! Denna gången gick det jätte bra. men hade öslat 45 min tid på det där jävla cp grejet som gick sönder. Inte nog med det så ringer killen och säger att han är färdig med sin träning för ikväll. Jaha då var det bara till att köra till Sbg igen och hämta upp honom. Jag som skulle inom mormor och morfar ♥


Stackars min älskade bil ♥



Fika!

Idag hade vi Ps morsa på fikabesök :) Hon hade med sig semla och jag hade grädden att smeta på bullen och såklart hade jag ju lite andra kakor också och samt kaffe. Vovvarna fick såklart också smaka grädde och det resulterade i att Armani såg ut såhär efteråt.... ;P




Dock inte så bra bilder, han kunde ju inte vara stilla i Ps famn. Han hade grädde i hela ansiktet. Massa grädde i ögonfransarna, håret och på bringan där fram :P Mammas lilla älskling ♥


Beach.....

Var ute och gick en runda igår med Armani i Bma. Var nämligen en runda hos mor och far. Gick ner till vattnet och Armani älskade det ♥ Min busiga kille. Det var full fart på honom :)






Våren???

Hade en helt underbar dag igår tillsammans med min älskling. Vi vaknade och käkade frukost. Jag duschade och gjorde mig iordning då älskling passade på att spela :P Sen var det dags att be ge oss till Hällevik med vovvarna! Fy fasen vad fint väder det var igår. Helt otroligt! Tog väll ca 30 min att gå. Det var dock kyligt som fan så jag fick ta upp min huva på jackan. Trode ju inte de var så kallt när man kollade ut genom fönstret men det var en bitande känsla.

Väl frame hos P:s föräldrar käkade vi vofflor och hade det mys. Jag somnade dock på soffan där ett tag. Sen orkade vi inte gå hem så vi fick sjuts.

Somnade hemma också och vaknade senare på kvällen då vi lagade mat och kollade pöå tv hela kvällen.




Helt underbar dag igår. Tittar man ut idag är det ju som om någon har dött :O Idag ska vi hem till morsan och farsan en runda vid 14oo och fika. Ut och gå med vovven antagligen och bara vara där i några timmar. Efter det har jag absolut ingen aning om vad som händer. Förutom att det bara är LÖRDAG och har en dag till helg. Har hela tiden trott att det var Söndag då det bara var Lördag :)

 


The voice sverige

The Voice Sverige är så himmla bra. Ett musik program där Ola Salo, Carola, Petter och Uggla sitter med vänd rygg mot den som ska uppträda. De går endast på rösten. Tycker de om det de hör trycker de på en knapp och stolen vänds om. Först då får de se personen :) Riktigt mycket duktiga personer som är med :)

Gillar skarpt detta program. Går klockan 20oo på tv4 om kvällarna :)



Chokladfondue....

Bara för jag bloggar om mina sömnproblem betyder det att dom försvinner?? :O Sov iaf as gott inatt om man gämför med de andra nätterna. Kan bero på att jag fått min bettskena??? Vaknade bara en gång inatt och var alldeless torr i munnen och bettskenan gjorde typ ont :/ Så la av den och somnade om igen konstigt nog. Sjutsade sedan älsklingen till jobbet för det regnade. När jag kom hem igen la jag mig och sov. Vaknade 09:30. Såg då ett sms: Sover du ännu älskling?? Hahah japp, det gjorde jag :) Riktigt skönt och utvilande.

Idag har jag städat ut julen och städat lägenheten. Bland skåp och damm torkat en massa. Fy vad dammit det var på en del ställen. Fy Maya, måste städa på oåtkomliga utrymmen oftare :)

Ikväll har vi haft fondue. Ååå gud vad smaskit det är alltså. Kan sitta hela kvällen och äta om det skulle vara så haha :) Kommer definitift ha det oftare. Fast det säger man varje gång man ätit fondue men inte att det händer att det blir oftare tihihih :)


Påtal om fondue. Varför inte ha chokladfondue någong gång?? Med massa exotiska frukter och massa bär och doppa i den underbara smälta varma chokladen??? Muuums ♥



Sömntabletter????

Jag lider nog av stora sömnproblem. Kan inte sova på kvällarna. Vrider och vänder mig hela tiden. När jag väl somnat vaknar älsklingen av att jag grynnar, snackar och har mig i sängen. Inte så konstigt jag är dö trött när jag vaknar på morgonen. Hur fan ska detta gå när jag börjar jobba igen?? Fast å andra sidan så har detta kommit nu tror jag. Typ som att det har komit i samband med ledigheten??? Det kan ju vara så fast vill inte riktigt tro på det. FAst å andra sidan tror jag det beror på en helt annan sak!

Tycker det är jätte skönt att vara ledig nu 1 vecka innan jag börjar jobba igen. Har inte varit ledig något alls sedan förra året på sommaren så jag skaffade min lille Armani!

Men något är det och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Sömntabletter???? Nej vill inte börja med sömntabletter. Inte bra för magen!

Sjutsade iaf älsklingen till jobbet i morse. Det blåste så fruktansvärt mycket ute så han fick sjuts. När jag väl kom hem igen klädde jag av mig och la mig under täcket och sov till klockan 09oo då morsan ringde och väckte mig. Mindre kul! Sen har jag bara käkat en talrik gröt med mjölk och linfrön ovanpå gröten. Sitter nu med en kopp kaffe och har även hunnit duschat. Men nu när jag väl sätter mig ner blir jag fan dö trött igen. Aaa denna trötthet. Jag måste få sova ordentligt om nätterna.

Nu vid 11oo tiden ska jag infinna mig hos folktandvården i Bma för att slipa och fixa till min bettskena jag ska ha på näterna. Sen klockan 14oo ska jag vara med vår katt Silver hos veterinären i Näsum. Han mår nog inte så bra :/ Hoppas vi inte behöver avliva honom :'( Efter det ska jag hem och sätta mig i soffan och vänta på att min under bara älskling ska komma hem. Fast tror jag nog får hämta honom eftersom jag sjutsade honom till jobbet imorse.

Peace!




Försäkringskassan....

Försäkringskassan ni gör mig förvirrad, haha :D Fattar inte riktigt hur allting funkar och kommer fan inte göra det i första taget heller. Men så småning om kanske.... Har iaf suttit nu framför datorn och kollat på försäkringskassans hemsida. Ja som sagt, fattar inte mycket. Dessa pengar och dagar och allt möjligt som man ska hålla reda på osv.

Ska alldels strax ta och köra in till Sbg igen (varit där en vända redan innan idag) och hämta pizza. Sedan hämta upp älsklingen från jobbet. Sen ska vi hem och äta oss feta på pizza haha :P Kommer bli gott. Sjukt jäkla länge sedan jag käkade pizza. Brukar mest ta och käka kebab i pita. Men idag kände jag för lite flåtig pizza.

Fick även ett oväntat samtal idag. Det var min älslade Elin som ringde från Norge. Vi hann inte ses nu när hon var hemma över jul så får bli i Februari eller längre framåt våren. Saknar dej Elin ♥ Vi har så mycket att prata om!

Ha en fin kväll!

    


Tisdag!

Hej hopp :) Har ni sovit gott inatt?? Jag har sovit som en stock haha :) Haft konstiga drömmar också så när jag vaknade trode jag på det jag drömt om haha :P

Idag ska jag inte göra allt för många knop. Har trots allt 1 veckas semester nu sedan sommaren 2011. Så tänkte passa på att göra det jag känner för. Och idag känner jag nog för att inte göra ett skit :D

Har dock redan diskat lite, plockat undan, flyttat lite kläder i olika byrålådor och käkat frukost. Ska strax göra mig en kopp kaffe också. Gott!

Vad ska ni göra denna Tisdagen???




Jisses vad trött jag är

Denna dagen har faktiskt inte erbjudit så mycket förutom att jag varit as trött. Steg upp runt 05oo i morse. Sjutsade Anna till Lund. Sedan åka hem igen och jisses vad trött jag var, det var helt jävla sjukt. Fick sätta volymen på högsta i bilen och sjunga med för att inte somna. Hade kunnat gå illa :/

Väl hemma la jag mig och sov till 11oo och då var jag arg som ett bi när jag vaknade. Hade saker att fixa men orkade inte riktigt. Men fixade det iaf sedn for jag in till Sbg för lite ärrenden. Köpte ju smycken och ett par jeansleggings och nu är jag hemma igen.

Nu ska jag sätta mig framför tvn och mysa och vänta tills killen kommer hem då vi ska käka mat. Sen vid 18oo ska jag på hundkurs med Armani ♥


Mammas älskling ♥


2 Januari 2012

Var inne på Schack Matt innan idag för hade ändå lite ärrenden i stan att göra. De hade en massa REA men även ny inkomet :)

Jag fick med mig hem ett par jeansleggings som var på rean men även vårens smycken :) Jag hade nämligen fått presentkort i julklapp så varför inte använda det nu när jag väl hittade något jag ville ha :)










RSS 2.0