God morgon Måndag

God morgon!

Mamma ringde och väckte mig runt 09oo. Gick upp och käkade gröt och har myst lite med vovvarna :D Sitter nu framför datorn och har tvn på, där det visas lyxfällan :D

Idag vet jag inte vad som händer. Hade det varit mer sol hade jag fått energi till att dra in till stan en runda och kolla på lite saker :D Fast ja, solen tittar genom lite lätt bland molnen men jkag vet inte ändå.

Igår la vi ut lite saker på blocket som vi kunde sälja. B.la vårt soffbord, dataskärm och denna veckan blir det nog databordet som åker ut för försäljning också :) Kan behöva lite nya och fräsha saker i hemmet tihih :)

Nu ska jag göra te... Hej svejs!

Har våren kommit????

Har varit en underbar dag hittils eller rättare sagt varit en helt underbar helg med min älskling ♥
Vi har haft det så jäkla mysigt. Fixat med en massa här hemma i lägenheten och idag har vi varit ute och gått uppe på stibyberget. Solen glassade och vovvarna busade. När vi kom tillbaka grillade vi korv :) Riktigt vårväder denna helgen.

Nu ligger vi helt utslagna i soffan och kollar på fotboll :)
Jag vill och hoppas våren har kommit för att stanna :)

Hus

Inegn mer än jag som verkligen vill ha hus??? Alltså jag måste bara ha ett hus, haha. Har hittat det perfekta huset nu men går på ca 2 000 000 och sedan ska man ha kontant insats på det. Det är absolut inget vi har :/

Men med detta huset är det en massa bra grejer. Gillestuga, garage man kan stänga, bastu, bubbelbad, kaklat, bra golv, braskaminer och en massa massa rum. Inglasat uterum dessutom, växthus, och lekstuga osv. Fan jag vill verkligen ha det. Någon som kan ge mig lite pengar??

Ibland önskar jag fan att jag var miljonär eller något. Typ vann en jäkla massa pengar eller att man kommit så långt i livet att man hade en bra fet lön liksom. Som sagt, jag kommer aldrig kunna köpa det huset :/ Det har skit bra läge till allting så det är väll därför det också kostar en del :/ Snyft!

Räknade på det lite att äga hus osv osv med alla dessa kostander som tillkommer när man köper hus. Landar på runt 6000-6500 kr i månaden med allt. Inte farligt med tabe på vi har räkningar för betydligt mer idag då vi bor i en marklägenhet.

Fan vad arg jag blir! Ge mig! (haha)
Är frustrerad :@

Fast å andra sidan är ju min dröm att ha ett nybygt/renoverat eller egenbygt hus vid stranden men typ strandtomt. Men det kan man bara fantisera om om man nu inte vinner några miljoner fast då måste man ju satsa och spela ocskå som jag inte gör haha :P

Sweet Dreams! ♥



K*K

Åååå jag vill också ha en massa nya kläder. Massa pastellfärgade byxor, tröjor, toppar, smycken, smink osv. Kan jag inte bara ha pengar till det??? :/ Usch livet suger k*k just nu!










Enjoy...

När jag tänkte för en gångs sakull fota med min systemkamera så dör batteriet. Snacka om otur :/ Har för en stund sedan tryckt i mig lite frukost. Idag är det Fredag och det betyder Helg och dessutom massa räkningar som ska betalas eftersom det är löning fast min lön kommer på Måndag.

Fatta fan inte hur man ska klara sig genom hela livet med en medelmåttlig lön?? Jag menar, man vill ju skaffa familj, ha barn, bättre bil, nya kläder, hus osv osv. Kan räkna upp 1000 saker men förstår ni vad jag menar??

Sen vill man ha extra pengar och jobbar på kvällarna, men vad tjänar det till?? haha :D Kanske får 1000-2000 kr mer. Visst det är ganska bra pengar men det är inte så att man blir miljonär ?? :S Dom pengarna går åt till mat, besin och räkningar!

En del eller jävligt många umgdomar idag går på A-kassa och vad får de ut? 8000-10 000 kr som de ska betala hyra, mat och allt det där. Sen finns det ju dom som bara går hemma och får typ 3000 kr men förtjänar knappt dom för de vill inte ens jobba. En annan som sliter röven av sig hela jävla tiden och får under en medelmåttlig lön för att allt ska gå runt. Jag blir galen hahaha :D Men fattar ni vad jag menar???

Men nog om det. Vädret är inte lika fint idag som igår men det är ju hyffsat iaf :D Skrev igår att jag skulle göra en rensning av massa skor och en del kläder som ligger ute i förrådet men ärligt talat pallade jag inte det igår och inte idag heller. Får bli när det är varmare ute då man slipper ta på sig en fet jacka för att gå ut och kolla i förrådet. Visserligen är det vår snart (hoppas jag) Det är ju iaf massa plusgrader men vem vet hur länge det blir. Kanske blir det snö nästa vecka????

:) Enjoy your life ♥


I need superglue!

Jag behöver superlim. Min lampa har gått sönder :/ HJÄLP MIG!




Utrensning av garderoben inför den kommande våren/sommaren!

Japp, det var precis det jag gjorde igårkväll. Rensade ut en massa gamla/fula kläder jag inte använder längre! Varför ska det bara hänga där och fylla min garderob om jag ändå inte använder det??? Nej just det! Bara onödigt.

Blev ändå 2 stora kassar fyllda med kläder. Undra vart jag ska göra av det nu da?? Slänga? Skänka till secondhand?? Göra upp en loppis??? Slänga det i en sådan insamlingskontainer som skickas till fattiga länder (står det iaf)????

Ut med det gamla och in med det nya...(om jag då hade haft något nytt :P)

Ska även ta och kolla genom mina skor och ute i förrådet om det finns mer skit att slänga :)


:)


Kamera....

Har även lite saker att uträtta idag. tråkiga saker kan man tycka men för mig är det helt okej med tanke på situationen nu :) Ska ringa några samtal, kika lite på nätet, städa här hemma, ut med vovven osv....Puhhhh listan är lång :)

Tänkte jag skulle kanske ha med mig kameran ut idag med vovven och fota lite. Var så länge sedan nu. Saknar det faktikst lite....

Se ya!

Hot Chocolate...

God morgon!

Ser ut till att bli en härlig och solig dag idag :) Sjutsade nyss P till jobbet och då var det förvånadsvärt ljust ute?? :S Hur kan det komma sig?? Börjar våren närma sig??? :)

Igår var det upp mot en +10 grader här i Sölvesborg och snacka om jag fick vårkänslor. Våren kom nu så vi kan få ta på oss lite snyggare kläder och ha skinnjacka och alla dessa underbara pastellfärger som är vårens och sommarens mode, and I LIKE IT :D 

Sitter just nu med en kopp varm choklad och ska alldeless strax ta och göra mig lite frukost. Hade tänkt att jag skulle käka lite mackor för omväxlingens skull (gröten är slut) och njuta av att ha morgonen för mig själv med vovvarna som sover på mattan :) Tänkte jag ta en svängom med vovven ute i det blå lite senare men det blåser och det gillar vi inte :/
Fast å andra sidan är det skönt väder ute!



Ååå jag skulle verkligen vilja ta fram vårskorna, skinnjackan och önska att våren var här nu. Ta en runda inom stan och shoppa lite och åka hem nöjd för dagen. Köpa korall och naturellfärgat läppstift och sedan var inprincip hela dagen klar :)

Jag vill ha vår! Längtar även ihjäl mig till den 15 Mars <3


Big Brother deltagarna....

Mår betydligt bättre idag. Har gjort en del ärrenden också under dagen som jag faktikst är nöjd med eller ja, jag är nöjd med mig själv idag för att ha tagit mig ur sängen trots jag inte känner mig 100% frisk och gjort dessa ärrendena.

Ska strax av och hämta P på jobbet och sen blir det köttfärssås och spaghetti till middag :) Gott! Senare ikväll ska jag absolut inte göra ett skit. Eller jo kanske, städa hade behövts. Slipper jag det imorgon :P Trots jag är hemma och är ledig så orkar jag inte städa om dagarna :P

Förresten vad tycker ni om Big Brother deltagarna 2012??? :P


Hjälp mig!

Sitter vid datan just nu och har fixat en del grejer. I morse vaknade jag av feber och ont i örat?? Hur som helt är jag hemma idag och mår inte alls bra :/ Sov till 12oo och när jag vaknade var jag helt utslagen som i morse.

Men ska jag vara ärlig är det något helt annat ocskå som gnager mig! Att jag bara blivit sjuk nu hände bara. Fast å andra sidan kan jg ha blivit sjuk/dålig pga det som gnager mig :/ Usch jag vill inte mer! Vill bara ligga i sängen dagarna in och dagarna ut. Så jag känner just nu. Dessutom längtar jag ihjäl mig till om en månad. Då blir det väll ändring på saker och ting...

Bara jag tänker på det får mig att gråta. Va fan ska jag göra???

Hjälp mig!



Bjuder till....

Det är över 2 veckor sedan jag bloggade sist haha :D Vilken skam :) Har som sagt börjat jobba andra tider så går upp vid 05:30 varje dag så jag är duktigt trött om kvällarna. Sen vill jag inget helldre än umgås med min underbara P och våra vovvar :D ♥

P är iväg hela helgen och igår var jag hos min älskade morfar som fyllde 86 år ♥ Sjukt trött sedan när jag kom hem så gick och la mig direkt. Dock var jag inte i säng förrens vid 23:30 så var mega trött haha :D

Det blev ändrade planer denna helgen ändå. Min älskde syster och hennes son kommer ner till mig i efm. Fan vad kul det ska bli att träffa dom. Sist var förra året vid jul :/ Det är långt tid. Dock pratar vi med varandra i stort sett varje dag men det är inte samma som att träffas ♥



Så jag ska sätta igång och städa lite här hemma och göra lite grejer innan jag ska hämta dom vid tåget vid 15oo.

Bjuder även på denna sköna låt. Blir så peeeeeepppp. Jag vill ha sooooooomar :)





Slappe helg!

Först nu klockan 18oo känner jag mig lite levande. Har legat i soffan exakt hela helgen typ. Började jobba lite andra tider sedan i Onsdags då det är mellan 07oo-16oo ca. Var ca 1 års sedan jag hade de tiderna. I höstas fick jag sådan tur att jag kunde sova till 08oo då jag började jobba runt 09:30. Men nu är det andra bullar. Fast å andra sidan är det ju vår och mer att göra!

Har absolut inte gjort ett skit i helgen. I Fredags var jag död när jag kom hem så somnade runt 22oo i soffan framför tvn. Sen igår (Lördag) kollade jag på melodifestivalen och jag kan faktikst säga att det var helt okej bidrag med från Växjö! Bra bidrag förutom Torsten Flink ha, vilket skämt alltså!

Idag skulle jag igentligen träffat min underbara Elin men vi tar det imorgon istället för det dök upp något emellan. Annrs har jag varit ute med vovvarna på berget idag med min svärmor (P ville ligga och titta på fotboll istället) så jag klädde på mig med tärmobyxor och diverse utstyrsel och begav mig ut med vovarna :D Det var skönt när man väl mom tillbaka in i värmen.

Annars har jag bara tittat lite på SATC för P kollar ju fortfarande fotboll så tvn är ju okupperad :/

Nu vill jag ha mat!

RSS 2.0