Borde få pengar för det arbete jag gör!

Uscha mej! Igår var det j-vligt tungt rent ut sagt! Fick inte lägenheten förres 15:30. Det första lasset me grejer var så j-vla tungt så jag dog nästan. Kom upp i hissen och in med grejerna iaf! Nästa tur blev yterligare grjer och då funkade inte hissen! Så jag fick gå i alla dessa förbannade j-vla trapporna och inte nog med det, så bor jag på 8 våningen så alla sakerna skulle upp där också! Var nog min otursdag igår :@

Arbetade eller ja, fyttade över hälften av alla sakena på 7 timmar. Det var så tungt, jag käkade inget och mina krafter var helt enkelt slut vid 22oo! Duschade innan jag gick och la mig! Sov ju i den nya lägenheten inattes och ja, det var helt okej! När morgonen kom lyste det in massa sol på mig, usch, i hate it! 

Gick upp klockan 08:10 och drog i väg till den andra (old) lägeheten för att hämta mer saker, och mycket riktigt, det var en j-vla massa saker kvar. Började greja och städa och sedan stöter jag på grannen när jag precis hade tänkt att ta ett lass till och läna i den nya lägenheten, då säger hon att hon kan köra mig sen med resten och mycket riktigt, det gjorde dom!

Just nu har jag kommit tillbaka för att packa mera, vänta på att tvätten ska bli torr och sedan är det bara att damsuga lite och vaska golvet. Sen blir det besikting (säger man besiktning?) av lägenheten, hehe :P

Så tror jag är ute ur denna old lägenheten mellan 16oo-18oo! Sen ska ja hem till mitt nya place och börja gör iordning. Det är en enda rör där nu :P

Nu ska jag städa lite till och gå ut med sopor och diverse ting!

Pussss ni får ha det så bra! Jag saknar er!

Miss you ♥

:@

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa blir galen. När f-n ringer dom så jag kan få nyckeln till lägenheten? Ringde innan tll hon som har lägenheten och bad henne ringa vaktmästaren ( som jag ska få nyckeln av) men hon har inte hört av sig! Blir knäpp på detta :/

:@

Flyttning med stort G :) Wish me luck!

Usch vad jag har sovit dåligt inatt. Kanske beror på att jag hade mycket i tankarna och har det ännu, som jag sov dåligt! Kunde inte somna. Låg bara och snurrade i sängen och tänkte en massa. Sen var jag uppe vid 05:30 och drack lite vatten!

Men nu är jag uppe iaf (tidigt) och varit uppe sedan klockan 07:40 (ännu tidigare). Duktig flicka, hehe :D Har börjat städa, startat diskmaskinen eftersom den var överfull med disk och har redan börjat städa. Väntar på att vaktmästaren ska ringa till mig så jag kan få nycklen till min nya lägenhet osv och börja flytta över alla mina 1000 saker jag har samlat på mig under dessa månadena, hehe ;)

Fy fasen vad tråkigt det är att städa alltså. Usch fy och piii på det! Hatar det, men måste göras. Inte så trevligt för nästa person som ska flytta in att det inte är städat. Jag hade aldrig velat att den lägenheten jag flyttar in till är ostädad :)

Finns inte så mycket att städa till förrens jag vet på ett ungefär när jag blir klar med flyttningen och kan städa ordentligt på alla golv och diverse :P

Vill bara att de ska ring så jag kan börja med allting! Vill inte vänta hela dagen på att flytta över allt! Såååå tråkigt. Men kan roa mig sålänge med att lyssna musik och små plocka här i lägeheten. Finns det något annat att sysselsätta sig med? Hmm, NEJ!

Snakkes folkens! Puss på er. Önska mig lycka till och att detta kommer gå snabbt! :)

Puuuuuuuuuuuuuuuuus


Städning för hela slanten!

Vaknade vid ca 12oo idag då telefonen ringde opch väckte mig, som vanligt typ, haha :) Gick upp och började städa eftersom jag flyttar imorgon till min nya lägenhet. Kommer antagligen lägga upp lite bilder sen så ni får se hur den ser ut :) Har haft visning för en stund sedan också!

Har inte suttit vid datan sedan i Fredags på eftermiddagen! Internet har tydligen inte fungerat så har inte kunnat blogga eller något annat! Men nu fungerar det :D

Ska antagligen ta och städa lite till senare ikväll igen så slipper jag göra allt på en dag! Åååå, vad jag längtar tills imorgon, haha :D Måste gå till skatteetaten också imorgon och ändra min adress! Få inte gömma det.

Nu blir det tvn som gäller! Ha de bäst! Love ya!

<3


Har mig själv att skylla :P

Igår blev det utgång och jädra vad jag har mått dåligt idag! Bara legat i sängen hela dagen och klagat, sovit och mått illa :S Men jag får skylla mig själv :) Ska aldrig dricka mer, puuuu :P

Som sagt, jag och Honey drog till en tjej som heter Johanna. Vi skulle lämna lite kläder till henne! Hon jobbade till klockan 01oo så vi väntade tills hon slutade. Vi hade ändå inget annat för oss. Kom dit vid 8 tiden och tog något att dricka! Blev dessvärre också bjuden på massa dricka så var väll därför jag har mått skit idag. Men ska inte klaga!

Honey ska åka hem till Sverige nu ikväll, klockan 23oo exakt. Nattbussen så att säga! Jag blir ensam här sen och fy fasen vad tråkigt :/ Kommer gråta, haha :P

Men helgen kommer nog gå relativt snabbt eftersom det är Fredagkväll redan och jag ska ta och städa lägenheten eller iaf plocka ihop lite saker inför måndag! :)

Nu ska jag ta och chilla lite framför tvn och vara allmänt osocial :) Me like!

Pusss alla fina, jag saknar och älskar er ♥


Vofflor :)

F-n vad allt är krångligt nu! Varför ska man vara så beroende av pengar? Varför styrs världen just av pengar?
Snälla, hjälp mig!

Vaknade i morse av att det ringde på telefonen min. Har suttit vid datan lite och snackat en massa med Honey. Massa krångel nu :/ Men det löser sig, iaf en liten del!

Idg blir det de vanliga. Sitta vid datan och söka jobb, äta ink vofflor, duscha och sedan ta och packa ner lite saker! Honey flyttar ut här ifrån imorgon och då ska jag väll börja och städa eller något för jag flyttar ju den 29 nu!


Idag är det voffeldagen :)

 


Vill att det ska bli helg!

Hej hopp på er!

Idag vaknade jag vid 10:30 någonting! Orkade inte gå upp men visste vad som väntade denna dag! Skriva på lite papper innan klockan 12oo och sedan söka en massa jobb! Så nu sitter jag här och söker, eller gjort ett j-vla bra tag!

Klockan tickar väldigt slött idag och vill bara att det ska bli helg eller ja, måndag eller något! Längtar :)
Har förresten också suttit och kollat HM.se efter lite nya kläder. Hittade massa fint :P Tog nämligen med mig HM-tidningen från Sverige :) Ska nog ta och beställa något fast det bränns ju på kontot när det visar sig att man har alldelles för lite pengar för att ens kunna beställa kläder igentlign!

Pussssssssssssssssssssssss på er! Saknar er alla sjukt mycket! ♥



10 timmars jobbpass idag!

Idag har jag jobbat 10 timmar i sträck :) Började klockan 07oo-17oo! Blir väll 10 timmar? - JO :D Jag och kusin och en annan tjej hade hand om bokningen! Det var ganska slappt men från klockan 07:30 fram till klockan 12oo var det fulspäckat hela tiden!

Imorgon ska jag av till en tjej som har hand om lägenheten jag ska ha. Fixa lite papper osv. Ska nämligen flytta in där redan på Måndag :)
Kommer bli en tung vecka eftersom jag ska kanske jobba, fytta över alla mina saker till den andra lägenheten (den ligger inte vägg i vägg precis), hinna städa min nu varande lägenhet och fixa med lite annat!

Nu ska jag titta vidare på MTV!
Puuuuuuuuuuuuuusss ha de bäst!

<3

Leppstifts djungel!

Jobbade med min kära kusin idag från klockan 16oo-19oo! Ska även jobba imorgon hela dagen :) Börjar dock redan klockan 07oo!
Det jag grejade med idag var att göra goodie bags och peta in namn i plast fickor/små skylltar :) Det gick bra med tog lite tid dock! Såklart jobbade jag ju med kusinen!

Ikv har jag bara lagat mat och sedan kom Honey, Johanna och Emelie hit och de är här ännu :) Blir väll att titta på någon film eller något :)

Fast jag har dock lust att lägga mig i sängen och läsa. Fick nämligen en skit bra bok av min syrra i tidig födelsedags present. Läppstifts djungel!

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuus på er! Jag saknar dej bamse mega mycket <3


Måndag Måndag Måndag!

Har prcis suttit och läst genom en massa bloggar. Alltid lika kul! Särskilt skvallerbloggrna, haha :D

Har även sökt lite jobb och hoppas hoppas på något svar snart att jag kommer få en stilling! Hade varit sååå underbart. Hade gärna kunnat jobba i sommar om det ska vara så. Bara jag har ett jobb. Hahaha nja, skojade nog lite om det där med att jobba hela sommaren. Vill vara ledig någon/några veckor under sommaren iaf :)

Efter sommaren eller ja, sen sommaren så händer det grejer :) Wiieeeeeee <3

Vet inte redigt vad jag ska sysslsätta mig med denna dag fram till klockan 16oo då jag ska iväg på jobb och träffa kusin. Honey sover så kan inte stöka för mycket här i lägenheten om jag ändå skulle vilja det!

Har förresten haft skit knäppa drömmar eller var det bara en dröm? Iaf, typ att vi hoppade med fallskärmar ut över en skid backe. Snarare Hollmenkollen skidbacke här i Oslo. Bara att det var typ avkapad på mitten, hahah :P

Har riktigt ont i nacken också. Sov nog konstigt då eftersom det var knäppa drömmar :)
Usch behöver massage. En som är duktig på att massera rygg och nacke. Behöver verkligen det!

Pussss på er så snkkes vi. Ha de! <3


Ändrade tider!

God morgon på er!

Jag vaknde för någon timme sedan. Ringde ett samtal till hon som har han om min lägenhet. knallade in i duschen efter det. Har bara hunnit platta håret efter det också :) Sitte iaf nu och käkar och såklart bloggar :)

Idag ska jag jobba med min kusin! Hennes jobb har något eventarrangemang runt om i Norden och då är ju Norge (Oslo) såklart inräknat. Vi skulle träffas klockan 14oo idag men det blev änding. Så nu blir det klockan 16oo istället. Men det gör mig ingening alls! Hinner jag kanske ändå göra de ärrendena jag hade inplanerat :)

Imorgon blir det lika dant, jobba med min kära kusin alltså. Från klockan 07:30 till ca 15:30. Efter det har jag faktikst ingen aning om vad som händer :) Kanske bord börja packa ner lite saker eftersom jag snart ska flytta!
Jag längtar!



<3

Ville bara säga godnatt!



<3<3


TOBLERONE VS RAMLÖSA-SKOGSHALLON!

Ska ta och stänga av datan nu lite. Ta mig en tidning att läsa och lite toblerone som sällskap, haha ;) Får väll bli lite Ramlösa drickande också, Ramlösa-Skogshallon. Riktigt god :)




Bussfärd på en Söndag,! Väldigt deprimerande kan jag säga!

Tja tja!

Sitter på bussen just nu påväg upp till Norge (Oslo) igen! Har varit i Sverige lite och är dessvärre på bussen tillbaka :( Vill inte, inget kul mera :/ Vill tillbaka :'(

Mami som ä så undebart snäll sjutsde mig med all packning till Lund så jag kunde ta bussen där ifrån. Slapp ta tåget. Fy fasen säger ja bara, massa packning :/ Hur fasen ska jag orka ta med mig allt det hem själv? Honey får komma och hjälpa mig :D, hoppas jag :O

Nu sitter jag som sagt och bloggar, inget annat för mig pecis på en buss som ärdessutom väldigt fullsatt och jäkligt varm Så fårsitta här och ha tråkigt :/ Snälla rädda mig någon!

Hade förresten kalas nu när ja var hemma. Det var mysig och trevlgt! Men fyller ju inte år förrens om 2 veckor eller något :)

Igår var jag med mina underbra vänner. Vi hade skoj. Det ha vi nästan alltid nä vi ses. Men inte träffat dom sedan vid nyår så nu var det dax :)

Nu ska jag ta och dricka lite loka och bara njuta av att glo ut genom ett bussfönster, -NOT!

Pusss hej på dej! <3

Idag är det Lördagen den 20 Mars 2010!

Hej allihopa!

Veckan har varit bra förutom att jag inte har haft något internet på min dator så jag har fått sitta vid mamis data och gör det nu också! Men det går bra, haha :)

Idag ska jag umgås med min mami. Vi ska iväg till barnakälla och fixa lite saker. Mami och papi ska nämligen hyra det stället och ta dit en massa vänner :) De kommer nog få det skoj! Själv har jag inte varit i barnakälla sedan man gick på högstadiet, då man var tvungen att springa där uppe bland skogen och vara en skogsmulle, haha ;)

Har precis bokat resa hem igen! Jag vill inte, det är så jobbigt! det är så jobbigt att veta att det kommer ta veckor och kanske till och med månader innan man får träffa dom man älskar igen. Snyft :'( ♥

Hej svejs, jag längtar efter dej!

Tjolahopp på dej!

Tjaaa!

Länge sedan jag bloggade nu! Är iaf i Sverige nu, ellerr varit det ett tag! Känns skönt att träffa familjen, släkten och alla underbara vänner :)

Sedan jag kom till Sverige har jag inte gjort att för mycket. Packat ner en del saker osv, träffat mormor och morfar, handlat och lite sådana saker. Varit uppe hos min underbara syrra förresten också ♥

Idag ska vi ha kalas här hemma eftersom jag är uppe i Norge när jag fyller år. Hinner inte med att ha någon fest hemma hos mami och papi utan det får bli att jag festar när jag kommer till Oslo istället!

Nu ska jag ta och damsuga lite, plocka undan på mitt rum och sedan gå och lägga mig i ett bad eller bara ta och ställa mig i duschen ist. Går dock lite snabbare. Men vad har jag att stressa till? - Nej ingenting!

Pussssssss :)


1,5 timmes körning upp till syrran idag!

God kväll bitches!

Just nu sitter jag i syrrans lägenhet. Har tvn på och sitter här vid msn och snackar oc självklart bloggar jag nu :)
Idag vaknade jag tidigt, redan klockan 07:30. Men va papis fel :@, haha :) Låg i sängen ett tag efter jag vaknat och självklart gick jag upp sen och käkade frukost med mami. Har plockat med en jäkla massa saker idag också. Kommer nog bli bra, om jag säger så! :)

Jag och morsan var ute och gick en runda idag också. Riiiiktigt härligt väder. Solen lyste och det bästa sällskapet var ju mami såklart. Älskar dej ♥

Kom hem och satte oss ute på altanen med en varsin varm kopp kakao, mums :P Jag gick in efter en stund och fixade med lite medan mami satt kvar ute.

Vid 15oo tiden körde jag upp till min älskde syster och hennes familj. Käkat tacos och mumsig kladdkaka. Har även kollat massa bra tv program ikväll :) Mysig eftermiddag/kväll med henne ♥ Spelade även lite spel med henne och hennes son :) Jag kom tvåa, haha :D

Nu ska jag ta och kolla vidare här på nätet så nu säger jag GOD NATT!
GOD NATT PÅ ER! ♥


Dagens rubrik? TRÖTT

Har precis vaknat eller ja, för en stund sedan. Sitter iaf här vid datan igen och kollar efter jobb! Vad ska man annars göra när man är arbetslös? :)

Idag ska jag ner på stan och kolla efter en mobil. Min "Svenska" mobil är som sagt riktigt sönder nu, puuuu :/ Det är dax för en NY. Kan aldrig bestämma mig för sådana saker när det gäller pengar! Men nu får det bli, eller aldrg :P Vet dock inte vad jag ska ha ännu så kommer säkerligen stå i affären eller i affärerna och titta och välja i flera timmar, hehe. Men jag har ju tid så att säga :P

Nu ska jag ta och göra lite frukost till mig själv eftersom jag är hemma själv! Sen ska jag faktikst ta och duscha! Kan inte se ut som ett fågelbo i huvudet när man drar ner på stan, haha :)
Visst, vissa bryr sig inte särsklit mycket om hur de ser ut eller vad man nu ska säga men jag, nej aldrig att jag drar ner på stan och ser ut som en kratta i huvudet :)

Tjohej på er!
Jag saknar er mina undebara vänner! ♥


Billigaste bussbolaget fån Oslo - Malmö / Malmö - Oslo

Sitter och kollar genom de olika bussbolagen man kan åka med från Sverige till Oslo eller från Oslo till Sverige! Men även andra städer runt om i världen.

Jag är inne och kollar på bus4you.seswebusexpress.se och gobybus.se! Gå in och läs mer om de olika bussbolagen!


BUS4YOU!
Jag har bara åkt med Bus4you 1 gång med tanke på att de är det dyraste bussbolaget. Kostar runt 300-400:- ekel och det blir ca mellan 600-800:- tur och retur! Men helt klart det bästa bolaget! Bekväma säten i skin. Man kan näst in till ligga ner och sova. Riktigt skönt. Trådlöst internet är också inkluderat i priset! Finns toalett ombord och ifall man vill köpa någon snacks/mat finns det tillgång till det för endast en småsumma! Dock går det inte så många tider från varken Oslo eller Malmö med detta bussbolaget och är offtast fullbokad ifall man har tänkt sig att boka några dagar innan man ska åka. Så mitt råd till er som vill åka med bus4you är att vara ute i god tid och boka resan.
Helt klart 8 Poäng!

   


SWEBUS!
Har åkt med Swebus ett antal gånger eftersom det är relativt billigt och helt okej att åka med! Kostar runt 250-350:- enkel och det blir ca mellan 400-600 :- tur och retur. Priserna skiljer sig ganska ordentligt beroende på vilken månad man är i, om det är mitt i veckan eller det är på natten man vill åka! Jag brukar oftast åka på morgonen då det är minst folk och ganska skönt att vara framme i Sverige på eftermiddagen. Hem till Oslo igen brukar jag ta den bussen som går vid 16oo på eftermiddagen. Skönt att inte behöva stressa på morgonen till tåg och andra grejer och vara framme i Oslo vid midnatt! Det som också är bra med denna bussen är att det finns trådlöst internet ombord på bussen och helt okej säten att sitta i ca 7 timmar. Helt klart 6 Poäng!

   


GOBYBUS!
Har bara åkt med Gobybus 1 endaste gång! Detta bussbolaget är det billigaste men även här kan priserna gå upp och ner när de känner för det. Men det som är så tradigt med denna bussen är att den är sjukkkt trång. Får knappt plats med att ha benen framför sig nere på golvet! Internet finns INTE inkluderat i bussen heller. Men den är helt klart den billigaste. Om man vill komma undan billigt ska man åka med gobybus! Helt klart 4,5 Poäng!


   


På första plats kommer, enlig mig:

1. Bus4you
2. Swebusexpress
3. Gobybus

Något intressant kanske?


         

         


         


Tror ni att någon av de här mobilerna skulle passa mig, thihi? :)

Ser dock att jag inte valt efter något specielt märke denna gången. Annars brukar jag alltid gå efter märken. Har Sony Ericson telefon nu och dom är ju bra, men denna gången får jag inte gå utifrån märket utan den som är billigast ute i butikerna :) Den rosa saken längst upp eller i början av inlägget var as cool (kollade närligen på mobilerna igår i affärera), men kan va ganska jobbigt att hela tiden trycka på de små knpparna som finns i det utskjutbara tangentbordet. Funderar på den i mitten, men vet inte! Den längst ner här är också cool. Jag får se vilken det blir! Jag har iaf bestämmt mig för att jag ska köpa ny mobil innnan denna veckan är slut, det vill säga senast på Lördag! Punkt slut, tihih :)


Stänger av sig hela tiden! Vad är det för fel? :S

Har precis varit och handlat lite! Nu när jag kom in cepar min mobil totalt. Vad är det för fel på den? Stänger av sig hela tiden och håller fasen på ännu :S Bud på att skaffa en ny mobil? Eftersom jag bor i landet Norge så kan det vara bra med 2 stycken mobiler! En Svensk och en Norsk mobil. Inte en Norsk mobil som är köpt i Norge utan Norskt kontantkort i den :) Måste ju inte ha det men det är ganska bra, tycker jag :) De flesta har det så jag måste väll också följa trenden, haha skojade :)

Nej men får se ifall det blir en ny mobil eller ine! Men jag tor på det mer nu eftersom min mobil är riktigt kass. Men kanske inte så konstigt, då jag tappade den i ca 30 sek i vattnet i början av sommaren! Den är med andra ord fuktskadad! Men mitt eget fel så!

Mobilen jag tänkt köpa får högst kota 1500:- eftersom jag har ganska snålt med pengar denna månaden, eller ja, alla månader, haha ;)

Nu ska jag kika lite efter jobb och mobiler! Någon som har ett bra tips på en snygg mobil som kostar rut 1500:- ??????

Hejsvej bitches ♥


Musik

Rihanna - Rude boy



Denna låten passar alla lägen :P

Vaknade tidigt idag!

Blir aldrig förvånad längre över vissa saker här i livet! Man tror att de ska ta slut men samma visa varje gång, pust :/

Igår var jag ute på stan en runda och kollade. Jag hade dock ett mål, och jag fann vad jag sökte efter! Kollade nämligen efter ny mobil. Vill så gärna ha, vill vill vill! Men inte tror jag att det blir så med tanke på pengar osv. Men vem vet! Hade tänkt dra ner till stan en runda på Fredag också och kolla lite annat!

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Söka jobb som vanligt och kommer säkerligen starta en film och se lite senare! Vaknade förresten tidigt idag! Redan klockan 06:30, det ni! Låg kvar i sängen till ca 07:30 och försökte sova, men gick inte! Så gick upp och gjorde mig lite frukost och nu sitter jag här :)

Nu blir det finn!


What?

Usch fy och pust! Är bara så trött på allting nu igen! Sitter här framför datan och funderar på om jag ska skriva ut min aggression eller inte! F-n, när ska man kunna lita på personer som finns in ens närhet? När När När??? :@

När ska man få och kunna umgås med sin älskade familj? Sin syster som bor i Växjö med sin familj? Ska alla ses under påsken eller vad händer? ♥

Ska jag slösa dom 850 Nok på en ny telefon? Eller ska jag slänga dom på rengörings kitt till facet? Eller ska jag bara spara dom överhuvudaget? I´m lost! I´m lost! I´m so fucking LOST!

Började fundera på en massa saker nu när jag upptäckte eller rättare sagt såg en sak på nätet. Ska det vara så svårt? Ska det vara så svårt att säga det? Ska det vara så svårt att bara lita på andra personer? :'(

Ja, det är svårt att lita på andra personer, eller iaf för mig. Med tanke på allt som hänt under min uppväxt, de alldra närmsta åren! Jag förstår ingenting längre! Jag vill bara jobba, ha pengar och älska och bli älskad av de personer som älskar mig, som tycker om mig och ser fram emot att träffa mig när jag besöker Sverige!

Dessutom saknar jag min Sindra så fruktansvärt mycket. Önskar hon kunde bo hos mg! Det kan hon iof, men lite synd om henne om hon ska bo i min lilla 1a eftersom hon inte kan gå ut i friska luften som hos mor och far i Sverige. Så hon får nog stanna! Me ifall jag ska ta med henne upp så hon bor med mig, få nog mami ha henne inne en tid innan så hon vänjer sig! ♥

 


Åter igen vid datan!

God morgon allihopa!
Har ni sovit gott i natt? Själv har jag det fast en röjsligt massa dumma drömmar :/

Idag vaknade jag tdigt. Klockan 09:30. Kanske inte så tidigt men ändå, haha :) Har diskat lite och damsugit och sitter nu vid datan igen och söker jobb! Går väll sådär. Hoppas på ett jobb snart! Annars får jag väll ta och gå ut på stan ist och söka! Vad ska man annars göra liksom? Man måste ju ha ett jobb. Iaf för de som har egen bostad och räkningar att betala!

Vad händer mer idag då? - Ingen anng faktikt! Bara vara hemma, sitta vid datan, glo på tv/film. Ut och gå en runda kanske? Kanske ska göra sig lite frukost nu? Klockan är ändå runt 11:03:23 på morgonen :P


Luftslottet som sprängdes

Kollade förresten på den sista filmen av Stieg Larsson igår. "Luftslottet som sprängdes" Helt klart bra men den första filmen var ju såååå sjukt bra! Eller ja, om jag säger såhär istället. Alla filmerna är bra! Helt klart bland de bästa filmerna jag sett :)


Duktig flicka nu!

Har suttit framför datorn hela tiden sedan jag vaknade vad 12oo tiden. Har nämligen sökt en jäkla massa jobb! Sitter fortfarande men var tvungen att göra en paus och blogga lite, tihhi :)

Jag har sökt på en massa olika jobb som på dagis, persnlig assistent, butiks selger och en massa annat! Men som ni vet så hoppas jag att jag får något jobb inom barnehage (dagis) för det är verkligen det jag skulle vilja jobba som eller jag vill jobba på dagis! Men som sagt, har sökt på lite olika jobb så får se vad so erbjuds :)

Och jag hoppas och tror också att det ska bli en ledig stilling på det barnehaget jag jobbade på innan. Helt ekelt det bästa dagiset, enligt mig! Underbar chef, härliga och riktigt sjuka kollegor, haha :P, barnen är underbara och allt var så perfekt. Så hoppas på en stilling där ju! Och får inte glömma att berätta detta, att jag var väldigt omtyckt på jobbet, tog mina egna initiativ och var trevlig, ja ni fattar hur man ska vara om man är "normal" så att säga haha :)

Har inte käkat någon frukost ännu, har inget gott hemma så får se när jag käkar! Tror jag ska laga lite mat ist. Dagen börja ju lida mot eftermidag så lagar mat ist. För sent att ta fram frukosten nu ;)

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus på er ♥


Havregröt

Då var det Måndag igen då :) Vaknade klockan 10oo då telefonen ringde, hehe :) Sedan klockan 10oo har jag hunnit med att städa lite, käkat frukost och pysslat lite.

Vad som händer idag vet jag inte men ska iaf käka kycklig och friterade strips till middag idag, mums :P Sen efter det tror jag att jag faktikst ska dra mig utåt och gå en runda, låååång runda :P

Puuuuuuuuuuusss vi ses bitches, älskar er ♥

Vaknade riktigt tidigt idag!

Vaknade tidigt idag! Riktigt tidigt, haha :P Är uppe nu iaf som bra slöar framför datan! Känner att jag kanske borde käka lite frukost för jag börjar få ont i huvudet och magen kurrar, hehe :)

Tror jag ska ta en anorlunda frukost idag! Nämligen sallad :) Tomat, grönsallad, gurka och rödlök, mums :D Kommer väll bara stinka rödlök sen efter jag käkat det där, men det får gå :) Får väll borsta tänderna riktigt noga och ta listerine etterpå!

Annars idag händer det inte mycket. Kommer antagligen somna under dgen eftersom jag vaknade tidigt, men det gör väll ingenting. Det är ju Söndag den 7e Mars 2010!

Nej, nu ska jag ta och käka lte frukost. Solen skiner utanför fönstret mitt och jag älskar livet!

Puuuuuuuuuuuuuuuuus på er och en massa massa kramar!


BIG FAT LIAR

kollar på en as rolig film nu på kanal 3. "Big Fat Liar" heter den :)
Om du inte sett den, ta oh kolla på den då :P


PARTYSVENSKER ; GO HOME!

Har precis målat naglarna svarta :) Har inte orkt städa ännu som jag nämnde i det förra inlägget! Får väll ta och göra det lite senare. Klockan är ju inte ens 18oo ännu :) Men jag har iaf tvättat. Så har rena kläder nu inför den kommande veckan, haha :)

Det blir ingen fest för mig ikväll heller, tråkgt nog :/ Ska ta det lugnt och tänka på pengarna, haha :P Fast å andra sidan kanske jag tar en öl till maten ikväll. Det förtjänar jag som inte druckit på ca 3 veckor. Känner mig sjukt duktig faktiskt, haha ;) Får fortsätta i denna ritningen, eller inte!

Skrev ju att jag kanske skulle ta en öl till maten ikväll men vad fasen ska jag laga för mat da? Någon som har tipps på något gott och enkelt och framförallt nyttigt? :D

Min arbetskollega skickade denna bilden till mig! Han sa att han hade fotat det på en husvägg som liger är i Oslo. Tycker den var ganska cool, haha ;)
Nu kallar han mig dålig partysvensk, bara för jag inte varit ute och festat på ca 3 veckor, illa, haha :P


Ipulsköp!

Gick utanför dörren vid sisådär klockan 13oo. Solen lyste och ganska varmt väder. Gick nerom stan och hade inte alls tänkt att köpa något men gjorde ett impulsköp, på en BH :)

Honey har äntligen vaknat nu och hon ville ner på stan hon också, men jag har faktikst inte lust till det igen! Så jag får se ifall jag hänger med eller inte.

Det behövs städas här i lägenheten, iaf på golvet. Behöver dra över med damugaren, moppa golvet och faktikst damma av lite :) Ska nog göra det, haha :D

Ååå vad underbart väder det är ute. Älskar solen!


Solen skiner utanför fönstret mitt!

Godmorgon solstrålar!

Här i Oslo är det strålande solsken och 7 minusgrader och jag funderar starkt på att ta och fixa mitt hår, sminka mig och ta på mig ett par kläder och kanske till och med ta skinnjackan och en tjocktröja och gå ut på stan lite :P Fast kanske ser konstigt ut om jag bär skinnjacka och tjocktröja då det nte gå att stänga skinnjackan och ifall jag gör det ser det väll ännu konstigare ut då tröjan sticker ut där nere vid jackan. Pust, haha :P

Sitter även och käkar knäckebröd med skinka på för mjölken var slut såg jag så det fick bli detta torra med ett glas vatten till, haha :)

Nej, nu ska jag ta och göra mig i ordning lite sedan ut i det fina våvädret här i Oslo :D

Puuuuuuuuuuuuuussssss, se ya bitches ;)


Nuuuuuuuuuuuuu

F-n vad jag vill ha en ny mobil alltså. Helt sjukt galet, haha ;)

Vill ha vill ha vill ha nuuuuuuuuuuuuuuu!



Då var det Fredagkväll igen utan alkohol. Känns bra!

Klockan är nu 23oo här i Oslo och jag ligger redan nerbäddad i sängen under täcket och dessutom är det Fredagkväll! Men som sagt, har jobbat hela veckan, varit ute med barnen i dryga 4-6 timmar per dag eftersom det har varit så underbart väder! Soligt och varmt, så är ganska slut nu, hehe :)

Slutade idag klockan 15:30 och då var det kallt, eller ja, varit ganska kallt hela dagen och lite mulet, men ändå varit ganska okej väder! Inget snöfall iaf :D

Ikväll har jag, Honey och Johanna käkat tacos och kollat film! Johanna drog vid lite över 22oo för hon skulle jobba! Jag blev riktigt trött efter vi käkat och känndes som om jag nästan somnade i soffan, men det gjorde jag inte!

Har iaf precis tvättat bort sminket, klätt av mig och ligger nu i sängen som sagt! Skönt! Men är så gryyyyyymt trött. Ögonen blir tröttare och tröttare för varje minut som går. Men hade tänkt att vara uppe en stund till. Jag menar, det är ju ändå Fredagkväll och helgen har precis börjat :) Så mysigt och härligt! Hoppas det blir fint väder imorgon så man kan vara ute en stund. Hade nämligen tänkt att dra ner på stan lite och fixa. Har dock inget att fixa direkt eller iaf inget super duper mega viktigt, men ändå, haha :P

Hade varit riktig gott med något dott nu! Ligger här ensam i sängen och är sugen på dott, haha :P Men har inget hemma och ska dessutom inte käka något dott, för det är ju inte Lördag ännu, haha ;)

Pusss SOVGOTT!
Saknar och älskar er mina underbara vänner ♥


GOOOOO låt

Timbaland feat. Katy Perry - If We Ever Meet Again





Big Stan

Jag och Honey har precis kollat klart på filmen "Big Stan", Hahahah fy fan vilken rolig film :P


Vårväder här i Oslo!

Klocka är nu 23:30 och jag ligger redan nerbäddad i sängen och är absout redo för att sova alldeles strax. Sjukt trött dessutom, så är nog därför!

Började klockan 09oo idag på jobbet och var ute med barnen redan klockan 09:30. Vi bestämmde oss för att vara ute hela dagen och det var vi! Ute till klockan 15:30. Alltså 6 timmar. Men det har varit grymt vårväde idag, här i Oslo. Solen sken redan i morse när jag gick upp från sängen och kollade ut genom fönstret, fortsatt så hela dagen och snön smälte rejält idag :)

Det var så varmt idag vid 11-12 tiden så vi vuxna tog av oss ytterjackorna och bara satt i tjocktröjor oh termobyxo. Riktigt vårväder :) Hoppas det bli lika härligt och skönt väder imorgon :)

Nu ska jag ta och sova. Kommer bli skönt att krypa ner
Pusssss, sov gott!


Mysigt!

Sha Sha :)
Har ni haft en bra dag? Själv har jag haft det bra men varit lite trött idag. Jobbade även till klockan 16oo. Sen varit ute lite på stan och sen bara hemma! Honey, min vän, flyttade in hos mig ikväll också. Hon ska bo här en månad framöver. Ska bli skoj :) Sen den 1 April går vi skillda vägar, haha :P Vi båda flyttar till varsin lägenhet!

Har även varit en underbar dag idag. Massa sol och värme och stora vårkännslor trots snön ligger kvar på marken. Hoppas det blir fin dag imorgon också :)

Imorgon börjar jag klockan 09oo och jobbar till klockan 16:30. Ska bli skoj :)

Nu ska jag ta och kolla vidare på "Pranked" på MTV. Sjukt program
det där, haha :)

Pusss sov gott!


19oo - 23oo

Sovit mellan klockan 19oo - 23oo ikväll! Det var väldigt skönt då jag var super trött efter dagens jobb! Direkt efter jobbet, som lutade 15:30 för min del, åke jag ner till stan för en intervju. Satt där i hela 45 min! Gooossshhh vad länge! När jag kom hem värmde jag resten av pannkakorna som jag lagade igår eller ja, åt 4 st!

Efter det slängde jag i tvätt i maskinen och sedan la mig i sängen vid 18:30. Somnade runt 19oo  som sagt och sov i några timmar! Vaken nu iaf och har tanken på att gå och duscha, men tar nog det imorgonbitti istället.

Nu ska jag ta något att äta och sedan lägga mig för att sova igen!
Pusss på er vännerna! Saknar er otroligt mycket!

RSS 2.0