Kristianstad

Wiiiiiiiiiiiii ikv blir det fest :P Fan vad taggad jag blir nu när jag satt på musik :) Kiss youre ass good bye!
Fast vet inte redigt vad jag ska ha på mig lr hur jag ska sminka mig lr hur jag ska ha håret. Men kommer väll på det medans tiden går :)

Nej nu ska jag in till krstad med Malin och Sara :) Helt oplanerat, men alltid kul att leka med sina vänner :P

Pusshejs




                                               19-04-08 :)


Så att säga!

Varför har vi våra problem? Varför finns det problem överhuvudtaget? Det är bara till att se glad ut och le :D Finns inget bättre än att vara glad och skratta:) Det sägs ju att destomera man skrattar, desto längre lever man. Så är det kanske :) Därför jag alltid är glad och förresten är jag nöjd med livet förutom 1 liten sak. Det är att folk gnäller hela tiden på andra!
Nog om detta :)

Idag blir det FEST brudar ;) Längtar som fan. Ska spitta musiken till max alltså :P Och inte nog med det ska jag spitta dansgolvet ikv :) Fan vad jag längtar. Funderar på att dra ut nykter :) hahah! ALDRIG ;)
Jag börjar halv 12 idag, som varje fredag :) Gryyymt härligt. Kan man sova lite längre :) Fan vad jag är taggad tills ikv :P Fast undrade redan igår vad jag skulle ha på mig idag och jag vet faktiskt inte :( Sjukt svårt att ha på sig ngt som är fint. Även att man har kläder som är najs så vill man ju alltid ha ngt nytt :) Men det får det inte bli för mig denna månaden. Har trots allt en telefonräkning på 656 kr. Saftigt i plånboken.

Drömde helt freakt i natt  också. Hahahah Elin Pelin my dear var med. Och Tildas  pappa kralle:) och en annan brud också, Jo Petra som går handels på furulund. Hon var nog med för vi snacakde om fest igår på lektionen och vi var spittade till max att dra ut redan igår och festa :P Hade dock inte varit så bra :) hahahah!

Just nu lyssnar jag på musik, Volbeat och skriver här på ett nytt inlägg till bloggen. Fick nyss ett sms också. Vet inte redigt vad jag ska skriva tillbaka :/ Sjukt jobbigt att man inte kan fatta ngt någon gång! Pust.
Snart ska jag dra till skolan och träffa mina underbara friends :) Hoppas de är lika spittade tills ikv som jag är :) Tror Malin är det iaf :P
Mamma ska sjutsa mig till skolan idag ocskå, hon erbjöd sig. Fast hon skulle ju ändå ett ärrende inom Sbg sa hon!
 
NU ska jag avsluta här tror jag och plocka ihop mina grejer lite. Ska också ta med malin väska där det ligger skor som hon glömde förra fredagen hos mig när vi också drog ut till Grand. Eller rättaresagt har hon inte pallat hämta väskan och jag har inte pallat ta med den till skolan :)

Puss och hej på dej! Se Ya :)
My friends ♥ ☆ Förresten Anna min panna, ha så kul i Sthlm i helgen :)



Kvällen i sig själv

Ikv har jag varit ute och gått med min Elin Pelin :) Det var jätte skönt ute. Sisådär +3 grader ute och inte så mkt blåst. Riktigt skönt faktiskt :) Hon kom nog vid 8 lr senare, halv 9 kanske hon var och vi gick väll på 1 timme vår vanliga runda :D Så att säga :) hahaha!

                                                                  
     

                                                                                                                                                                                             


Ikv sitter jag bara och slappar. Riktigt skönt faktiskt :) Fick mina 150 kr idag också :) Och får studiebidraget i morgon så man kan dra ut till Grand :) Fast har dock en fribiljett in dit ;)


Nu sitter jag bara vid datan och gör ingenting. Vill ha nya kläder, skor och en massa smink, men fasen har inte råd :( Måste spara till resan till Magaluf som ska genomföras i sommar med Tilda :P Sjukt kul vi ska ha! :D


Hej hopp gummi säng :)
Nu ska jag nog tråka ännu mera om inte funderar på att gå och påva en stund:d
Börjar halv 12 i morgon, fast måste hinna göra lite på mitt projektarbete som ska vara inlämnat i morgon senast kl 4. Och sen behöver jag uppom Maxi ICA stormarknad :)

Puss på dej, påv dott :) Förresten, Grand i morgon mina vänner. Spitta spriten ;)
My friends! ♥ ☆


Studentmössa!

Idag fick vi våra studentmössor som vi beställde kanske i Okt förra året. Gud så granna de är :P

Kom nyss hem, mamma hämta mig vid stationen för det regnade som fan :/ Nu snart vid lite över 5 ska jag till Sbg och hämta lite pengar. Äntligen :) Sen ska jag hem och inom Maxi ICA Stormarknad för att handla till min kära mamma :) Vi måste ju äta ngn middag ikv :)

Provet jag hade gick skit bra, sjukt stolt över mig själv! :) hahaha! Det gick som smort :)

I morse hade jag ställt klockan på 20 över 6 som jag alltid brukar göra när det är skola, sen ringde klockan igen vid 5 i halv 7, kl halv 7, och sist 20 i 7. Men gick inte upp förrens kvart i 7. sminkade mig lite lätt och klädde på mig mysdressen (grå) och cyklade till bussen med Elin my dear :)

Ikv ska jag bara slappa och kanske göra lite på mitt projektarbete om jag har lust, tid och orkar de vill säga :)
Bestämmdes också innan idag att vi ska vara i Krstad och förfesta innan Grand :) Sjukt snällt av dej! :)

Hej hopp nu ska jag iväg! Höres senare mina vänner :)
Puss ♥ ☆


      

Högskoleskit!

Tittar nu på Smallville på kanal 6. Det är sjukt bra. Detta avsnittet handlar om att en kille som kan läsa andras tankar. Och han har en tumör i hjärnan som växer, han ska dö!
Innan dess satt jag och grejade med mitt projektarbete, sjukt tråkigt men var tvungen.
Idag börjar jag kl 1, men ska ta bussen halv 12 till skolan så jag kan få i mig lite mat innan högskoleskitet börjar :P hahah!

Sov till halv 9 och sen dess har jag varit vaken :) Käkat frukost också :) Usch vill inte till skolan idag, så sjukt onödigt :/
Har nog inte så mycket mer att skriva förutom att ställa en fråga!

Hur gick det idag hos läkaren? Blev näsan fixad? - Är lite orolig för dig :)

puss å hej på dej! :)
Friends ♥



Stylisch/madjysch!


Denna bedårande, snygga och helt utsökta stylad bil som är en GOLF IV har jag kört en gång i tiden. Gillar den som fan! Ni ska bara se inredningen!
Det var den gången Marcus (fotograf) skulle plåta mig nere vid stranden. Då jag står på en 4-hjuling :) Han hade festat dagen innan så jag fick lov att köra hans pärla till bil:)

Detta blev reslutatet av strand fotograferingen :)
Komihåg att jag stod över 1.5 timme med att fixa håret. Efter att kommit ut då det blåste blev håret lite anorlunda än från början men jä-ligt fint ändå :)


This is me :)

The evening

Ikv har jag varit med Anna och vi har alltid lika kul :) Vi käkade varma mackor också och det var gott :) Så Anna passade också på att klicka av några fula bilder på mig när jag käkar. Jag är också alltid lika oseriös och osminkad på bilderna när de läggs upp här :) hahaha!
Någon dag ska jag minsann o da lägga upp fina bilder då jag är sminkad och har fixad frilla som jag vanligvis brukar ha ;)

Here they are.....
                                               min bananmacka,  hahaha ;)

Mat var det här ja.... ;P
Alltid munnen full ;P

och som ni ser så har mitt hår blivit långt, fast vill ha längre ;)


Har inte så mkt mer att skriva förutom att jag börjar nog kvart i 10 i morgon lr så börjar jag vid 1 tiden. Får se vilken buss jag pallar ta :P

Puss på dej, god natt!
My friends, love ya ♥ ☆
Tack kära kusin Emma för du tyckte klänningen var fin:) Balen äger rum den 15 Juni, tror jag och tar studenten gör jag den 12 Juni oag det är jag säker på! :) Du ska bara se klänningen på, jag är helt galet snygg i den ;)

Krstad/Sbg

Började skolan igår igen efter 1 veckas lov! Var som sagt sjukt trött och sov näst intill hela dagen känndes det som :)
Idag tvingade jag mig upp ur sängen, fast gick inte uppn förrens 20 i 8 för skulle in till CSK ett ärende.
Skulle vara där kl 9. Det tog ungefär en 40 min sen drog jag vidare in till Krstad och köpte sminkborttagningsmedel på H&M för hela 34.50 kr :D och gick in en runda till systemet också :P






Sen drog jag vidare till skolan och hade lektion. Delvis redovisning :) Gick sjukt bra, lr inte :P hahaha :D Sen efter det blev det religion och vi fick instuderingsfrågor som ska vara till hjälp tills provet på Tisdag. Igentligen skulle vi ha det nu på Fredag men vi fick han till att ändra det :) Sjukt najs :)
Sen hade vi mibas och bara fortsatte med skrivandet.
Slutade halv 3 idag och hade ju kört till skolan så jimmy fick sjuts hem också :) Varsågod :)

Sedan jag kom hem har jag faktiskt pluggat till ett prov som jag har på torsdag eftermiddag. Känner mig sjukt duktig för jag kan det mesta :) Och sen nu skriver jag ett blogginlägg och käkar godis samtidigt. Köpte det inne i stan idag :P Gott!

Nu ska jag ta provet på allvar igen och plugga en stund :D
Kommer kanske ett inlägg senare ikv :)
My friends ♥
Pusshej på dej! :)
Grand på fredag? - Klart det blir :P

Otroligt trött!

Äntligen hemma :) Slutade 1 timme tidigare idag för våran lärare tyckte vi var flitiga. Så var hemma nu vod 3 ist för kl 4 :) Vi läste ett häfte och var tysta :D Beror nog på för att alla är så trötta nu efter lovet :P Hon anade det kanske men hon uttryckte sig inte så :D!

Sitter här just nu och käkar popcorn och gör ingenting :) Ska väll ta mig i kragen snart lr senare och ta fram plugg grejerna. Har prov  på Torsdag och Fredag :S It sucks. Får kanske dra till Power dance ikv vid halv 8 ifall jag har tid och lust och framförallt ork. Tycker jag blivit lite lat på det senaste :P hahah :D

Har snart käkat upp alla popcorn :D sjukt äklig mat i skolan. Typ blandade rätter. Sådant de fryser in som varit infryst i typ 100 år lr ngt tar de fram och tror att vi ska äta den! Nej usch äter inte sådan mat så har snart då käkar upp alla popcornen :D Gott som bara den :D Snart kanske det blir en liten sov stund i min säng. Är sjukt trött. La mig kl 2 i nattes. Sjukt segt på morgonen idag :S och var helt deckad i skolan idag :D Men det var det värt :D

Fick nyss ett sms av ngn jag inte har nr till :D Får alltid sådana som skickar och jag inte har de inlagt på mobilen :D Kan vara störigt ibland om det är ngn man inte vill ha sms från lr om man väntar på att ngn speciell ska höra av sig :D hahah :D Tog reda på nu vem det var, Finns ju eniro.se så att säga :D Som jag brukar säga :D


Typiskt mig en fredagsnatt efter att varit ute på krogen :P hahahahha :P


En del saker som (kanske) kommer att hända idag:

  • SOVA
  • Äta
  • Duscha
  • Plugga
  • Ut och gå en sväng
  • (kanske) Power dance
  • Titta på tv
  • Titta ett avsnitt från Andra Avenyn :D
  • Skriva ett blogg inlägg till :D



Tjo hopp nu ska jag göra annat. Välja ut ngt i listan uppanför :P
My friends
Blir det GRANDFREDAG tro? ;P


The School!

Nu sitter jag här i skolan och gör absolut ingenting. Har projekt och företagande och jag jobbar med Ajten fast hon är inte här idag. Fast det kunde man ana :P Just nu snöar det ute och det är bamse mega stora flingor :D härligt! Det började dock snöa när jag redan satt på bussen. Typ 10 i 8 :D

I nattes la jag mig vid 2 tiden. Hade inte ro att att gå och lägga mig tidigare och desutom hade jag inte tid heller för var lite upptagen :). Sovit ungefär 4 och en halv timme i natt och var sjukt trött i morse när jag vaknade. Är dock as trött ännu.
Ringde Elin Pelin i morse vid 10 över 7 och som vanligt hade hon försovit sig :P stackare! Hon blev lite ledsen där :P hahaha :)

Nu kom Ajten så nu ska jag dra :)

Pusshej alla friends ;)

Night!

Sitter här nu och gör ingenting speciellt. Snackar lite med folk på msn. Ngt fick mig ur balans. Ngt tog andan ur mig och jag fattar inte vad :/ Sitter bara och fattar ingenting:(
Vill inte dra till skolan i morgon heller men måste väll det :( usch piii :( vill ta studenten nu :)
Har sminket på mig ännu och orkar inte ta bort det heller :S usch orkar inget nu. Ska sluta skriva, ingen som vill läsa massa tråkigt :P

Puss o god natt.
My friends



Yesterdag!


Igår var det verkligen en slappedag :) sov en timme vid halv 3 till halv 4 ungefär, då mamma ropade att jag skulle hänga med och tvätta bilen. Hon tvingade mig med andra ord. Fast det var en helt ny upplevelse. Vi tvättade nämligen bilen i det nya tvättgrejeset i Bma. :) sjukt roligt faktiskt och bilen blev förvånadsvärt ren också :)

Resten av kvällen slappade jag bara och käkade med familjen vid 7 ngn gång :) sådär gott var det. Sen körde jag upp brorsan till maxi för han skulle ha godis, mend et blev chillinötter ist :) Efter det började Melodifestivalen så att säga. Inte jätte bra låtar, fast E.M.D var ju bra och Molly Sandén enligt mig iaf :) Och det var ju dom som gick vidare också :)

Efter det blev det en skräckis som gick på kanal 6 tror jag. Strange Calls lr vad den hette :) Sjukt läskig ;) Lr hur?
Den varade ett tag och delvis mkt reklam mellan åt.. Hot Chick gick igår också samtidigt fast på en annan kanal så det blev lite vexlande mellan de 2 :). Efter det gick det inte ngt speciellt bra på tv så hörde av mig till Anna! Drog dit och käkade nattamacka :) sjukt gott faktiskt. Det började snöa igår visst efter 9 ngn gång och det bara fortsatte och fortsatte :) Cyklade hem vid 2 tiden kanske och då var det säkert 1 dm nysnö som kommit :) Mysigt att cykla i! :)

Kom hem sen och satte mig lite vid datorn. Orkade inte då göra så mkt, inte ens skriva i min blogg :) Syrran var inne, förvånadsvärt :) Somnade nog inte förrens vid 3 tiden för fick ju uppehålla polare som hade brytit näsan några timmar innan.
Fick ett sms " jag kom i slagsmål nyss. Kock min näsa" ! Kock min näsa fattade jag dock inte redigt men anade att det skulle stå Bröt min näsa lr brytit. Stackare. Frågade om jag kunde komma och hämta men hade dock ingen bil + att det snöade som fasen också så hade inte velat ut och köra iaf. Stackare, tycker verkligen synd om dej! :)

Idag har jag varit och skottat uppfarten hos mormor och morfar. Jag och mamma cyklade dit då det regnade också så var ganska blöt efter skottningen och cykelturen. Fick in och värma oss och det blev semla och annat gott :) Mums :)
Fick även ett par ljuslycktor med frostat glas av min snälla mormor :) Here it comes :)






Nu har jag duschat och gjort mig iordning för ska till Sbg en runda och käka :) Gott med lite mat i magen :)
Ska vara i Sbg vid halv 4 så får snart dra :)

Tack för natten i nattes Anna ;) ♥
Hej hopp vi ses my friends :) ♥
Kommer väll ett nytt inlägg senare ikv!


Balklänning!

Nu äntligen har jag fått in en bild på datorn på min balklänning :)
Here it comes :P

Det kallas äkta kärlek och det är det verkligen. Den är sjukt snygg på också :) Kommer förmodligen ett inlägg senare ngn dag där ni får se den på :)



Morgon!

Aj nu börjar min skallebank sakta krypa fram känner jag, hahah :) Som jag hade skrivit i bloggen i nattes vid 4 tiden att jag skulle tvätta bort mitt smink,  ljög jag om. Vaknade nu vid 10 och kunde knappt öppna ögonen för allt smink :) Träffade även en sjysst kille igår som jag dansade med. Nämner inga namn som jag redan skrev i nattes :P Dock träffade jag aldrig Johan, som jag skulle gå in gratis med ;P haha :D


Skrev även i mitt inlägg igår att det blev jag Malin, Josse och kanske Linnette. Men LInnette hade bara varit hos josse innan på kvällen och gjort vid hennes hår :) Sjukt najs faktiskt :D Eddie kom också till mig, för jag hade lite förfest hemma :) Han kom sådär vid lite över 10 och Elin skulle hämta oss vid halv 11 för hon skulle nämligen sjutsa oss till stationen för att vi skulle vidare till Grand! Väl inne på tåget slapp jag betala och det är jag jävligt glad för :D Träffade även Ida på tåget, hon skulle ha med sig en fribiljett till mig in till Grand men hon hade glömt den hemma och Johan fick jag inte tag på så kom inte in gratis som jag hade hoppats på :( Fick betala hela 100 Kronor liksom :D sjukt dyrt enligt mig :P

Elin min baby skulle iväg idag och titta balklänning och rätt som det var fick jag ett sms där det stod att hon hade hittat en fin klänning i Vinslöv :D Hon är säkert sjukt snygg i den, fast snygg är hon ju alltid ändå ;) Senare idag kanske vi skulle ut och gå en runda i det töiga vädret :( Tycker det är lite synd att snön smälter bort :( But that´s life :) hahah!

Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink, ätit frukost har jag redan gjort och sen ska jag lägga mig i sängen och titta några avsnitt på sex and the city! MIn favorit box :P Senare ska jag väll ta mig en dusch också. Sen ikv får jag se vad som händer. Hoppas på ngt roligt :)

Tjohej på dej :D ☆


That´s me :)  -->

Natt!

Nu har jag kommit hem från Grand, Elin hämtade oss :D Sjukt snällt Elin Pelin. Du är en ängel ♥ Hade dock sjukt kul :P dansade som fasen. Å vad jag gillar din stil :P Sjukt najs. Kepsen på sne med luvan halft på kepsen. Vit tröja med tryck på :P smala jeans ner till. Så sjukt najs ;) ska vi inte nämna din blick då :P

Sitter här nu och försöker beskriva den person jag dansade med. Nämner dock inga namn :P hahaha :D

Nej nu ska jag nog ta av mig den svarta klänningen och den lila ögonskuggan jag har + mascaran och sedan krypa ner under täcker och sova! Finns inget skönare att sova när man festat! :D En liten matbit på det :D

Puss o god natt!
My friends ♥
Elin du är en riktig ☆



Tjohej! :D

PARTY!

Ikv blir det fest :D. Jag, Malin, Josse och kanske Linnette :P Vi ska till Grand. Kommer bli sjukt kul :D Än så länge har jag bara hunnit duscha och dra på mig underkläder och ett par mysbrallor och har precis sminkat mig:P Blev sjukt snyggt om jag själv får säga det. Köpte nämligen ny ögonskugga idag på H&M :D



likt denna fast inte riktigt de färgena..:D Men jag är nöjd iaf :D
Tjohej nu ska jag göra iordning mig lite mera :) Komer bli grymt bra detta :d

My friends ☆

Personlighetstest!

Gjorde precis ett personlighetstest. Fick inspiration från Annas blogg :D Hon hade visst fått det från någon annan :D
Testet gick ut på att man skulle svara på några frågor och sedan efter 41 frågor fick man sitt resultat!

Mitt Blev såhär och visst, det kan ju stämma till viss del :)

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

Tjo hej! :D   ☆


Sex and the city!

Nu blir det ett lr  två avsnitt av sex and the city :P 3:dje gången jag plöjer igenom den sedan i julas :D


Oj Oj Oj vilken smärta!


Oj oj vilken sprängande huvudvärk jag har. Vaknde precis om trodde jag hade hamnat i helvetet. Så sjukt ont i huvudet. Fick upp och ta ett Iprem :) Har sjukt Ont i magen också när jag kände efter, haha :(. Det kändes genast bättre :) Som man brukar säga till småbarn " det går om tills du gifter det" lr "jag blåser här på ditt knä så kommer det gå om direkt" Och de tror på det också :) haha så lättlurade :D

Skickade sms till morsan om att få låna bilen in til Krstad idag. Hon har inte svarat ännu :/ Ska nämligen in till Krstad och lämna CV till några affärer :) Efter det ska hag väll söka jobb i ytterligare affärer/cafe. Eftersom jag redan är i Krstad kan jag ta det i samma veva! Blir väll säkert att man hittar ngt fint också och köper det.

Ska ringa mormor och morfar snart och se ifall de vill ha ngt handlat eftersom det bara är min morfar som har körkort av dom 2 och han mår inte riktigt bra just nu :( Ska ringa CSK och be och få en tid. Fast man kan bara ringa mellan kl 10 -11. Sjukt segt ju med telefontider! Vad else ska hända idag? Fest kanske? Sova? Chilla framför tv:n? Har faktiskt ingen anning. Hörde förresten en polare hade FRIbiljetter till Harrys i Khamn :D så kanske drar dit :) Fast då behöver man nerom systemet och handla och desutom slösa pengar. Och jag håller på att spara för livet liksom. Ska ju ut och resa i sommar! :D

Tjo hej! :D


Me :D

Äkta Kärlek!


Kära vänner!                                                                                              
 

I nattes sov jag inte alls bra :(. Efter det att jag kom hem från Eddie vid halv 2 tiden så satt jag mig en 5 min vid datorn. Fick se ngt så avskyvärt att ag trodde jag skulle spy. Har mått dåligt hela natten och dagen. La mig direkt efter det avskyvärda jag sett och då var klockan kanske kvart i 2. Kunde inte somna! Sms:ade Elin Pelin och sa vad jag hade sett och hon skickade sms tillbaka, konstogt nog. Hon var vaken! Hon skrev i ett sms att det var för varm för att sova. Konstigt tyckte jag eftersom det är vinter och minusgrader ute :) Vi sms:ade om vad jag sett om hur jag kände mig. Jag somnade nog inte förrens efter kl 3 halv 4 någon gång. Brorsan ringde och väckte mig vid halv 5 och ville hem. Jag sa att jag kör inte och hämtar dej. Sa han kunde ringa hem så svarar pappa så får du se om han hämtar dej! Han ringde aldrig hem utan ist flera gånger till mig. Jag svarade ytterligare gånger och sa till honom att jag försöker sova och att han får ta en taxi lr ngt hem. Lite över kl 5 hörde jag en bildörr smällas igen och en bil köra iväg. Brorsan kom hem. Jag öppnade och han steg in.

Pappa väckte mig halv 8 i morse och undrade varför våran ytterdörr var olåst och hur brorsan hade tagit sig hem i natt. Halvsov igen. Mamma ringde vid halv 9 och undrade lite saker. Halvsov igen. Elin skickade sms vid halv 10 och då vaknade jag igen och svarade. Kunde inte somna om för jag visste jag skulle skriva klart mitt CV. Gjorde det och väntade på mamma. Hämtade brorsan inne i Krstad vid 11, Vi åt sen när mamma kom hem.


Lund!
Halv 2 lr närmre kl 2 kom jag och mamma iväg för att köra till Lund och Malmö och titta balklänning till mig. Tar ju trots allt studenten till sommaren :) Vi kollade först i Lund och där fann jag en Rosa med lite krimskrams på. Fin fast inte sådan jag tänkt mig. Vi begav oss till andra affärer i Lund men hittade inte redigt ngn förrens vid 6 tiden. En jätte fin chokladbrun klänning. Den var ngt alldeles extra. Vi hängde undan den.

Malmö!
Vi begav oss till Malmö ist för inne på Triangeln hade jag sett en jätte fin klänning som shimmrade och var speciell och något alldeles extra :) Vi köpte den. Det var ingen tvekan om den klänningen. Hon som jobbade i butiken tyckte att klänningen var super läcker på mig. Vi köpte den lr rättaresagt mamma betalade klänningen till mig. Vi köpte en passande shal till också :)

Hemma!
En rolig sak. När mamma körde i Malmö var hon helt hysterisk. Hon kan verkligen inte köra bil i en storstad :). Vi och en annan bil höll på att krocka idag i en 3 filig väg :D Gubben i den adra bilden tutade som fan och pratade telefon samtidigt och bara skrattde åt oss. Mamma gav honom fingret :D hahahah! Tyckte det var as roligt. Skrattade säkert i 5 min efter det. :D
Jag och mamma var hemma vid kvat i 9 ikv. Vi käkade och sen hörde Elin av sig och ville ut och gå en runda. Hon ville såklart se klänningen också :) Hon tyckte jag var super snygg i den :P Kom precis hem efter gårundan med Elin. Vi hade ju en del att prata om nu eftersom vi inte sets på ungefär 3 dagar lr ngt :D. Nu sitter jag här och ska försöka få in en bild på min balklänning. Det funkade inte innan men ska testa nu igen :D
Nej får inte in ngn bild. Min kamera kör sitt eget race :P hahaha. Återkommer med bild snarast möjligt!
Hoppas jag kan sova bättre i natt!

My friends

Film och mys!

Tittade COPS för ungefär 20 min sedan och de alla som kollar på det vet ju att det går på kanal 6 ungefär varje dag kl 19.00 och för de som inte vet det, vet det nu! :)  Haha sjukt jävla roligt ändå :D! En kille som är skit nervös för ngt. En äldre man kommer och frågar ifall de får kolla hans bil ifall han har ngn drog i bilen för han verkade lite snurrig ute på vägen :D Den äldre mannen tittar i bilen och får tillåtelse också. De hittar en jävla massa saker :P hahaha :D Tyckte det var lite roligt. för den yngre killen säger att de får titta i bilen och spåra den med hund osv :) ahhahaha :D


Jag fick styra upp allting som vanligt:) sms:ade till alla om att vi skulle göra ngt ikv för jag har så tråkigt, vill inte bara sitta hemma varje kväll, usch piii tradigt! :) Det blev att vi samlas hos Eddie och tittar film lr ngt! Alltid roligt att vara med sina polare :) Vet dock inte när jag kommer hem ikv men det blir nog senare. vid 12 - 1 tiden kanske. Det beror på hur trött jag blir :D

My friends


Tihihi!

The....

Sitter här och gör absolut ingenting! Pratade med syrran nyss i telefon och det är alltid lika trevligt och mysigt :) Hämtade Anna innan idag vid lite över 4 och fick en 50 lapp för besväret, haha :P

Ikv hoppas jag på att det händer ngt roligt för jag har sådan energi som ska ut, som jag inte orkar ha kvar i kroppen längre och som definitivt inte ska vara kvar. Vill få bort det gammla och in med det nya :)
Tänker ännu på vad jag fick i ett sms idag. " vi glömmer det" Det träffade mig rätt i hjärtat, men vad gör man.....? Man går vidare!
Har inte ätit ngt idag heller förutom en talrik flingor  vid kvart över 12. Får troligtvis inte ner ngt mat heller i magen. Den är nog ganska uppriven så som själva jag är idag! ♥

Jag längtar till sommaren!

IN med tårarna och ut med leendet :)

My Thought!

Fick precis abonnemangs fakturan och den var på 656 kr :( känns som om Telenor lurat mig. Får ringa och prata med dom som jag knappt orkar. Så det är väll bara till att betala det och se glad ut lr ngt :(


Att gå vidare från att ens katt har dött kan vara lite smärtsamt i några dagar. Att ens farfar dör kan också vara smärtsamt och varar en del veckor, det beror på hur nära relation man har. Men att gå vidare från att ha älskat en person i minst 4 år kommer man aldrig ifrån, man får bara lära sig leva utan den.

Det känns som ett stort slag i hjärtat när ngt ömtåligt och värdefullt och som man älskar försvinner så småningom från ens liv. Att gå vidare är ett stort slag i hjärtat, iaf för min del. Undrar om jag någonsin kommer släppa det där jag hade i mitt hjärts så länge. Kommer nog aldrig försvinna redigt från mitt hjärta. Kan ju vara bra på både gott och ont.


Att söka jobb och få ngt jobb överhuvudtaget är inte det enklaste här i världen, inte just nu iaf. Så som dom varslar fast ansällda hit och dit från olika företag. Ringde idag på ett jobb men chefen var inte där så får ringa i morgon ist. Har sökt en del andra jobb också här om dagen men är ju bara tröttsamt att leta jobb för man får aldrig ngt resultat :(
Blir väll heltenkelt att man får flytta från Bma och söka jobb utomlands för att kunna få ett jobb lr så får man jobba på en fabrik och hur kul är det liksom. Inte det minsta kul!


Senare vid 4 ska jag sjutsa en polare in till Sbg som ska tatuera sig idag :) Lycka till! efter det ska jag utom lister och hämta Anna hos Jenny. Hon hade tydligen sovit över hos henne :) Hon skrev hon kännde sig lite krasslig igen. Stackare.

Nu ska jag gå och duscha sen lyssna på musik och göra mig iordning. Orkar inte igentligen men är väll tvungen. Kan inte se ut som en skömonster :) hahah :)

Puss kram o hej :) LOVE and Peace! ♥


                   


Supernatural

Igår var jag ute i Sbg en stund sedan drog jag vidare hem till lilla omtyckta Bma. Där gick jag inom ICA MAXI och köpte mjölk - 2st 1.5 liters, till mamma för hon hade bett mig köpa det. Sen tog jag 2 st drycksyoghurtar - en päron/vanilj och en jordgubbe. Sen på det tog jag faktikst också och plockade till mig lite lösgodis! Mums! :)
Vidare tittade jag på en serie - SEPERNATURAL. Sjukt bra faktikt, bättre än väntat :) Kom inte i sängs förrens halv 2. Så bra var det liksom!

Jag vaknade vid halv 10 i morse och var sjukt trött då och är det ännu men ändå tvingar jag mina ögon hålla sig öppna för att jag ska kunna skriva blogg. haha :)
Vidare idag ska jag nog inte göra så mkt. Hade behövt ringa till CSK I Krstad fast det är väll för sent nu för de har bara öppet vissa tider och jag tror det är vid kl 8 på morgonen, och sen också ringa några samtal angående jobb. Får se ifall man orkar det :)

LIgger fortfarande i min säng med datorn i knät och funderar på att gå och äta ngt kanske, känner att magen är lite tom för jag gick och la mig hungrig igår. Vanligtvis brukar jag aldrig somna när magen är tom men igår gjorde jag det. Ett stort kryss i taket...!



Supernatural!



Palma Nova - Magaluf


Mallorca! Palma Nova - Magaluf, ska dock inte åka med Ving! Utan med Sembo.se

År 2009 kommer bli ett bra år, det känner jag på mig! :) Jag och Mathilda ska nämligen till Magaluf och festa och ha kul i sommar. Längar så sjukt mycket. Det blir precis efter jag tagit studenten och gått på den fina balen!
1 vecka på Mallorca ska väll ge mig tillräckligt med energi så jag orkar jobba direkt när jag kommer hem :)
Någon annan som också ska till Magaluf i sommar, sådär mitten på Juni? :)

Kommer nog bli lite tufft och slitet för min del. Först är det sweden ROCK, veckan efter har vi studentveckan och sedan åker jag iväg 1 vecka och har kul med Mathilda. Snacka om att det kommer bli mycket sprit i kroppen då :P

För att kunna åka på semester och ha kul måste man spara pengar så det är just det jag gör nu men går inte så bra som jag tänkt mig :) haha. Faktiskt så kan jag inte spara mina pengar precis :/ Får väll bli att morsan och farsan kanske tar och lånar mig några tusenlappar när det väll gäller :) Jag får hoppas på det!


Nu ska jag ta och sminka mig och gör mig ordning lite, sitter nämligen i mysbrallor och utan smink. Som sagt jag ska in till SBG som jag skrev innan :) väntar på att mamma också ska komma hem så jag kan fråga om bilen :) hoppas hoppas jag kan låna den!

Today!

För att skapa en blogg.se behöver man ett bra namn, jag spånade ett tag och kom fram till att det får bli madjy.blogg.se bättre fantasi har jag inte direkt, inte idag iaf :) Anna har tjatat på mig nu ett tag att skaffa det lr ja, tror hon har sagt till mig 1 gång :P haha :) Jag har spånat lite på deignerna som redan finns och det är väll inga höjdare precis :/ Finns det ngn som kan göra en design till mig? Hade varit super najs. Fast har hört dock att Ursula kan göra gryma deigners så jag får väll ta och fråga henne :) Hoppas hon är så snäll och omtänksam och desutom har tid till att göra en till mig!

Senare idag ska jag till SBG och göra mig förstådd, hoppas jag! Fast det blir inte förrens senare, typ vid 6 tiden kanske. Tiils dess ska jag hinna duscha och tvätta håret, torka håret, platta håret, sminka mig, välja kläder och inte stressa allt för mkt. kan bli svårt :)

Hej svejs nu ska jag lyssna på lite musik, brännde nämligen en skiva idag :)


Blogg.se



Idag tog jag mig tid att skaffa en BLOGG :) sjukt roligt :) hahaha

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0