Kattlåda

Jag måste skaffa en kattlåda till min lilla ängel. Nu så länge har hon typ en stekplåt med sand i.
Knäppt va? Men det var Pj:s idé så det var han som ordnade det :) Hahahahha

(Klicka på bilderna för att få dem i större format)

     

     


Ifall ni vill lära era katter gå på en vanlig toalett ;)
Läs texten nedanför. Hhahaha :P

  


Katter är smarta djur och till skillnad mot hundar kan de tränas till att göra sina behov på en vanlig toalett i stället för på kattlådan! Litter Kwitter är produkten som hjälper dig att träna kisse gå på toaletten!

Det är en patenterad produkt som vunnit massor av innovationspriser världen runt och som hjälper dig att träna din katt. Under hela träningsperioden kan du naturligtvis använda toaletten som vanligt genom att enkelt lyfta bort Litter Kwitter och sätta tillbaka den när du är klar. Litter Kwitter passar i princip alla standardformade toaletter.

Nästan alla katter som är rumsrena och som är vana vid att gå på kattlåda kan lära sig att använda en toalett i stället för kattlådan (förutom kattungar under 3 månder som inte ska använda LitterKwitter). Det tar bara olika lång tid! Det låter för bra för att vara sant, men faktum är att det fungerar om du bara har tålamod.

Träningen går ut på att du långsamt ändrar kattens beteende steg för steg tills kisse kan gå på toaletten helt själv utan några hjälpmedel. För att lära katten gå på toaletten så tränar man i tre steg, För varje steg får du med en platta med varierande stort hål i mitten som ska placeras på toaletten med hjälp av den medföljande kattsitsen. Instruktions-DVD samt instruktionsbok medföljer!

Man börjar med första steget och använder då en röd plattan som inte har något hål i mitten. Den placeras på golvet så att katten lär sig använda den som kattlåda. När katten lärt sig att det är den som är kattlådan, så läggs den på toalettsitsen så att katten ska lära sig att hoppa upp på toaletten och göra sina behov.

Till nästa steg använder du den orange plattan. Den har endast ett litet hål i mitten och fortfarande en hel del kattsand i ringen. Katten lär sig genom den att hålla balansen samt att den vänjer sig vid att det låter i vattnet när den gör sina behov. När detta är avklarat går man till tredje steget.

I det tredje steget tar man och byter ut den oranga ringen mot en grön ring som har ett stort hål i mitten, och då är det också dags för att använda bara lite kattsand. Kissen lär sig nu att balansera med ett större hål under baken och att sikta genom att sätta tassarna på rätt ställen. När den klarat av detta under en tid kan du också ta bort kattsanden så att katten vänjer sig av med denna. Träningen avslutas med att ta bort den gröna plattan och katten kan nu använda din toalett utan hjälp.

Slipp släpa hem tung kattsand!
Slipp rensa kattlådor!
Slipp kattsand under fötterna när du duschat!
Slipp kattsand i hela huset!
Slipp den dyra kostnaden för sand.

Lär din kisse gå på toaletten med Litter Kwitter!



Puss o Kram
Snart kommer min mamma på besök :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0