3D-Mobil


ÅÅÅÅ vad jag SKA ha en 3D-Mobil när de kommer till Sverige!




I Japan är Sharp störst på den mobila marknaden. Nu vill de göra succé i Sverige, beväpnade med ett löfte om en glasögonfri 3D-mobil i butikerna innan årets slut.

 

Elektronik-innovatörerna Sharp är inte direkt stora på den mobila marknaden här i Sverige, eller Europa för den delen. Det kan komma att ändras nu, då en talesperson för firman har utlovat en 3D-smartphone med glasögonfri skärm innan årets slut. Sharp lovar också att mobilen, till skillnad från många andra av företagets produkter, ska lanseras internationellt. Hemma i Japan är man redan störst på mobilmarknaden.

Sharp har satsat stort på att utveckla 3D-teknik. De ligger bakom  den tilltänkta glasögonfria skärmen till Nintendo 3DS, de har utvecklat världens första 3D-kamera för mobiler och de har utvecklat 3D-skärmar till såväl pekdatorer som eboksläsare. Givetvis kommer deras mobila 3D-kamera även att finnas inkluderad i den nya mobilen, som ännu inte fått något officiellt namn.

3D för hemelektronik har haft en trög start i såväl Sverige som i världen. En stor bidragande faktor till det ljumma intresset från konsumenterna uppges ofta vara trixandet med tillhörande glasögon. Tack vare Sharp får vi se om det stämmer, inom fem månader dessutom.


Kommentarer
Postat av: Tant Kim | Design

Härligt att höra. :D

Alltid kul att veta när någon uppskattar ens arbete. :)

2010-08-05 @ 21:35:21
URL: http://tantkim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0