Hicka!

Sitter här nu och äter frukost efter några timmars sömn till efter det att jag sjutsade P till jobbet i morse.

Märker att bebis sparkar fast sen kommer den små intensiva små sparkar. Det är hicka min lille bebis har haha :D Känner det fortfarande och det är typ första gången jag verkligen upplever hicka där inifrån ♥

Annars är det full rörelse från morgon till kväll i min mage. Min lilla bebis ♥ Livlig liten skatt !


BYT BYT BYT

Förra veckan tror jag det var, då jag gick in på Telenors hemsida och fann att den nya
SAMSUNG Galaxy S 3 hade kommit ut. Den ska jag bara ha, haha :D Får ju först förlänga mitt abonnemang i mitten av Juli så får väll vänta tills dess. Jag vill ha den nu!




Hej molniga dag

Det är mulet och blåser idag. Det suger :/ Fast de sa ju på vädret att det inte skulle bli så fint väder idag (12-15 grader) och att det kunde komma regnskurar.

Sjutsade P till jobbet imorse för han hittade inte sin förbaskade cykelnyckel. Såklart hittar jag den men var redan uppe då så sjutsade honom! Sen gick jag faktiskt och la mig igen med vovvarna och somnade. Vaknade nu strax efter 09:30 av en hemsk dröm. Fy fan!
Nu sitter jag här med en tallrik gröt och ska sedan ta tag i lite saker här hemma.

• Damsuga - Moppa golvet
• Städa toaletten
• Ut med vovve på en runda
• Måla spegel
• Kolla bland alla mina tusen papper

Påtal om att "måla spegel" Så kommer det före och efter bilder på det sen! Tycker den är så fruktansvärt ful och har ännu inte hittat någon stor spegel jag vill investera mina pengar på så det får väll vänta lite! Nu ska jag käka upp min frukost!

Ciao!


Morsdag igår!

Igår var det morsdag för alla mammor. Jag drog med min familj och patrik till sin och firade.
Vi åkte till Karlshamn och käkade på Terassen. Skulle tydligen vara jätte gott och bra service där.

Men ack så dåååligt! Beställde mat ca 16:30 och fick inte matens förrens klockan hade tickat över 18oo. Snacka om dåligt att vi fick vänta. Dock var det mycket folk MEN det var inte bara det. Dålig service, glömde vattenglas, extra sås och en massa annat. Nej fy där vill jag inte äta igen trots maten var god, haha :)

Men det är jätte fint där. Härlig omgivning. Kan sitta ute i trädgård och käka samtidigt det är mitt i stan. Den får 2 stjärnor av 5 från mig!

Mammas present blev en blomma i en gullig mugg där det stod " Jag älskar dej" och ett halsband! Det är hon värd ♥ Nästa år blir även jag firad :)




Morgon promenad med 2 stycken

Precis hem kommen från en morgon promenad med min lille skit OCH kissen haha :)
Dock märkte jag inte henne förrens nere vid hamnen då jag vände mig om och gått i ca 15 min. Hon har tappat sitt halsband där det var en liten pingla så man hörde henne vart hon var så jag upptäckte henne inte.

Men kort och gått fick vi ta en annan runda för hon skulle ju med oss haha :D
Hennes tunga hängde ut och hon jamade. Sedan gick hon in i skogsdunge och jamade som bara den. Hörde henne på flera meters avstånd. Stackars liten. men nu är vi hemma iaf och det ligger en utslagen katt på mattan i hallen ♥








Massa kärlek till mina små


Eurovision 2012

Ikväll blir det melodifestivals tittande med ett gäng och lite grillning på det :)





Det är väll OK att drömma i bland???

Sitter nu här och äter en talrik flingor. Älskling väckte mig för att han försovit sig så fick sjutsa honom till jobbet. Men jag kände att jag inte kunde gå och lägga mig igen för vädret är ju alldeless för bra för det! Klarblå himmel, det är stilla och ungefär en 13-15 grader i skuggan redan nu. Blir nog en toppen dag idag :)

Vovvarna är ute på baksidan, jag sitter här och funderar på vad jag ska göra! Ska jag ta vovve på en runda nu när det är lite svalare eller ska jag ta det lite senare då det förmodligen är varmare (den lille kommer ju få hjärtslag, stackaren) Kollade just på vad det hade för sig och de satt brevid varandra och njöt av solen. Hann dock inte ta någon bild på det (För kom på det för sent) Men blev lite andra bilder :)








Kommit på att Armani alltid nästan ser arg ut på bilderna men kan bero på att han är en varghund som alltid tuggar gräs haha :) Mina älsklingar ♥


Idag ska även alla räkningar betalas och mat köpas in för att klara resten av månaden. Tycker det är så jävla tråkigt att sätta sig ner och betala räkningar. Delvis för pengarna bara försvinner, måste knappra in de där jävla koderna osv. Att handla mat är inte heller så jäkla kul men måste ju göras när en fet gravid kvinna behöver mat nästan konstant ;) Kan inte gå hungrig!

Skulle vilja in till Krstad någon dag eller varför inte åka ner till Lund- Väla och pröva lyckan på lite sommarkläder???? Kan behöva 1-2 par shorts, en långklänning (svart eller någon ljusare färg), klänning och lite andra saker. Får se hur långt pengarna räcker denna månaden. Har dock lite klänningar sedan förra året som passar fortfarande trots min mage och upp alla de 14 kilona :O men skulle vilja ha något nytt och fräscht. Ska ju på trots allt 2 stucken studenter i år och då vill jag inte se ut som en trasa precis haha :)

Nej nu tror jag att jag ska ta vovve på en runda :)
Tjao!


Val av barnvagn!

Igår var vi inne och beställde barnvagn. Att jag varit så förvirrad och inte vetat vad jag velat ha (förutom märket Emmaljunga) är inte så konstigt med tanke på att det finns ungefär 10 olika chassi och si sådär 25 olika färger.

Men till slut blev vi överens om färgen så då var ju allt lugnt. Icke då, skulle vi ta svängbara hjul eller fasta??? Det var "The BIG question"

Men det blev till slut en NITRO CITY med svängbara hjul i färgen black/red med svart chassi!



Jag får väll säga att jag är lite nöjd :)


Beställa barnvagn!

Det är varmt idag också fast inte lika varm tosm de andra dagarna. Har förresten hunnit med en massa idag :) Tvättat, käkat en massa, damsugat-torkat golvet, rensat mellan plattorna på framsidan (fast dock inte klar) och solat lite :D

Nu i efm ska jag hämta älsklingen för att sedan åka in till både Sbg och Krstad. I Sbg ska vi beställa nytt kök (köksluckor, knoppar och marmorbänk) och hämta min babykorg. Sedan vidare hem till mor en sväng och sedan in till Krstad för att beställa barnvagn + hämta ut min babybox som man kan beställa här gratis för alla blivande föräldrar!

Men innan allt det där ska göras så ska jag ta mig en dusch. Både svettig och skitig om tossarna!
Hejhej!


Göra lite fint i trädgården idag!

Funderar på vad som händer idag. Blir lite skrivande och planering och sådär. Sen om jag pallar lägga mig böjd ner och rensa ogräs mellan plattorna ska jag göra det också. Sen blir det väll mat, dusch, mat igen haha :) Senare ikväll blir det en härlig runda på berget med vovvarna då älskling ändå ska kolla fotboll!

Alltså fy fan vad jag Önskar jag var miljonär eller iaf hade på något sätt obegränsat med pengar resten av livet. Tycker det börjar bli tajt med allt vi ska ha till bebis nu! Men för att vinna måste man spela! Men gör jag det?? NEJ! Så får väll skylla mig själv haha :D

Kisses ♥


Sommar idag också...

....fast inte lika varmt. Eller kan det bero på att det blåser mer?? Hmm ingen aning. Men igår var det iaf SOMMAR fullt ut!

Det var fruktansvärt varmt när jag vaknade. Käkade frukost och sådär. Sedan blev det en runda med Kajsa runt byn med Armani och fy fan vad jag svettades haha :D Hade då bara ett par shorts och ett linne på mig och joggingskor förstås. Armani blev också varm som attan. Vattnet jag hade med mig märkte jag var jummet på hemvägen haha :D

Väl hemma blev det mat och sedan hoppa in i duschem för att sedan åka in till Sbg en runda. Med andra ord var det SOMMAR igår och visst ska inte klaga på den underbara värmen. Men man får ju sig en tankeställare. Att man tål mycket mer än vad man tror (då man inte är gravid) Då man är gravid kvinna som jag är är det riktigt tungt att bära bebe i magen. Fötterna och händerna svullnar som fan. Samtidigt som man har lite sammandragningar lite då och då och pulsen ökar markant för varje dag som går. Trött blir man och man kan inte sitta eller vara i solen en längre stund :/
Så jag lär vara VIT i sommar haha :D
Men jag ska inte klaga. Sommaren är här och vi väntar barn. Kan inte bli lyckligare ♥


Känner mig såhär fet när det är varmt ute ♥


Nu ska jag äta upp min frukost!


♥PILVAN ♥

♥ Åååå vad det gjorde ont i hjärtat igår. Våran lilla Silverkisse fick avlivas :'( Han mådde inte alls bra och det hade han inte gjort på ett tag. Ändå gått på medicin men det hjälpte inte :(

Så igår åkte jag till veterinären och kan tro jag började gråta när han somnade in. La sig raklång på bänken och såg nästan ut som om han njöt men tillslut stannade hans hjärta.
Mitt också för en sekund ♥

Sen var det dags för begravning när vi kom hem och då kunde jag verkligen inte hålla på tårarna längre. Det sprutade åt alla håll och jord hade jag på händerna så kunde inte torka väck tårarna så såg väll ut som ett skömonster men det var det värt! Lite sten och blommor på graven ♥

Han var verkligen den jobbigaste kisse någonsin men ändå den mest mysigaste kisse. Men vet att han har det bra nu och inte lider mer ♥ Du finns alltid i mitt hjärta ♥

♥PILVAN ♥





TJOko

God morgon God morgon :) Fy fan vad trött jag är haha :( Sjutsade  älsk till jobbet imorse eftersom jag hämtade hon om igår.

Idag blir det nog lite städning, rensa ogräs mellan de förbaskade plattorna och lite annat. Solen lyser inte just nu men det är satans varmt ute :D Det gillas!


Städtant som jag är

Redan eftermiddag?? Vart har tiden tagit vägen idag??? Har iaf haft en bra dag. Vaknade vid 09:30, gick upp och käkade, sen blev det en runda med Julia runt Nogersund med Armani. Har även hinnit käka idag och har nu hela eftermiddagen städat. Puhhhhh, fan vad jobbigt haha :d Fast har man ingen tid att passa så är det helt okej att gå och lulla för sig själv och städa och sådär.

Nu har jag mat på spisen. Hungrig igen. Sen blir det väll av och hämta min älskling på jobbet. Sen in till Krstad en runda. Dagarna får fort.

BTW, lääääängtar så jävla mycket tills imorgon ♥




17 Maj 2012

Hej hopp :) God kväll alla där ute!

Sitter här nu i soffan och jäser haha :D Nej da inte alls, har bara en kop kaffe i knät. Tänkte strax ta och gå en runda med vovve. Var några timmar sedan nu. Känner även att jag behöver ut och få lite luft. Ska väll ta Nogersund runt kanske :)

Var på BVC här om dagen och det såg bra ut. Växte på fint sa barnmorskan. Och ja, magen har växt på det senast och jag känner även att det är lite tyngre och har lite fler sammandragningar! Oftast på morgonen faktikst när jag ska upp som det gör ont.

Har även varit iväg nu i veckan och kollat på bil. Har faktikst inte bestämt oss ännu för vilken bil för vi är oense :/ Inget kul. Är bara så jobbigt. Varför kunde man inte bara varit miljonär???? haha :D Vissa grejer hade nog underlättat om man nu tänker på att vi är oende med pris och vilken bil osv!  Fortfarande ingen som är sugen på att köpa min nuvarande bil????? 25 000 kr så har vi en deal??????



Idag har de flesta nog varit lediga förutom de som jobbar helg kanske??? Jag har bara tagit det lugnt för magen har sagt ifrån idag :/ Dessutom har det regnat, varit sol, regnat osv. Pissväder :/ Men nu framåt kvällen har det varit fint väder.

Tjingeling :)


SÄLJA MIN BIL!

Hej kära läsare :) Hoppas alt är bra med er! :)

Är såhär att jag ska sälja min kära Audi nu eftersom vi behöver en kOMBI-bil till sommaren då bebe kommer :)

Det är en Audi A4 1,6 -98 och dessutom automatare. Den har en del nya grejer så som att Kammremen är bytt, nya bromsskivor + klossar, nya sommardäck + vinterdäck (använda en vinter) och dessutom nylackerad :) 
Bilen är i toppskick och har gått 13500 mil
Pris: 32 000 eller högsterbjudande!

Någon som är intresserad av min pärla????? :) Kommer även lägga ut annons på blocket så ifall ni vill ringa och höra så finns tele nr där :)








God morgon solstrålar

God morgon god morgon solstrålar haha :)

Har ni sovit gott inatt?? Det har nog jag gjort. Vaknade runt 06:30 och undrade vad killen gjorde hemma. Trode dock klockan var mer men icke. Men han hade iaf försovit sig lite och jag fick såklart köra honom. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar våren och sommaren här nere i Hällevik. Heeelt jävla underbart! Påtal om något helt annat tihihi :)

Idag ska jag och Farkas ut på lite äventyr haha :D Ska nämligen av och kolla bil både till henne och mig. Eller ja, jag ska fråga lite olika bilhandlare om vad de kan tänkas ge för min bil jag har nu och hon skulle kolla på en ny bil (begangnad) med tanke på hon inte har någon. Sålde ju den när hon flyttade upp till Norge!

Jag och älskling var ju iväg i Lördags och kollade bil. Vi behöver ju KOMBI-bil nu när familjen börjar ta fart. (Påtal om något helt annat så lääängtar jag till helgen igen) Vi hittade en vi verkligen vill ha och som inte har gått så mycket heller. Vi provkörde eller jag gjorde och den ska vi bara ha haha :D Men kan behöva få sålt denna bilen vi har nu om inte någon har några tusen över att slänga in direkt sådär i handpenning på den nya bilen??? :) Så nu denna veckan ska jag ängna mig åt bilförsäljning och hoppas på det bästa att den bilen vi vill ha är kvar om ca 1 månad eller iaf till juni :D

Nej nu ska jag göra lite annat innan jag ska hämta upp min Anna :)
Tjingeling :)


God kväll!

Hej hopp :D

Har inte orkat blogga nu på några dagar. Älskling har varit/är sjuk men på bättringsvägen så har varit hemma och myst med honom :)

Imorgon är tanken att vi ska dra iväg en sväng och kolla bil. Vi ska ju ha smått och kan då behöva en KOMBI-bil :) Underlättar både för mig och resten av familjen. Har redan kollat lite bilar via nätet (Blocket) både privat och bilhandlare och vi har hittat två stycken potensiella bilar inne på samma bilfirma där de även tar in inbytesbilar!
Så imorgon blir det heldag med biltitande. Älsk har ju suttit nu i en vecka eller iaf några dagar och kollat bilar så vi vet iaf på ett ungefär vad vi vill ha. Ååååå jag vill bara ha ny bil NUUUUUUUUUUUUUUU ;)

Höööörs!


God morgon!

Vet aldrig vilken rubrik jag ska ha till varje iunlägg alltså. Jag och rubríker är nog det sämsta haha :D Men nog om det. Jag är uppe nu iaf och magen bara skriiiiker efter mat :/ Fast för 1 min kände jag mig inte alls hungrig?? :S

Vovvarna gick och la sig igen efter varit ute och kissat och jag har nu gröten på spisen.
God morgon förresten :)


Hej Hopp!

Har en lista här hemma som jag tänkte bocka av idag. Ringa lite samtal √ Tagit fram sommarkläder √ Plockat lite här hemma och har en del kvar.

Kan tycka det är ganska skönt att bara vara hemma och lulla lite i sin egen takt när det gäller städning och göra vissa saker :D




 
Ute en runda på Berget igår


Plånboken tom

Vi drog en runda till Ikea i Lördags morse med svärfar och svärmor. Blev en lyckad dag :)
Massa massa inhandlat blev det också!

Bl.a:
Täcke
kudde
Påslagan/Örngott/Underlakan
Skötbordsfilt
Fuskpäls
Lampa
Adapter
Spjälskydd
Badbalja
Sor lekfilt
Plåster
Tvättlappar/haklappar
Babygym
Byrå

Som sagt, vi fick med oss en del hem fast hade jag haft några tusen till hade jag såklart handlat mer för det fanns så mycket mer jag skulle vilja ha haha :D

"Funderde på att fota det vi handlat men kom fram till att det inte blir så. Kanske inte så kul att se inplastade saker ;)"


IKEA i morgon!

I morgon blir det nog en lång dag. Iaf för den gravida kvinnan :) Vi ska nämligen besöka IKEA och köpa in lite grejer till bebis ♥ Ska även upp där med svärmor och svärfar. Så skönt att någon annan ska köra. För jag kör fan alltid haha :D

Är ju som asgt lite vi ska inhandla imorgon bl.a sovgrejer, hallpalla och lite annat. Längtar, haha :D Blir mer update imorgon för jag är så jävla trött så ska lägga mig snart och får hoppas på att man kanske kan få sova hela natten utan att bebis väcker mig med sitt sparkande eller de förbenade katterna :)

GOD NATT!




Mammagrupp kl 13oo

Ska strax göra mig iordning för ett besök i Bma under frömiddagen. Kl 13oo ska jag infinna mig på BVC för "mammagrupp".


Bilbarnstol √

Var i Karlshamn igår och köpte in oss en bilbarnstol så bebis kan åka säkert hem när vi kommer från BB och resten av alla gånger vi ska iväg med bilen :D Fick den då av mormor & morfar (mor och far). Tack så mycket ♥

BILBARNSTOL (RÖMER baby-safe) √










SOLTRIPP...

Vaknade imorse runt 04:30 att den där jävla kattjävlen ville ut. Då var min sömn förstörd :/ (Precis som om jag vaknar tidigt på morgonen kan jag aldrig somna om förrens klockan tickar mot 07oo-08oo) Gick upp och käkade runt 06oo då jag snurrat färdigt i sängen. Gick och la mig sedan igen och sov till 10oo. Skönt var det FAST var så jävla trött, dåsig i hela huvudet och ville bara somna om men magen skrek efter mat haha :D

Har iaf precis tagit en dusch och det är strålande solsken ute. Har även hängt ut det tvättade. Underbart att våren/sommaren är här i dessa dagarna.

Senare i eftermiddag ska jag ut på lite roadtripp, haha :d Nej ska bara av till Khamn för en liten grej. Nämligen kolla på bilbarnstolar :) Sägs att de ska ha många och bra där :P

HEJHEJ :D


Dead????

Var ute på piren i Hällevik idag med älsk. Han skulle såklart göra några kast eftersom det var så fin väder. Hittade denna fina fisk nere på stenarna! Hahah :)




1 Maj på kalas

Igår (1maj) var vi på kalas. P´s kusinbarn fyllde år. Hela 8 År. Grattis :D Var där och käkade en massa grillat och hade trevligt. Kunde knappt lyfta mig och gå från soffan så mätt jag var haha :d´D Sen hemma kollade vi på trv, eller jag gjorde. Älsk satt vid datan och senare drog vi på filmen " Poppers Pingviner" med Jim Carrey! Fan vad rolig den var :D Den får alltså 5 av 5 poäng av mig haha :D




Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Känner att jag har sådana jävulska samandragningar eller vad det nu heter. kan knappt lyfta asen förrens det gör ont och att gå upp från sängen imorse var inte det lättaste :S

Det är ju alldeless för fint väder för att sitta inne så jag ska faktiskt parkera mig ute i en solstol i solen :D Om jag sedan orkar rensa ogräs mellan plattorna ska jag göra det också.

HejHej :)


Valborg 2012!

Min Valborg var helt OK faktiskt. Den spenderade jag hemma hos mor och far med Armani. Vi åt gott, ner och kollde brasan (som för övrigt inte var ett skit), väl hemma igen drack vi kaffe och käkade glass. Och underbart väder hade vi :)

Jag var hemma igen vid 23oo och gick och la mig. Var såå trött. Men det var en ganska sömnlös natt till. Sov halvbra innan älskling kom hem från fest, efter det låg jag säkerligen vaken till 05:30 innan jag somnade :/ Men som sagt, så är det väll att bara gravid :D Så ska inte klaga!

Tog dock ingen bild för hade fullt upp med att ha koll på lillen (Armani)

Ciao!


RSS 2.0