NOVA 23-08-2012

Den 23 Augusti 2012 kom vår efterlängtade flicka ♥ Hon är exakt 1 vecka idag. Tiden bara rinner iväg tycker jag. Känns som om hon kom igår liksom. Pappa P har varit helt underbar inne på BB och under hela prosessen då jag hade skit ont efter. Som sagt, det kommer ta långt tid att läka men vad gör det när jag har världens finaste flicka. :)
 
Jag älskar min familj ♥
 
Vi stannade på BB i 3 dagar bara. På förlossningen var de helt underbara mot oss och det var de på BB också men förlossnings personalen var helt underbar :) Kom hem i Söndags förra veckan och kan säga, fy fan vad skönt att komma hem :) Visst, jag hade ju inte så pjåkig säng men stackars älsklingen fick ligga i en tält säng haha :) Nej usch stackaren. Så han tyckte det var helt underbart att komma hem och få lägga sig i sin egen säng.
 
Än så länge har vi haft släkt och polare på besök och vilka presenter Nova har fått. Hur fina som helst. Massa kläder, filtart, pengar, blommor m.m.
 
Jag är så LYCKLIG ♥ Min familj gör mig lycklig. Denna kärlek till ens egna barn går inte att beskriva ♥
 
 
 

 

<3

Min lilla buse körde sitt eget lilla race idag <3


God Natt!

Min lilla underbara kisse sover redan :)


Helt underbart!

Helt underbart att vara hemma igen. Har saknat mina älsklingar så mycket! Vad skulle jag gjort utan dom!???

Ligger iaf nu i soffan med mina egna kuddar och mitt egna täcke. Som jag saknat!

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!
Nu ska jag käka chips :)


Miss

Saknar mina älsklingar där hemma <3


Big

Börjar bli stor nu :) 37 + 5 idag!


Mat

Detta var det jag fick äta idag!


På besök i Näsum

Igår var vi iväg hos Ellinior och Jocke i Näsum. De har precis fått en liten flicka så var bara tvungen att åka och hälsa på :) Dessutom har de flyttat till hus också :) Helt perfect för dom 3.
Kan inget annat säga förutom att lilla Astrid är sååå söt :) Så liten, men ändå så stor.
 
Hon ville självklart ha mat hela tiden och sova. Men det är ju sådant små bebisar gör. Var där några timmar. Har inte träffat dom på säkerligen någon månad nu så det var kul att träffas. Dessutom ska jag och min älskling ha barn snart så då kommer de säkert och hälsar på :)
 
Åååhhh vad jag längtar nu!
 
Ska även ha lite saker uträttade idag. Ringa lite samtal, fixa det sista här hemma tills bebis kommer och städa hade jag tänkt. är faktiskt relativt pigg idag. Annars brukar jag vakna och gå upp vid 12 liksom. Men jag är uppe så ska passa på att göra det som behövs. Ska även ta en dusch idag innan jag ska träffa Louise en stund på eftermiddagen, om jag orkar vill säga. Har massa ont idag :/ Så kanske dags snart ;P
 
CIAO! :)
 

Bus

Bus med mitt lille lejon <3


Uppe med tuppen denna Lördags morgon!

God morgon!
 
Idag är jag uppe med tuppen :) Vaknade och var så jäkla hungrig. Sitter nu här och inprincip väntar på att gröten ska svalna så jag kan käka och sedan gå och lägga mig igen en stund. Älsklingen sover så gott ♥ Får krypa ner brevid honom sen.
 
Idag strålar solen minnsan, klarblå himmel och ca 13 grader ute redan. Detta är en sommardag :) Får se vart vi gör av denna dagen men jag har redan mina planer :) Vad ska ni själva göra denna sommardag??? :) Det är trots allt redan den 11 augusti 2012! Njut av sommaren så länge den är här ♥ Snart kommer hösten med regn och rusk!
 
Hejhej! :)
 

Det är nära nu

Idag har jag gått 37 fulla veckor in i graviditeten. Sjukt vad tiden gått snabbt. Vart har den tagit vägen?? Känns nästan som om jag blev gravid.  Har bara 3 veckor kvar tills det är beräknat fast tro mig, det kommer bli bebis här före det datumet. Har känningar då och då nu och mer sammandragningar.
 
Har iaf´sovit inatt trots att jag sov till 11:30 igår med det var väll behövt för min del. Känner dock lika dant idag så blir kanske en liten lur efter jag käkat. Vid middagstid ska jag vara inne hos BM på rutin kontroll som vanligt.
 
Nej nu får jag äta fort för känner hur ögonen håller på att somna här vid bordet ;P
Natti natti
 

Autumn Season 2012 BY H&M

Den nya H&M katalogen kom med posten här om dagen. Kollade såklart genom den och blev övveraskande glad över hur mycket fint de hade/ska fått/få in. Men var i stan för någon dag sedan och visst såg man det redan då. Men åå vilka snygga boots, stickade tröjor, byxor, smycken och allt där till :)
 
När jag kollade genom katalogen slog det mig att det är snart höst/vinter och jag längtar faktikst lite dit. Men kan bero på att jag vill uppdatera min garderob lite nu efter graviditeten och
DET SKA JAG! Vill ha nytt nu.
 
Kollade självklart barnavdelningen och det fanns en sida med stl 50-92 :/ Men en massa mer sidor från stl 62-92. Så sjukt söta små koftor, leggings, tunikor och allt annat :) Åååå vad jag längtar tills det blir lite uppdatering i flickgarderoben :)
 

Det var ett jävla pipande!

I NATT har jag iaf sovit. Va uppe på toa en gång bara sen har jag sovit. Min lila gosse (Armani) har börjat pipa som en galning. Men Honey löper just vid detta tillfälle så kanske inte så konstigt. Lämnade av älsklingen på jobbet iaf och körde upp till till svärmor och lämnade av Honey
 Hon får åka på vilohem från Armani, haha :)
 
Ska käka min gröt nu som står på svalning sen ska jag gå och lägga mig en stund till och sova tills jag vaknar :) Men vet inte ifall det lär bli så länge. Det är ganska så varmt ute redan :)
 
Senare i efm kommer Malin på besök. Vad jag lngtat efter den bruden ;P
 
Ciao!
 
 

Värsta natten ever!

Natten till idag är fan den värsta ever! Har inte osvit ett skit, sprängande huvudvärk, ont i ögonen, varit trött som fan. och känndes som om ryggen hade pajats :/ Tog ett bad halv 6 imorse och trodde det skulle hjälpa men nej da. Duschade kl 7oo men hjälpte inte heller. Hade inga alvedon hemma heller. Köpte nu på morgonen då jag ändå skulle till barnmorskan.
 
Men alltså, denna huvudvärken tog fan kål på mig :/ Men har knappt sovit på dessa 3 dygnen. Sammanlagt typ 20 timmar och när man är gravid sover jag iaf minst 10 timmar per natt liksom. Detta är katastrof.
 
Jag vill bara SOVA!

Helvetes natten hittills

Fy fan, jag har inte sovit en blund inatt :/ La mig vid 22:30 igår då jag redan hade en massa sammandragningar både under kvällen och när jag la mig. (BTW, har sammandragning nu) Senare runt 23oo kom förvärkarna.
 
Alltså det var fan det värsta. Sov knappt och låg och snurrade på mig. Liksom halvsov Gick upp och käkade vid 03:30. Sen la jag mig igen och känade lite smått att det var kvar. När jag trodde det var borta för en liten stund så jag kunde pusta ut så kom det nya. Yes, ont hade jag!
 
Sjutsade iaf älsklingen till jobbet nyss och jag är så jävla trött men måste få i mig lite frukost innan jag lägger mig en studn till. Kl 10oo ska jag hämta upp Anna för en tripp till stan. Knappt så jag orkar. Ska iof inte ha så mycket så det blir inget farande precis. När jag väl kommer hem igen ska jag försöka SOVA!
 
God Morgon Natt!
 

Skitig spegel

Dags att putsa spegeln snart??? ;)


Söndag 5 Augusti!

God morgon! Har ni sovit gott inatt?? Det har jag :) Vaknade för en stund sedan och sitter nu och käkar frukost. Massa rostade mackor med marmelad och ost på. Mums! Riktigt länge sedan jag käkade det. Det är ju inte speciellt mättande så drar väll i mig en 8-10 rostade! Dock är det riiiiktigt mycket för min del med tanke på att jag knappt kunde äta 2 st rostade när jag inte var gravid :D Fast det är ju helt annat när man är gravid :)
 
Som sagt, redan Söndag idag. Tiden bara flyger iväg. Det är dessutom denna månad vi är bedräknade. Går och tänker på det där 1000 ggr om dagen. Har jag allt packat, behöver vi mer saker nu innan hon kommer, kommer vi komma in i tid??? Som sagt, 1000 tankar kring detta.
Har ju redan förvärkar lite då och då så hoppas hoppas vi behöver åka in där snart :p
Vi längtar ihjäl oss ♥
 
Idag ska vi nog bara ta det lugnt. Ganska så tråkigt väder, än så länge. Men bra väder att vistas utomhus med vovvarna, handla, städa och göra sådant idag så det får det nog bli!
 
Ciao! :D
 

Busar i magen ♥

Ser inte ut att bli fint väder idag! Det skulle det kanske inte heller?? Fan vilket tråkigt sommarväder vi har i år. Fast å andra sidan ska jag absolut INTE klaga med tanke på att det är ganska perfek väder nu när man är gravid :)
 
Denna månad är det även BF för våran del. Ska bli sååå spännande och jag kan knappt vänta en dag till. Men flickan ligger inne i magen och gottar sig och det är fortfarande ett jäkla liv där inne. Busflickan ♥
 
Har som sagt gått 36 fulla veckor idag och nu när jag tänker efter så är det ganska långt tid. Jag mernar, 9 månader inne i magen. Men det är såå värt det. Alla pustningar, stonk och stön, maten och allt som tillhör!. Det bästa är nog själva KÄNSLAN ♥ Den är heeeeelt underbar.
Går inte att beskriva!
 
Men ska av till BM idag igen för rutin kontroll. Har såkert gått upp lite till och magen hbar nog växt. Känns så iaf. Kan garantera att bebis har växt iaf för det blir bara trängre för varje dag som går. Älskar denna magen ♥
 

Blixtar och dunder, magiska under

Uppe med tuppen idag igen :) Värst vart jag är morgonpigg nu för tiden (eller inte)
Ska käka också alldeless strax.
 
Igårkväll var det ett jävla åksväder här ute på lister. Fy fan vad det mullrade och blixtrade. Jag och älskling körde ner med bilen till hamnen vid 10 och kollade en stund. Fan alltså, säger jag bara. Det slog lätt ner i vattnet många gånger.
 
Väl hemma, släckte vi ner och tände ljus i köket och spelade "fia med knuff" och kollade åskväder haha :) Fast ärligt talat är jag skit rädd flör sådant. Tror alltid att det ska slå ner och vi ska dö! :S Men vi klarade oss denna gången också :)
 
 

Färdigt i garderoben!

Har en massa känningar idag i både rygg och buk-bäckenet (typ mensvärk) Började dock redan känna av det inatt. Sjutsade min älskling till jobbet imorse sen la jag mig igen men kunde inte sova. Varit uppe en stund nu och sitter och käkar.
 
Har även fixat färdigt i lillans garderob nu på morgonen :) Alla de små söta plaggen har en plats. Åååhhh vad jag längtar nu. Skulle så gärna vilja shoppa bebis kläder nu med tanke på att det är FET rea överallt. Isåfall större stl eftersom de växer hela tiden. Men sen är det ju en massa annat man ska ha pengarna till så får se!
 
Nej nu ska jag kolla REA på nätet och se ifall jag hittar något fint :)
 
CIAO!
 

Bara 10+ grader

Känner mig relativt utvilad idag igen :) Hur kan detta komma sig??? Jo jag lägger mig runt en 23oo om kvällarna och går upp vid 06:30 och är sedan uppe. Grejar lite här hemma och sådär. Ganska bra medicin har jag upptäckt :P
 
Sitter och käkar just nu (macka med skinka och rödbetssallad) och tanken är sedan att jag ska plocka undan de sista bebiskläderna (om de torkat vill säga) och hänga in i garderroben.
Började så smått  sent igårkväll att plocka med det där. Är definitivt en kvällsmänniska om jag då inte har något att passa dagen efter :)
 
Sen är nog tanken att jag ska lägga mig och glo på en film eller två eller tre kanske?? :P nte allt för varm nu på morgonen. Va bara 10+ när jag sjutsade älsklingen till jobbet vid halv 7!
 
         
 
 

RSS 2.0