Inte så mycket gjort

Känns som om det är flera månader sedan jag bloggade men det är bara någon vecka sedan.
 
Novis och jag har inte gjort så mycket idag utan bara tagit det lugnt. I efm blir det mat hos svärföräldrarna och sedan blir det ett pass pump ikväll. Hejja träningen. Har faktiskt längtat lite haha :)
 
Novis har sovit sedan 1,5 timme tillbaka och jag har bara glott på tv haha. Va förresten nerom affären :) Imorgon lär träningsvärken vara go igen haha :)

Träningsvärk så det står härliga till

För övrigt vill jag bara berätta om det ser ut som om jag har ont när jag går eller skitit på mig så är det nästan så haha :) Tränade nämligen en timmes BodyPump pass igår kväll. Aj aj aj mina muskeler säger jag bara :/
 
Sist jag tränade var jag 18 år och det är 6 år sedan. Visst har jag varit aktiv och varit ute och gått sedan dess men detta att träna har bara inte blivit av i 6 år jag vet. Helt sjukt vad tiden går! Minns så klart att det var skit kul att träna just Bodypump och det passade mig så bra och det gjorde det fortfarande.
 
Ont i vart enda muskel. Benen värker, röven gör ont, bröstmuskleran och ryggen är pain in the as alltså! Men härligt var det och nästa vecka kör vi igen :) 2 ggr i veckan kan vara bra tycker jag med tanke på jag vill umgås med min superfina familj också som jag älskar så ♥

Hahaha :)

Blädrade bland lite bilder ikväll och kolla vad jag hittade ;) ♥
 

Hänt en del :)

Länge sedan jag skrev ett riktigt inlägg här på bloggen. Har helt enkelt annat för mig :p
 
Det har hänt en del i Novas utveckling.Skrattar och snackar högt så det står härliga till :)
Vi har fått in rutiner också ang maten som funkar kanon. (äter som en häst för övrigt) Har bestämt mig att hon sa sova mellan 21oo-22oo på vällarna och det brukar oftast bli mellan 20:30-21oo så vi har god marginal. Har för övrigt nattat henne precis ♥ Denna lilla flicka som jag älskar så mycket är det bästa som finns ♥
 
 
Hon har även fått knyck på att vända sig från rygg till mage och på mage kan hon ligga länge och leka. Ja min lilla flicka har upptäckt något nytt i livet och älskar det. Massa lek :)
 
 
Hon har även fått 4 tänder. De två framtänderna i underkäken (men de fick hon vid 4,5 månad) Sedan två stycken nya där uppe. Ser ut som om det är hennes hörntänder?? För framtänderna kommer väll precis över de i underkäken eller har jag helt fel???? (menar nu att framtänderna kommer där och inte ute på sidan och sedan vandrar in som en del säger?)
 
 
Sen idag när vi åt flaska (nova då) så höll hon den själv en stund men tappade den sen :p
Söta unge.
 
 
Och ikväll satt jag min tös upp mellan mina knän (hon låg ner från början) och då var hon stadig så hon satt själv några sek fast mellan mina ben då. Så snart är det nog dags att kunna sitta upp också. Tiden går så himmla fort ♥
 
Jag ÄSKAR min familj ♥

1 sek

Går inte 1 sek förrens nova ligger på mage nu och sedan tillbaka igen. Helt underbart att se ♥
Så städning, diskning och andra saker få vänta tills p kommer hem. Är så rädd att hon ska rulla utanför mattan och filtarna som hon ligger på golvet.
 

RSS 2.0