?

Bläääää på detta!

Bil!

Har varit en lång dag! Har varit iväg hela dagen inprincip och kollat bilar! Men skojsigt ändå :P
Vem vet vad det blir för bil? ;)

Ha deeeeee!

Demi Lovato

This is me!





Happy Summer!






Sommarens underbara drömmar!


Grön gräsmatta? - NOT!

God morgon!

Idag var jag minnsan uppe med tuppen :) Vaknade vid 06:30 och sjutsade baby till jobbet. Nu sitter jag här och har redan kollat det mest nödvändiga på nätet och vet i fasen vad jag ska göra nu, haha :) Ser förresten på tv nu att Sheer Cover är på REA nu eller vad man ska säga. Hela paketet för endast 499 :- Och nu drog det äver till Zumba, haha ;)

Har dock redan zumba på datorn men inte så kul att träna som de säger på tv! Men klart vissa tycker det men inte jag, hehe  :)

Funderar på att beställa Sheer Cover ändå. Har bloggat om det innan och varit såååå jäkla sugen men funderar nu till sommaren att det kanske ändå är ganska onädigt eftersom man blir brud och fin :) Men vem vet, kanske kommer ha det hemma snart!



Funderar på att käka lite frukost. Har inte ätit det på flera veckor känns det som men det är faktiskt flera dagar bara. Har börjat hosta nu igen :/ Vill bli av med den förbaskade hostan, snyft :P

UNDERBART väder ute idag och funderar starkt, eller SKA heter det, på att gå ut och lägga mig i bikini när solen har kommit lite högre på himmlen så man slipper ligga i skuggan och sola, haha :P Vill så gärna ha en ny bikini och massa nya kläder men det får jag vänta med. Tycker dock om min bikini som jag har sedan förra året. Men inte så konstigt. Köpte ny inför Magaluf 2009 och använde den bara i en vecka så inte så sliten precis, fast nu när jag tänker efter. Blir inte bikinisar mer slitna efter saltvatten??? :O

Tvättar gör jag också idag och ska väll hinna med att städa lite eftersom det inte ser ut att jag ska jobba idag :/ Tråkigt. Jag som verkligen ville komma igång nu så man kan håva in lite pengar :)

Åååååå jag bara älskar sommaren. Har så otroligt många planer inför de kommande månaderna. Bara pengarna som fattas, haha ;)

Har du några planer inför sommaren 2010???

Ring Ring Ring

God morgon god morgon!

Var uppe med tuppen idag :) Nja inte riktigt men åter igen väcktes jag av att det ringde på telefonen :/ Hatar folk som ringer tidigt på morgonen sådär, särskilt då det bara är massa gojja de ska snacka :)

Gick väll upp vid 08:30 och har sittit och grejat med en del papper sedan dess. Mycket j-vla tråkigt, men det måste göras.

Börjar jobba klockan 16oo i eftermiddag så innan dess ska jag hänga upp tvätt, kolla tv, göra mig i ordning, kolla på banskens hemsida och sen ska jag faktikst ta ett viktigt bestlut senast denna veckan eller något, haha :) Snälla hjälp mig och dö typ :P

Men nu ska jag ut i solen och ha de mys.

Ha en mysig dag ute i solskenet :)


Kommentar?

Läste nyss en kommentar jag har fått där det stod en väldigt skrattretande sak/meningar. Undra vem det kan vara som skrivit den ;) Hahahaha go girl!

Som sagt, vaknade upp imorse att det var halvsoligt ute. Det blåste som fasen iaf när jag släppte ut vovvs och kissarna. Sen sprack det upp lite mer och nu är det sol ute. Innan kom det ett jäkla regn oväder när jag var ute och körde. Blåste nästa omkul när jag gick ut, haha :)

Dagens planer blir till att sälja och göra ett bra jobb. Hoppas hoppas hoppas det går hela vägen hem :) Det hade varit så underbart att vinna en GPS eller ännu bättre, vinna det jag ska sälja :) Får se hur det går. Har 2 bokningar ikväll så hoppas det ska gå bra :) Kommer dock vara hemma sent ikväll så det är bara till att lägag sig och nana när man slutat jobba vid sissådär mellan klockan 22oo-23oo!

Hoppas ni får en trevlig Tisdagsdag/kväll!


Soligt väder ute

God morgon!

Sitter just nu och söker en massa jobb! Har hittat en del intressanta men vem vet ens om man får komma på en intervju! Ska dock iväg och jobba nu vid klockan 16oo. Har ju jobb men inte direkt något jag vill jobba med känner jag nu :)

Pusss se ya :)




Apa.....

Jojo minsann det blev fest igår iaf :) körde och ställde bilen hos morsan och farsan sen cyklade jag till jimmy, fast först mötte jag upp skoog som var nere och käkade vid torget med sin farsa. Kvällen blev lyckad. Bra musik, massa skratt, underbara vänner och dricka :) Måste absolut göras om snart!

Idag blir det jobb för min del, fast börja tvivla på detta nu, usch jag är så osäker på ifall jag vill jobba med sådant här. Vill nog jobba med något annat! Visst fasen behöver jag pengar men jag kan inte göra ett bra jobb ifall jag inte trivs med det jag jobbar med!

Ska iag iväg vid 12oo, möta upp Sara och sedan iväg till visning! Hoppas det går bra! Vaknade vid sisidär kl 07oo i morse och inprincip varit vaken sedan dess. Fast låg dock kvar i sängen till 09oo, skönt att morna sig :)

Är väll hemma runt klockan 16oo igen och vad som händer sen vet jag inte!

Ikväll ska jag nog äta Gowdisssss :)

Avtalat en tid

Morgonen började med att stiga upp klockan 09oo. Hade jobb som väntade mig klockan 13oo. Kom dit men ingen som var hemma :( Tycker det är dålig stil att folk inte är hemma när man avtalat en tid med dom. Men jaja, bara att driva hem igen. Hälsade på morsan på hemvägen. Hon stod och stekte biffar och det är alltid trevligt :) Frågade ifall jag ville ha lite biffar med mig hem men nja, inte denna gången, hehe :)

Min vän Jimmy ska ha fest ikv men tyvärr kommer jag inte komma dit :/ Har ingen sjuts dit eller hem och det suger. Ville verkligen dit istället för att bara sitta hemma varje helg. Fast å andra sidan är det ganska mysigt eftersom jag är hemma med baby ♥

Riktigt fint väder ute idag också och grymt varmt. Skönt att äntligen sommaren är påväg. Satt innan ute i bikini och solade men sen blev det moln men nu är den framme igen :) Måste ju bättra på solbrännan nu inför sesången :)

Men får se vad det blir av ikväll! Blir jobb imorgon också :)

Puss, ha en trevlig Lördag :)

Sysslor till 1000

Idag ska jag göra en massa. Kolla 6 olika filmer/videos på det jag har lärt mig nere i Malmö så det nu ska sitta riktigt ordentlig inne i min hjärna, städa, plugga, skriva rent på datan, köpa alkohol? och självklart öva på demos!

Har en del att göra idag så ska gå och duscha nu och göra mig lite mer fräch och sen börja med dagens sysslor. Ikväll blir det kanske festande, fast bara kanske med tanke på att jag börjar jobba mellan kl 12oo-13oo imorgon!

Ha en trevlig Fredagskväll bitches!

Försökte lägga upp en bild men det funkade inte så det blir inlägg utan bild

Trött trött och ännu mer trött men otroligt roliga dagar nere i Malmö!

God morgon bloggen!

Ja, jag är uppe tidigt idag :) Sjutsade baby till jobbet och sedan när jag kom hem igen innan klockan 07oo var jag inte trött längre. Har redan hunnit diska, kolla bloggar, kolla facebook och såklart kolla lite tv :) Sitter även själv nu och bloggar och ska säga jag har verkligen haft 3 roliga dagar nere i Malmö. Var såklart jobbigt och en massa information mellan åt men det var kul. I Onsdags kväll vid si så där när vi var klara och drog från kontoret vid 22oo drog vi 3 och bowlade. Jag, Amanda och våran kursledare Martin.

Fick spela över 1,5 timme för vi beställde banor så sent och fy fasen vad vi flamsade, skrattade och fulade oss, hahahaha :) (Shootahiti) Kom till Ibishotel vid 00:30 och då var jag lagom trött! Fast somnade inte direkt utan låg där ensam i den stora hotelsängen och inte kunde sova. Men tillslut gick det :)

Igår kom jag hem vid 16oo ungefär och då var jag ännu tröttare. Hem till baby och pussas och kramas och det var mys. Älskar han ♥

L



Älskar livet


I´m in love


Pusss se ya!

UNDERBART väder ute idag ju! Trodde jag fasen inte att det skulle bli med tanke på att de sa att det skulle bli fint väder förra veckan och inte blev det! Men idag skiner solen och ganska varm ute är det också fast blåser dock lite men det är kanske bara för man bor vid vattnet, tihihi :)

Idag ska jag som sagt köra ner till Malmö på lite utb. Hoppas bara jag hittar. Måste packa lite nu inför dessa dagarna så det blir inget långt inlägg. Jag slutar här och nu, haha :)

Pussss se ya. Hoppas det blir fint väder dessa dagarna nere i Malmö :P


Förväntansfull :)

Nu är jag riktigt glad och förväntansfull, tihihi :) Fick nämligen besked om att jag ska på utbildning några dagar nere i Malmö pga mitt jobb som snart kommer träda fram i min vardag :) Kommer bli skoj. Kommer vara borta några dagar det vill säga Tisdag - Torsdag. 3 utbildningsdagar. Sover över i Malmö och de betalar både övernattningen och frukost :) Lyyyyxxxx!

Berättar inte så mycket mer om detta nu utan skriver mer om det efter dagarna nere i Malmö! Hoppas hoppas hoppas detta är något för mig :) Man vet aldrig ;)


Puuuuuuuuuuuuuusss se ya :D Happy face!

Måndag igen och besked ang jobb!

Jepps, då var det Måndag igen. Ny vecka, nya tag! Som sagt, vaknde vid 09:30 men låg kvar en stund för att morna mig ;) Släppte ut vovvs och matade kissarna, haha :)

Idag blir det jobbsökande, städande, matlagning och ut och gå. Senare ikväll vet man aldrig vad som händer, haha :) Till helgen blir det iaf fest med min underbara Mathilda och hennes polare.

Seee yaaaa bitches


Underhållande helg!

Helgen har varit rolig. Ovanligt mycket att göra :)

Fredags var jag hemma hos mor och far lite, typ 1 timme men ändå, haha :) Annars på dagen gjorde jag väll inte allt för mycket. Umgicks med älsklingen!

Lördags steg jag upp klockan exakt 03:30, Skulle nämligen iväg och umgås med ett stort gäng. Grilla, ha roligt och fiske. Drog ner till Andreas vid 05oo och käkade lite frukost och såklart öppnade något att dricka :) Bussen gick vid 06oo tiden. Kom hem ungefär vid 20oo tiden (varit iväg sedan klockan 06oo) och var riktigt trötta. Sen var det mys för hela slanten. La oss tidigt :)

Söndags (igår) var det mys och en massa sådant. Var dock också iväg och handlade. Sen var det grillning på kvällen och vi tittade på Alvin och gänget 2. Sååå rolig :) La oss inte allt för sent och somnade bums ;)


Växjö besök

Igår var jag och hälsade på min unerbara syster och hennes son :) Hennes man jobbade så han såg jag inte mycket av.

Vi hade jätte mysigt :) Grillade fläskifilé, hade tzatsiki och klyftpotatis. Som pricken över i:et satt vi och käkade på en filt ute på deras gräsmatta, haha ;) Det måste vi göra om någon gång snart :) Var även nere i stan och kollade lite. Blev lite inhandlat för syrran men inget för mig. Spara pengarna, hehe :)

Vi hade jätte mysigt iaf och jag längtar till jag träffar dom igen ♥

Puuuuuus. Ha en tevlig dag :)

09:45

God morgon på er alla!

Har ni sovit gott? Det har jag iaf fast haft en jädra massa drömmar, haha :)
När jag steg upp var det sol ute och då var klockan på ett ungeför 09:45. Jag vaknade åter idag av att telefonen ringde, det var Matilda!

Vi bestämmde att hon skulle köra om ca 30 min, alltså vid 10:15 och då är hon här ca efter 30 min men bruden har inte kommit ännu. Skickade sms för en stund sedan men inte fått något svar. Kanske har hänt något. Får ringa denna gången ist :)

Ska inom ams idag också, fast får bli efter klockan 13oo eftersom de har stängt mellan 12oo-13oo!

Annars idag händer det inte så mycket förutom att söka lite jobba, vara med killen och se ifall det blir finare väder framåt kvällen kanske. Nu är det alldeles mulet, buhuuu :/ Jag som blev glad när det äntligen var lite sol ute.


Tjosvejs! Ha en bra dag :D

Gummi anka

Hej hopp gummi anka!

Visst är det för jädrans dåligt väder ute idag eller denna helgen rättare sagt. Har sovit länge idag och tagit ett varmt och skönt bad. Mjällby spelar idag på hemmaplan. Hejja Mjällby :)


Pussss se ya







På bra humör idag :)

Lördag klockan 13oo

Godmorgon solstrålar!

Idag är det verkligen pissväder. Det regnar ute, eller har iaf gjort och jag blir bara mer frusterad av vad denna dagen kommer att innehålla.

Först å främt så vill jag bara säga att jag är på ganska bra humör idag :) Har städat och fixat lite på morgonen. Kissarna kommer mer och mer överens med varandra och Sindra och Honey känner nog igen varandra sedan tidigare eftersom Sindra inte rör en fena på Honey när Honey kommer fram till henne.

Baby är och spelar match nu till ungefär 16oo. Då ska jag vara klar för att vi ska iväg och handla och lite annat.
Nu ska jag ta och titta lite Andra avenyn på svts hemsida. De avsitten jag missade då jag bodde i Norge!

Hesvejs, ha en bra Lördag för det ska jag ha :)
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuussss


Friday and it sucks!

Det är Fredagkväll och jag har absolut ingenting att göra. Det suger :/ Baby drog nu vid strax innan 17oo och innan dess gjorde vi inte så mycket utan jag tittade tv och han spelade poker.

Tror jag faktiskt ska ändra eller VILL verkligen ändra designen på min blogg, men fasen ingen som har tid :/ Så får väll göra ett försök själv eller något. Har ändå inget att göra ikväll!

Grattis på 19 årsdagen Fille!

Se ya bitches

:@

Aaaaaa jag blir förbannd. Varför har inte arbetsförmedlingen öppet idag för? Vad är det för ett j-vla sett att inte ha öppet liksom. Träffade även Anna där som också skulle in och hon hade dessutom viktiga papper att lämna. Men de har inte ens öppet :/

Får ta skiten på Måndag istället, om de nu har öppet vill säga!

Det kommer bli en lååång och ensam kväll! Inte direkt ensam, har ju alla mysiga djur hos mig men inga vänner eller pojkvän.

Pussssssssssssssssss på er!

God morgon

God morgon!
Här är det väldigt mulet och ser ut som att det ska börja regna vilken sekund som helst!

Usch vad jag är trött i kroppen idag. Har vaknat flera gånger under natten av kattbråk och skrik. Men det får man leva med, hehe :)

Alldeles strax ska malin hämta mig. Ska nämligen in till stan och göra lite ärenden. Får se hur det går!
Är väll hemma igen vid 1, hoppas jag!

Senare ikv får jag sitta vakt eller så ska jag vara med mina vänner! Baby ska iväg och spela match så han är inte hemma på hela eftermiddagen/kvällen. Så jag får roa mig med något annat, tihihi :)

Nu ska jag dra. Pussss på er!

Dagens rubrik är: Veterinär!

God morgon solstålar!

Väcktes av att telefonen rigde strax innan 09oo i morse. Gick upp och satte mig vid datan för att hinna söka lite jobb innan klockan blev för mycket för ska nämligen iväg vid lite över 11oo. Men datan cepade totalt så gick och duschade istället, riktigt skönt. Har både hunnit duscha, sminka mig och fixa håret på 50 min. Det är inte illa det :) Jag säger ju att jag kan bli klar inom 1 timme, hehe :)

Sitter nu här nästan klar iaf, bara platta håret lite till, ta på mig andra kläder, sen är jag helt färdig för att dra mig mot Hällevik vid 11:15. Ska iväg med Silver till veterinären i Näsum. Han ska ta väck bollarna, haha :D Stackars liten, haha :D Ska vara där 13:30!

Senare i eftermiddag ska jag hem till mami och papi en ruda. Hoppas mami har lagat någon god mat, haha :) Vet absolut inte när jag kommer hem igen! Måste också komma ihåg att ta ut pengar och inom MAXI!

Vad händer imorgon da folks?

Pusssss på er alla! ♥



Lite ljusa tecken på framtiden

Mamma ringde för en stund sedan och brättade att hon hade varit i Sbg på någon grej! Hon hade även pratat med någon som tippsade mig om att jag skulle göra si och så, söka hit och dit och prata upp och ner typ, haha :D
Tänker inte säga vad det är, det berättar jag senare ifall det blir aktuellt.

Ville bara ha detta sagt. Maya är glad nu :D


Puuuuuuuuuuuusss!


Minnen väcks till liv!

Undrebar låt denna. Mariah sjunger så otroligt bra! Älskar hennes röst



Godmorgon!

Godmorgon alla!
Har ni sovit gott i nattes?

Usch vilka taskiga och läskiga drömmar jag haft i natt eller ja, på morgonen också :/ Vill inte att det ska vara så!
Sitter nu iaf åter vid datan och ska göra en massa. Jag som skulle inom stan idag men har ingen sjuts så det får bli på fredag då! Det är absolut sista dagen! (inte sista dagen för alltid men om jag ska få något gjort så måste jag pressa mig lite själv ibland)

Senare idag ska jag iag laga lite mat, sitta vid datan, kolla tv, ut och gå och sen vet jag inte mer, haha :D

Förresten, bra kommentar Hanna! Är kanske så. Har aldrig riktigt tänkt det så på det sättet!

Hejsvejs :)
Jag vil ha sommar!

Gårunda! Det gillas :)

Har precis gjort mig i ordning för att gå och möta älskling vid jobbet. Varför jag möter honom är för att vi ska ändå handla hem mat för kvällen, måste ju ha någon middag idag :)

Ska alldeles strax ta och bege mig med vovven. Hon ligger nu och sover men hon kommer bli skit glad när jag säger vi ska ut och gå, haha :) Hon kommer bli överlycklig! Hon kommer dock dra som fasen, men det går bra Maya, det går bra, haha :)
Hoppas det inte kommer regna under färden bara :/

See yaaa :)


2009-vår/sommar


Ännu en tråkig dag

F-n jag blir så förbannad! :@ Att folk aldrig kan sluta upp och säga "va f-n" eller något annat nedlåtande. Blir faktikst ledsen! Nu har ag gjort mitt val och dessutom j-vligt stolt och lycklig över mitt val och ni ska inte komma här och förstöra det för mig nu när jag äntligen vet precis vad jag vill och allt kan inte bli mer pefekt!

Har ännu en dag framför datorn att sitta. Jäkligt tråkigt men det måste göras. Vet inte redigt vad jag ska skriva förutom att jag är helt tom pp ord just nu! Fick väll ut det mesta i början av inlägget!

Pusss ha de!


Segt värre

Ja då sitter man här igen då, haha :) Har suttit vid datan hela dagen och sökt en j-vla massa jobb. Skulle igentligen till ams idag men får bli på Onsdag för tror inte de har öppet imogon! Såå typisk.

Senare idag ska jag handla och sedan kanske av och kolla på Mjällby :)

Uppdaterar senare :)

Hej hej

Underbart väder!

Ååå vad underbart väder det är ute idag :D Sov till klockan 11:15, upp och klädde på sig, sminkade sig och sedan ut med baby och gick en lång runda. Myyyys :) Kom hem för en stund sedan då baby drog och spelade fotboll med några polare.

Sedan jag kom hem har jag faktiskt varit duktig. Städat lite ute på den enormt stora gräsmattan :), plockat ut tvätt och hängt upp, städat lite här inne i lägenheten, tagit fram kyckligfilé som vi ska grilla senare ikväll! Åå grillat är så underbart gott. Redig vår/sommar känsla!

Imorgon blir det till att ta tag i olika saker här hemma. En jäkla massa saker med andra ord, pust :( Men det måste göras, tyvärr!

Puuuuuuuuuuuuuuusss på er. Tack ännu en gång Malin för du följde med mig tll Norge och hämtade hem mina saker.




1 Maj 2010

Ja, idag är det den 1 Maj 2010. Igår var det valborg och jag gjorde absolut ingeting förutom att vara med min underbara kille, käkade grillat, tog ett glas vin och tittade på tv/film och det var hur underbart som helst <3

Idag har vi inte gjort så mycket. Jag skriver vi eftersom vi bor tillsammans och gör en del saker tillsammans! har iag varit hemma hos hans föräldrar och fikat och kollat hus, haha :) Vem vet när man flyttar till hus ;)

Nu ska vi kolla Avatar, var bara tvungen att blogga lite innan.

Se ya  :)


RSS 2.0