Finn ett fel???

Finn ett fel?
 
 

Novas dop den 21-10-2012

I Söndags hade vi dop för vår älskade flicka. Det började i kyrkan och sedan vidare till stenlängan där vi hade dukat för ca 40 pers. Det blev en massa smörgåstårta och fina rosa tårtor till kaffet efter. Nova fick även en massa presenter.
Tack alla fina för presenterna och framför allt för ni kom ♥
 
♥ Jag älskar min familj ♥
 

Förberedelser

Då var all förberedelse klart inför Novas dop imorgon! Äntligen :) Har även haft en väldigt trött flicka idag så hon kommer väll vara vaken hela natten och så kommer jag se ut som ett vandrande lik imorgon. Men jag ääääälskar min flicka ♥
 
 
 

Våran kärlek ♥

Våran kärlek ♥
 
 

Muggar

Beställde hem varsin mugg till mig och min andra hälft ♥
 
 

Fin fint väder idag :)

Idag har vi ju haft helt underbart väder fram till ca 16oo då det började mörkna lite men sen kom solen fram igen. Jag och Nova tog vagnen till Hällevik för att köpa allt som behövdes till våra Cupcakes vi skulle göra.
 
Blåste gjorde det som sjutton men heeeelt underbart väder var det. Handlade dock lite väl mycket för att ta det med mig i bara vagnen så fick proppa in saker både in under vagnen men även i.
Men det gick bra :)
 
♥ NOVA ♥
 

Lime

Prövade på att baka lite Cupcakes innan idag. Hör och häpna så var det första gången faktiskt :) Men bakade gjorde jag och det fick bli LimeCupcakes. Riktigt goda får jag säga FAST är nog inte riktigt den som gillar frostingen som man har ovanpå. Givetvis finns det massa olika "frostingar" att göra men är osäker på om jag fortfarande kommer tycka om det ändå, haha :)
 
 
 
 
 

Jeans

Prövade mina jeans innan ikväll som jag kunde ha och som satt as bra på mig innan jaha blev gravid. De passar inte! Alla mina 5 par är för små. Får inte ens över dom på höften :S

Antingen var jag väääldigt smal innan eller så är det jag som blivit fet! Dock trivs jag i det lilla lår jag fått men aldrig kul att inte kunna ha sina gammal jeans.

Jag som är sjukt kräsen på jeans kommer väll ha svårt att hitta passande igen :/

Men får väll ta och köpa ett par och sedan ha jeansleggings och sådant i höst. För min planering är dock att börja träna till nästa år! :)

Snyft!!!!!

1e Oktober 2012

Det är skrämmande att det redan är 1e Oktober idag! Nova är redan uppe men funderar starkt på att sova igen :p




Försmak på julen

Här kommer lite försmak på julen från våra vovvar <3





åå vad jag skrattade åt Armani. Han såg ut som en liten pygmé när vi tog på honom luvan. Lag dubbelvikt pp golvet och samtidigt få till en bra bild. Blev dock inte så lyckat :)

RSS 2.0